Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.191.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...
fila2208 kaže...

Tko zna kad ću ja to kupovat, ali hvala na ovome.

Jel zna netko, oće što cijene hardvera pasti na ljeto, kad uđemo u uniju i to, nakon 1.7?

moci ces naructi iz EU di se nekad moze naci na web shopu i po 30-40 % jeftinije ;)

Bitno je da ako nasi lopovi/cigani ne spuste cijene informaticke opreme, ti ces isti komad hardvera moci kupiti van Hrvatske (unutar granica EU) po manjoj cijeni i jos ces k tome biti osloboden placanja carine i PDV-a kod unosenja u lijepu nasu haracku drzavu! Kada jednom platite porez u drzavi u kojoj je roba kupljena, nema vise placanja dodatnih nameta kada ju unesete u Hrvatsku.

A sto se tice garancije, ona ce ti vrijedit u bilo kojem ovlastenom servisu doticnog branda u Hrvatskoj.

15 godina
Rupy kaže...

Bitno je da ako nasi lopovi/cigani ne spuste cijene informaticke opreme, ti ces isti komad hardvera moci kupiti van Hrvatske (unutar granica EU) po manjoj cijeni i jos ces k tome biti osloboden placanja carine i PDV-a kod unosenja u lijepu nasu haracku drzavu! Kada jednom platite porez u drzavi u kojoj je roba kupljena, nema vise placanja dodatnih nameta kada ju unesete u Hrvatsku.

A sto se tice garancije, ona ce ti vrijedit u bilo kojem ovlastenom servisu doticnog branda u Hrvatskoj.

ALi šta je sa onim limitom od 300 eura? Priča se da će limit robe bit 300 eura?

sry na offu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Tko zna kad ću ja to kupovat, ali hvala na ovome.

Jel zna netko, oće što cijene hardvera pasti na ljeto, kad uđemo u uniju i to, nakon 1.7?

Nece cijene ici dolje, dobar hardware ce uvijek drzati određenu cijenu nevezano za uniju - pratim dosta cijene komponenti u prodavaonicama i na njuskalu rabljenih, intelovi ib i sb procesori i ddr2 ram memorija naj bolje drze cijene a monitorima najvise padaju cijene - ... sto se tice grafickih kartica one koje su dobre se prodaju doslovno za 1-2 dana rabljene - a sto se tice novih referentnim modelima padaju cijene a grafe sa dobrim hlađenjima drze cijene dosta dugo sa zanemarivim padom jer je potraznja dosta velika - (igre reklamiraju grafe, tj. dobivaju se igre uz grafe - tako da se dobro prodaju i samim time dobro drze cijenu)

PR0MATRAC
16 godina
Ja kupio ovaj komp u Moj PC prije ravno godinu dana, danas je cijena manja 400 kn (samo je cijena grafe pala...nista drugo)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
Battlefield 3

jadni vi ako na ovoga naletite na esl http://www.esl.eu/eu/bf3/player/7606898/ , http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/BananaSpawn/stats/857137337/

Cheat-O-Meter : (99.9%)

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 21:03 (b00).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...
Rupy kaže...

ALi šta je sa onim limitom od 300 eura? Priča se da će limit robe bit 300 eura?

sry na offu.

Bit ce 300€ po osobi. Ti i cura = 600€ !!!  

12 godina
Šef kaže...

Ja se spojio, sjeo u tenk, napravio killstreak od 34, nad tim noobovima pa poginuo. Prebacio se na tu drugu, jadniju i lošiju stranu, da nešto pokušam ali nije išlo, naravno. Sam sam dignuo E zastavu par puta, ali ne ide to tako. Poginuo sam 8 puta, popisdio pred kraj runde i kvitao.

Bezveze da cijela runda koja ima 1300 (ili 1400, nezz) ticketa prođe tako da jedan tim drži 5 zastava, tih par ljudi u vozilima sebi nabija K/D na njubarama s druge strane.

Mysterio, što nisi bio čovjek pa se prebacio na drugu stranu kad i ja?

To ti je otprilike isto kao da kažeš kako je Hajduk pobijedio NK Posedarje sa 16 golova razlike... {#}

@Tom, mislim da Hamza nije ni igrao tu rundu, osim tih par killova. Da je, imao bi više killova valjda ;)

ee gadno je biti rejpan

neki dan udem preko mad toma na CTF server.. tamo pol njegovog platoona.., uzeo majstor nasu zastavu sjeo u tenk, sparkirao se sa tenkom na nas spawn i siluj, on iz tenka, madtom iz zraka po nasem helicu koji se nije uspio ni dici, bas kao niti onaj dole anti air pomaknuti....

cisto poliranje statistika, hebem te statistike i onoga ko ih uveo

13 godina
Battlefield 3

Ovaj je prešišao Ljudinu samo tako: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/FastCup-de_dust2/

HINT: pogledajte mu rezu na kojo igra!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

E pao sam....

"njihov prvi je cheater"
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Ovaj je prešišao Ljudinu samo tako: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/FastCup-de_dust2/

HINT: pogledajte mu rezu na kojo igra!

Nitko nije prešao ljudinu! Sad će staviti novine na pola ekrana da smanji rezu na manju od minimalne...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Faggot Meister kaže...

E pao sam....

Uzeo te neki obdareni crnja grubo od iza?

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 3

lik pobrao metak posred cela i ostao ziv, i onda se mi zalimo na hitreg u bf

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TvZBhPMjLpA&noredirect=1

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
fila2208 kaže...
PR0MATRAC kaže...

Tako je Hardware partner je AMD - i to će sigurno imati značaj i što se tiče hardwareske i softwareske optimizacije, kad buseš uzimao uzmi ovo - to je Best buy bez premca -

Nažalost, vjerovatno će probiti moj cjenovni rang pa ću morati neku 7850.

A opet gledam tu grafičku, ionako ću optimizirane postavke imati pa mi grafička ne igra neku preveliku ulogu. Koju ti imaš sad?

Imaš pod Moj PC - ja imam MSI R7850 2GB Twin Frozr 3 koju sam overklokao na 1170 1470 1.225V - kao sto Zenge kaze s tom grafom nemozes pogrijesit, ako budes uzimao nemoj nista ispod toga (naravno od 2 GB) ima izvrsne preformanse u BF3 - po performansama gotovo kao i mnogo skuplja gtx 580 - a overklokanjem se dobiva jos vise - sa time da je klokerski potencijal iza hd 7950 najveci na trzistu, evo slika i benchmark za end game u kojem je i hd 7850 između ostalog

Benchmark nakon optimizacija:

@noir - napises za moju poruku Glupost i onda napises Nvidia je zakon, dobro ti to velis{#},

- inace optmizacije su kljucna stvar - evo preformanse od hd 7850 kod je grafa tek izasla i pogledaj gore u prvom linku i slici preformanse hd 7850 naon sto je AMD postao partener za BF3 i vidjet ces kolika je razlika, tj koliko je hd 7850 napredovala (usporedba sa gtx 580, nadalje mozes pogledati pod drugim linkom sve usporedbe kad su nvidie 6 serije i radeoni 7 serije izasli i u gornjem linku pogledaj nakon optimizacija, rezultat je da je hd 7870 dostigla gtx 660ti a 7970 je prestigla gtx 680 - dakle sve je jasno.

Benchmark pri izlasku 6 serije nvidia i 7 serije radeona

I onda dođe GTX690 i zamota čokoladu u omot.

690 jede malu dicu. nuff said, vidi se da si AMD fanboy.

[M|C] 7emper_fi
17 godina
neaktivan
b00 kaže...

ee gadno je biti rejpan

neki dan udem preko mad toma na CTF server.. tamo pol njegovog platoona.., uzeo majstor nasu zastavu sjeo u tenk, sparkirao se sa tenkom na nas spawn i siluj, on iz tenka, madtom iz zraka po nasem helicu koji se nije uspio ni dici, bas kao niti onaj dole anti air pomaknuti....

ja sam te silovao iz zraka. to je SOP za CTF.

Battlelog: LateralusX
14 godina
neaktivan
b00 kaže...
Šef kaže...

Ja se spojio, sjeo u tenk, napravio killstreak od 34, nad tim noobovima pa poginuo. Prebacio se na tu drugu, jadniju i lošiju stranu, da nešto pokušam ali nije išlo, naravno. Sam sam dignuo E zastavu par puta, ali ne ide to tako. Poginuo sam 8 puta, popisdio pred kraj runde i kvitao.

Bezveze da cijela runda koja ima 1300 (ili 1400, nezz) ticketa prođe tako da jedan tim drži 5 zastava, tih par ljudi u vozilima sebi nabija K/D na njubarama s druge strane.

Mysterio, što nisi bio čovjek pa se prebacio na drugu stranu kad i ja?

To ti je otprilike isto kao da kažeš kako je Hajduk pobijedio NK Posedarje sa 16 golova razlike... {#}

@Tom, mislim da Hamza nije ni igrao tu rundu, osim tih par killova. Da je, imao bi više killova valjda ;)

ee gadno je biti rejpan

cisto poliranje statistika, hebem te statistike i onoga ko ih uveo

http://i.imgur.com/B4VKH.gif

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 22:30 (ecipsdlo).
13 godina
Battlefield 3

Onako na prvu, igrali smo u dosta slabijem timu, a dobili ih sa 600+ ticketa.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62332263/349418125/

Onda smo istjerali ove stotke i 1stF klan

I onda smo ih rejpali i zabavljali se na TSu {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62336850/349418125/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62339118/349418125/

Junior i Veki u zraku, a Carapa i ja u tenku ili BTR-u.

I deri :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 2
12 godina
Lateralus kaže...
b00 kaže...

ee gadno je biti rejpan

ja sam te silovao iz zraka. to je SOP za CTF.

dali je i uzimanje tuđeg flaga i kampanje sa istim na tuđem spawnu umjesto odvesti ga di treba "standard operating procedure"?

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62341368/851232361/ jeli ovo moguce???...1 covjek u ru army pogledajte s cim je igrao i kolko bodova ima

[xDx] carapa_junior
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

Imaš pod Moj PC - ja imam MSI R7850 2GB Twin Frozr 3 koju sam overklokao na 1170 1470 1.225V - kao sto Zenge kaze s tom grafom nemozes pogrijesit, ako budes uzimao nemoj nista ispod toga (naravno od 2 GB) ima izvrsne preformanse u BF3 - po performansama gotovo kao i mnogo skuplja gtx 580 - a overklokanjem se dobiva jos vise - sa time da je klokerski potencijal iza hd 7950 najveci na trzistu, evo slika i benchmark za end game u kojem je i hd 7850 između ostalog

Benchmark nakon optimizacija:

@noir - napises za moju poruku Glupost i onda napises Nvidia je zakon, dobro ti to velis{#},

- inace optmizacije su kljucna stvar - evo preformanse od hd 7850 kod je grafa tek izasla i pogledaj gore u prvom linku i slici preformanse hd 7850 naon sto je AMD postao partener za BF3 i vidjet ces kolika je razlika, tj koliko je hd 7850 napredovala (usporedba sa gtx 580, nadalje mozes pogledati pod drugim linkom sve usporedbe kad su nvidie 6 serije i radeoni 7 serije izasli i u gornjem linku pogledaj nakon optimizacija, rezultat je da je hd 7870 dostigla gtx 660ti a 7970 je prestigla gtx 680 - dakle sve je jasno.

Benchmark pri izlasku 6 serije nvidia i 7 serije radeona

i ti isto nades bencheve, evo ti onda jedan di je obicna 660 brza od 7870 GHz edition za kojih 7-8%, a od 7850 cak 28% http://www.hardocp.com/article/2013/04/01/asus_geforce_gtx_660_directcu_ii_oc_video_card_review/5#.UZ0sUJC9SUk

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 22:43 (berto).
13 godina
protjeran
berto kaže...
PR0MATRAC kaže...

i ti isto nades bencheve, evo ti onda jedan di je obicna 660 brza od 7870 GHz edition za kojih 7-8%, a od 7850 cak 28% http://www.hardocp.com/article/2013/04/01/asus_geforce_gtx_660_directcu_ii_oc_video_card_review/5#.UZ0sUJC9SUk

Ricky Martine jel ti znas citati, ova gtx 660 koja je zestoko tvornicki overklokana na gotovo 1.1 Ghz

I = YOU
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 22:57 (PR0MATRAC).
13 godina
carapa_junior kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62341368/851232361/ jeli ovo moguce???...1 covjek u ru army pogledajte s cim je igrao i kolko bodova ima

Mnogo dugački headshotovi.

BF3: Xtream_P3rky
12 godina
Battlefield 3

nevermind

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 0:42 (b00).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
berto kaže...
PR0MATRAC kaže...

Ricky Martine jel ti znas citati, ova gtx 660 koja je zestoko tvornicki overklokana na gotovo 1.1 Ghz

Riki Martine brate bas se pitam tko nezna citat, ako je tebi 1020=1100 i ako ti je 40 mhz vise od referentnog "zestoko" onda {#}

i da umanjis rezultat za tih zestokih 4% oc-a svejedno ispada vise od 20% brza

vecina 660-ica je tu negdje oko 1000 jedino sta ova asusica ima hladenje bolje pa samim time veci oc potencijal sta je ovdje nebitno

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 0:17 (berto).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Tvornicki klok od gtx 660 je 980Mhz - ova je skoro na 1100Mhz ? u cemu je tvoj problem -  ti hoces da ispadne da sam ja u krivu a nisam, stavljas najjacu verziju overklokane gtx 660 - evo najjaca verzija hd 7870 - svugdje jaca od gtx 660ti i jaka gotovo kao hd 7950

http://www.techpowerup.com/reviews/VTX3D/Radeon_HD_7870_XT_Black/8.html

- razlika i preko 10fps u prosjeku za hd 7870 i to sa starim driverima - zna se koji su boost dobili radeoni 78 i 79 sa catalystom 12.11 i nakon njega - neda mi se raspravljati sa tobom jer si u krivu a i zamjetio sam da mi ti nekiliko puta, a i od prije nesto negativno spotavas - pozdrav kolega

I = YOU
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 0:31 (PR0MATRAC).
Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ok 1020 je skoro 1100 a ja neznam citat {#}

Cuj "gotovo jaka ko 7950"{#} pa to i gotovo je 7950 ovo sta si stavio uopce nema veze 7800 serijom o kojoj raspravljamo vec je to malo skresana 7950

btw. pa 12.11 su donijeli najveci boost u bf3 i ovaj test 7870xt sta si linkao je na njima testiran to sta ti nisi dobro procitao (ili kako bi ti reko neznacs citat) pa si mislio da je test na 12.8 tvoj problem...

nisam ti ja kriv sta nemozes podnijet da si u krivu{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 0:56 (berto).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

WAT?

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 0:35 (nooir).
Moj PC  
9 3 hvala 0
16 godina
moderator
nooir kaže...

WAT?

u krivoj temi si...

سمندری ڈاکو
13 godina
protjeran
berto kaže...

Cuj "gotovo jaka ko 7950"{#} pa to i gotovo je 7950 ovo sta si stavio uopce nema veze 7800 serijom o kojoj raspravljamo vec je to malo skresana 7950

btw. pa 12.11 su donijeli najveci boost u bf3 i ovaj test 7870xt sta si linkao je na njima testiran to sta ti nisi dobro procitao (ili kako bi ti reko neznacs citat) pa si mislio da je test na 12.8 tvoj problem...

Naravno da nemgu podnijeti da sam u krivu kad nisam, ja sam pravedan covijek{#} i nije 1020 nego 980, taj koji ti spominjes neznam upoce sto je, valjda mislis na boost klok i njega se ne gleda nego default klok Johny,  razlika izmedju 980 i 1100 je 120 sto prevedeno u frameove iznosi oko 7-8 nadalje to sto si napisala da je to oslabljena 7950 je isto sto sam i ja napisao da je tvoja gtx 660 dobro klokana gtx 660, a kad si vec spomenula da je to oslabljena 7950 zasto nisi spomenula da se radi o underklokanoj 7870 koja unatoc tome daje izvrsne performanse jer je ref 7870 ghz edition a ova 7870 je na 920 mhz, i na kraju znam da je na catalystu 12.11 samo sto ti ocito nisi procitala da sam napisao i poslije njega, jer nije tocno da je  beta 12.11 donjeo najveci boost kad je poslije njega izasao DLC End Game za kojeg su radjene najvece optimizacije sto se Vidi u mom linku, no na stranu sve to nije mi do rasprave nego nije mi jasno opcenito da si ti i dalje uvjerena je gtx 660 jaca od hd 7870{#}... eto

ooo{#}o veliki Edit: pogledao sam tvoj PC - pa ti imas GTX 660 (Sorry onda , gtx 660 je malo jaca)

I = YOU
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 1:39 (PR0MATRAC).
15 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
berto kaže...

Naravno da nemgu podnijeti da sam u krivu kad nisam, ja sam pravedan covijek{#} i nije 1020 nego 980, taj koji ti spominjes neznam upoce sto je, valjda mislis na boost klok i njega se ne gleda nego default klok Johny,  razlika izmedju 980 i 1100 je 120 sto prevedeno u frameove iznosi oko 7-8 nadalje to sto si napisala da je to oslabljena 7950 je isto sto sam i ja napisao da je tvoja gtx 660 dobro klokana gtx 660, a kad si vec spomenula da je to oslabljena 7950 zasto nisi spomenula da se radi o underklokanoj 7870 koja unatoc tome daje izvrsne performanse jer je ref 7870 ghz edition a ova 7870 je na 920 mhz, i na kraju znam da je na catalystu 12.11 samo sto ti ocito nisi procitala da sam napisao i poslije njega, jer nije tocno da je  beta 12.11 donjeo najveci boost kad je poslije njega izasao DLC End Game za kojeg su radjene najvece optimizacije sto se Vidi u mom linku, no na stranu sve to nije mi do rasprave nego nije mi jasno opcenito da si ti i dalje uvjerena je gtx 660 jaca od hd 7870{#}... eto

ooo{#}o veliki Edit: pogledao sam tvoj PC - pa ti imas GTX 660 (Sorry onda , gtx 660 je malo jaca)

sad vec ozbiljno neznam dali si sljep, trollas ili nesto trece....

kako 7870xt (skresana 7950) moze biti underclockana 7870GHz kad te 2 kartice nemaju veze jedna s drugom, to je kao da napises da je ref 7970 underclockana 7790{#}

kako god okrenuo na hardocp testu u bf3 je testirano sa 13.3 beta 2 driverima i 7870GHz ima za barem 5 fps-a manji min fps i puno vece dropove od 660@1020 tako da...

evo kad ti moram screenshot stavljati i 2x crvenom bojom uokviriti

kod mene je jos uvjek 1020-980=40

glavno da si ti uvjek u pravu i da si zakljucio da je to blizu 1100{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 2:28 (berto).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

A panja, a jel neznas procitati iza toga sto si zaokruzila do koliko ide boost klok za asus gtx 660 to je klok na kojem grafa radi kad je pod opterecenjem - ovo sto ti zaokruzila je klok od asus verzije za koju sam vec rekao da je najklokanija i ide do 1085 - dakle razlika izmedju ovog modela pod boostom i stock frekve referentnog modela gtx 660 kao sto je hd 7870 u linku sto si stavila iznosi 105mhz - moras gledati proporcionalno, razumijem ja sta si ti htjela reci ali krivo si postavila stvari, ovo je najjaca gtx 660 protiv stock 7870, inace gtx 660 se moze klokati da bude kao gtx660ti itd zato ovo sto inzistiras nije mjerodavno, i nemoras me pitati dali trolam itd, hd 7870 je jaca i razumijem da nedas na svoj PC ali jaca je hd 7870,  osim naravno tvoje gtx 660 GS koja je malo jaca od svih, ajde laku noc

I = YOU
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 2:38 (PR0MATRAC).
Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice