Ma,neda mi se trosit vrijeme vise na pi.zdarije ovdje.
Nemaš više izbora!
Ma,neda mi se trosit vrijeme vise na pi.zdarije ovdje.
Nemaš više izbora!
ovaj support, pa to je Omar!!! (Michael Kenneth Williams) iz kultne serije The Wire
Ja nekontam jel mi dobijamo cijeli premium ili samo jedan pack?
Dali zna netko?
Ja kontam da to nije premium, to je sigurno kao u BF3 samo prvi DLC... Ko da ne znas da ces opet morat platit :)
Dali zna netko?
pa to još nitko nezna
Realno, razlika je 10€, nije strašno. A ovako čak postoji šansa da i je "pravi" premium. :)
Uostalom, već smo svjesni toga da će dobar dio nas ovdje kupiti šta god treba, dok god na tome piše Battlefield.
Ljudi moji to je EA i zar stvarno ocekujete da nece pokusatiizvuci jos love od igraca? :D Bolje sacekajte sa preorderom da se udostoje pokazati sve karte pa onda odlucjte sta i kako :D
Jos nista na G2Play...
Aaa Ovo mi je najbolje jutro u zivotu :DD
A jos nisam ni pogledao Trailer, ni Gameplay...
Btw, jeste skuzili da su dodali BF4 u Battlelog :D
I dalu se zna koji je Bnus content za Digital Deluxe???
Da ne kupujem bezveze to, ako i sa standard dobijelo premium.
Realno, razlika je 10€, nije strašno. A ovako čak postoji šansa da i je "pravi" premium. :)
Uostalom, već smo svjesni toga da će dobar dio nas ovdje kupiti šta god treba, dok god na tome piše Battlefield.
nije strasno ako je standardna cijena 100 eura. A buduci da je 60 onda je to znacajno.
Buduci da je ovo EA, sanse da bude nesto pravo su statisticki gledano nikakve.
vecina gamera koji provode tisuce sati igrajuci ovo ce kupiti, svi ostali ce virtualno skoknuti do Indije i Rusije
vecina gamera koji provode tisuce sati igrajuci ovo ce kupiti, svi ostali ce virtualno skoknuti do Indije i Rusije
Kad u obzir uzmem koliko će me zabaviti meni nije strašno.
Odlicno izgleda,. Htio bi vidit vojnike da se ovak realno krecu u multiplayeru,ali sto posto to nebudu tak napreavili...:( . Nego jel netko primjetio onaj "alat" za spotanje? Moguce da ce sad samo odredena klasa moc spotati.Hm..
Dali zna netko?
vjerojatno ce se sa preorderom dobiti jedan DLC pack kao sto je u BF3 bio BTK.
S Battleloga
Join the exclusive Battlefield 4 Beta
We are also happy to announce the upcoming exclusive Battlefield 4 Beta. There are a number of ways to get into this Beta: By pre-ordering the Battlefield 4 Digital Deluxe Edition on Origin.com, by being a Battlefield 3: Premium member, and by being a registered owner of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition. We will have more information on the exclusive Battlefield 4 Beta at a later date.
S Battleloga
Join the exclusive Battlefield 4 Beta
We are also happy to announce the upcoming exclusive Battlefield 4 Beta. There are a number of ways to get into this Beta: By pre-ordering the Battlefield 4 Digital Deluxe Edition on Origin.com, by being a Battlefield 3: Premium member, and by being a registered owner of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition. We will have more information on the exclusive Battlefield 4 Beta at a later date.
jel to 100% ??
jer nemogu na battlelog sa posla
ako je to istina ,neću onda bzvze pare bacat i kupovat preorder ,nego čekat igru i bok.
Je, tako pise, ali mi smrdi ono "recive a battlefield 4 premium expansion pack".
Tako i ja, netreba meni Pre-order...
Jedino, sta ovo premium znaci?
Vidim da jos nitko nezna bas.
Ako je to Premium kao i u BF3 , onda se mozda isplati.
Samo mi jos System Req. treba.
ti trebaš malo bolju grafu i proc ak misliš igrat bf4
Gledam gameplay, ono je pretjerano kad mu nogu odsjece s jednim potezom noza lol
Osim ako je premium noz, onda je ok.
ti trebaš malo bolju grafu i proc ak misliš igrat bf4
Da budem siguran :D
Komp sam nedugo mijenjao...ali samo zbog GTA V.
Sada vidim da se isplatilo...
btw, gledam ovaj gameplay, dali se zna u koje se vrijeme radnja odvija?
Izgleda onaj grad kao u buducnosti.
jupiii, MohW mini mapa... Ako bude bas indeticna kao u MOHW, biti ce odlicno, druga stvar iz mohw dual scope, treća stvar mozda i najlosija 870 kao ne primarno oruzje, bila bi dobra stvar ( samo da ne zaseru bas kao MOHW da nemozes imati nista drugo osim nje), cetvrta stvar jamer za spotanje i kontra spotanje, i da MEDIC nema m16 ne LMG hoooah.
jupiii, MohW mini mapa... Ako bude bas indeticna kao u MOHW, biti ce odlicno, druga stvar iz mohw dual scope, treća stvar mozda i najlosija 870 kao ne primarno oruzje, bila bi dobra stvar ( samo da ne zaseru bas kao MOHW da nemozes imati nista drugo osim nje), cetvrta stvar jamer za spotanje i kontra spotanje, i da MEDIC nema m16 ne LMG hoooah.
A gle, dok igra izade oni to sve mogu promijeniti...
A i uostalom ovo je Singleplayer, u MP moze biti sve drugacije.
Tako da se ne pocnes prerano veselit, a na kraju te sjebu...
Isto kao i ja sa Battlerecorderom.
treća stvar mozda i najlosija 870 kao ne primarno oruzje,
pa kaj nije u bf3 co-opu ,imaš primary pušku i imaš sačmu i pištolj? ako se dobro sječam....
Jesam jedini koji nije super uber duper odusevljen videnim za sada?
Vidi se razlika u grafici,i isto tako ce pola ekipe morat pola toga novoga morat pokupovat,jer ce pojest sve zivo Bf4.
Edit-ne kazem da je sranje ili slicno. Neznam,ocito sam imao prevelika ocekivanja...
Bez uvrede ikome od ljubitelja BF-a (stvarno ovo mislim) ali napraviti preorder nakon jednog SP videa i jednog trailer-a bez ikakvih drugih informacija ne mogu da shvatim kao normalno ponasanje. Izvinjavam se jos jednom ako se neko osjeti uvrjedjenim.
Bez uvrede ikome od ljubitelja BF-a (stvarno ovo mislim) ali napraviti preorder nakon jednog SP videa i jednog trailer-a bez ikakvih drugih informacija ne mogu da shvatim kao normalno ponasanje. Izvinjavam se jos jednom ako se neko osjeti uvrjedjenim.
Mogu pogledat i 20 sekundi kad znam da ću kupiti u svakom slučaju...nemam šta gledat ili odlučivat.