Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.171.174
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
nisam ni skužio da igra snajperom moja greška sory
15 godina
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Onaj dan kad odjednom postanete super igrac.

Za nekoliko sumnjivo dobrih likova pogledam bf3stats i nekoliko ih ima ovakve statistike.

Da li za nesto ovakvo postoji objasnjenje (osim varanja, naravno)?

Objašnjenje je da tih 20-ak dana kad mu se nije podizao acc (11.12  - 27.12.) čovjek jednostavno nije puno igrao, zato nema mmnogo promjena.

13 godina
neaktivan
berto kaže...

pa i pao je, tocno 5 hitova je bilo, jbg. dok si u animaciji si neranjiv nista novo...

Ja vidim 5 križića, i onda još dva kad je ulazio na veliki spawn, tada je pao. Iako mi se čini da je u desnom kutu medkit svejedno mislim da je trebao pasti nakon ovih prvih 5. A i mislim da sam trebao dobit još koji x...

edit: medkit koji sam vidio na minimapi je na sredini hodnika i nije bio dovoljno blizu da se heala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 8:36 (D4RKR1DE).
13 godina
protjeran
berto kaže...
PR0MATRAC kaže...

Jedina bitna razlika između našeg i stranog interneta je u upload speedu vezano za utjecaj na igru

@ Blade - stavi Network smooding factor na 0 i nebi ti trebalo kasnit kad ih srusis no mozes ocekivati neke zanemarive greske u grafici.

Nije, brzina uploada nema utjecaja, dok sam bio u zg imao sam upload cca 20-25 Mbps, sad u puli imam oko 2-3Mbps i nema apsolutno nikakve razlike u igri u usporedbi sa 512kbps, dok igras igra vuce jedva par KB/s uploada...

Upload 20-25mbs !? Koliki si imao download speed ako si imao upload 20-25mbs ? I gdje si, kod kojeg davatelja usluge imao toliki upload speed?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 10:03 (PR0MATRAC).
17 godina
odjavljen
PR0MATRAC kaže...
berto kaže...
PR0MATRAC kaže...

Jedina bitna razlika između našeg i stranog interneta je u upload speedu vezano za utjecaj na igru

@ Blade - stavi Network smooding factor na 0 i nebi ti trebalo kasnit kad ih srusis no mozes ocekivati neke zanemarive greske u grafici.

Nije, brzina uploada nema utjecaja, dok sam bio u zg imao sam upload cca 20-25 Mbps, sad u puli imam oko 2-3Mbps i nema apsolutno nikakve razlike u igri u usporedbi sa 512kbps, dok igras igra vuce jedva par KB/s uploada...

Upload 20-25mbs !? Koliki si imao download speed ako si imao upload 20-25mbs ? I gdje si, kod kojeg davatelja usluge imao toliki upload speed?

Ma čiter, pusti ga... Za njega je corona mali od palube!

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 3

Logitech G700s

Znate sto je ciniti vlasnicima G700 {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...
berto kaže...

pa i pao je, tocno 5 hitova je bilo, jbg. dok si u animaciji si neranjiv nista novo...

Ja vidim 5 križića, i onda još dva kad je ulazio na veliki spawn, tada je pao. Iako mi se čini da je u desnom kutu medkit svejedno mislim da je trebao pasti nakon ovih prvih 5. A i mislim da sam trebao dobit još koji x...

edit: medkit koji sam vidio na minimapi je na sredini hodnika i nije bio dovoljno blizu da se heala.

pobroji ponovo, bilo je 4 hitmarka i 5. kad je uskakao na spawn... i meni se desi da u igri mislim da su 2 hitmarka a ubiti kad usporis snimku i pogledas bude jedan...

PR0MATRAC kaže...
berto kaže...
PR0MATRAC kaže...

Upload 20-25mbs !? Koliki  si imao download speed ako si imao upload 20-25mbs ? I gdje si, kod kojeg davatelja usluge imao toliki upload speed?

DL 45-60Mbps, T-mobile 4G LTE

ali kao sta sam napisao, ako ne streamas brzina sama po sebi je nebitna jer igra vuce par KB/s, instaliraj si DU meter pa pogledaj

Battlelog: just_mau5
12 godina
protjeran
berto kaže...
  pobroji ponovo, bilo je 4 hitmarka i 5. kad je uskakao na spawn... i meni se desi da u igri mislim da su 2 hitmarka a ubiti kad usporis snimku i pogledas bude jedan...

ali nemoroa znaciti da ga nisi pogodio ako nedobijes x. mozes ti njega pogadati i nedobivati x-eve. ja jucer dosao iza leda jednom snajperu opalim mu 5 metaka u leda iz m16 i  niti jedan x i zatim ponovo 5 metaka i onda je crko od druge doze streljiva. 

Ovaj kod darka je trebao crci i prije nego je ulaziio  na veliki spawn, usrana igra do bola. zato i kazem da me u bf4 jedino zanima netcode. nikakva _urceva grafika. i svida mi se u bf4 sto ce gemplay biti identican bf3.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 11:34 (AmDCluB).
15 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

ali nemoroa znaciti da ga nisi pogodio ako nedobijes x. mozes ti njega pogadati i nedobivati x-eve. ja jucer dosao iza leda jednom snajperu opalim mu 5 metaka u leda iz m16 i   niti jedan x i zatim ponovo 5 metaka i onda je crko od druge doze streljiva.

Ovaj kod darka je trebao crci i prije nego je ulaziio   na veliki spawn, usrana igra do bola. zato i kazem da me u bf4 jedino zanima netcode. nikakva _urceva grafika. i svida mi se u bf4 sto ce gemplay biti identican bf3.

a trebao je ali je bio u animaciji preskakanja i warpo se, nakon toga je uredno primao hitove...

Battlelog: just_mau5
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Crči je trebao?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 2 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ljudina vidim da se kužiš ful u BF3 pa me zanima jedna stvar.

Kako to da u svom tom vremenu što ste proveli zajedno nisi skužio da je Corona čiter?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
10 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudina, vidim da se kužiš u palatalizaciju pa me zanima kako to da neki suglasnici ispred i ili e prelaze u neka druga slova?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

7 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Ljudina, vidim da se kužiš u palatalizaciju pa me zanima kako to da neki suglasnici ispred i ili e prelaze u neka druga slova?

to je nova rijec. ja sam je osobno predlozio da se uvrsti u hrvatski rijecnik.

13 godina
AmDCluB kaže...
Danny_HR kaže...

Piše se "RJEČNIK", ali kao da to tebe zanima.... nego što me ignoriraš??!

Odgovori odmah ili zauvek ćuti bledoliki!!!!!

[19xx] 4ntraks
12 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
AmDCluB kaže...
Danny_HR kaže...

Piše se "RJEČNIK", ali kao da to tebe zanima.... nego što me ignoriraš??!

Odgovori odmah ili zauvek ćuti bledoliki!!!!!

neznam nista ja ni moj pas gejmer. cuti  ces za jedno 3-4tjedna

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 12:00 (AmDCluB).
14 godina
Battlefield 3

Pfff.. Znas ti koliko je Antraksu 3-4 tjedna? Njemu je to 3x ko nama.

Pa nemoras smisljat  tjedna sta ces reci i napisat...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
AmDCluB kaže...

neznam nista ja ni moj pas gejmer. cuti  ces za jedno 3-4tjedna

Tko živ, tko mrtav do tada.

Aj ti reci odmah pa da to riješimo.

Obećajem da ti neću korigirati tekst niti zamjeriti na eventualnim semantičkim i inim pogreškama u istom :P

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Ljudina vidim da se kužiš ful u BF3 pa me zanima jedna stvar.

Kako to da u svom tom vremenu što ste proveli zajedno nisi skužio da je Corona čiter?

A lijepo kažu - pozna hrđa željezo...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma nije corona čiter ,to je pb slučajno odabrao random broj guida i izvukao eto ti nesreće njegov guid.

dečki tak može bilo tko "nastradati".

kriv je pb.

isto tako sam i ja pitao davnih dana, pa me se ignoriralo.

kako je netko od coroninih suigrača uspio biti bolji od njega koji je koristio hax? na koju foru?

aha mirna ruka i mirna puška ko bubica bi reko zdenko, zato i valjda radi na ulici.

ja sam uvjeren da koriste no recoil i no spread metka ali otom-potom.

ne zamaram se i zaboli me i za coronu i gricule i njihove hitregove ,nego kurim frku.

namjerno prcam.

i prcat ću.

{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
15 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Pa nemoras smisljat  tjedna sta ces reci i napisat...

daj pročitaj njegove postove molim te i shvatit ćeš da 3 tjedna i nije tako dugo vrijeme za smislit suvisli post.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Ljudina, ni jedan BF nije imao savrsen hit reg. Cak BF ima jedan od boljih. Ako zelis savrsen hit reg odhebi BF, i igraj igre namjenjene za to. Za samo 10eura kupis CS GO koji je graficki odlican i ne samo da prepozna metak kad pogodi ono sto gadjas vec i 1/8 metka.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
15 godina
ceco22 kaže...
Ljudina, ni jedan BF nije imao savrsen hit reg. Cak BF ima jedan od boljih. Ako zelis savrsen hit reg odhebi BF, i igraj igre namjenjene za to. Za samo 10eura kupis CS GO koji je graficki odlican i ne samo da prepozna metak kad pogodi ono sto gadjas vec i 1/8 metka.

I još se sve puca iz hipa, tako da nema onog ads to hip mini gliča :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
PR0MATRAC kaže...
berto kaže...
PR0MATRAC kaže...

MegaBAJT po sekundi nije isto sto i megaBIT po sekundi.

T-com ov najbrzi paket je 20Mbps

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 12:24 (MARKOcVp).
15 godina
MARKOcVp kaže...

MegaBAJT po sekundi nije isto sto i megaBIT po sekundi

When spelled Mbps, short for megabits per second, a measure of data transfer speed (a megabit is equal to one million bits). Networktransmissions, for example, are generally measured in Mbps.

When spelled MBps, short for megabytes per second.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 12:25 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

jel taj glič radi npr na type88 ili lsat-u?

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Battlefield 3

^

Pa gdje ti vidis da je netko od njih napravio razliku u bitu i bajtu ?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

jel taj glič radi npr na type88 ili lsat-u?

Radi na svim puškama, ali je na mitraljkama syeban, brzo raširi onaj crosshair i vrati ti na hip. Tj. puška sporije puca i ne stigneš nikog tako ubit.

Sa m16, aek, f2000 perfetkno ti da vremena da sprašiš još 3-4 metka prije neg se počne širit na početnu širnu za hip.

14 godina
protjeran
drahic kaže...

^

Pa gdje ti vidis da je netko od njih napravio razliku u bitu i bajtu ?

Mozda je mislio da lik ima brzinu downloada 25mb/s doslovno

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 12:27 (MARKOcVp).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice