Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.190.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
TheMrCro123 kaže...

prije po´ cuke game na BHF serveru {#}

jedva sabro 7 killeva izvan tenka

uglavnom pobjedili sa 1200+ tiketa

Joj, meni serete za disbalans u onoj chopper rundi (a bio je bolji balans nego ovdje), a vidi ti tu rundu. I mister famozni Hamza je ušao na pobjedničku stranu.

Svi ste isti, a pravite se sveci BF-a.

Sram vas bilo, puj, puj, puj. Jedino je Bruno nešto pokušavao, ali nije mogao ništa kad mu je team poquitao.

14 godina
berto kaže...

Mislim da na seine crossingu u onoj dzungli raste bunika pa se moj vojnik odlucio malo najest{#}

Jel se to meni čini il su ti vojnici ljubičaste boje?

Ako je tako onda je ovo legalan čit i hoću tu karticu :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
protjeran
berto kaže...

Mislim da na seine crossingu u onoj dzungli raste bunika pa se moj vojnik odlucio malo najest{#}

meni se jucer na zibi dogodilo da su zidovi umjesto bijeli postali crni, cak nije ni lose izgledalo.. {#}

edit: otkad sam presao na nvidiu to mi se dogodilo jednom.. a do tada na ati niti jednom

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 13:49 (digitall1982).
13 godina
Zero2 kaže...

Samo predji na nVidiu. Sve vise nas ima te simptome {#}

A nekad su zbog kvalitete drivera ljudi s ATIa prelazili na nvidiu {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
berto kaže...

Otvori topic. Kako drverima prikriti wallhack, cheatercino.

16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Zero2 kaže...

Ma kakvi. Ni sad ni kasnije. AMD je ušao na konzole, dolazi u Apple i čak najbolji Nvidijini ljudi odlaze u AMD. Nije baš vrijeme za ulagati u Nvidiju.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
13 godina
protjeran

Ma kakvi. Ni sad ni kasnije. AMD je ušao na konzole, dolazi u Apple i čak najbolji Nvidijini ljudi odlaze u AMD. Nije baš vrijeme za ulagati u Nvidiju.

Slažem se sa ovim vezano za AMD-ove kartice - sve bolje i bolje ce igre radit na njima u usporedbi sa Nvidiom ali da nije vrijeme za ulaganje u Nvidiu ,,, jer evo titani idu ko ludi ...

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 14:21 (PR0MATRAC).
17 godina
Battlefield 3

I meni se desio grafički bug na Firestormu. Kod točke D. Samo ja sam nakon 2-3 minute takvog igranja dobio crash sa greškom kao da je grafička ostala bez memorije. Ja se već uplašio da mi ošla memorija na grafi, a nakon toga sve je radilo normalno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
TheMrCro123 kaže...

prije po´ cuke game na BHF serveru  {#}

Joj, meni serete za disbalans u onoj chopper rundi (a bio je bolji balans nego ovdje), a vidi ti tu rundu. I mister famozni Hamza je ušao na pobjedničku stranu.

Sram vas bilo, puj, puj, puj. Jedino je Bruno nešto pokušavao, ali nije mogao ništa kad mu je team poquitao.

Ja se spojio, sjeo u tenk, napravio killstreak od 34, nad tim noobovima pa poginuo. Prebacio se na tu drugu, jadniju i lošiju stranu, da nešto pokušam ali nije išlo, naravno. Sam sam dignuo E zastavu par puta, ali ne ide to tako. Poginuo sam 8 puta, popisdio pred kraj runde i kvitao.

Bezveze da cijela runda koja ima 1300 (ili 1400, nezz) ticketa prođe tako da jedan tim drži 5 zastava, tih par ljudi u vozilima sebi nabija K/D na njubarama s druge strane.

Mysterio, što nisi bio čovjek pa se prebacio na drugu stranu kad i ja?

To ti je otprilike isto kao da kažeš kako je Hajduk pobijedio NK Posedarje sa 16 golova razlike... {#}

@Tom, mislim da Hamza nije ni igrao tu rundu, osim tih par killova. Da je, imao bi više killova valjda ;)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
PR0MATRAC kaže...

Slažem se sa ovim vezano za AMD-ove kartice - sve bolje i bolje ce igre radit na njima u usporedbi sa Nvidiom ali da nije vrijeme za ulaganje u Nvidiu ,,, jer evo titani idu ko ludi ...

Još da dodam, partner za bf4 će biti amd, to može a i ne mora ništa značiti, ali ostaje da vidimo.

Tako da vrlo vjerovatno ako budem računalo uzimao, uzet ću neku hadejku  :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
TheMrCro123 kaže...

vecinu sam te runde bio afk !!!

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
13 godina
protjeran
Battlefield 3

sve to stoji ali ne bi rekao da je nvidia gotova ili da nema vise sta trazit pored amd-a, pa nije to firma od jucer.

sutra moze izbaciti nesto sto ce ih pojest sve skupa, nikad ne znas..

a ovo sto su usli u konzole i marketing nekih proizvodaca igara ne mora znacit da ce sve igre radit bolje na amd nego na nvidiji. 

u konzole su vjerojatno usli zbog boljeg dogovora oko cijene, ne zbog toga sto su u necemu bolji..

a i dobar primjer za taj "amd game evolved" je farcry u kojem se opet nvidia pokaza bolja :)

daba im reklama i optimizacija.. tako da ce uvijek biti kao i do sad; kolko para tolko muzike. bez obzira na marku

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 14:50 (digitall1982).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
berto kaže...

To ti je od RAM-a {#}

BF3 nick: mrxa [CROG]
13 godina
berto kaže...

probaj sa 314.07 driverima

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
TomoR kaže...
TheMrCro123 kaže...

Ja se spojio, sjeo u tenk, napravio killstreak od 34, nad tim noobovima pa poginuo. Prebacio se na tu drugu, jadniju i lošiju stranu, da nešto pokušam ali nije išlo, naravno. Sam sam dignuo E zastavu par puta, ali ne ide to tako. Poginuo sam 8 puta, popisdio pred kraj runde i kvitao.

Bezveze da cijela runda koja ima 1300 (ili 1400, nezz) ticketa prođe tako da jedan tim drži 5 zastava, tih par ljudi u vozilima sebi nabija K/D na njubarama s druge strane.

Mysterio, što nisi bio čovjek pa se prebacio na drugu stranu kad i ja?

To ti je otprilike isto kao da kažeš kako je Hajduk pobijedio NK Posedarje sa 16 golova razlike... {#}

@Tom, mislim da Hamza nije ni igrao tu rundu, osim tih par killova. Da je, imao bi više killova valjda ;)

nazzz koliko je normalno da je meni svaki 2. kill bio isti lik, kako je moguće da ja uvijek naletim na istog lika

eo glavnog razloga zašto se nisam prebacio: ne mogu izdržati ni 5min sa takvim timom koji se skempao u bazu i ne mrda iz nje (najbolji primjer za to je bio vaš AA) to nebi bilo sigurno za moje računalo

bilo je iznimki npr. Equester koji se stvarno trudio (zauzimo zastave) ali on nije dugo izdržao uz takav netimski tim

runda je imala 1700 ticketa i hamza ju je cijelu odigrao, ali je većinu vremena bio afk i par puta je izlazio sa servera

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Zero2 kaže...

....a moj tata je najači tata od sviju....

EDIT:

Viđe ovog asa:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/KAlN1/stats/317873136/

M320 ftw

baš sam tog lika prekjučer gledao ma mislim prelol je

ima 300 tisuća killova sa m320.

pogledaj mu reporte hahahhaa ekipa rage na njega to su drame.

tip samo igra metro 64 igrača i m320 ftw

i kak sam gledo ovog panja i vidim taj famozni metro 64  reko ajde da i ja bacim jedan pa nisam godinama

i odmah sam imao 41-0 {#} (i snimio sam kaj je najbolje od svega)

ali iskreno , metro 64 igrača je nešto.....hmmm neznam niti kako da to opišem da se netko nebi naljutio

ali blago rečeno retardirano.

btw bio je no rules {#}

meni u tih pola sata šta sam igrao ekran nije prestajao skakat od silnih granata, c4, m320,rpg....

btw arabaran ima uništenih vozila jer ako zvekneš nečiji equipment to ti zbroji pod to(bar je bio takav bug neznam jel još uvijek....)

I ja sam svašta čitao o tome KAIN1u.
Tip je žešći fejk, ali što sad 

KAIN1 je lik koji koristi bootove od kad postoji BF, po tome je i poznat.....

VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
15 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
berto kaže...

tnx, ali nema potrebe to mi se 1 dogodilo, izaso iz igre uso opet i sve radi...

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 16:47 (berto).
13 godina
berto kaže...
ElektričnaOvca kaže...
berto kaže...

tnx, ali nema potrebe to mi se 1 dogodilo, izaso iz igre uso opet i sve radi...

kužim. meni se dogodilo jednom, pa nekoliko tjedana ništa, te mi se onda počelo događati sve češće -  a prije svega toga je radilo bez ijednog incidenta sa najnovijim drajverom. uglavnom, govorim ako ti se javi opet da znaš koji je meni driver najstabilniji (iako nisu iste kartice u pitanju).

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

kužim. meni se dogodilo jednom, pa nekoliko tjedana ništa, te mi se onda počelo događati sve češće -  a prije svega toga je radilo bez ijednog incidenta sa najnovijim drajverom. uglavnom, govorim ako ti se javi opet da znaš koji je meni driver najstabilniji (iako nisu iste kartice u pitanju).

Ja sam svaki put kad su izasli novi driveri stavio nove i svi su radili normalo,nisam srecom jos imao ovaj problem

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
PR0MATRAC kaže...

Još da dodam, partner za bf4 će biti amd, to može a i ne mora ništa značiti, ali ostaje da vidimo.

Tako da vrlo vjerovatno ako budem računalo uzimao, uzet ću neku hadejku  :)

Tako je Hardware partner je AMD - i to će sigurno imati značaj i što se tiče hardwareske i softwareske optimizacije, kad buseš uzimao uzmi ovo - to je Best buy bez premca -

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 18:00 (PR0MATRAC).
17 godina
Battlefield 3

Evo, jedan moj Battlelog kolega upravo streama, koliko vidim na serveru ima dosta CHC-a:

http://www.twitch.tv/ambientflush

Finac je, pretplatio se na optički Internet pristup {#}

http://www.speedtest.net/result/2719372690.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Zero2 kaže...

Glupost No1.

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 18:54 (nooir).
14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

Glupost No2.

nVidija je zakon, kao i AMD, stvar ukusa, i da, nVidia će samo rasti...

I prije je AMD bija u konzolama pa što onda?? I te famozne reklame prije igara. Pa neozbiljni ste...

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 18:55 (nooir).
17 godina
TomoR kaže...

Evo, jedan moj Battlelog kolega upravo streama, koliko vidim na serveru ima dosta CHC-a:

http://www.twitch.tv/ambientflush

Finac je, pretplatio se na optički Internet pristup {#}

http://www.speedtest.net/result/2719372690.png

Evo mu starih streamova, još podešava settinge za 720p...

http://www.twitch.tv/ambientflush/videos?kind=past_broadcasts

A ovo je runda u pitanju:

http://www.twitch.tv/ambientflush/b/406827776

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62324711/187678835/

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 19:06 (TomoR).
15 godina
PR0MATRAC kaže...

Tako je Hardware partner je AMD - i to će sigurno imati značaj i što se tiče hardwareske i softwareske optimizacije, kad buseš uzimao uzmi ovo - to je Best buy bez premca -

Nažalost, vjerovatno će probiti moj cjenovni rang pa ću morati neku 7850.

A opet gledam tu grafičku, ionako ću optimizirane postavke imati pa mi grafička ne igra neku preveliku ulogu. Koju ti imaš sad?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
PR0MATRAC kaže...

A opet gledam tu grafičku, ionako ću optimizirane postavke imati pa mi grafička ne igra neku preveliku ulogu. Koju ti imaš sad?

on ima ako se ne varam msi tf 7850  2gb. vjeruj mi sa 7850 nećeš pogriješiti {#}

ali ova tahiti je zmaj

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 20:07 (ZeNGe_CRO-mt).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/5dacef34-44b6-4155-ad8a-f25577c50f31/Croatian-53Team-BUG-hr-Best-of-Classic-600-tickets/

Momcovi sta je zabusajete, evo ostavim vam vojnika da se imamo di pucati ;) A ja jos veceras idem proslaviti malo rokas i kako basta kaze ubiti malo kvaliti time druzenja :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
PR0MATRAC kaže...

Imaš pod Moj PC - ja imam MSI R7850 2GB Twin Frozr 3 koju sam overklokao na 1170 1470 1.225V - kao sto Zenge kaze s tom grafom nemozes pogrijesit, ako budes uzimao nemoj nista ispod toga (naravno od 2 GB) ima izvrsne preformanse u BF3 - po performansama gotovo kao i mnogo skuplja gtx 580 - a overklokanjem se dobiva jos vise - sa time da je klokerski potencijal iza hd 7950 najveci na trzistu, evo slika i benchmark za end game u kojem je i hd 7850 između ostalog

Benchmark nakon optimizacija:

@noir - napises za moju poruku Glupost i onda napises Nvidia je zakon, dobro ti to velis{#},

- inace optmizacije su kljucna stvar - evo preformanse od hd 7850 kod je grafa tek izasla i pogledaj gore u prvom linku i slici preformanse hd 7850 naon sto je AMD postao partener za BF3 i vidjet ces kolika je razlika, tj koliko je hd 7850 napredovala (usporedba sa gtx 580, nadalje mozes pogledati pod drugim linkom sve usporedbe kad su nvidie 6 serije i radeoni 7 serije izasli i u gornjem linku pogledaj nakon optimizacija, rezultat je da je hd 7870 dostigla gtx 660ti a 7970 je prestigla gtx 680 - dakle sve je jasno.

Benchmark pri izlasku 6 serije nvidia i 7 serije radeona

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 20:41 (PR0MATRAC).
15 godina
Battlefield 3

Tko zna kad ću ja to kupovat, ali hvala na ovome.

Jel zna netko, oće što cijene hardvera pasti na ljeto, kad uđemo u uniju i to, nakon 1.7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Tko zna kad ću ja to kupovat, ali hvala na ovome.

Jel zna netko, oće što cijene hardvera pasti na ljeto, kad uđemo u uniju i to, nakon 1.7?

moci ces naructi iz EU di se nekad moze naci na web shopu i po 30-40 % jeftinije ;)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice