Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...
MaxonUniversal kaže...

...

Nista gluplje nisam procitao u zivotu.

Zato što vjerojatno nisi razumio što piše.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Iako volim otici na fast respawn CQ, jer je veca prilika da ugrabis vozilo. Ali igrati neki ozbiljniji war to je potpuno besmisleno s tim postavkama, kad na normalnim postavkama treba svega 60sec da dodje novo vozilo.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Osobno prezirem fast respawn (osim kad sam u heliću) jer generalno mislim da ubija gameplay. Nema više rizika od gubitka vozila, nema ničega što ekipu natjera da se pobrinu za svoj tenk ili neko drugo vozilo, jer će za sekundu ionako dobiti novo.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

11 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Osobno prezirem fast respawn (osim kad sam u heliću) jer generalno mislim da ubija gameplay. Nema više rizika od gubitka vozila, nema ničega što ekipu natjera da se pobrinu za svoj tenk ili neko drugo vozilo, jer će za sekundu ionako dobiti novo.

Ne, dobit će ga netko drugi prije njih (jer ljudima nema Fast Respawn - tj. može se postaviti, ali je uglavnom postavljen samo za vozila), no moguće je da ovi drugi, isto se ne brinuvši pretjerano za vozilo neće poživjeti duže od 30 sekundi... Pa brzo dobiješ drugo.

14 godina
MARKOcVp kaže...
berto kaže...

Bio je xxx klan, sta ja znam ko je u njemu.

Kao prvo, cekali smo ih pola sata da se pocnu spajat...

Cuj, sva pravila su bila iznesena, mi sto trebali igrat nasu mapu po nasim pravilima i conquest large, 2 runde.

Oni su trebali igrati njihovu i njihova pravila, 2 runde.

Ali, problem je sto su oni kad su dosli na server poceli prigovarati nama za conquest large i fast respawn (a prije toga se slozili s svim pravilima nase mape)

Kad su izgubili prvu, vise nisu htjeli igrat nasu mapu, nego su htjeli svoju(a dogovoreno je 2 runde svake mape), tu su jos zakomplicirali, pa nismo vise htjeli igrat.

Pravila nisu bila iznesena nigdje....svi naši su očekivali small conquest sa ESL 8v8 pravilima koja se primjenjuju i na 12v12 matchevima....a dočekalo ih je S.R.A.NJ.E od velikog conquesta sa instant spawn vozila....e sada ti meni molim te objasni kako bi se to trebalo igrati na 12v12?!?!?ja sam prvi izašao sa servera jer takav "war" nisam htio igrati jer je to jednostavno sa tim brojem igrača debilana....pa ljudi kada igraju 32v32 nemaju instant spawn vozila, a vi to stavite na 12v12?!?!

i niste nas razbili kako ti kažeš, na početku smo vas mi i takvi živčani (jer sam ja širio nervozu, ljut zbog pravila, među svoje i jer su me nagovarali pola sata da se vratim na server da se kak ti ne brukamo) stisli na A zastavu...međutim nismo se snašli tko koju zastavu treba pokrivati i tu ste vi nas stisli....12v12 na velikom conquestu ne možeš niti pokriti sva vozila kvalitetno (4 tenka, 1 AA, 1 attack heli, 2 jeta + transport heli i jeepovi), tako da taj "war" sa kojim se ti hvališ je bila čista idiotarija....bolje da sam to vrijeme proveo sa svojima iz klana na publicu igrajući veliki conquest jer bi to tamo imalo više smisla.....

toliko od mene....i uživaj u svojoj "velikoj" pobjedi....

My BF3 Battlelog: Xtream_MasterCh, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Nisam ja dogovaro pravila, ali shark je sve rekao.

Ako ocete mogu ja pitat ove jel oce igrat, al sad da se sve razjasni, da tocno dogovori kako se koja mapa igra, da nebude opet 1h uzaludne rasprave u chatu {#}

Nisam ja reko da je to neka velika pobjeda(to malo provociram).

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Nisam ja dogovaro pravila, ali shark je sve rekao.

Ako ocete mogu ja pitat ove jel oce igrat, al sad da se sve razjasni, da tocno dogovori kako se koja mapa igra, da nebude opet 1h uzaludne rasprave u chatu {#}

Nisam ja reko da je to neka velika pobjeda(to malo provociram).

Lol, pa uvijek su ista pravila, to je najveća debilana da svako za svoju mapu pravila  izmišlja. Onda ajmo na našoj mapi se dogovorit da su pravila da vi nesmijete izać iz deploymenta, nema smišljanja pravila, zna se kako se igra.

Esl pravila i gotovo. Kad se igra 5v5 su esl 5v5 pravila sa nekim sitnim izmjenama ako se obje strane slože. Kad se igra 4v4 squad rush, onda su esl4v4 pravila. Kad se igra 12v12 onda su esl 8v8 pravila. Sve iznad 12v2 je po meni glupost da se igra war, najviše 16v16 al to je više neka zaj*ebancija nego klasični war.

Čuj to, smišljanje pravila. Dali u nogometu kad se igra na camp nou Barcelona smisli svoja pravila, pa onda kad se igra na santiago bernabeu real smisli svoja, i tako se igra? Ne, e pa onda toga nema ni u esportsu.

EDIT: i da, ne mislim ja da se nemogu izmjenit malo pravila, naravno da mogu ako se obje strane slože, ali nešto sitno ne sa conquesta na conquest large i ostale gluposti koje promjene tijek igre. Tipa u pravilima esl5v5 stoji da se nesmije m320 koristit, obje strane se dogovore ajde igrat ćemo sa m320 i dobro. Ovo vrijedi samo za warove, mislim da na pravom esl-u nesmiju ni takve izmjene pravila ić, nisam siguran.

gjurki
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 9:16 (Volvox).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Od nas niko ne igra esl, zasto bi mi na svojoj mapi igrali esl pravila? Zasto bi vi na svojoj igrali nasa?

EDIT: Aj mi reci koja su esl pravila za conquest sa vozilima i svime?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 9:28 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

aj sorry mali megatron ali njubara si

btw tko je na kraju pobijedio?

inf ili classic ?

{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 9:29 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ko mi govori... 

m16 pod ruku i na metro 64 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 9:39 (MARKOcVp).
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Od nas niko ne igra esl, zasto bi mi na svojoj mapi igrali esl pravila? Zasto bi vi na svojoj igrali nasa?

Nemorate uopće igrat esl, ali to su pravila. Mogu ih ja nazvat pero pravila ali onda niko neće znat koja su.

Evo ti pravila:Link 1 , Link 2 , a mozes i ova koja su bas za 12v12 ali su ista ko i ova za 8v8 (mozda su neke zanemarive sitne razlike:)

Normalno mogu se i 2 klana dogovorit da ce igrat cijelu rundu svi sa istim oružjem, da se nesmije letit, da se moze kolko oces tenkova koristit, ali to je rijetkost i to je glupost, to je više za zezanciju nego pravi war. Niko, ama baš niko ne igra tako da 2 runde moja pravila 2 runde tvoja, to je debilno.

99% klanova ti igra po ovim pravilima šta sam ti dao, i ako mislite ti i tvoj klan dalje izazivat ljude na warove morate tako igrat, prilagodit se i naučit igrat. Kad nekog izazivaš na war probaj ga pitat samo "esl rules 8v8?" i svi će ti znat na šta se misli i o čemu se radi, najjednostavije je, najefikasnije i najbolje.

gjurki
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 9:37 (Volvox).
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ko mi govori...

njubić

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
Battlefield 3

@Megatron

Bio si mi simpatičan, i svoju ekipu sam konstantno dušio da ti lajkaju videa, da preporučuju drugima, da ti budu statisti ako zatreba, da te treba pogurati jer si "naš".....

Više nisi simpatičan.

Ovakvu "ufuranost" u znanje BF-a, kao što kod tebe vidim zadnjih par stranica, nisam vidio još od zadnji put kad sam vidio narkmana na igli. Razumijem, mlad si, željan pažnje, ali shvati da ako si i upao sa nekim strancima u klan, nisi otišao iz svog sela. Uvijek, ali uvijek, trebaš sa "svojima" biti prizeman, i bez ufuravanja.

Mislim da nema smisla objašnjavati nikakva pravila, jer se znaju i podrazumijevaju. Onaj "war" kada smo saznali pri ulasku u meč, kakva su pravila, ljudi su ostali online samo jer sam ih zamolio da odigramo prema "dogovoru" koji si napravio sa Špelcom, a koji opet niije imao pojma o detaljima, jer čovjek jednostavno nije niti posmislio na fast vehicle respawn i large conquest sa 24 igrača na Firestormu. Shinox je npr. rekao da u zraku ništa nije imalo nikakvog smisla, jer je tip, kojeg je ubio sekundu prije, već mu bio na repu sa drugim avionom, a drugi avion se zabija u njega dok pilot iskače, suicida se i uskače u novi avion na pisti..... {#} Mislim, ono.....

Jedno je trolati ljude na forumu ili igri, ali kad trol pređe u ozbilju bez neke vidljive granice, postaje naporan.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
12 0 hvala 3
14 godina
protjeran
Volvox kaže...
MARKOcVp kaže...

Nemorate uopće igrat esl, ali to su pravila. Mogu ih ja nazvat pero pravila ali onda niko neće znat koja su.

Evo ti pravila:Link 1 , Link 2 , a mozes i ova koja su bas za 12v12 ali su ista ko i ova za 8v8 (mozda su neke zanemarive sitne razlike:)

Normalno mogu se i 2 klana dogovorit da ce igrat cijelu rundu svi sa istim oružjem, da se nesmije letit, da se moze kolko oces tenkova koristit, ali to je rijetkost i to je glupost, to je više za zezanciju nego pravi war. Niko, ama baš niko ne igra tako da 2 runde moja pravila 2 runde tvoja, to je debilno.

99% klanova ti igra po ovim pravilima šta sam ti dao, i ako mislite ti i tvoj klan dalje izazivat ljude na warove morate tako igrat, prilagodit se i naučit igrat. Kad nekog izazivaš na war probaj ga pitat samo "esl rules 8v8?" i svi će ti znat na šta se misli i o čemu se radi, najjednostavije je, najefikasnije i najbolje.

Pa nista posebno, normalan pravila, neznam zsato je ovaj nas trazio fast respawn? I eto, bio je conquest large, meni je npr tako svejendo oce bit large ili obicni kad sam u jetu.

Za fast respawn mi je isto svejedno, ali meni je bolje da je normalni, bas zato sto npr, unistim njihov jet i onda mi opet dode za 30sec i neda mi mira, tako stalno u krug, nemam vremena za gadat ove na zemnji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 9:46 (MARKOcVp).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma kakav war pa imate jah servere odite tamo vidjet kako igraju cq.

sve njubovi.

vidio sam da je mali prešo kod njih.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

De ste Bobovi?

Aj da vidim da još netko zajebava Zdenka?!

Danny tebe posebno promatram.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

@Megatron

Bio si mi simpatičan, i svoju ekipu sam konstantno dušio da ti lajkaju videa, da preporučuju drugima, da ti budu statisti ako zatreba, da te treba pogurati jer si "naš".....

Više nisi simpatičan.

Ovakvu "ufuranost" u znanje BF-a, kao što kod tebe vidim zadnjih par stranica, nisam vidio još od zadnji put kad sam vidio narkmana na igli. Razumijem, mlad si, željan pažnje, ali shvati da ako si i upao sa nekim strancima u klan, nisi otišao iz svog sela. Uvijek, ali uvijek, trebaš sa "svojima" biti prizeman, i bez ufuravanja.

Mislim da nema smisla objašnjavati nikakva pravila, jer se znaju i podrazumijevaju. Onaj "war" kada smo saznali pri ulasku u meč, kakva su pravila, ljudi su ostali online samo jer sam ih zamolio da odigramo prema "dogovoru" koji si napravio sa Špelcom, a koji opet niije imao pojma o detaljima, jer čovjek jednostavno nije niti posmislio na fast vehicle respawn i large conquest sa 24 igrača na Firestormu. Shinox je npr. rekao da u zraku ništa nije imalo nikakvog smisla, jer je tip, kojeg je ubio sekundu prije, već mu bio na repu sa drugim avionom, a drugi avion se zabija u njega dok pilot iskače, suicida se i uskače u novi avion na pisti..... {#} Mislim, ono.....

Jedno je trolati ljude na forumu ili igri, ali kad trol pređe u ozbilju bez neke vidljive granice, postaje naporan.

nemam nista protiv tebe, ti si mi bio najnormalnija osoba u klanu, uvijek spreman pomoci, bilo je jos par normalnih ljudi koji te nisu gledali s visoka(darke,gnjurki i jos par njih) ali ostali su bili poprilicno bahati i bezobrazni

14 godina
plavi83 kaže...

Pravila nisu bila iznesena nigdje....svi naši su očekivali small conquest sa ESL 8v8 pravilima koja se primjenjuju i na 12v12 matchevima....a dočekalo ih je S.R.A.NJ.E od velikog conquesta sa instant spawn vozila....e sada ti meni molim te objasni kako bi se to trebalo igrati na 12v12?!?!?ja sam prvi izašao sa servera jer takav "war" nisam htio igrati jer je to jednostavno sa tim brojem igrača debilana....pa ljudi kada igraju 32v32 nemaju instant spawn vozila, a vi to stavite na 12v12?!?!

i niste nas razbili kako ti kažeš, na početku smo vas mi i takvi živčani (jer sam ja širio nervozu, ljut zbog pravila, među svoje i jer su me nagovarali pola sata da se vratim na server da se kak ti ne brukamo) stisli na A zastavu...međutim nismo se snašli tko koju zastavu treba pokrivati i tu ste vi nas stisli....12v12 na velikom conquestu ne možeš niti pokriti sva vozila kvalitetno (4 tenka, 1 AA, 1 attack heli, 2 jeta + transport heli i jeepovi), tako da taj "war" sa kojim se ti hvališ je bila čista idiotarija....bolje da sam to vrijeme proveo sa svojima iz klana na publicu igrajući veliki conquest jer bi to tamo imalo više smisla.....

toliko od mene....i uživaj u svojoj "velikoj" pobjedi....

Ti zaista mislis da je on shvatio sta si ti napisao?

Pa deckic nezna napisat nesto na engleskom,cudim se da komunicira na engleskom tamo sa njima. Vjerovatno google translate koristi. 

Sa takvim malim šupčićem nemam namjeru igrat vise ikada. 

Igramo kakti 'war'  i lima iskace iz jeta samo iznad svoje baze,samo da bi dosao odmah na fast respawn drugog jeta. 

Lima,radije idi snimaj one svoje piz.darije nego igrat warove. 

Tebi je vrhunac igre da se zabijes jetom,punim c4 u tenk. 

Bravo,gj,u suck. 

Pitas se zasto nikad nisi igrao war u nasem klanu? 

Eto,zato sta sam ja uvijek rekao da neces igrat,jer nam netreba igrac koji pola runde snima kak puca snajperom ptice po mapi,a pola runde trckara okolo i trazi mjesto za spawn beacon. 

Dok su se svi zrtvovali i igrali,radili treninge,ti si snimao one retard filmice,sa forama koje su vec toliko blijede da mi se prisere kad ih vidim. 

Protiv onog pederluka nemam namjeru igrat war, a i svoj klan cu odgovarat od toga. 

Imas jasna pravila za warove. Hoces-neces. A ne izmisljat svoja.

Ima ostalih tisuce klanova koji hoce. 

I to sta ti mislis da si/ste nas sada razbili -Mogu se samo slatko nasmijat. 

Sigurno si mislis kako si ultra yeben pilot sada,kada si srusio IShinoxaI-a,koji je bio usred borbe tebe,drugog jeta i iznad antiair-a. 

Uzivaj u snimanju kako bacas c4 iza nekog sniper kampera koji lezi na kamenu. 

Đizus...

13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

nemam nista protiv tebe, ti si mi bio najnormalnija osoba u klanu, uvijek spreman pomoci, bilo je jos par normalnih ljudi koji te nisu gledali s visoka(darke,gnjurki i jos par njih) ali ostali su bili poprilicno bahati i bezobrazni

Pa je*emu nitko mi nije u stanju pravilno nick napisat {#} GJURKI, GJURKI!! :D

gjurki
14 godina
protjeran
Battlefield 3

O tome ja pricam {#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ma o cemu ti pricas? 

Kad si vec toliko pametan,onda reci. 

Nikad nisi dosao na ts i pitao jel bude kakav trening za war ili slicno.

Nego samo dodes i kaze- 'AE,jel imam kaki war?' -Nema jos..Bit ce.. -'Ok,ajde cujemo se,bok'

I sta ti onda ocekujes? Kako da ljudi sa tobom igraju kad niti neznaju kako se ponasas(ok,to smo shvatili kasnije)u igri,dal lajes puno,malo,dal ti se yebe pa se dignes od kompa itd. 

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Astra -> marku

gjurki
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
Volvox kaže...
MARKOcVp kaže...

Pa je*emu nitko mi nije u stanju pravilno nick napisat {#} GJURKI, GJURKI!! :D

Nije ni darke, nego DarkeR {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
protjeran
drahic kaže...

Ma o cemu ti pricas? 

Kad si vec toliko pametan,onda reci. 

Nikad nisi dosao na ts i pitao jel bude kakav trening za war ili slicno.

Nego samo dodes i kaze- 'AE,jel imam kaki war?' -Nema jos..Bit ce.. -'Ok,ajde cujemo se,bok'

I sta ti onda ocekujes? Kako da ljudi sa tobom igraju kad niti neznaju kako se ponasas(ok,to smo shvatili kasnije)u igri,dal lajes puno,malo,dal ti se yebe pa se dignes od kompa itd. 

Ja nisam inf igrac i to sam rekao, da nevolim esl i te spike

zato sam i izaso, jer uvijek igrate inf mape, i ovo gore, da vas ima poprilicno bezobraznih(nekih), medu kojima si i ti

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Di je spelac da se nadoveže na ovu temu? :D

gjurki
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Naravno  da sam bezobrazan jer mi dignes zivce na 800. 

Hm,neznam sta onda one ostale warove 12vs12 isto smatras pod inf. ? 

Sta bi trebali posebne pozivnice slat da dodes igrat? Ti ili netko drugi.

Zna se tko igra-Onaj tko je aktivan na tsu. 

Moj PC  
3 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

astra, astra....{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
5 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

zato sam i izaso, jer uvijek igrate inf mape, i ovo gore, da vas ima poprilicno bezobraznih(nekih), medu kojima si i ti

Dobro megatron, realno, bio si 3 puta na ts-u jbt. Sjećam se igrali smo ja i ti jednom, jednom si nešto sa damom igrao i vjerojatno si bio još koji put. Šta je najgore, vidim da igraš nešto a nema te na ts-u, pa koji je onda smisao biti u klanu? Klan je tu prvenstveno za zezanciju, da imaš s kime igrat, bacit war tu i tamo i to je to:) Pa jbt, bilo je ljudi u klanu koji isto nikad nisu igrali esl- lord, unlimited, rupy, shinox (od kojeg si mogao masu stvari naučit ako te jet zanima, čovjek je čarobnjak u jetu), mesar, apex itd, trebo si se s njim skompat i igrat s njima, ako ti već nisu pasali ovi sa esl-a, normalno da ce ti u klanu od 30 ljudi barem 5 njih smetat, ne bit po volji itd, to je normalno, ali jbg ako od 30 ljudi nemos sa barem 10 bit u normalnim odnosnim i igrat s njima, onda ti nema smisla bit u klanu.

gjurki
14 godina
protjeran
Volvox kaže...
MARKOcVp kaže...

Dobro megatron, realno, bio si 3 puta na ts-u jbt. Sjećam se igrali smo ja i ti jednom, jednom si nešto sa damom igrao i vjerojatno si bio još koji put. Šta je najgore, vidim da igraš nešto a nema te na ts-u, pa koji je onda smisao biti u klanu? Klan je tu prvenstveno za zezanciju, da imaš s kime igrat, bacit war tu i tamo i to je to:) Pa jbt, bilo je ljudi u klanu koji isto nikad nisu igrali esl- lord, unlimited, rupy, shinox (od kojeg si mogao masu stvari naučit ako te jet zanima, čovjek je čarobnjak u jetu), mesar, apex itd, trebo si se s njim skompat i igrat s njima, ako ti već nisu pasali ovi sa esl-a, normalno da ce ti u klanu od 30 ljudi barem 5 njih smetat, ne bit po volji itd, to je normalno, ali jbg ako od 30 ljudi nemos sa barem 10 bit u normalnim odnosnim i igrat s njima, onda ti nema smisla bit u klanu.

Pa bio sam s velikom vecinom dobar, ali njih jedno 3-4 je bilo tako, nisu mi se svidjeli, rekao sam zasto.

Ima vas stvarno fer i korektnih, igrao sam s vecinom na publicu, ali eto.

14 godina
Battlefield 3

Yea,OK,great. 

Byeeeeee

Moj PC  
3 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice