Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.211.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...

Jedna prica (u slici, za one koji vole slikovnice):

Šta je najbolje snimao sam cijelu rundu. Inače još samo par dobrih killeva napravim i počinjem radit montažu.

Kalko1212 ingame
12 godina
protjeran
Battlefield 3

JEnda pd najboljih montaza koje sam gledao

Moj PC  
4 9 hvala 0
14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Prvi puta u zivotu igras BF3?

Toplo ti preporucam da ako imas kakvog frenda koji je iskusniji s igrom da se povezete u chat, Skype, Team speak, svejedno, i da tako igras! Iz vise razloga.

Prvi, igra ima toliko sitnih forica, upgradea, oruzja, assigmenta, objectiva, da ce ti samom trebati nekoliko tjedana da sve pohvatas.

Ili upadni u neki domaci klan, pa nek te decki uce.

A drugi, tako je puuno zabavnije. Mozete raditi i nekakve taktike. Ili biti vozac i gunner u tenku ili helicu.

A i moram priznati da sa iznenadjen da se nekome tko prvi put igra tako dopadne BF3. Obicno su pocetnici frustrirani kad ih "siluju" ovi s preko 2000 sati iskustva :)

igrao sam bad company 2 dulje vrijeme,a od bf3 sam samo sudjelovao u open beti,igra mi zakon,mozes li mi poslati svoj nick tako da te mogu dodati?

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas po dolasku na posao (vatrogasac) sam se nemalo iznenadio, Lan turnir održan u call of duty igrama, evo neke slije, 

Pitao sam jednog od organizatora zasto nema Battlefielda 3 i mozete predpostavit koji je bio odgovor.

Sinoc je opet bilo problema sa originom i nisu mogli priredit sve za danas.

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Glavas kaže...

Danas po dolasku na posao (vatrogasac) sam se nemalo iznenadio, Lan turnir održan u call of duty igrama, evo neke slije, 

Pitao sam jednog od organizatora zasto nema Battlefielda 3 i mozete predpostavit koji je bio odgovor.

ne bi se bas slozio, buduci da nije ni bio planiran bf3 za taj lan, znam za njega vec jedno 2-3 mjeseca i nikad nije bilo ni spomena o bf-u, samo cod 4 i pes

12 godina
neaktivan
xyan kaže...
Glavas kaže...

ne bi se bas slozio, buduci da nije ni bio planiran bf3 za taj lan, znam za njega vec jedno 2-3 mjeseca i nikad nije bilo ni spomena o bf-u, samo cod 4 i pes

Tako mi je tip rekao - inace oni su i sponzori iz instar informatike, veli da je dosta zahtjevnije sve skipa vezano za bf i da zbog problema sa originom nisu mogli sve pripremit - jel istina ili nije neznam, mogu samo reci da je organizirano za 5 - ekipa mi se tu dere i urlice, imaju raspored za slijedeca 3 dana.

15 godina
neaktivan
Glavas kaže...
xyan kaže...
Glavas kaže...

Tako mi je tip rekao - inace oni su i sponzori iz instar informatike, veli da je dosta zahtjevnije sve skipa vezano za bf i da zbog problema sa originom nisu mogli sve pripremit - jel istina ili nije neznam, mogu samo reci da je organizirano za 5 - ekipa mi se tu dere i urlice, imaju raspored za slijedeca 3 dana.

diplomatski ti se izvukao... :D

16 godina
Battlefield 3

A kako ce igrati BF3 u lanu kad igra nema lana?{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

A kako ce igrati BF3 u lanu kad igra nema lana?{#}

pa dade se to nekak sloziti, mislim, u krajnjem slucaju uvijek ide preko neta, jel tak. To treb Francuzice pitati, al mislim da dignu server, vrlo vjerojatno...

16 godina
Battlefield 3

I kaj dobiješ s tim? Opet igraš na pingu od 40-50 kao da igraš od doma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3
@xyan neda se složiti,ako igra nema lan onda ništa od lana.

Jedino se mogu svi iz jedne sobe spajati na neki server i misliti da su u lanu. :)
سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Glavas kaže...

To u portanovi?

Freak Show Inc.
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

um imam problem ne zeli me spojiti na niti jedan server pise "An error was reported from EA Online"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Jedino se mogu svi iz jedne sobe spajati na neki server i misliti da su u lanu. :)

upravo na to i mislim :D a sad kad sam ja gledao, oni su u "lan-u" imali latencije oko 10-11....

14 godina
odjavljen
Nitro233 kaže...

um imam problem ne zeli me spojiti na niti jedan server pise "An error was reported from EA Online"

i sada mi pise "Game disconnected: could not join server." i tako za svaki da li netko zna u cemu bi bio problem ima li kakav support da se obratim?

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

HODOR!

Freak Show Inc.

4 0 hvala 1
16 godina
Glavas kaže...

kaj mislis zasto

pa nije BF za decu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
Glavas kaže...

To u portanovi?

City centar one zg.

12 godina
neaktivan

I meni se to događalo pa je nakon par mjeseci prestalo.Prije toga sam trazia support za taj problem ali ga nisam nasa.

16 godina
Mitch kaže...

kaj mislis zasto

pa nije BF za decu

Zašto ga onda ti igraš?

Koko znam igra je ocjenjena s M, a prema tome ti ju još uvijek nebi smio igrati.{#}

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koga briga dal si djete bitno je da znas igrat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 13:21 (AdvancedMiner).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AdvancedMiner kaže...

Pedofilski moto...

Freak Show Inc.
17 godina
Nitro233 kaže...
Nitro233 kaže...

i sada mi pise "Game disconnected: could not join server." i tako za svaki da li netko zna u cemu bi bio problem ima li kakav support da se obratim?

Isključi UPNP u routeru i u servisima. Otvori portove za igru (googlaj battlefield 3 ports). Ažuriraj punkbuster ručno.

Twitter: @191x7
14 godina
protjeran
AdvancedMiner kaže...

ovo je garant neciji multic {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
17 godina
odjavljen
MARKOcVp kaže...
AdvancedMiner kaže...

ovo je garant neciji multic {#}

Zenge!

Freak Show Inc.
14 godina
Nitro233 kaže...

igrao sam bad company 2 dulje vrijeme,a od bf3 sam samo sudjelovao u open beti,igra mi zakon,mozes li mi poslati svoj nick tako da te mogu dodati?

U potpisu mi je je ime, isto je kao i ovdje.

Ali me vec dvadesetak ljudi ceka da ih potvrdim, a ovi likovi su dozvolili maksimalno 100 frendova :(

Ti me zatrazi za friendship pa te dodam kad nekog izbacim.

Nitro233 kaže...

Probao si restart kompa ili bar Origina i browsera?

Ako ne radi, napravi ovo sto ti savjetuju, iskljuci UPNP na routeru. Imas uputstva u prvoj poruci u temi.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Igra se na njihovim kompovima s njihovim softverom, pa ako nista drugo, bar dobijes cistu situaciju sto se tice cheateva {#}

Je netko upoznat s tim turnirima? Dozvoljena je upotreba svoje periferije?

Da bar naprave neki BF3 turnir, infantry i Classic, pa da si Ljudina i Zdenko nesto zarade.

A na Classicu bi bilo zabavno {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

Igra se na njihovim kompovima s njihovim softverom, pa ako nista drugo, bar dobijes cistu situaciju sto se tice cheateva {#}

Je netko upoznat s tim turnirima? Dozvoljena je upotreba svoje periferije?

Da bar naprave neki BF3 turnir, infantry i Classic, pa da si Ljudina i Zdenko nesto zarade.

A na Classicu bi bilo zabavno {#}

To ti jako varira, ali na manji turnirima mozeš donesti što god želiš svoje, od podloge do laptopa (ali PC ne, ako nemaš ili ti se neda nositi onda ti oni daju svoj PC).

14 godina
protjeran
Battlefield 3

https://www.facebook.com/Megatr0nHR?ref=hl

Napravio sam FB stranicu za svoj youtube channel, pa ko zeli pomoci, moze lajkati ;)

Hvala

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 19:26 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

Tako je. Uostalom, u današnje doba, jedina prednost lanova je u tome, da kad te šupak preko puta ubije pet puta za redom, imaš mogućnost preletit preko stola i razbit mu monitor u bulju.

S obzirom na broj ljudi koji obično prisustvuje takvim okupljanjima, a usprkos svojoj konstituciji i utreniranosti, mislim da ,recimo Zdenko, ne bi preživio jedan takav događaj.

BF3: Xtream_P3rky
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 19:58 (Perki).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice