Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.599.326
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
drahic kaže...

Ma,neda mi se trosit vrijeme vise na pi.zdarije ovdje.

Nemaš više izbora!

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

ovaj support, pa to je Omar!!!  (Michael Kenneth Williams) {#} iz kultne serije The Wire

zanimljivo je da su se u BF3 stalno referencirali na Generation Kill koju je isto kao i The Wire radio David Simon

Battlelog: LateralusX

6 0 hvala 1
13 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...

Ja nekontam jel mi dobijamo cijeli premium ili samo jedan pack?

Dali zna netko?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
17 godina
MARKOcVp kaže...

Ja kontam da to nije premium, to je sigurno kao u BF3 samo prvi DLC... Ko da ne znas da ces opet morat platit :)

12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
MARKOcVp kaže...

Dali zna netko?

pa to još nitko nezna {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Realno, razlika je 10€, nije strašno. A ovako čak postoji šansa da i je "pravi" premium. :) 

Uostalom, već smo svjesni toga da će dobar dio nas ovdje kupiti šta god treba, dok god na tome piše Battlefield.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

7 8 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ljudi moji to je EA i zar stvarno ocekujete da nece pokusatiizvuci jos love od igraca? :D Bolje sacekajte sa preorderom da se udostoje pokazati sve karte pa onda odlucjte sta i kako :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
14 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

Jos nista na G2Play...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Aaa Ovo mi je najbolje jutro u zivotu :DD

A jos nisam ni pogledao Trailer, ni Gameplay...

Btw, jeste skuzili da su dodali BF4 u Battlelog :D

I dalu se zna koji je Bnus content za Digital Deluxe???

Da ne kupujem bezveze to, ako i sa standard dobijelo premium.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 10:04 (Marcuskac).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Realno, razlika je 10€, nije strašno. A ovako čak postoji šansa da i je "pravi" premium. :) 

Uostalom, već smo svjesni toga da će dobar dio nas ovdje kupiti šta god treba, dok god na tome piše Battlefield.

nije strasno ako je standardna cijena 100 eura. A buduci da je 60 onda je to znacajno.

Buduci da je ovo EA, sanse da bude nesto pravo su statisticki gledano nikakve.

vecina gamera koji provode tisuce sati igrajuci ovo ce kupiti, svi ostali ce virtualno skoknuti do Indije i Rusije

17 godina
neaktivan
Abomb kaže...

vecina gamera koji provode tisuce sati igrajuci ovo ce kupiti, svi ostali ce virtualno skoknuti do Indije i Rusije

Kad u obzir uzmem koliko će me zabaviti meni nije strašno.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Odlicno izgleda,. Htio bi vidit vojnike da se ovak realno krecu u multiplayeru,ali sto posto to nebudu tak napreavili...:( . Nego jel netko primjetio onaj "alat" za spotanje? Moguce da ce sad samo odredena klasa moc spotati.Hm..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
MARKOcVp kaže...

Dali zna netko?

vjerojatno ce se sa preorderom dobiti jedan DLC pack kao sto je u BF3 bio BTK.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

S Battleloga

Join the exclusive Battlefield 4 Beta
We are also happy to announce the upcoming exclusive Battlefield 4 Beta. There are a number of ways to get into this Beta: By pre-ordering the Battlefield 4 Digital Deluxe Edition on Origin.com, by being a Battlefield 3: Premium member, and by being a registered owner of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition. We will have more information on the exclusive Battlefield 4 Beta at a later date.

Moj PC  
7 0 hvala 8
12 godina
neaktivan
Masta1 kaže...

S Battleloga

Join the exclusive Battlefield 4 Beta
We are also happy to announce the upcoming exclusive Battlefield 4 Beta. There are a number of ways to get into this Beta: By pre-ordering the Battlefield 4 Digital Deluxe Edition on Origin.com, by being a Battlefield 3: Premium member, and by being a registered owner of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition. We will have more information on the exclusive Battlefield 4 Beta at a later date.

jel to 100% ??

jer nemogu na battlelog sa posla {#}

ako je to istina ,neću onda bzvze pare bacat i kupovat preorder ,nego čekat igru i bok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 10:13 (kakosamzgodan).
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Je, tako pise, ali mi smrdi ono "recive a battlefield 4 premium expansion pack".

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

I s standard edition dobiješ "premium expansion pack",tako da to sigurno nije premium.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Taj sp izgleda predobro, iako liči jako na BF3. Malo mi je bezveze imati dva dodatka na pušci, ali i to se može prebroditi.

U svakom slučaju:

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Tako i ja, netreba meni Pre-order...

Jedino, sta ovo premium znaci?

Vidim da jos nitko nezna bas.

Ako je to Premium kao i u BF3 , onda se mozda isplati.

Samo mi jos System Req. treba.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

ti trebaš malo bolju grafu i proc ak misliš igrat bf4 {#}

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Gledam gameplay, ono je pretjerano kad mu nogu odsjece s jednim potezom noza lol

Osim ako je premium noz, onda je ok.  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 10:19 (MARKOcVp).
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

battlelog:KICKASS_HR

4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
kakosamzgodan kaže...
Marcuskac kaže...

ti trebaš malo bolju grafu i proc ak misliš igrat bf4 {#}

Da budem siguran :D

Komp sam nedugo mijenjao...ali samo zbog GTA V.

Sada vidim da se isplatilo...

btw, gledam ovaj gameplay, dali se zna u koje se vrijeme radnja odvija?

Izgleda onaj grad kao u buducnosti.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

jupiii, MohW mini mapa... Ako bude bas indeticna kao u MOHW, biti ce odlicno, druga stvar iz mohw dual scope, treća stvar mozda i najlosija 870 kao ne primarno oruzje, bila bi dobra stvar ( samo da ne zaseru bas kao MOHW da nemozes imati nista drugo osim nje), cetvrta stvar jamer za spotanje i kontra spotanje, i da MEDIC nema m16 ne LMG hoooah. 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

jupiii, MohW mini mapa... Ako bude bas indeticna kao u MOHW, biti ce odlicno, druga stvar iz mohw dual scope, treća stvar mozda i najlosija 870 kao ne primarno oruzje, bila bi dobra stvar ( samo da ne zaseru bas kao MOHW da nemozes imati nista drugo osim nje), cetvrta stvar jamer za spotanje i kontra spotanje, i da MEDIC nema m16 ne LMG hoooah. 

A gle, dok igra izade oni to sve mogu promijeniti...

A i uostalom ovo je Singleplayer, u MP moze biti sve drugacije.

Tako da se ne pocnes prerano veselit, a na kraju te sjebu...

Isto kao i ja sa Battlerecorderom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 10:29 (Marcuskac).
16 godina
BF3 nick: mrxa [CROG]
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 10:34 (mrxa1).
12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

treća stvar mozda i najlosija 870 kao ne primarno oruzje,

pa kaj nije u bf3 co-opu ,imaš primary pušku i imaš sačmu i pištolj? ako se dobro sječam....

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jesam jedini koji nije super uber duper odusevljen videnim za sada? 

Vidi se razlika u grafici,i isto tako  ce pola ekipe morat pola toga novoga morat pokupovat,jer ce  pojest sve zivo Bf4.

Edit-ne kazem da je sranje ili slicno. Neznam,ocito sam imao prevelika ocekivanja...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 10:43 (drahic).
Moj PC  
9 2 hvala 2
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bez uvrede ikome od ljubitelja BF-a (stvarno ovo mislim) ali napraviti preorder nakon jednog SP videa i jednog trailer-a bez ikakvih drugih informacija ne mogu da shvatim kao normalno ponasanje. Izvinjavam se jos jednom ako se neko osjeti uvrjedjenim.

http://vgm.tv/
Moj PC  
29 0 hvala 2
16 godina
dex3108 kaže...

Bez uvrede ikome od ljubitelja BF-a (stvarno ovo mislim) ali napraviti preorder nakon jednog SP videa i jednog trailer-a bez ikakvih drugih informacija ne mogu da shvatim kao normalno ponasanje. Izvinjavam se jos jednom ako se neko osjeti uvrjedjenim.

Mogu pogledat i 20 sekundi kad znam da ću kupiti u svakom slučaju...nemam šta gledat ili odlučivat.

BF3 nick: mrxa [CROG]
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice