Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.187.295
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma di si ti igrao maxed out? 

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ma di si ti igrao maxed out? 

Nebi ni ja rekao da je bas maxed out

xXxBartmanxXx ako imas win 7 mozda je do njega,dosta ljudi ima problema bas sa sedmicom

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 1:09 (Blade Runner31).
13 godina
Blade Runner31 kaže...

xXxBartmanxXx ako imas win 7 mozda je do njega,dosta ljudi ima problema bas sa sedmicom

Al ne u BF3... {#}

Bar nije do sad bilo problema :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Blade Runner31 kaže...

Al ne u BF3... {#}

A on je rekao da u Bf4 ima problema {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 2:19 (Blade Runner31).
13 godina
Blade Runner31 kaže...

Al ne u BF3... {#}

Mislim da ovo znaci da su poceli problemi u BF4, a nastavili se u BF3:

xXxBartmanxXx kaže...

Znači prije par dana sam instalirao BF4 betu i svakih 2-3 sec mi je zaštekalo, mislim ono preslab komp pa je zbog toga, idem ja dalje BF3 na maxed out.
FPS ne pada ispod 40 na maxed out, ali svakih 2-3 sec zna tako zaštekati da ne mogu ništa. Ping je ispod 40, nije do njega. Prije mi je sve bilo u redu.

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Mozda je problem u dajcovim serverima.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Blade Runner31 kaže...

Al ne u BF3... {#}

xXxBartmanxXx kaže...

Znači prije par dana sam instalirao BF4 betu i svakih 2-3 sec mi je zaštekalo, mislim ono preslab komp pa je zbog toga, idem ja dalje BF3 na maxed out.
FPS ne pada ispod 40 na maxed out, ali svakih 2-3 sec zna tako zaštekati da ne mogu ništa. Ping je ispod 40, nije do njega. Prije mi je sve bilo u redu.

Aaaa da znam o cem govori.Igras i igra trza ali trza na nacin da zastane na sec ili dvije cak.Meni se to dogodilo u bf4 i reko serveri zbugani i odem bf3 igrat i identicna stvar samo ja sam komp restartao i sve je bilo u redu nakon toga

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zna li netko kako popraviti problem s pingom-ne vidim ping na battlelogu ni in-game ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WrongType kaže...

Zna li netko kako popraviti problem s pingom-ne vidim ping na battlelogu ni in-game ?

probaj ocistit browser cache i ponovo instalirat plugin.. tak je mom kolegi pomoglo nest..ali se nesjecam tocno sta..budem ga pito pa javim ako ovo ne pomogne. {#}

13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...
WrongType kaže...

probaj ocistit browser cache i ponovo instalirat plugin.. tak je mom kolegi pomoglo nest..ali se nesjecam tocno sta..budem ga pito pa javim ako ovo ne pomogne. {#}

Ne pomaze :(

14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Blade Runner31 kaže...

Al ne u BF3... {#}

xXxBartmanxXx kaže...

Aaaa da znam o cem govori.Igras i igra trza ali trza na nacin da zastane na sec ili dvije cak.Meni se to dogodilo u bf4 i reko serveri zbugani i odem bf3 igrat i identicna stvar samo ja sam komp restartao i sve je bilo u redu nakon toga

Točno to, ali ne pomaže, smanjil sam na medium s 1920x1080 i sad je ok. 
Pročital sam da BF3 ždere RAM jako, a imam samo 4GB, naručeno još 4 {#} 

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

error "DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: Device hung due to badly formed commands..

jel nekom poznato?

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

meni. od kad imam 331.40 drivere mi se vise ne ruse driveri nego me baca van s tom porukom. dalje nemam rjesenje a probao sve, od promjene drivera do vilinskog praha i provale u "raj" i zrtvovanja svih 72 djevice.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bass kaže...

meni. od kad imam 331.40 drivere mi se vise ne ruse driveri nego me baca van s tom porukom. dalje nemam rjesenje a probao sve, od promjene drivera do vilinskog praha i provale u "raj" i zrtvovanja svih 72 djevice.

to mi se dešava od kada sam stavio win 8 i najnovije drivere.

nakon svega 5 minuta igre me izbaci s tom porukom.

možda ali možda sam pronašao rješenje.

naime, izgleda da se treba malo dignut napon na grafičkoj i smanjit core clock za 50 Mhz barem sam tako pročitao da im je pomoglo.

ali manje-više svi sa tim problemom su sa nvidia grafičkim karticama ,a ja imam ATI :/

neznma jel takav problem imao maxon?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 10:07 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
Battlefield 3
Moj PC  
8 0 hvala 5
15 godina
Battlefield 3

Koje rezolucije u igri koristite i kakve su vam video postavke?
Imao sam odlično sve namješteno i sad nikako namjestit kako spada jer sam slučajno resetirao postavke -.-'

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

Koje rezolucije u igri koristite i kakve su vam video postavke?
Imao sam odlično sve namješteno i sad nikako namjestit kako spada jer sam slučajno resetirao postavke -.-'

Najvažnije je da ti Mesh Quality bude na što većoj vrijednosti jer utječe na vidljivost. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 22:01 (NiramX).
13 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Danas sam reinstalirao windowse i updateao drivere. Više ne znam što bi moglo biti.. Ako je ko imao problem i riješio ga, neka mi pokaže kako.
Pod Moj PC pogledajte konfu.
Hvala! 

ja sma rijesio svoj problem tak isto mi je bilo kak ti kazes jednostavno receno preso sma sa windows 7 64 bit na windows 8 64 bit trzanja vise nema igram bettlefeild 3 na ultra sad ovaj igram na windows 8 na high

lisnjic
15 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Danas sam reinstalirao windowse i updateao drivere. Više ne znam što bi moglo biti.. Ako je ko imao problem i riješio ga, neka mi pokaže kako.
Hvala! 

Ph II x4 925 + 7750 maxed out nepada ispod 40 fps{#}

how yes no ilitiga kako da ne{#}

Battlelog: just_mau5
15 godina
berto kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Hvala! 

Ph II x4 925 + 7750 maxed out nepada ispod 40 fps{#}

how yes no ilitiga kako da ne{#}

A koliko je takvih trollova po bf4 koji forsaju ultra na 10 godina starim grafikama.{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
WrongType kaže...

Kakav router imaš ?

AK imaš Thompson router do njega ti je i mislim da nemožeš nikako to sredit iz vlastitog iskustva sve sam probavao dok sam imao thompsona i nije radilo sve do promjene routera

14 godina
neaktivan
Iv4n0u5 kaže...

Kakav router imaš ?

AK imaš Thompson router do njega ti je i mislim da nemožeš nikako to sredit iz vlastitog iskustva sve sam probavao dok sam imao thompsona i nije radilo sve do promjene routera

nebi trebalo bit do rutera.. imam thompsonov ruter i nemam taj problem!

13 godina
neaktivan
Iv4n0u5 kaže...
WrongType kaže...

Kakav router imaš ?

Imam Thomson TG782i,probao sam vise preglednika svugdje isto.Ne znam vise.

14 godina
neaktivan
WrongType kaže...
Iv4n0u5 kaže...
WrongType kaže...

Kakav router imaš ?

da hebe rak raka,nije do rutera (bar kod mene),imam isti taj i sve je oke sta se toga tice

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
13 godina
neaktivan
Gamer15 kaže...
WrongType kaže...
Iv4n0u5 kaže...
WrongType kaže...

Kakav router imaš ?

da hebe rak raka,nije do rutera (bar kod mene),imam isti taj i sve je oke sta se toga tice

Ma probao sam i na vise Windowsa isto.

14 godina
neaktivan
WrongType kaže...

Ma probao sam i na vise Windowsa isto.

odi na ea live chat i pitaj njih..mozda ti uspiu pomoc.. :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jesi probao flushat DNS dok sam ja imao problem s tim na live chatu su mi rekli da flusham DNS

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako nisi evo ti (pokreni cmd kao administrator)

ipconfig  /flushdns

ipconfig /registerdns

ipconfig /release

ipconfig /renew

netsh winsoc reset

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 17:45 (SuperDox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

I meni su isto to rekli,napravio sam to i dalje isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WrongType kaže...

I meni su isto to rekli,napravio sam to i dalje isto.

Onda je najvjerojatnije problem u routeru... tj postavkama u njemu.

Ali za pocetak probaj ugasiti firewall, antivirus, programe koji kontroliraju ili ubrzavaju vezu ...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice