Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.989
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...

Svatko  ma svoje veselje. Dok njega veseli skupljati "pokemone", tebe veseli igrati na 320x240{#}

Za tvoju informaciju igram na VGA rezoluciji{#}, zato jer su glave dosta vece.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 0:39 (AmDCluB).
15 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

Za tvoju informaciju igram na VGA rezoliciji{#}

Reka bi Danny Reka bi Danny
Fr4nk_Horrig4n
13 godina
AmDCluB kaže...
Jack Sparrow kaže...

Svatko  ma svoje veselje. Dok njega veseli skupljati "pokemone", tebe veseli igrati na 320x240{#}

moj mobitel radi na HD ready.
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 3

Pozz,imam rusku verziju igre,skinuo sam po preporuci 3Dec i 5Mar patcheve,i language selector.Dok je igra na ruskom,sve radi kako treba,ali kad kopiram ove patcheve i prebacim na eng. igra starta uredno na eng. jeziku,ali na serverima gdje ima igraca spawnam se bez oruzja..Kad odem na bilo koji prazan server,sve je ok.Gledao sam i neke tutoriale,tamo se spominje i neki eng. language pack.(1.12gb).Kad  kopiram i njega zajedno s ova dva,igra nece da starta nikako,javi error..Gdje grijesim?Morao sam obrisati igru,ponovo skidati 20gb.Trenutno su ubaceni 3dec. i 5mar. patchevi,igra radi,ali imam problem koji sam gore pomenuo,vojnik nema pusku u ruci.Dali je to povezano s izmjenom jezika,ili je to problem za sebe?Molim nekoga ko ima ru ver. igre a da je radio izmjenu jezika da mi pojasni malo proceduru. Da li je ovaj nacin kako sam uradio ispravan?Treba li ubaciti i ovaj eng.language pack i 3dec. i 5mar. patcheve,ili su to dva zasebna nacina izmjene jezika,tj. treba iskoristiti ili ovaj eng.language pack ili ova dva decembarski i martovski?Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 3:45 (error_666).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
error_666 kaže...

Pozz,imam rusku verziju igre,skinuo sam po preporuci 3Dec i 5Mar patcheve,i language selector.Dok je igra na ruskom,sve radi kako treba,ali kad kopiram ove patcheve i prebacim na eng. igra starta uredno na eng. jeziku,ali na serverima gdje ima igraca spawnam se bez oruzja..Kad odem na bilo koji prazan server,sve je ok.Gledao sam i neke tutoriale,tamo se spominje i neki eng. language pack.(1.12gb).Kad  kopiram i njega zajedno s ova dva,igra nece da starta nikako,javi error..Gdje grijesim?Morao sam obrisati igru,ponovo skidati 20gb.Trenutno su ubaceni 3dec. i 5mar. patchevi,igra radi,ali imam problem koji sam gore pomenuo,vojnik nema pusku u ruci.Dali je to povezano s izmjenom jezika,ili je to problem za sebe?Molim nekoga ko ima ru ver. igre a da je radio izmjenu jezika da mi pojasni malo proceduru. Da li je ovaj nacin kako sam uradio ispravan?Treba li ubaciti i ovaj eng.language pack i 3dec. i 5mar. patcheve,ili su to dva zasebna nacina izmjene jezika,tj. treba iskoristiti ili ovaj eng.language pack ili ova dva decembarski i martovski?Hvala

Je, povezano je s izmjenom jezika. Nešto si profulao kod te izmjene jer se i meni s jednim patchem isto to bilo dogodilo kad nešto nisam napravila pravim redoslijedom. Kad sam ponovila kako treba nestao je taj problem.

Ovdje imaš fileove i upute i napravi točno kako piše i bit će ok. http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

14 godina
protjeran
AmDCluB kaže...
MARKOcVp kaže...

samo nades platoon od dice ili ea pa gledas ko je inline i igra

Ja sam pokupio kad je nek ostavio link od nekog servera di ih je 10bilo, pa se joino i za par minuta naso

sa cime se ti zamars. Jel tebi glavni moto onaj iz Pokemona. "moram skupit sve"

Ja se opce ne zamaram time, nemam ni 1/3 tagova, ono dice sam pokupio kad je neko tu dao server gdje ih je bio 10, pa ajd.

Nemam vremena ni igrat kako treba, a kamoli ic huntat developere.

BTW - Troll moments 4, nisam tu shero, pa ajd

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 7:33 (MARKOcVp).
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...
Jack Sparrow kaže...

Onoga iza monitora, ili onih u monitoru ? {#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...
MARKOcVp kaže...

Ja sam pokupio kad je nek ostavio link od nekog servera di ih je 10bilo, pa se joino i za par minuta naso

Daleko zanimljivijim stvarima nego ti, doduše.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
12 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
AmDCluB kaže...
MARKOcVp kaže...

Daleko zanimljivijim stvarima nego ti, doduše.

e nisi upravu, kada uspijes na VGA rezoluciji ighrati kao veliki onda mi se javi{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 8:55 (AmDCluB).
17 godina
odjavljen
AmDCluB kaže...

e nisi upravu, kada uspijes na VGA rezoluciji ighrati kao veliki onda mi se javi{#}

Da Danny, kad budeš igrao na VGA rezoluciji na dobrom stroju svakako javi da ti Basta i ja dođemo razbiti monitor o glavu... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jučer ujutro reko idem bacit esl, i uletim sa pline ekipom ali nije bilo jikke i ja ga zamjenio LOL

i tak spojim se kod njih na ts i kažu dečki ovi su favoriti protiv nas ,odlični su i tako se dogovorimo tko će gdje stat ,

krene runda ,napeto do kraja i na kraju ih dobijemo sa 15 ticketa razlike.

a jesu ovi bili sretni ko mala djeca su vrištali.

u jednom trenutku smo gubili pri kraju nekih 5-10 ticketa (mislim da je bilo 55-45 ) i ja se krivo spawnam slučajno na jednog lika (na kojeg nisam smio jer je bio na c ,ovaj mi govori da odem na a ) i tip je počeo piiizdit da zenge f#ck you rofl

ako me tada nije okrenulo neće nikad ,samo sam mu reko da smiri tenzije i da ja neznam kako oni igraju i kakve su im zamisli (a to je ekipa koja igra konstantno valjda već godinu dana minimum i trenkaju non stop).

slobodno mogu reć da sam ja bio taj koji je okrenuo pri kraju meč u našu korist jer su svi pali na b ,taman da nam ga uzmu , i ja uletim i sve ih potamanim i dinem svoje i uzmemo b ,i više nisu mogli prismrdit.

i onda nakon kaj su me njih dvojica izvrijeđali su bili sretni ko male bebe.

totalno sam zaboravio kako se zvao klan protiv koga smo igrali ali mislim nešo lux lex lax tak nešt.

ali partija je bila odlična i fuul napeta do samog kraja.

šteta kaj nemam neku ekipu da istreniram u sitnice taktike.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
...

I zašto nisi snimao?

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
AmDCluB kaže...

A znaci ti si onaj sto je nekom liku prodo "muda pod bubrege" i sto igras na 85fps 100fps lock? {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 9:16 (MARKOcVp).
13 godina
Battlefield 3
[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 9:12 (Skilledžija).
Moj PC  
8 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Di su ta natjecanja u hula-hopu i zašto nisu u mom kvartu?

EDIT: Ja sam hipno-tizi tiziran oujea.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 9:16 (Danny_HR).

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
...

I zašto nisi snimao?

pa taman mislim oću snimat neću i vidim da na d disku više nemam mjesta {#}

a bilo bi do jaja čut kako mu ja kažem yo man chill the f down its a game. a on meni dva tri puta zenge fuck you u were supposed 2 go on a, dont spawn on him i onda dvije tri minute kasnije we totally owned their asses nice job zenge

ja si mislim sinek budi sretan kaj nisi pored mene mislim da bi ti bilo 30 sklekova za domovinu {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Gdje su joj dat boobs?
12 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...
AmDCluB kaže...

A znaci ti si onaj sto je nekom liku prodo "muda pod bubrege" i sto igras na 85fps lock? {#}

pa vidis na videu koliki je lock, ako imas oci!

14 godina
protjeran
AmDCluB kaže...
MARKOcVp kaže...
AmDCluB kaže...

A znaci ti si onaj sto je nekom liku prodo "muda pod bubrege" i sto igras na 85fps 100fps lock? {#}

pa vidis na videu koliki je lock, ako imas oci!

Fixed {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 9:20 (MARKOcVp).
13 godina
Danny_HR kaže...

Di su ta natjecanja u hula-hopu i zašto nisu u mom kvartu?

EDIT: Ja sam hipno-tizi tiziran oujea.

[19xx] 4ntraks
16 godina
fila2208 kaže...

Sviđa mi se kako radiš dva spacea između riječi, izgleda ''čišće'', lalz.

:)

Hedrick kaže...

To se kuky veseli stiskat space 2 puta.

Pisao sam s mobitela pa je tako ispalo.

16 godina
moderator
Battlefield 3

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 1 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovako , ima već par mjeseci da dok idem pokrenut mozillu u večini slučajeva mi neželi pokrenut je iz prve nego mi javi onu poruku something went wrong i neželi je otvoriti.

i onda tako par puta probam zaredom i onda otvori.

neznam do čega je to ,ali npr  google chrome mi uopće ne želi pokrenut pa makar probao 50 puta zaredom.

i da , da ne duljim.....

onda kada pokrenem esl ,nađem match ,pokrenem wire i iz wire-a pokrenem igru molim boga da mi iz prve pokrene (a to je u malo posto slučajeva) jer ako mi javi tu poruke something went wrong nemogu više pokrenut igru iz wirea,

ali wire normalno radi i pokrenut je.

sad mene zanima jel baš moram kroz wire pokrenut igru da mi "on prihvati" da sam ga imao upaljenog ili ga ,ako je već upaljen dolje pokrenem ručno preko linka koji izbace na kojemu se serveru odigrava.

valjda ste me shvatili {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ovako , ima već par mjeseci da dok idem pokrenut mozillu u večini slučajeva mi neželi pokrenut je iz prve

Vjerojatno je otišao anlaser.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ovako , ima već par mjeseci da dok idem pokrenut mozillu u večini slučajeva mi neželi pokrenut je iz prve

Vjerojatno je otišao anlaser.

ja sam mislio cincilator {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
moderator
Battlefield 3

100 ljudi i svi offline{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

Zašto ti ja nisam prvi na listi?!

Mislio sam da me voliš, a ti tako?!

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

dela se dela {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

http://stream1.gifsoup.com/view7/2792352/jim-carrey-puking-o.gif

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 10:35 (DadoZG).
16 godina
moderator
Skilledžija kaže...

Zašto ti ja nisam prvi na listi?!

Mislio sam da me voliš, a ti tako?!

Naravno da te ne volim,nikad te ni nisam volio.Mrzim te!{#}

ZeNGe_CRO-mt kaže...
dela se dela {#}

dobra,dobra{#}

سمندری ڈاکو
E-mail: