Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.614.773
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Ako ti se ne svida bf3 nemoj ga igrati.

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
MARKOcVp kaže...

Ako ti se ne svida bf3 nemoj ga igrati.

Ahh šta da ti kažem...

Igrica ima svoje mane i prednosti, nekad mi se neda, nekad mi je super, sve ovisi s kime igram i koji gamemode igram.

Sniping is my job.
14 godina
Battlefield 4

Bilo bi puno bolje da su napravili BC3 nego BF3 .. BF3 mi uopce nije sjeo, igrao 50 sati i to je to vise nisam mogao {#}

Peace!
Moj PC  
1 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Koliko god mi se taj sistem iz AA činio dobar,mislim da mu nije mjesto u BF-u.Ja ako taj dan baš želim igrati sa npr. sniperom,ne želim čekati 5 rundi da dođem na red za taj jedan sniper slot.

Glavna prednost i nedostatak BF-a je upravo u tome da svatko može odabrati klasu koju želi kad želi.Zato mrzim restrikcije oružja na serverima.

Cijena toga je da će se nekada naći tim pun snipera ili medica ali jbg,ne može se napraviti idealan sustav da svi budu zadovoljni.Samo ljepo odeš sa takvog servera na neki drugi i problem riješen.

Mislim da bi se takvi problemi riješili kada bi se balans timova vršio međuostalim i prema klasama,tako da npr. ako igra detektira prevelik broj snipera u jednom timu,da ih malo prebaci u drugi tim itd.

Sviđa mi se u Crysisu 3 ovaj balans prema scoreu iz prijašnje runde.Mislim da je to najbolji način balansiranja.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma,jasno da takav sistem nema šta tražiti u Bf serijalu jer to onda više ne bi bio Bf i trebalo bi puno toga izmjeniti u igri,ali ruku na srce je li BF3 "pravi" BF?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Ma,jasno da takav sistem nema šta tražiti u Bf serijalu jer to onda više ne bi bio Bf i trebalo bi puno toga izmjeniti u igri,ali ruku na srce je li BF3 "pravi" BF?

Je, i jos je nadmasio samog sebe i postao trenutno najpotpunija FPS igra. Iako svi govore da kopiraju CoD, ove dvije igre nemaju ama bas nista zajednicko osim FPS zanra. Ali isto BF 3 ima jako dosta mjesta za napredak. Ako cemo iskreno koji bf nije bio onaj pravi to je bio BC serijal, koji je opet jedna od zabavniji FPS ikad.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Osobno nisam igrao FPS igru koja ima bolji(realniji?) osjećaj napucavanja (oružja) od BF3.Nakon toga mi se sva oružja u drugim igrama čine kao igračke.

BC2 je bio zabavan,ali sad kad se vratim na njega vidim koliko je bolji osjećaj oružja u BF3.Nadam se da će to zadržati u BF4.

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
Schima kaže...

Da, ono šta je BF3 trebao biti, i šta zapravo i je, ali oni koji ga ne igraju tako, oni tvrde drugačije... ;)

Ima više vrsta taktičkih FPS-ova...

Zasto je TREBAO biti,kada nije niti bio zamisljen kao takticka

pucacina?

15 godina
Battlefield 4

Moraju ubaciti zombije. Ako ih ne ubace ništa od taktike i balansa!

Moj PC  
3 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Arabarran kaže...

Je, i jos je nadmasio samog sebe i postao trenutno najpotpunija FPS igra. Iako svi govore da kopiraju CoD, ove dvije igre nemaju ama bas nista zajednicko osim FPS zanra. Ali isto BF 3 ima jako dosta mjesta za napredak. Ako cemo iskreno koji bf nije bio onaj pravi to je bio BC serijal, koji je opet jedna od zabavniji FPS ikad.

Nije

12 godina
neaktivan
melem kaže...
ceco22 kaže...
Arabarran kaže...

Nije

BF3 nije pravi BF!

Sniping is my job.
13 godina
NFSPredator0010 kaže...

Osobno nisam igrao FPS igru koja ima bolji(realniji?) osjećaj napucavanja (oružja) od BF3.

Red Orchestra 2 {#} po osjećaju napucavanja i "realnosti", treba se dosta naviknuti da bi se igralo kako treba...  Nemore se to govoriti u CoDu, BF3, BC2 i sličnim igrama gdje je recoil na full auto 0.02 (karikiram, valjda shvaćate poantu brojke)... ARMA se isto može staviti uz rame što se tiče toga...

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Osobno nisam igrao FPS igru koja ima bolji(realniji?) osjećaj napucavanja (oružja) od BF3.

Red Orchestra 2 {#} po osjećaju napucavanja i "realnosti", treba se dosta naviknuti da bi se igralo kako treba...  Nemore se to govoriti u CoDu, BF3, BC2 i sličnim igrama gdje je recoil na full auto 0.02 (karikiram, valjda shvaćate poantu brojke)... ARMA se isto može staviti uz rame što se tiče toga...

Ali te igre su za razliku od navedenih nisu arkade.... I nije mi jasno zasto neki guraju tamo BF serijal koji nikad nije spadao u taj zanr.

17 godina

Možete vi pričati što hočete ali je BF3=BC2, izbacite par novih fetures koje su ubaclili u bf 3 i dobijete bc 2.

Sam BF 3 nema nikave veze s BF 2 koja je bila prava taktička igra. O BF 3 možemo pričati kao timskoj igri samo kada se igra sa klanom ili frendovima

u svim ostalim situacijam to je čisti gun and run igra.

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 21:17 (Wolf88).
16 godina
moderator
Wolf88 kaže...

Možete vi pričati što hočete ali je BF3=BC2, izbacite par novih fetures koje su ubaclili u bf 3 i dobijete bc 2.

Sam BF 3 nema nikave veze s BF 2 koja je bila prava taktička igra. O BF 3 možemo pričati kao timskoj igri samo kada se igra sa klanom ili frendovima

u svim ostalim situacijam to je čisti gun and run igra.

A kako da naprave taktički BF?

BF3 isto može biti taktička igra ako ga tako igramo,znači ako se neki tim dogovori tko će voziti koje vozili,tko će na koju zastavu to može biti popriličo taktička igra.

Neznam koliko si igrao BF2 al i tamo je bilo rundi gdje su svi trčali na svoju stranu,a bilo je rundi gdje je ekipa igrala "taktički"

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 22:06 (pirat).
14 godina
neaktivan

Sad bi napisao roman, a neda mi se.

Svrstavati bf3 kao "najpotpuniju"{#} fps igru koja nije ni najpotpuniji battlefield, moze reci samo netko tko mu je ovo prva fps igra, pa mu je sve super divno i krasno.
BF je bio arkadni takticki shooter, koji ti je nudio sve da igras sa kopna, mora i zraka. Da ne govorim da si u 1942 imao artiljeriju i sa broda, gdje si trebao imati potporu snipera da ti preko svog dvogleda oznaci mjesto gdje da gadjas, a mogao si gadjati preko cijele mape.

O bf2 nezelim ni trosit rijeci sve se zna. Pa ti sad reci da nije vise takticki i timski od danasnjeg.

Zasto je bf dobio na popularnosti? Jer nije isao na simulaciju nego vise arkadu, ali da baca na neku taktiku i timsku igru.

Danas, ovaj bf je nabrzinu sklepan poluproizvod kojem fali glavne karakteristike sto ga je prije cinio uspjesnom i posebnom fransizom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 22:37 (melem).
15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Nisam igrao RO2,ali planiram kad izađe pacifičko bojište.Ne znam,ali za razliku od CoD-a(s kojega sam prešao) BF3 oružja itekako imaju recoil(pogotovo light mašinke i npr. G3,An-94,Famas..)Ok,nije relističan recoil,ali ne bi mi bilo zabavno da je ,zato i ne igram ARMU nego BF3 koji je tu negdje u sredini između realnosti i arkade.Treba i imati na umu da moderna oružja(tu prvenstveno mislim na full auto assault rifles)imaju puno manji recoil od oružja iz WW2 kao što je thompsonka,PPSh,MP40....

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Svi ozbiljni taktičari igraju samo jednu igru-Counter strike-kralj taktičkog FPS-a.

Ja ga osobno ne volim.A ne volim niti cod gameplay(iako sam ga igrao dugi niz godina,ali nisam znao za išta bolje).

BF3 je taman mješavina taktike i run and guna i to ga čini itekako uspješnim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Svi ozbiljni taktičari igraju samo jednu igru-Counter strike-kralj taktičkog FPS-a.

Ja ga osobno ne volim.A ne volim niti cod gameplay(iako sam ga igrao dugi niz godina,ali nisam znao za išta bolje).

CS pogotovo nema veze za taktickim FPS. Ima u njemu strategije i taktike kao i u tetrisu. U svemu je ima , ali zato neka igra nije takticka simulacija. I kao jako dugo veteran bf serijala na kojeg sam izgubio skoro ukupno 3 godine zivota( bf 1942 oko 2000h, 1943 900h, Vietnam, 400h, BF 2 2000h, BC 400 h, BC 2 900h, 2142 300h, Heroes 200h, BF play4free 100, bf 3 900)  mogu reci da je BF 3 najpotpuniji FPS iz BF fransize. I sto je najvaznije kod BF serijala ni jedna igra nema istu mehaniku, te je najmanja razlika izmedju BC i BC2. Ostale sve razlikuju od samog engina do krajnje izvedbe. BF 3 ima boljke koje se mogu popravit kad uspiju ukrotiti jos friski FB 2. I moje je osobno misljenje da sa BF 4 dobivamo FB 2.1 ili tako nesto slicno bas kao BC i BC 2. BC 2 mi je se svidja sto si skoro ama bas sve mogao sravnati, kad bi digao tenk u zrak cak bi mi vise prirodno izgledale ekspozija samoga, kao i dizanje humvie sa minam. NPR. u bf3 destrukcija nikad ne radi isto, kao sto ste sami vjerojatno primjetili kad ste rundu prije jedan zid uspjeli unistiti sa c4, a iducu isti ne puca ni od c4 ni od 320 ni rpg-a. Tako da oni uz ostale sitnice koje moraju popraviti najprije moraju ukrotiti vlastiti engine.

12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

CS pogotovo nema veze za taktickim FPS. Ima u njemu strategije i taktike kao i u tetrisu. U svemu je ima , ali zato neka igra nije takticka simulacija. I kao jako dugo veteran bf serijala na kojeg sam izgubio skoro ukupno 3 godine zivota( bf 1942 oko 2000h, 1943 900h, Vietnam, 400h, BF 2 2000h, BC 400 h, BC 2 900h, 2142 300h, Heroes 200h, BF play4free 100, bf 3 900)  mogu reci da je BF 3 najpotpuniji FPS iz BF fransize. I sto je najvaznije kod BF serijala ni jedna igra nema istu mehaniku, te je najmanja razlika izmedju BC i BC2. Ostale sve razlikuju od samog engina do krajnje izvedbe. BF 3 ima boljke koje se mogu popravit kad uspiju ukrotiti jos friski FB 2. I moje je osobno misljenje da sa BF 4 dobivamo FB 2.1 ili tako nesto slicno bas kao BC i BC 2. BC 2 mi je se svidja sto si skoro ama bas sve mogao sravnati, kad bi digao tenk u zrak cak bi mi vise prirodno izgledale ekspozija samoga, kao i dizanje humvie sa minam. NPR. u bf3 destrukcija nikad ne radi isto, kao sto ste sami vjerojatno primjetili kad ste rundu prije jedan zid uspjeli unistiti sa c4, a iducu isti ne puca ni od c4 ni od 320 ni rpg-a. Tako da oni uz ostale sitnice koje moraju popraviti najprije moraju ukrotiti vlastiti engine.

Hoces istinu? Meni je sad 8 godina od kad igram BF igre, jer sam prvi PC dobio 2005, negdje u ovo vrijeme, i među prvim igrama su mi bili BF1942 i BFVietnam, BF2 i BF2142 sam dobio tek 2007. A kasnije se nastavilo, i još se nastavlja. I po meni je BF taktička igra, ali ne taktička tipa ARMA ili Red Orchestra, vec taktička da svatko ima svoju taktiku, netko ce igrati "run and gun", a netko ce igrati polako, razmišljati i tako to. Nadam se da razumiješ, ali opet nema potrebe da se svi tu prepiremo, svi imaju pravo na svoje mišljenje!

Sniping is my job.
15 godina
neaktivan
Schima kaže...
ceco22 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

CS pogotovo nema veze za taktickim FPS. Ima u njemu strategije i taktike kao i u tetrisu. U svemu je ima , ali zato neka igra nije takticka simulacija. I kao jako dugo veteran bf serijala na kojeg sam izgubio skoro ukupno 3 godine zivota( bf 1942 oko 2000h, 1943 900h, Vietnam, 400h, BF 2 2000h, BC 400 h, BC 2 900h, 2142 300h, Heroes 200h, BF play4free 100, bf 3 900)   mogu reci da je BF 3 najpotpuniji FPS iz BF fransize. I sto je najvaznije kod BF serijala ni jedna igra nema istu mehaniku, te je najmanja razlika izmedju BC i BC2. Ostale sve razlikuju od samog engina do krajnje izvedbe. BF 3 ima boljke koje se mogu popravit kad uspiju ukrotiti jos friski FB 2. I moje je osobno misljenje da sa BF 4 dobivamo FB 2.1 ili tako nesto slicno bas kao BC i BC 2. BC 2 mi je se svidja sto si skoro ama bas sve mogao sravnati, kad bi digao tenk u zrak cak bi mi vise prirodno izgledale ekspozija samoga, kao i dizanje humvie sa minam. NPR. u bf3 destrukcija nikad ne radi isto, kao sto ste sami vjerojatno primjetili kad ste rundu prije jedan zid uspjeli unistiti sa c4, a iducu isti ne puca ni od c4 ni od 320 ni rpg-a. Tako da oni uz ostale sitnice koje moraju popraviti najprije moraju ukrotiti vlastiti engine.

Hoces istinu? Meni je sad 8 godina od kad igram BF igre, jer sam prvi PC dobio 2005, negdje u ovo vrijeme, i među prvim igrama su mi bili BF1942 i BFVietnam, BF2 i BF2142 sam dobio tek 2007. A kasnije se nastavilo, i još se nastavlja. I po meni je BF taktička igra, ali ne taktička tipa ARMA ili Red Orchestra, vec taktička da svatko ima svoju taktiku, netko ce igrati "run and gun", a netko ce igrati polako, razmišljati i tako to. Nadam se da razumiješ, ali opet nema potrebe da se svi tu prepiremo, svi imaju pravo na svoje mišljenje!

Ja bih rekao da su prijašnje BF igre bile više taktičke od npr. BC2 i BF3 koji su sada malo više otišli prema lone wolf run and gun gameplayu(pogotovo close quarters),ali još uvijek su taktičnije od recimo COD-a.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ako ce te tako gledat i sam TDM i CQ imaju itekako strategije, i taktike. I osobno uvijek imam neku svoju za svaku mapu. Za razliku od vecine ostalih FPS-a ovdje se uvijek isplati igrati sa strategijom i biti koristan za team, cak kao i lone Wolf. Evo navest cu primjer jednog

Candy-man-SRB  kojeg mnogi pljuju da je kampercina, ali on je sebi u BF nasao odgovarajuci stil igre i taktike te iako kempa jako je koristno kad ti netko skine i po 100 tiketa od protivnika, pogotovo rush. I sad bi trebao reci da BF 3 koji ima cak 15 modova kojim se moze svakom zasebno pristupiti sa nacinom i taktikom igre, ili cak ponude mapa od 29. mapa vecine dostupne u bas svim modovima  da nije najpotpuniji BF ikad. On to itekako je ,ali i dalje bas zbog takve raznovrsnoti i dalje ima jako puno mjesta za poboljsanja i napredak. Dok je meni CoD ispucao trenutno sav svoj potencijal i ako ne prosire samu igru ne vidim mjesta za drasticno napredovanje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pa tako i je, stariji BF naslovi su bili taktičke igrice, spremda je bilo i bagre koja je igrala "run and gun", ali BC2 je revolucija i od tada BF počinje kopirati od CoD-a neke stvari i nastaje "taktički run and gun". {#}

Ja se samo nadam da ce se opametiti i vratiti nam stari BF, staru atmosferu i to, ali u nešto modernijem i poboljšanijem izdanju naravno.

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Schima kaže...

Ja se samo nadam da ce se opametiti i vratiti nam stari BF, staru atmosferu i to, ali u nešto modernijem i poboljšanijem izdanju naravno.

Pa to ti je Back To Karkand,nađi ekipu i igraj taktički.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
Schima kaže...

Pa to ti je Back To Karkand,nađi ekipu i igraj taktički.

Ak i pola Vanila mapa.

14 godina
neaktivan
Schima kaže...

Pa tako i je, stariji BF naslovi su bili taktičke igrice, spremda je bilo i bagre koja je igrala "run and gun", ali BC2 je revolucija i od tada BF počinje kopirati od CoD-a neke stvari i nastaje "taktički run and gun". {#}

Imas 80 % mapa u CQ assalt, CQ large u modu. Nista nije manji BF nego BF 1942.

16 godina
moderator
ceco22 kaže...

Ak i pola Vanila mapa.

Ma on želio nešto staro i "to" al na moderniji način.

Uglavnom tko želi igrati taktički skupit će si ekipu i dogovoriti neku taktiku i tako krenuti igrati...ili ko svi normali ljudi uzet c4 i trčati na tenk,avion ili heli.{#}

Ako dogovorimo neku taktiku i simsi mogu biti taktička igra,a trčati i pucati bez pameti možemo i na američkim jebačima

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
ceco22 kaže...

Ak i pola Vanila mapa.

Ma on želio nešto staro i "to" al na moderniji način.

Uglavnom tko želi igrati taktički skupit će si ekipu i dogovoriti neku taktiku i tako krenuti igrati...ili ko svi normali ljudi uzet c4 i trčati na tenk,avion ili heli.{#}

Ako dogovorimo neku taktiku i simsi mogu biti taktička igra,a trčati i pucati bez pameti možemo i na američkim jebačima

Istina,možeš...ali,jako,jako kratko. Otprilike od spawna do sljedećeg kuta {#}

16 godina
moderator
Arabarran kaže...

Jer su manje mape.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Arabarran kaže...

Jer su manje mape.

Dovoljne {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice