Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.497
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3

To su IR flares... Kakv božji smoke.

My name is Legion... For we are many!
12 godina
Dex.pwn kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Pa ne postoji IR smoke za heliće, o čem ti trabunjaš?

Ma jok, ja sa Iglom lockam na Vajpera kad lik ispusti IR smoke

A da probas IR Googles 

battlelog pukycro
14 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Hemote, razlikujem "padajuće vatrene kugle" i dim... Znam kako izgleda IR flares i IR smoke... Naciljam ga a on ispusti nekoliko dimova iza sebe i dosta brzo dobije nazad IR smoke, dok IR flares kad ispusti budu neke vatrene kuglice šta već

16 godina
odjavljen

Slabo ti razlikuješ. Ajd mi molim te pokaži taj IR smoke ovdje:

Nema, ha? A imam premium. Kakav hebeni IR smoke...

14 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Slabo ti razlikuješ. Ajd mi molim te pokaži taj IR smoke ovdje: Nema, ha? A imam premium. Kakav hebeni IR smoke...

Nema ga al 100% sam siguran da sam vidio da iz vipera ide IR smoke, također iz aviona... Znam jer mi se kosa digne kad ih manualno moram obarat 

16 godina
odjavljen

E sad počinješ s*ati. Nema IR smokea za avione/heliće!!

14 godina
Dex.pwn kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Hemote, razlikujem "padajuće vatrene kugle" i dim... Znam kako izgleda IR flares i IR smoke... Naciljam ga a on ispusti nekoliko dimova iza sebe i dosta brzo dobije nazad IR smoke, dok IR flares kad ispusti budu neke vatrene kuglice šta već

Nije IR smoke nego ecm jammer. IR smoke imaju samo tenkovi, ifv, aa i arteljerija. Ecm ima kraći reload time i druže trajanje protumjera pa ga zato svi piloti koriste. Također nestaješ s radara protivničkom pilotu za vrime trajanja protumjera šta je ogromna prednost u dogfihtu

Ali ajde s obzirom da je dim u pitanju ajmo reći da si u pravi, smoke postoji za helije

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 13:03 (Volume).
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ček, onda taj Đejmer ispušta dim? Tj. Đejmer je "IR smoke" zapravo?

0 0 hvala 0
14 godina
Dex.pwn kaže...

Ček, onda taj Đejmer ispušta dim? Tj. Đejmer je "IR smoke" zapravo?

Mehanika im nije 100% ista, ali da

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 13:06 (Volume).
12 godina
protjeran

A pravi igraci igraju inf a ostali se skrivaju u vozilima ! 

Ipak za inf. u bf-u trebas imat sposobnost i skill ! Kak i velis a ostali su za pješčanik !

11 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...

A pravi igraci igraju inf a ostali se skrivaju u vozilima ! 

Ipak za inf. u bf-u trebas imat sposobnost i skill ! Kak i velis a ostali su za pješčanik !

infantry je na battlefieldu niza klasa, prasinari, ali noobovi koji neznaju letjeti, voziti tenk itd. nemaju sto drugo, tako da se zadovolje s time

svaka budala moze trcati okolo stiskati desni/lijevi switch i pucati, ako ti mozes uopce poletjeti sa jetom, to je vec nesto, a kamoli napraviti 10tak kilova u rundi...

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Iskreno, u Bfu je oboje sjebano igrat... Recimo CL, 64/64, Caspian ili Firestrom ili još bolje Kharg Island, tenkovi, pješadija, snajperi, helići/avioni, AAovi... Ako se izdvojiš iz skupine popiješ metak prije reda... Uz to također dolazi i čuvanje leđa drugima, koordiniranost, kombinacija skillova(ako ste svi squadovci) i kitova

@ Ak sam ja dobro skužio značenje te riječi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 23:44 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Stari neznam na cemu si ti al odmah prestani s tim ! Vidim da nisi informiran da su jos u bf 2 poceli stavljat vozila kasnije jer je bilo puno igraca koji nisu bili sposobni igrat inf , i tako je ostalo do danas jer i danas ima ljudi koji znaju kupit neki yojstik il s cim vec igraju i naletava cijelu rundu okolo ! A ocito ni neznas sta je esl i koji su najbolji igraci u bf (naravno da se sve odvija u inf  jer pro igraci igraju only inf ! ) npr jikka !  ! A dobro sad ti si ocito ranije igral neke simulacije avijona ili helija pa sad tesko igrat inf. u timu !  Za sve ostalo samo skill ! 

Da i ako ti je taj inf tak lagan kao sta ti velis rado bi te vidio na nekom serveru kako ti to rijesavas  !

Nisam se dosel ovdje prepucavat nego trazim ljude koji igraju i to je to pozz ! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 5:39 (SKiLLer).
16 godina
odjavljen

Koja je namjena mape za 64 igrača? Da svi trčkaramo po 10 minuta sa jednog kraja na drugi?

Odi igraj CoD. To ti je prava inf only igra.

12 godina
protjeran

Pa naravno da su za vozila ! Ja sam pitao dal ima ko da igra inf ! Ostali netrebaju komentirat ! Ako mislis da znas igrat inf javi pa bacimo jednu ! ;)

12 godina
protjeran

A sta se tice cod-a ne igram smece ! 

16 godina
odjavljen
SKiLLer kaže...

Pa naravno da su za vozila ! Ja sam pitao dal ima ko da igra inf ! Ostali netrebaju komentirat ! Ako mislis da znas igrat inf javi pa bacimo jednu ! ;)

Ne igram inf jer to nema veze sa BFom. Kad vidim takav server (i još sve živo zabranjeno) želudac mi se okrene.

12 godina
protjeran

Ne kuzim !? To ti je prvi bf ?

11 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...

ajde majketi dodaj me da vidim kakav se superiorni skill krije iza ovi teskih izjava, mora da u rundi ne umires i imas otkljucan invinsibility cloak

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Megatr0n_HR/stats/1058886508/pc/

odma idemo na server

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 8:48 (alien20).
12 godina
protjeran

Omg pa ti imas svega par killova puskom hahaha

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

O moj bog kakve gluspoti nebum  pročital ovdje...ne znam jel to neuspješni pokušaj trolanja ili? Skiller?

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vidi se da momak često igra 1vs1 i brusi skill…
14 godina
odjavljen
Skiller mora da ti je skill u infu kao i u gramatici ;)
12 godina
protjeran

Za tebe ocito da !

12 godina
protjeran

Ah ovdje debilana i vrtic

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ova igra je toliko smece da je ne bi nitko uzeo ni da mu je nudim za 5 kn. Mislim stvarno sta je ovde zanimljivo, 5 metaka iz snipera da nekome skines 26% healtha ili baseraping sa okllopnjacima (ja sam jedini koji dobije ban za baserape na metro ili me banaju kreteniu od admina da naprave mista?) ? aj priznajte da je igra arkadno smece i da je igrate jer ste opsjednuti sa graficom i uploadom sugavih bencha gdje vasa gtx 780 vrti igru na 100fps. svaka cast, pro, much wow, 60 fps? like from me, thats some awesome jet skill can you marry me?  

play2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 9:37 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
1 11 hvala 0
14 godina
odjavljen
fanaticni gejmer kaže...

Ova igra je toliko smece da je ne bi nitko uzeo ni da mu je nudim za 5 kn. Mislim stvarno sta je ovde zanimljivo, 5 metaka iz snipera da nekome skines 26% healtha ili baseraping sa okllopnjacima (ja sam jedini koji dobije ban za baserape na metro ili me banaju kreteniu od admina da naprave mista?) ? aj priznajte da je igra arkadno smece i da je igrate jer ste opsjednuti sa graficom i uploadom sugavih bencha gdje vasa gtx 780 vrti igru na 100fps. svaka cast, pro, much wow, 60 fps? like from me, thats some awesome jet skill can you marry me?  

Onda napusti ovu temu

14 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...

Ah ovdje debilana i vrtic

E da nebi...Radis samo sramotu tamo nasem kraju. Vecina ekipe o kojoj ti ovdje pricas na forumu igra od 1942...ja sam poceo sa BF3 i skupio ponosnih 1054 sata ranked, vjerojatno jos 300-tinjak unranked

13 godina
Battlefield 3

LOL rasprave.

Kako vidim dosta ekipe ovdje nije skužilo da u Battlefieldu postiji više rola koje se mogu igrati. Dobar tim je samo onaj koji ima sva mjesta kvalitetno popunjena, od infantryja do vozača. Samo vizači ne mogu dobiti meč, niti samo pješadinci. Količina skilla potrebna ili za ovo ili za ono je jednaka. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
protjeran

U pravu si jer znam da s igral u Hr esl ligi 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice