Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.214.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog-cdn.battlefield.com/cdnprefix/eaf9f1f7ffa/public/profile/bf3/stats/dogtags/s/mortar.png  Gotovo i taj sado mazo trip, iako sam vidio da moze ova spravica biti i jako korisna na rush serverima,

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
MARKOcVp kaže...
berto kaže...

a vise kao dijete u pubertetu koje misli da je najpametnije na svijetu, ali da, nadao sam se da se salis...{#}

Neznam za vas, ja imam 17god.

A ne ko vi, neki imate i po 40godina pa tu visite za kompom i igrate bf3, jos imate po 1000+ sati  {#}

EDIT: Ono za c4 i rpg nije sala, to je realno. Sta mos napravit tenku s rpg-om? Nista. C4 je odlicna stvar za sve, a rpg-om se lijepo da skinit heli ako nisko leti.

realno je samo ako igras protiv njubova, kad sa rpg-on skines nekog tko zna sta radi sa helijem onda mozes rec da je realno...

a rec da   ekipa sa esl-a nezna sta bi na classicu je beyond retarded.... da si igrao ikada war protiv takve ekipe nebi lupetao gluposti...

Battlelog: just_mau5
13 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

@Zdenko

Da ti objasnim malo slikovitije.

U atletici se jako cijeni višeboj jer moraš biti dobar u više disciplina. To ne znači da si bolji od pojedinaca koji treniraju samo jednu stvar...radi se o ukupnom dojmu.

Igrao sam ESL koliko treba i igram ladder ovaj naš i nije da nema čari. Poanta je ta da ima igrača koji to igraju stvarno dobro (uključujuči i neke od vas iz gricula) ali to vas ne opravdava da na ostale modove gledate kao manje vrijedne ili da sve sa manje ESL bodova od vas (tebe) zovete bobovima (ili kak već). Do kad je tako ti si za mene ograničen i kao osoba i kao igrač.

Inf mod isto tako možeš igrati u COD-u ili CS...sve je to isti K. Nauči mapu...nauči kontrolirati oružje...imaj uigrani tim i s vremenom budeš dobar.

Classic je ono što BF izdvaja od prije spomenutih igara.

Ti si lud covijek. Ako se ti osjecas uvrijedeno zato jel kazem da na classicu, kao moda, ima pameti ko u skoljci onda se nemamo sta razgovarat. Procitaj sta pisem, nevrijedam ja nikog ponaosob ali classic nevalja i fila je to naljepse opisao. U pocetku kad smo mi ozbiljni igrali bilo je super, mozda je jedan trolao. Sad kad su dosla ova djeca pretvorili su classic u smece. Jel mozes shvatit sta ja govorim. Na sta lici classic kad ovaj uzme helic, kampa na brdu, ceka neprinatelja i istog raznese sa c4. Sta ima tim od toga osim sta je on snimio neki troll moments. U tome je stvar. Ajde da je on jedan, pola servera tak, zato to ne volim.

Veki gg na anru.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

:) chill 

xbox live:klapa012, battlelog: klapa012, xfire: klapa01[url=http://valid.canardpc.com/2750904][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2750904.png[/img][/url]
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
MARKOcVp kaže...
berto kaže...

a vise kao dijete u pubertetu koje misli da je najpametnije na svijetu, ali da, nadao sam se da se salis...{#}

A ne ko vi, neki imate i po 40godina pa tu visite za kompom i igrate bf3, jos imate po 1000+ sati {#}

EDIT: Ono za c4 i rpg nije sala, to je realno. Sta mos napravit tenku s rpg-om? Nista. C4 je odlicna stvar za sve, a rpg-om se lijepo da skinit heli ako nisko leti.

Igre su ti hobi i imaš predrasude prema drugima kojima su igre hobi - pa stvarno si se prosrao.

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
protjeran
berto kaže...
MARKOcVp kaže...
berto kaže...

A ne ko vi, neki imate i po 40godina pa tu visite za kompom i igrate bf3, jos imate po 1000+ sati {#}

realno je samo ako igras protiv njubova, kad sa rpg-on skines nekog tko zna sta radi sa helijem onda mozes rec da je realno...

a rec da   ekipa sa esl-a nezna sta bi na classicu je beyond retarded.... da si igrao ikada war protiv takve ekipe nebi lupetao gluposti...

Jesam, dobili smo ih na conquestu 100ticketsa razlike, nazalost njihovu mapu nismo igrali jer su se nesto zakacili oko pravila, jbg.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
16 godina
Battlefield 3

Jadan Friday i fila iz petnih žila se trude zatrollati temu svakodnevno, po cijeli dan sami pune stranice. Sad se tu od nikud pojavi ovaj Marko i s jednim jedinim postom zatrolla temu na 10 stranica. Respect. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 23:10 (Jack Sparrow).
Moj PC  
17 0 hvala 3
14 godina
zdenko1991 kaže...

U pocetku kad smo mi ozbiljni igrali bilo je super, mozda je jedan trolao. Sad kad su dosla ova djeca pretvorili su classic u smece.

Kao netko tko je igrao originalni bf u vrijeme njegovog izlaska  ja ovu izjavu smatram u rangu one "pipl mast trust us" {#}

Lol Zdenko, pa daj, pa ja za cijeli Bf3 onda mogu reći da je smeće i da nije došao ni do 30% onoga što je original nudio uz daleko veći naglasak na vozila i sinergiju klasa.....

Pa imali smo jeb.ne nosače i razarače još  za voziti a tek podmornice........ A ako nije bilo neta uvijek si mogao vježbati protiv botova i usavršavati svoj skill -ak si ga imao naravno :)

Ja esl ne osporavam, meni je to samo još jedan mod BF-a koji novije generacije vole, ali ja osobno ne.

Ne volim ga iz razloga što mi ne paše, previše je ograničen, nema tu ni opasnosti ni  iz zraka, ni od vozila, ni od snajperista....,previše je jednodimenzionalan - ne znam kako to objasniti drugačije. 

Meni je jednostavno predosadno tako, ALI ja shvaćam da je to samo MOJE mišljenje i također prihvaćam mišljenje drugih (npr. juniora) kojima taj mod paše i vole ga te ne želim nikoga zvati noobom ili bobom ili šta ja znam kako jer ga igra....

Ma jednostavno igrajte što hoćete i kako hoćete ali prihvatite da ima i drugih sa drugačijim ukusima :=)

I da, Dado je zapravo rekao najveću isitinu  o BF-u, a ta je da  vozila i klase su ono sto ga čine drugačijim od coda i cs te sličnih igara te su upravo te okosnice u igri zapravno i privukle velik broj igrača koji i danas igraju ovu franšizu - uključujući mene.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 23:15 (Granzon).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koji trolovi, Fila halao po CBC-u dok polovica vas klinaca nije ni znala za BF. Samo engi i jevelin..pušku nije ni koristio {#} majti sam ruši bogove i pola mape sa tenkom, a cola,frka, maco i ekipa kupanje u bazenu na G točki gulf of oman. Samo classic se peglao.

Marka neču ni komentirat jer nema smisla, priča nešto o classicu a najjače oružje mu je m98b sa 1200 killova{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 23:18 (ARazer).
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Jadan Friday i fila iz petnih žila se trude zatrollati temu svakodnevno, po cijeli dan sami pune stranice. Sad se tu od nikud pojavi ovaj Marko i s jednim jedinim postom zatrolla temu na 10 stranica. Respect. {#}

Bit će da snima ovo, pa će napravit trolling movie, bug forum.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Thank you.

ARazer kaže...

Koji trolovi, Fila halao po CBC-u dok polovica vas klinaca nije ni znala za BF. Samo engi i jevelin..pušku nije ni koristio {#} majti sam ruši bogove i pola mape sa tenkom, a cola,frka, maco i ekipa kupanje u bazenu na G točki gulf of oman. Samo classic se peglao.

Marka neču ni komentirat jer nema smisla, priča nešto o classicu a najjače oružje mu je m98b sa 1200 killova{#}

Ja igram vozilima, ne puskama.

fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Bit će da snima ovo, pa će napravit trolling movie, bug forum.

Nije losa ideja.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
berto kaže...
MARKOcVp kaže...

Jesam, dobili smo ih na conquestu 100ticketsa razlike, nazalost njihovu mapu nismo igrali jer su se nesto zakacili oko pravila, jbg.

hahahah...da bas...to sta ste vi igrali je bila smijurija, a ne war...

14 godina
neaktivan
berto kaže...

Ne smijurija nego piš živi

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
protjeran
berto kaže...

Al smo vas satrali, to se mora priznat {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 23:26 (MARKOcVp).
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
berto kaže...

Aha ubili boga u nama,odlicni ste nema sta

15 godina
MARKOcVp kaže...
berto kaže...

Nije mi samo jasno, kako je igran war,kao ozbiljan war sa fast respawn postavkama :)

Nitko od naših to odmah nije ni shvatio ozbiljno, kad ni ne znate osnovna pravila kako se igra classic 12v12 meč, i oustalom odbili ste mapu kasnije, jer trebala se jedna po vašim ''pravilima'' a druga po ''našim'' ali međutim, nije bilo hrabrih koji bi to odigrali, sa vaše strane tako da se tom nekakvom pobjedom ne busaj o prsa već budi čovjek i saberi to sve svoje pa da se odigra fino kako spada.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Ja igram vozilima, ne puskama.

Što se vidi..uzmeš heli, jet, staviš C4 i čekaš da netko uleti u njega.. A za inf igrače plačeš jer ne znaš pucat.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Pobjeda je pobjeda, nema izvlacenja {#}

Mogli bi opet nesto sredit, al neznam dal ce ovi htjet igrat s vama opet, jer je shark iznjeo sva pravila i rekao za fast respawn spelcu.

Ali kada ste dosli na server, pocela su prigovaranja i takve gluposti, pa je ovima bilo dosta, nisu vise htjeli igrat, jos su govorili da ste neozbiljni i slicno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 23:34 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ej 12vs 12 veliki conq alo,pola nasih izlazi vice nece igrat a i ja skupa s njima onda galama ko je dogovorio idiotariju i stavio veliki conq pa onda nagovaranja ajde jebte igrajmo nema veze.Ajde spajaju se nazad zivcani svi i na kraju pristanemo odigrat nesto sto granici s ludilom da vi na kraju ne dodjete na bazar jer eto vi necete.Ljudi moji da vi vidite komedije od wara,pjesak ne postoji,Spelac u AA jer sta ces sad,koga stavit.Covjek nije vidio kako izgleda AA prije toga praktcki pa ko ce u cetvrti tenk pa drugi avion a majko mila stvarno smijurija

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 23:35 (Blade Runner31).
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...

Ej 12vs 12 veliki conq alo,pola nasih izlazi vice nece igrat a i ja skupa s njima onda galama ko je dogovorio idiotariju i stavio veliki conq pa onda nagovaranja ajde jebte igrajmo nema veze.Na kraju pristanemo odigrat nesto sto granici s ludilom da vi na kraju ne dodjete na bazar jer eto vi necete.Ljudi moji da vi vidite komedije od wara,pjesak ne postoji,Spelac u AA jer sta ces sad,koga stavit.Covjek nije vidio kako izgleda AA prije toga praktcki pa ko ce u cetvrti tenk pa drugi avion a majko mila stvarno smijurija

M16 pod ruke i trci {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

C4 pod ruke i pravac nac avion za razgledavanje

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ceco ti si žešće opičen!

300 tiketa na 64 slotnom rašu?! :)

Kakva krkaona, pa to nemreš prdnut.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
berto kaže...

Al smo vas satrali, to se mora priznat  {#}

nas?!? nit sam igrao nit sam u klanu....{#}

kao prvo war se igra po nekim pravilima, a i ako ih nema onda bi barem server mogao bit na default postavkama...ako je 5v5 glupost, sta je onda instant respawn vozila 12v12 na velikom conquestu?!?!?

kao drugo kad sam spominjao esl   ekipu za koju ti govoris da neznaju drzat nista osim m16, odigrajte s njima pa vas budu rejpali u bazi nakon 1 min igre{#}, mozda prestanes lupetat i pravit se pametan...{#}

PS. probaj dogovorit s njima, ali neka igraju samo sa nade-ovima i obavezno bez perka za 2 nade-a, mozda rejp bude tek nakon 3 min   {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 0:04 (berto).
16 godina
Danny_HR kaže...

Ceco ti si žešće opičen!

300 tiketa na 64 slotnom rašu?! :)

Kakva krkaona, pa to nemreš prdnut.

i svejedno si izgubio{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
Danny, to su ostale stare postavke od end gama dlc-a
posto se od zadnjeg updata servera , server konstant rusi ili kika igrace. Zasada je teorija da je problem sam end game iako ja sumnjam na diabolic. Pa sam ubacio vanila mape dok se ne prebacimo potpuno na g.server.de
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
zdenko1991 kaže...
Zero2 kaže...

@Zdenko

Ti si lud covijek. Ako se ti osjecas uvrijedeno zato jel kazem da na classicu, kao moda, ima pameti ko u skoljci onda se nemamo sta razgovarat. Procitaj sta pisem, nevrijedam ja nikog ponaosob ali classic nevalja i fila je to naljepse opisao. U pocetku kad smo mi ozbiljni igrali bilo je super, mozda je jedan trolao. Sad kad su dosla ova djeca pretvorili su classic u smece. Jel mozes shvatit sta ja govorim. Na sta lici classic kad ovaj uzme helic, kampa na brdu, ceka neprinatelja i istog raznese sa c4. Sta ima tim od toga osim sta je on snimio neki troll moments. U tome je stvar. Ajde da je on jedan, pola servera tak, zato to ne volim.

Veki gg na anru.

Pa ista stvar je i na inf. Ako imaš telce na serveru opet je gameplay u komi i nije gušt igrati. Ako je ekipa dobra dobre su i runde.

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
Battlefield 3

Igrati BF franšizu bez vozila, snajpera, klasa je ludost.
Hvala Bogu, za to postoji CoD i CS i neki drugi (?).

Velika većina igrača BF (mislim na ove nove generacije) koje nisu igraili neku od starijih BF igara jednostavno očekuju klasični CoD.

A to je nemoguće.

Kad upalim CoD nakon nekoliko sati BF-a, sve mi izgleda smiješno.

Kako u zadnje vrijeme rokam samo Recon i M98B, smiješno mi je u CoD4 igrati sa snajperom.
Nerealno i dječje.

BF > cod 

To je moje mišljenje, ali stvarno ne treba dozvoliti da BF izumre.

Dosta vas iz teme je ili smanjilo intenzitet igranja ili gotovo prestali igrat, kod mene je suprotno.

Nakon najave BF4, još sam veću želju dobio za igrom i skillom{#}

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako razmišljaju pojedini igrači:

double KD; /Kill/Death a.k.a veličina ku.rca

if(KD>4.0)
  cout<<"Ja sam ESL/inf BOG, najsam jači, CRT rula ofc, classic igrači su ograničeni"
 if(KD>3.0)
  cout<<"Ovaj hitbox je nula, gube se paketi, classic igrači su ograničeni ali i DICE je sada ograničen!"
 if(KD>2.0)
  cout<<"Već se traži hit reg fix, TCP optimizer, classic igrači su ograničeni"
 if(KD>1.0)
  return 0; rage quit, trčanje na BUG.hr reći classic igrači su krivi, ali i ograničeni

4 11 hvala 0
13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

kako razmišljaju pojedini igrači:

double KD; /Kill/Death a.k.a veličina ku.rca

if(KD>4.0)
  cout<<"Ja sam ESL/inf BOG, najsam jači, CRT rula ofc, classic igrači su ograničeni"
 if(KD>3.0)
  cout<<"Ovaj hitbox je nula, gube se paketi, classic igrači su ograničeni ali i DICE je sada ograničen!"
 if(KD>2.0)
  cout<<"Već se traži hit reg fix, TCP optimizer, classic igrači su ograničeni"
 if(KD>1.0)
  return 0; rage quit, trčanje na BUG.hr reći classic igrači su krivi, ali i ograničeni

Nista gluplje nisam procitao u zivotu.

14 godina
protjeran
berto kaže...

nas?!? nit sam igrao nit sam u klanu....{#}

kao prvo war se igra po nekim pravilima, a i ako ih nema onda bi barem server mogao bit na default postavkama...ako je 5v5 glupost, sta je onda instant respawn vozila 12v12 na velikom conquestu?!?!?

kao drugo kad sam spominjao esl   ekipu za koju ti govoris da neznaju drzat nista osim m16, odigrajte s njima pa vas budu rejpali u bazi nakon 1 min igre{#}, mozda prestanes lupetat i pravit se pametan...{#}

PS. probaj dogovorit s njima, ali neka igraju samo sa nade-ovima i obavezno bez perka za 2 nade-a, mozda rejp bude tek nakon 3 min  {#}

Bio je xxx klan, sta ja znam ko je u njemu.

Kao prvo, cekali smo ih pola sata da se pocnu spajat...

Cuj, sva pravila su bila iznesena, mi sto trebali igrat nasu mapu po nasim pravilima i conquest large, 2 runde.

Oni su trebali igrati njihovu i njihova pravila, 2 runde.

Ali, problem je sto su oni kad su dosli na server poceli prigovarati nama za conquest large i fast respawn (a prije toga se slozili s svim pravilima nase mape)

Kad su izgubili prvu, vise nisu htjeli igrat nasu mapu, nego su htjeli svoju(a dogovoreno je 2 runde svake mape), tu su jos zakomplicirali, pa nismo vise htjeli igrat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 7:29 (MARKOcVp).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice