Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
molnyi kaže...

Pozdrav
Naime imam problem sa bf3 - igrica je radila savšreno do prije jedno 3-4 dana kada sam je upalio te nakon svakih 10-15 sekundi igrica kao da se zamrzne na pola sekunde  i onda opet radi i tako cijelo vrijeme. OD kad sam je instalirao do eto prije 3-4 dana igirca je radila bez problema i sad ovo. Reinstalirao sam drivere ping konstanto 30-35, hardware imam dovoljno dobar- probao sam sve stavit i na low i opet isto. Moze pomoc molim vas?

Pa jesi isključio Origin in-game?

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jesam, sve je ugašeno samo bf3 radi. Ma koma, prije mi je radio i sa originom i sa browserom itd. multitaskao sam blalbal a sad eto šteka svako malo -.-

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Opet sam poceo igrat bf3,po meni bolja igra od bf4.Da se malo prisjetim starih dana bf3.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 15:31 (Doca15).
Moj PC  
11 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Samo bi se zelio zahvaliti ljudima u ovoj temi koji su me uputili na logitech support. upravo sam pročitao mail da su mi poslali novi G700s:D
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
ZujoVg kaže...
Samo bi se zelio zahvaliti ljudima u ovoj temi koji su me uputili na logitech support. upravo sam pročitao mail da su mi poslali novi G700s:D

I drugi put.

Zbog supporta: Logitech 4 ever

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 3

Meeh, ja sam se žalil za svoj G500 pa su mi rekli nek ga reklamiram di sam ga i kupil  :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nick_Diamond kaže...

Meeh, ja sam se žalil za svoj G500 pa su mi rekli nek ga reklamiram di sam ga i kupil  :/

Naravno, pa to im  i je prvo na listi.

Zato napises da nije uspjelo i onda su oni na redu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield 3

Pozz...imam jedan problem koji nikako da riješim...Instalirao sam B3 te odigram par MP partija i sve je ok...ali nakon toga nikao da uđem u igru jer mi je fps 1-7???? Probao sam mijenjati drivere ali ništa. Nakon toga samo odustao i ponovo instalirao igru i sve 5 prvih nekoliko partija da bih nakon toga imao isti problem. Što da napravim?

Frka85
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad smo već kod miševa, prije godinu dana mi je krepo G500 jer mu se kabel presavijao pa je gubio kontakt. Jel moguće i za njega pitat?

1971- ∞

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Pozz...imam jedan problem koji nikako da riješim...Instalirao sam B3 te odigram par MP partija i sve je ok...ali nakon toga nikao da uđem u igru jer mi je fps 1-7???? Probao sam mijenjati drivere ali ništa. Nakon toga samo odustao i ponovo instalirao igru i sve 5 prvih nekoliko partija da bih nakon toga imao isti problem. Što da napravim?

Meni je to bilo kad sam imao upaljen msi afterburner.

13 godina
odjavljen
Roko567 kaže...

Kad smo već kod miševa, prije godinu dana mi je krepo G500 jer mu se kabel presavijao pa je gubio kontakt. Jel moguće i za njega pitat?

Probaj nemas kaj izgubit.

11 godina
protjeran
Battlefield 3

Koja su vam najbolja oruzja u igri za non-Premium?

Neki dan sam dobio AEK971 i ta puska mi je hebeno legla. ''u ruci'' mi je kao A91 ali taj fire ratio se osjeti iako je mala razlika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
stručnjak kaže...

Prvo pokušaj ugasiti programe koji bi svojim radom u pozadini mogli usporiti komp (antivirus, indeksiranje, nekakvi update-i..)  i npr spomenuti Afterburner ako ga imaš.

Ako ne pomogne, onda prati temperature i frekvencije za vrijeme rada igre. Možda se iz nekog razloga komp prebaci na štedljivi način rada.

Roko567 kaže...

Moguće je ako znaš engleski.

11 godina
protjeran
Battlefield 3

Jedno brzinsko pitanje - AEK971 vs M416 vs M16A3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hades86 kaže...

M16A3

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Hades86 kaže...

M16A3

A ne M240B?

13 godina
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Hades86 kaže...

M16A3

A ne M240B?

{#} Uvijek i svugdje! Ali ga on nije stavio u izbor :)

M16A3 je najčešće korištena kad gledam neke "pro" videje, pa pretpostavljam da je najbolji all-rounder. {#}

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jel netko zna kako da pokrenem u full skrinu? Jednom mi se ugasio BF(stop working) i sljedeći put kad sam ga pokrenio, pokrene mi se u posebnom prozoru....

Otvorio sam u mojim dokumentima, postavio Fullscreen na 1, u igri sam postavio isto na full skrin i neće opet... Repairo sam igru preko Origin panela, neće, pritisnem dva puta Alt i Enter i opet neće :S

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam problem, neda mi da igram na domination serverima.

Kako da riješim to?

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

M16A3 je najčešće korištena kad gledam neke "pro" videje, pa pretpostavljam da je najbolji all-rounder. {#}

M240 je za support klasu a to ne igram trenutno ^^

Ekipa me cesto ubija s tom M16A3 puskom pa valjda mora bit dobra kad je svaki drugi njub ima.

16 godina
Dex.pwn kaže...

Jel netko zna kako da pokrenem u full skrinu? Jednom mi se ugasio BF(stop working) i sljedeći put kad sam ga pokrenio, pokrene mi se u posebnom prozoru....

Otvorio sam u mojim dokumentima, postavio Fullscreen na 1, u igri sam postavio isto na full skrin i neće opet... Repairo sam igru preko Origin panela, neće, pritisnem dva puta Alt i Enter i opet neće :S

Nemoj dvaput, to je onda vrati u win mode. samo jednom.

17 godina
77ari kaže...

Imam problem, neda mi da igram na domination serverima.

Kako da riješim to?

Tako da kupiš Close Quartrs DLC ili Premium.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajmo jel ima tko još na PS3 BF3, da ne igram sa random ljudima :D

PSN: mataraHD7

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 3

Koliko obicno traju ovi banovi?

''Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: No ProjectileExplosive (Read server name)''

Jbt ekipa se napucava s granatama pa vidim tu i tam neko upozorenje admina. Ja bacim jednu granatu i odmah ban.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Hades86 kaže...

Koliko obicno traju ovi banovi?

''Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: No ProjectileExplosive (Read server name)''

Jbt ekipa se napucava s granatama pa vidim tu i tam neko upozorenje admina. Ja bacim jednu granatu i odmah ban.

Obično piše koliko.

Često je ban stalan, pa se trebaš javiti adminu ako imaju kakvu stranicu.

11 godina
protjeran
Battlefield 3

Nije mi nista osim toga pisalo.

No ako nije perma ban onda ce valjda isteci.

Fascinira koliko ima ekipe koja krsi pravila, a najebu vecinom oni koji nisu ni 5% tih greski radili.

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 3

Koju PM bi im ovo trebalo znacit?

''Game disconnected: You were kicked by Admin. Stated reason: By vote'' (tak nesto)

Nije proslo 10min od kad sam joinao na server koji inace igram skoro svaki dan, napravio par killova i odjednom me kicka iz igre uz ovaj error, i to 2 puta za redom u par minuta.

A cini mi se da je admin bio cheater i to tezi. Ima niski rank, manji od 20 a statovi negdje 110K/10D, i onda mene izbace.

Nakon toga sam rekao adminu da je teski retard kad to radi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 4:41 (Hades86).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Hades86 kaže...

Koju PM bi im ovo trebalo znacit?

''Game disconnected: You were kicked by Admin. Stated reason: By vote'' (tak nesto)

Nije proslo 10min od kad sam joinao na server koji inace igram skoro svaki dan, napravio par killova i odjednom me kicka iz igre uz ovaj error, i to 2 puta za redom u par minuta.

A cini mi se da je admin bio cheater i to tezi. Ima niski rank, manji od 20 a statovi negdje 110K/10D, i onda mene izbace.

Nakon toga sam rekao adminu da je teski retard kad to radi.

A očito su ljudi na serveru izglasali da te kickaju.

Jbt ti si najkickaniji čovjek u povijesti BFa.{#}...Svaki dan te kickaju.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam problem. Naime, danas sam skinuo BF3, kojega jos nisam igrao na novom racunalu, i igra uzasno steka. Naime, toliko steka da jedva u onom pocetnom izborniku mogu otvoriti settings ili nesto. Ne moram niti pokusavati igrati. 

Jucer sam instalirao BF4 i radi bez ikakvih problema na ultra... {#}

Catalyst je updejtan, driveri su updejtani, cak je i Windows svjeze instaliran i updejtan... Maknuo sam s Origina "Enable cloud storage"... Nista mi vise ne pada na pamet. 

Misljenja? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 16:02 (Ithuriel).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Ithuriel kaže...

Imam problem. Naime, danas sam skinuo BF3, kojega jos nisam igrao na novom racunalu, i igra uzasno steka. Naime, toliko steka da jedva u onom pocetnom izborniku mogu otvoriti settings ili nesto. Ne moram niti pokusavati igrati. 

Jucer sam instalirao BF4 i radi bez ikakvih problema na ultra... {#}

Catalyst je updejtan, driveri su updejtani, cak je i Windows svjeze instaliran i updejtan... Maknuo sam s Origina "Enable cloud storage"... Nista mi vise ne pada na pamet. 

Misljenja? 

Jesi maknuo isključio origin in game?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice