Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3

Fićo je za hipstere! :)

Ja sam old sk00l {#}

16 godina
Arabarran kaže...
forzzuk kaže...

Za sad mi je najviše zapeo Logi G700 ili možda G500.

R.A.T. 7 (mada ga nema nigdje na lageru).

Nemoj RAT,jako neugodno iskustvoi sa njim...

Slažem se, imam ga, i iako nisam nezadovoljan, ima i boljih miševa za te novce. Meni je super ugodan, odlično je napravljen, ali ima bug sa senzorom koji ponekad(može biti svakih 5 min, i onda se ne događa 2 tjedna) prestane pratiti jednu os, jako iritantno. Još je najnovija verzija, za koju su rekli da su taj bug popravili.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Samo 23% acc? Bila je svatovska pucnjava?

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Da

13 godina
neaktivan
17 godina
Battlefield 3

Pffft, sve bobovi sa M16.

Engineer, MVP i pobjeda za jedan bod!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62430447/

Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
Friday kaže...

Da

Bravo!!! Tako je i Goran Bare počeo. Mislio je da je to zabavno. A vidi ga sad... Sjeti se šta je kolega Friday govorio kad jednog dana budeš oronuo heroniski ovisnik!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
Friday kaže...

Da

Bravo!!! Tako je i Goran Bare počeo. Mislio je da je to zabavno. A vidi ga sad... Sjeti se šta je kolega Friday govorio kad jednog dana budeš oronuo heroniski ovisnik!

{#} a koji si ti luđak {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Pffft, sve bobovi sa M16.

Engineer, MVP i pobjeda za jedan bod!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62430447/

Mis smo gubili 300 ticketa i to sa losije strane :D. Ali odlicno bravo.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Predlažem da se Zdenku podigne spomenik zbog izrazite hrabrosti i herojstva.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

19 1 hvala 1
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

I 5 zvjezdica da mu nekako sredite! Ovako djeluje otužno ta jedna prazna a čoek i po!

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
Friday kaže...

Da

{#} haha - ti si zeznuo profesiju - trebao si se bavit ovime...

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 9:58 (PR0MATRAC).
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

bas si pro.

ma nisam,za to treba francuska veza i bastin monitor

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Moze. Ti sve organiziraj.

14 godina
neaktivan
power_user kaže...
Arabarran kaže...
forzzuk kaže...

Za sad mi je najviše zapeo Logi G700 ili možda G500.

R.A.T. 7 (mada ga nema nigdje na lageru).

Nemoj RAT,jako neugodno iskustvoi sa njim...

Slažem se, imam ga, i iako nisam nezadovoljan, ima i boljih miševa za te novce. Meni je super ugodan, odlično je napravljen, ali ima bug sa senzorom koji ponekad(može biti svakih 5 min, i onda se ne događa 2 tjedna) prestane pratiti jednu os, jako iritantno. Još je najnovija verzija, za koju su rekli da su taj bug popravili.

Imam RAT 5 nekih godinu+ i nikako ga ne bih preporučio. Izgleda super, lijepo leži u ruci, ima side scroll wheel i one male utegiće, ali brate dragi džaba ti sve to kad je senzor za kypac. Koliko čitam po raznim forumima, izgleda da je to kocka, ne pojavljuje se kod većine, ali je problem konzistentan za sve RAT modele.

Meni se događalo da jednostavno na nekoliko trenutaka miš 'podivlja' u svim smjerovima ili se jednostavno zaključa i ide samo vertikalno. Još je i jedan gumb sa strane počeo sporadično ne raditi... To je možda i do mene jer ga ponekad znam poklopiti šakom u ludilu bijesa.

KILL! Have no fear!
14 godina
zdenko1991 kaže...
Danny_HR kaže...

Moze. Ti sve organiziraj.

Siguran sam da smo sposobni ogranizirati ekipu za nešto ovakvo:

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
Battlefield 3

U stilu teme tražih sliku, pa naletih na ovo:

Spomenik palom borcu

Izrazito muška pojava koja se javlja nakon četrdesete kada se on konačno skrasi od jurcanja za ženama, sa jednom koja zna odlično da kuva i lepo uzme da pije pivo svaki dan u svojoj udobnoj fotelji sa grickalicama.

-Tata, tata zašto imaš tako veliki stomak ? 
- Sine moj, to ti je spomenik mom palom borcu - duge je i mučne bitke izvojevao, mnoge pobede ostvario, ali je nažalost ostario pa sam mu zato podigao spomenik

Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

rat miševi su sranje i to je opće poznato, umjesto da malo pogledate po google its my friend recenzije i iskustva vi d*kate na transformer šprehe.

isto tako ekipa masovno ragea po razer periferiji ,a večina ih nikad nije bila u doticaju sa istom.

ja kažem da su razer miševi najbolji i najfunkcionalniji uz logitech.

a bastin zowie je nešto najgadnije šta sam vidio , sorry ali za 60eura si mogao kupit puno bolji i barem ljepši miš.

fakat je preodvratan i još ima samo dvije dodatne tipke što je po meni nešto najbitnije na današnjim miševima.

mislim izbor je na pojedincu i neželim se miješat ko kaj kupuje ali ja znam da taj miš nebi nikad uzeo.

prije bi uzeo steelseries sensei ili logitech g600

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 5 hvala 0
17 godina
Totalno je nebitno kako mis izgleda, bitno je da ti fino lezi u ruci.
Zowie je vrlo, vrlo slican obliku MS IntelliMousa koji mi je biomrak i zato sam ga pazario.
Sve te silne didje -midje tipa utezi, macro editor, driver sa brdo opcija, svjetla, ledice, gazilion tipki, on-the-fly sens izmjene su meni nebitne.

Ono sto je bitno (po meni):
- dobar senzor
- oblik (da mi pase pod sapom i da ne umara zglob)
- dodatne dvije bocne tipke

Naravno, to je sve individualno - nekom je na prvom mjestu cool faktor i da bude manga na LAN-u sa svojim bljestecim misem
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

rat miševi su sranje i to je opće poznato, umjesto da malo pogledate po google its my friend recenzije i iskustva vi d*kate na transformer šprehe.

isto tako ekipa masovno ragea po razer periferiji ,a večina ih nikad nije bila u doticaju sa istom.

ja kažem da su razer miševi najbolji i najfunkcionalniji uz logitech.

a bastin zowie je nešto najgadnije šta sam vidio , sorry ali za 60eura si mogao kupit puno bolji i barem ljepši miš.

fakat je preodvratan i još ima samo dvije dodatne tipke što je po meni nešto najbitnije na današnjim miševima.

mislim izbor je na pojedincu i neželim se miješat ko kaj kupuje ali ja znam da taj miš nebi nikad uzeo.

prije bi uzeo steelseries sensei ili logitech g600

oprosti ali taj tvoj naga je nesto najgadniej sto sam ja ikada vidio od misa, a i izgleda kao da je za neku deformiranu ruku.

14 godina
Battlefield 3

Wow,wooow,wooooow...

Ko je ovaj lik ? 

^^

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Basta kaže...
Totalno je nebitno kako mis izgleda, bitno je da ti fino lezi u ruci.
Zowie je vrlo, vrlo slican obliku MS IntelliMousa koji mi je biomrak i zato sam ga pazario.
Sve te silne didje -midje tipa utezi, macro editor, driver sa brdo opcija, svjetla, ledice, gazilion tipki, on-the-fly sens izmjene su meni nebitne.

Ono sto je bitno (po meni):
- dobar senzor
- oblik (da mi pase pod sapom i da ne umara zglob)
- dodatne dvije bocne tipke

Naravno, to je sve individualno - nekom je na prvom mjestu cool faktor i da bude manga na LAN-u sa svojim bljestecim misem

Točno tako, zavisi za što ti treba miš pa tako ga i nabaviš.

Dok recimo nekome ko pretežno igra neki MMO sve te điđi miđi (dobro, ledice nisu važne ^^) mu trebaju i što više tipki na mišu.

A što se tiče izgleda miša...who the f.... cares.

PS. Još su mi najžešći oni koji se dive ljepotama grafičke kartice, stave je u komp i ne vide je više do sljedećeg čišćenja / mijenjanja.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

A gle, neki jedu govna, a ja jedem kolače...

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ali ozbiljn ode pogldeaj ove bjesne nastavke, nekuzim kako to ikome moze lezati u ruci. i kako sa palcem drzis mis a da nestisnes neku od tih silnih tipaka. za fps je sasvim dovoljno 2 bocen tipke, meni je jedna za pistolj drugi za pusku a ovo ostalo sve na tipkovnici i milina. dok sam imao i g700 isto sam koristio samo 2 bocne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 11:47 (AmDCluB).
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Kolači jako debljaju. Bolje jedi šnicle, pileće.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Nemaš kruha?

Twitter: @191x7
14 godina
AmDCluB kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ali ozbiljn ode pogldeaj ove bjesne nastavke, nekuzim kako to ikome moze lezati u ruci. i kako sa palcem drzis mis a da nestisnes neku od tih silnih tipaka. za fps je sasvim dovoljno 2 bocen tipke, meni je jedna za pistolj drugi za pusku a ovo ostalo sve na tipkovnici i milina. dok sam imao i g700 isto sam koristio samo 2 bocne.

Hack ON i Hack OFF 

{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
191x7 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Nemaš kruha?

Kruh isto deblja, ne valja.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice