Fićo je za hipstere! :)
Ja sam old sk00l
Fićo je za hipstere! :)
Ja sam old sk00l
Za sad mi je najviše zapeo Logi G700 ili možda G500.
R.A.T. 7 (mada ga nema nigdje na lageru).
Nemoj RAT,jako neugodno iskustvoi sa njim...
Slažem se, imam ga, i iako nisam nezadovoljan, ima i boljih miševa za te novce. Meni je super ugodan, odlično je napravljen, ali ima bug sa senzorom koji ponekad(može biti svakih 5 min, i onda se ne događa 2 tjedna) prestane pratiti jednu os, jako iritantno. Još je najnovija verzija, za koju su rekli da su taj bug popravili.
Samo 23% acc? Bila je svatovska pucnjava?
Za 2 ticketa
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/61994014/838911860/
Da
Za 2 ticketa
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/61994014/838911860/
Vi ste bili sa lakse strane
Pffft, sve bobovi sa M16.
Engineer, MVP i pobjeda za jedan bod!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62430447/
Da
Bravo!!! Tako je i Goran Bare počeo. Mislio je da je to zabavno. A vidi ga sad... Sjeti se šta je kolega Friday govorio kad jednog dana budeš oronuo heroniski ovisnik!
Da
Bravo!!! Tako je i Goran Bare počeo. Mislio je da je to zabavno. A vidi ga sad... Sjeti se šta je kolega Friday govorio kad jednog dana budeš oronuo heroniski ovisnik!
a koji si ti luđak
Pffft, sve bobovi sa M16.
Engineer, MVP i pobjeda za jedan bod!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62430447/
Mis smo gubili 300 ticketa i to sa losije strane :D. Ali odlicno bravo.
Predlažem da se Zdenku podigne spomenik zbog izrazite hrabrosti i herojstva.
I 5 zvjezdica da mu nekako sredite! Ovako djeluje otužno ta jedna prazna a čoek i po!
Da
haha - ti si zeznuo profesiju - trebao si se bavit ovime...
bas si pro.
ma nisam,za to treba francuska veza i bastin monitor
Moze. Ti sve organiziraj.
Za sad mi je najviše zapeo Logi G700 ili možda G500.
R.A.T. 7 (mada ga nema nigdje na lageru).
Nemoj RAT,jako neugodno iskustvoi sa njim...
Slažem se, imam ga, i iako nisam nezadovoljan, ima i boljih miševa za te novce. Meni je super ugodan, odlično je napravljen, ali ima bug sa senzorom koji ponekad(može biti svakih 5 min, i onda se ne događa 2 tjedna) prestane pratiti jednu os, jako iritantno. Još je najnovija verzija, za koju su rekli da su taj bug popravili.
Imam RAT 5 nekih godinu+ i nikako ga ne bih preporučio. Izgleda super, lijepo leži u ruci, ima side scroll wheel i one male utegiće, ali brate dragi džaba ti sve to kad je senzor za kypac. Koliko čitam po raznim forumima, izgleda da je to kocka, ne pojavljuje se kod većine, ali je problem konzistentan za sve RAT modele.
Meni se događalo da jednostavno na nekoliko trenutaka miš 'podivlja' u svim smjerovima ili se jednostavno zaključa i ide samo vertikalno. Još je i jedan gumb sa strane počeo sporadično ne raditi... To je možda i do mene jer ga ponekad znam poklopiti šakom u ludilu bijesa.
U stilu teme tražih sliku, pa naletih na ovo:
Spomenik palom borcu
Izrazito muška pojava koja se javlja nakon četrdesete kada se on konačno skrasi od jurcanja za ženama, sa jednom koja zna odlično da kuva i lepo uzme da pije pivo svaki dan u svojoj udobnoj fotelji sa grickalicama.
-Tata, tata zašto imaš tako veliki stomak ?
- Sine moj, to ti je spomenik mom palom borcu - duge je i mučne bitke izvojevao, mnoge pobede ostvario, ali je nažalost ostario pa sam mu zato podigao spomenik
rat miševi su sranje i to je opće poznato, umjesto da malo pogledate po google its my friend recenzije i iskustva vi d*kate na transformer šprehe.
isto tako ekipa masovno ragea po razer periferiji ,a večina ih nikad nije bila u doticaju sa istom.
ja kažem da su razer miševi najbolji i najfunkcionalniji uz logitech.
a bastin zowie je nešto najgadnije šta sam vidio , sorry ali za 60eura si mogao kupit puno bolji i barem ljepši miš.
fakat je preodvratan i još ima samo dvije dodatne tipke što je po meni nešto najbitnije na današnjim miševima.
mislim izbor je na pojedincu i neželim se miješat ko kaj kupuje ali ja znam da taj miš nebi nikad uzeo.
prije bi uzeo steelseries sensei ili logitech g600
rat miševi su sranje i to je opće poznato, umjesto da malo pogledate po google its my friend recenzije i iskustva vi d*kate na transformer šprehe.
isto tako ekipa masovno ragea po razer periferiji ,a večina ih nikad nije bila u doticaju sa istom.
ja kažem da su razer miševi najbolji i najfunkcionalniji uz logitech.
a bastin zowie je nešto najgadnije šta sam vidio , sorry ali za 60eura si mogao kupit puno bolji i barem ljepši miš.
fakat je preodvratan i još ima samo dvije dodatne tipke što je po meni nešto najbitnije na današnjim miševima.
mislim izbor je na pojedincu i neželim se miješat ko kaj kupuje ali ja znam da taj miš nebi nikad uzeo.
prije bi uzeo steelseries sensei ili logitech g600
oprosti ali taj tvoj naga je nesto najgadniej sto sam ja ikada vidio od misa, a i izgleda kao da je za neku deformiranu ruku.
Wow,wooow,wooooow...
Ko je ovaj lik ?
^^
Točno tako, zavisi za što ti treba miš pa tako ga i nabaviš.
Dok recimo nekome ko pretežno igra neki MMO sve te điđi miđi (dobro, ledice nisu važne ^^) mu trebaju i što više tipki na mišu.
A što se tiče izgleda miša...who the f.... cares.
PS. Još su mi najžešći oni koji se dive ljepotama grafičke kartice, stave je u komp i ne vide je više do sljedećeg čišćenja / mijenjanja.
A gle, neki jedu govna, a ja jedem kolače...
ali ozbiljn ode pogldeaj ove bjesne nastavke, nekuzim kako to ikome moze lezati u ruci. i kako sa palcem drzis mis a da nestisnes neku od tih silnih tipaka. za fps je sasvim dovoljno 2 bocen tipke, meni je jedna za pistolj drugi za pusku a ovo ostalo sve na tipkovnici i milina. dok sam imao i g700 isto sam koristio samo 2 bocne.
Kolači jako debljaju. Bolje jedi šnicle, pileće.
Nemaš kruha?
ali ozbiljn ode pogldeaj ove bjesne nastavke, nekuzim kako to ikome moze lezati u ruci. i kako sa palcem drzis mis a da nestisnes neku od tih silnih tipaka. za fps je sasvim dovoljno 2 bocen tipke, meni je jedna za pistolj drugi za pusku a ovo ostalo sve na tipkovnici i milina. dok sam imao i g700 isto sam koristio samo 2 bocne.
Hack ON i Hack OFF
Nemaš kruha?
Kruh isto deblja, ne valja.