Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Iako imam BF4, BF3 mi je i dalje najdraža pucačina. Naravno, poslije UT99

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 0:32 (Roko567).
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Igrao sam +1000 sati bf3 na laptopu, 15.6 na <30fps.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/M0RsKka_DZuKeLA/stats/349195466/pc/

Ako mi ne vjeruješ pitaj koga hoćeš iz domaćeg communitya, potvrdit će ti.

Slažem se sa konstatacijom da je više fps i lakše igrati, ali opet, da se igrati i na manje fps ali nije nikako lako.

Ne lazi ovaj napaceni narod, ti si igrao na digitronu! {#}

Bas mi je doslo da se bacim na glavi s Damavanda!

Nisam igrao od lani! Trebali bi se veterani malo skupit i napucavat, pun mi penis BF4. 

14 godina
Battlefield 3

Uđem u bilokoji server i gledam sve ovi žuti, friški igraći, kao da sam vidio polje guzova (zenskih).

http://www.youtube.com/user/MsDome007 &lt;---Battlefiled Series Videos

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Bera kaže...

Updejt: zasad sam popravio, no imam direct x error pri učitavanju mape. Odustajem od ove igre, ea je jednostavno sranje. Bbc2 je prva i zadnja kupnja, nema sanse da financiram te cancer retarde.

Pa skini Directx

Ma daj, ozbiljno? O hvala sto si mi tek sad SVE REKAO /s off

Da, naravno da sam instalirao sve drivere, reinstaliao sam opet prokleti WIndows, repairo game i dalje neće.

No mislim da sam naisao na rješenje, citam da vecina ljudi koji dobivaju error imaju oc-ane kartice, a moja kartica se ghZ edition, znaci tvornici oc-ana.

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Smanjio sam overclock na kartici i radi

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 3
Sad trenutno skida bez prekida. Samas mi cijeli dan skinulo 6gb od jutra kad stalno prekida. Zivo me zanima kako ce bit igrat nakon 500h igranja bf4 na ps4 vratit se na pc i isprobat bf3

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Zna li netko kako prevariti Origin da misli da imam Windows Vistu ili noviji OS, pa da mogu skinuti Battlefield 3? Ne mislim igrati nego samo da jedan put skinem, pa da ostane zabilježeno i da mogu kasnije skinuti i igrati jednog dana na novom računalu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Zna li netko kako prevariti Origin da misli da imam Windows Vistu ili noviji OS, pa da mogu skinuti Battlefield 3? Ne mislim igrati nego samo da jedan put skinem, pa da ostane zabilježeno i da mogu kasnije skinuti i igrati jednog dana na novom računalu.

Ne moraš skinut. Jednom kad ga dodaš u library, tvoj je: možeš ga skinuti i igrati kad god hoćeš.

1971- ∞
16 godina

O, super onda! Hvala!

11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Iako imam BF4, BF3 mi je i dalje najdraža pucačina. Naravno, poslije UT98

naravno, 99 {#}

MPLAB C18
12 godina
neaktivan
zhUPer_C18 kaže...
Roko567 kaže...

Iako imam BF4, BF3 mi je i dalje najdraža pucačina. Naravno, poslije UT98

naravno, 99 {#}

Sramotna greška ispravljena. Jebaj ga, ne idu mi godine

1971- ∞
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neće da me spoji na server, jel vama radi ??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne spaja ni mene...

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Predobra igra, igral sam sve na ultra, grafika bolja nego u crysis 3 ako se mene pita.

Mene isto svako malo izbaci iz igre pa mi prestaje biti zanjimljivo.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3
Za pocetak: prva strana teme, UPNP.
Kad to ugasite, trebalo bi raditi.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Neće da me spoji na server, jel vama radi ??

Jel ti nudi da skineš plugin? Treba ti plugin da bi ti mogo radit battlelog

1971- ∞
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

skinuo prije pola sata, i sada krenuo preko origin klijenta igrati, kad ono vodi me na net, na browser. Kao da skinem battlelog. Skinem battlelog i pokrenem ga. dobro. dalje mi kaze da skinem i instaliram origin da mogu igrati igru!?

jel on tu misli na origin klijenta ili sta? jer origin client imam, preko toga sam i skinuo igricu. Ako tko zna sto je poslo po zlu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

upravo tako mora biti, onda u pretrazivacu se pojavi battle log i tamo biras servere i ostalo OK?

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne kontaš. vec imam origin klijenta, username, pass i sve. ali kao da mi on to ne prepoznaje. znaci pokrenuo sam klijenta, tamo nasao bf3 freee, stavio skidati, skinuo, pokrenuo, odvelo me na stranicu da skinem battlelog plugin i sada hoce da skinem origin klijenta (kojeg vec imam).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lukica123 kaže...

ne kontaš. vec imam origin klijenta, username, pass i sve. ali kao da mi on to ne prepoznaje. znaci pokrenuo sam klijenta, tamo nasao bf3 freee, stavio skidati, skinuo, pokrenuo, odvelo me na stranicu da skinem battlelog plugin i sada hoce da skinem origin klijenta (kojeg vec imam).

Provjeri jel' ti Origin upaljen. 
Provjeri jesi li dopustio da se plugin pokrene, neki browseri to traže (većina).
Provjeri je li plugin uopće instaliran. 

1971- ∞
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Imam isti problem ali neznam user name i sifru kad upisem ono 192.168.1.1 znao sam ju prije al su mi mjenjali ruter i sad ju neznam. Jel ju mogu negdje saznat ili baš moram zvat t-com.

13 godina
macgyver 53 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Imam isti problem ali neznam user name i sifru kad upisem ono 192.168.1.1 znao sam ju prije al su mi mjenjali ruter i sad ju neznam. Jel ju mogu negdje saznat ili baš moram zvat t-com.

Upisi u Google ime svog routera i rijec password.

Sigurno je netko negdje vec pitao to pitanje.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
Battlefield 3

Dali je ovo istina da je BF 3 besplatan za download? 

0 0 hvala 0
14 godina
ibme74 kaže...

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition

Pozuri jos par dana je free. 

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
12 godina
Battlefield 3

Evo registrirao se na origin i stavio BF3 da se skida i vidim da ide užasno sporo, imam jedno pitanje, ako se igra ne skine do 3.6 dali je i dalje free ili? Sorry ako je slično pitanje već bilo, nisam naišao na njega. Hvala {#}

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

Evo registrirao se na origin i stavio BF3 da se skida i vidim da ide užasno sporo, imam jedno pitanje, ako se igra ne skine do 3.6 dali je i dalje free ili? Sorry ako je slično pitanje već bilo, nisam naišao na njega. Hvala {#}

Je.

12 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

Par postova iznad:

Roko567 kaže...
Izzy kaže...

Ne moraš skinut. Jednom kad ga dodaš u library, tvoj je: možeš ga skinuti i igrati kad god hoćeš.

1971- ∞
14 godina

Pozdrav svima.. Skinuo sam BF3 i sve normalno radi, samo što mi ponekad zaštuca i uspori se slika na 4-5 fps-a. Grafička je R7 250A, a mislim da je procesor problem. Uvijek radi na 100%, a on je X2 260 (3.4 GHZ).. Koja su rješenja? Unaprijed hvala {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
15 godina
Battlefield 3

meni je najgore ono skupim 4000 bodova i onda me izbaci iz igre i normlano sve zgubim

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gremlin144 kaže...

meni je najgore ono skupim 4000 bodova i onda me izbaci iz igre i normlano sve zgubim

Igubiš samo ako se sruši server, ako tebi pukne igra onda ne gubiš ništa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice