Bez optike ništa. Najbolje bi ti bilo zamolit neku školu ili tako nešto, da ti daju svoju dvoranu ili šta ti ja znam, platiš im. Provučeš kabel do dvorane i svi se spoje. Jer škole već imaju optiku i pitanje interneta je rješeno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz. imam veliki problem sa rubberbanding-om i to mi se desava nakon sto sam zamijenio maticnu plocu. nisam reinstalirao windows pa moze li biti da je do toga posto su vjerovatno ostali i driveri od stare ploce..? prije nisam imao problema, a sto se tice konekcije izgleda da je sve u redu - kao i prije.. sta mislite moze li pomoci svjez sistem i reinstalacija igre
Uglavnom dok sad imaju probleme sa serverima to ti je česta pojava na serverima.
Neki imaju rubberbanding samo tako, na nekima sve radi kao da nema nikakvih problema.
Nažalost, ovih sa problemima ima puno, jako puno.
Kad bi mogao u zgu neko lan napravit i ja bi dosao. Jedino ako ce neko iz zga ic dolje nek javi, pa cu se i ja prikrpat :D
Bez optike ništa. Najbolje bi ti bilo zamolit neku školu ili tako nešto, da ti daju svoju dvoranu ili šta ti ja znam, platiš im. Provučeš kabel do dvorane i svi se spoje. Jer škole već imaju optiku i pitanje interneta je rješeno.
Dobro zboriš. Jedino tako.
...
Ništa, svi zainteresirani neka se jave na PM da znam oću li zvat (utjecajnog :) kolegu sa faksa pa bi mogli na ekonomiji probat organizirat nešto ili mi prijatelj ima igraonicu/internet caffe u centru pa bi i njega moga pita
ili možemo u mom prostoru gdje će stvarno bit najopuštenija atmosfera ali bi onda morali igrati COD4 što napominjem isto nije loše, čisto tradicije radi a uz ekipu, grill i pivicu - zabava A klase je zagarantirana.
Kad bi mogao u zgu neko lan napravit i ja bi dosao. Jedino ako ce neko iz zga ic dolje nek javi, pa cu se i ja prikrpat :D
Ma ja mislim da vam se iz ZG nebi isplatilo dolazit radi jedne večeri ali me isto čudi da nemate gore već samo takve partije jer ipak je gore gaming scena veća itd.
....
Ljudovi moji, njubovi govore da je vrijeme lan partija prošlo (ne meni na pm nego vidim po forumima kad sam napisa bf3 lan party :) ali to govore samo oni koji neznaju što je to i koliko je to zabavano.
Uskoro će optika doći kao DSL a dosta će ekipe imati i gaming laptope itd - e tek će onda bit partija.
Učite dečki od nas osječana kako se lan organizira
Bio bi opet LAN kod nas da mistik nije poslao snimak harlema upravitelju te zgrade... Čovjek je skoro infarkt dobio kad je vidio!
To je problem jer iako ima interneta kad vezu budu dijelili 10tak kompova onda 4 megabita nisu dovoljna i to sve pada u vodu ako se misli igrat BF3. A da povećam brzinu na mjesec dana, koliko megabita bi bilo dovoljno za uredno igranje za 10tak kompova?
...
download brzina ti nije previse vazna. trebas gledati upload brzinu a bf3 ti uzima 5-10kB/s.
Evo me nazad!
Jel sve bilo ok dok sam bio MIA? :)
BTW, bravo Špelac za statistiku - care!
Evo, jedan lik me "izazvao", tj. dao zadatak. Zadatak je slijedeći, u jednom životu što brže napraviti kill sa svakom klasom. Po mogućnosti snimiti i baciti na YT.
Meni je zasad rekord oko 1:30. Moram na server sa više ljudi...
On je bio puno brži.
Ako se tko od vas neobavezno hoće uključiti samo naprijed.
Zdenko, OMG! (kod Cece)
A kad smo te zvali s Ljudinom na Caspian protiv francuza si rekao da se ne snalazis na velikim mapama!
Ma rasturao je lik, ja nisam morao ništa ni raditi, lik nam je sve skidao pred nosom... i to još igrao sa tenkom čak :))))))))
citerrrr...
Zdenko, OMG! (kod Cece)
A kad smo te zvali s Ljudinom na Caspian protiv francuza si rekao da se ne snalazis na velikim mapama!
Nije mi se dalo igrat, a i znao sam da cete ih rasturat. Nepoznam bas mapu pa sam bezveze ginuo, ali dobar je server. Nema puno retardusa kao na drugim classic serverima. Dobra ekipa.
Znanstveni projekt - povezanost izmedju osobnosti igraca i njegovog stila igranja!
http://www.psyopsresearch.com/
PsyOps Battlefield 3 is an academic research project about the link between play style and personality.
Npr:
Younger players kill and die more than older players. They also have a better aim (high accuracy) and a higher Kill-Death ratio.
There is however one notable exception: age has nothing to do with your objective score.
Older players prefer tanks, while younger players prefer aircraft. Older players prefer the Support and Engineer classes, while younger players prefer the Assault and Recon classes.
Znanstveni projekt - povezanost izmedju osobnosti igraca i njegovog stila igranja!
PsyOps Battlefield 3 is an academic research project about the link between play style and personality.
Npr:
Younger players kill and die more than older players. They also have a better aim (high accuracy) and a higher Kill-Death ratio.
There is however one notable exception: age has nothing to do with your objective score.
Older players prefer tanks, while younger players prefer aircraft. Older players prefer the Support and Engineer classes, while younger players prefer the Assault and Recon classes.
U prijevodu, starija ekipa voli polakše igrat, ptfo i igra za užitak.
Mlađi su često cod brza rush ekipa koja voli puno trčat prsa o prsa.
dobra stranica, pratim je, to vodi neka cura, koja studira psihologiju, i ima fore članke.
........
Older players prefer tanks....
I osjećaš li se ti onda STARO.....
http://3.bp.blogspot.com/-jVrNfeTCsTk/UUV6efomX6I/AAAAAAAAABM/tDpyIBNvznk/s400/rapido-furioso-Fail.gif
Hahaha morbidno, ali nasmija san se :D
Evo vam jedan odličan pogled na Battlefield franšizu. Suzu sam pustio na neke scene kad sam se sjetio starih bf-a...obaevzni look.
8min
Ja trenutno imam 680 a s obzirom kako i koliko igram sve solidne igrače bi trebalo biti sramota ako imaju ispod 1000. Uostlaom, brojka je totalno beznačajna s obzirom da se računa na nekakav bedast način.
Jel itko zna na koji se način izračunava Skill ?
Edit - prvi puta u karijeri sam na prvom mjestu - i to protiv dobre konkurencije - zdenko još malo pa stižem na AnR
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/61808904/838911860/
Uh, kako bi bilo lijepo opet zaigrati BF2..
Koliko sam samo sati letenja proveo sam na serveru, vježbajući kako bih se mogao hvaliti u igraonici.
Jer, ADSL je tada bio pojam iz daleke budućnosti.
Što se zaključka na kraju videa tiče - slažem se.
Prekratak je vremenski period između BF3 i BF4.
Očito im treba para, bez obzira na dobru prodaju Premiuma.
Sve u svemu, BF serijal, pokazuje se u ovih deset godina kao one and only FPS!
Npr:
OMG! Izgleda da sam star. A osjećam se kao da mi je 15...
Bio bi opet LAN kod nas da mistik nije poslao snimak harlema upravitelju te zgrade... Čovjek je skoro infarkt dobio kad je vidio!
o cemu se radi, daj link
o cemu se radi, daj link
O ovome
A kakav je ovo ban ?
Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: MAT\CHEATER\appeleat tts-clan.ru
A kakav je ovo ban ?
Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: MAT\CHEATER\appeleat tts-clan.ru
Banali te s njihovog servera i možeš se žaliti njihovoj Upravi za vodovod i kanalizaciju (na njihovos stranici očito pa da ti kao skinu ban sa njihovog servera). Prekriži server i piči dalje.
Rekao sam ti da prestaneš praznit servere. Eto ti sada xD
To admin stavi što želi
Moguce da je ban sa Metabansa, tako da si banan na svim serverima koji strimaju tu listu.
Moguce da je ban sa Metabansa, tako da si banan na svim serverima koji strimaju tu listu.
A kako da se na to zalim?
Edit: I kako da vidim zbog cega sam banan?
Pa dali su ti u opisu stranicu na kojoj se možeš žaliti...