Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.060.329
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Pa to ti je crna magija!! Pitaj bastu, on crnom magijom nagovri sve granate na neprijateljima da eksplodiraju.

Haha, tru dat!

Napiješ se čaja od bunike i suženim zjenicama omađijaš enemiste da si stavljaju vlastite granate u vlastita njedra {#}

12 godina
protjeran
Battlefield 3

Reflex by Mudina.

Moj PC  
8 0 hvala 6
17 godina
Battlefield 3

Kobra by Stallone

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jeste svi umrli?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
13 godina
Friday kaže...

Jeste svi umrli?

Posao {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Jeste svi umrli?

Posao {#}

Joj, tebi je baš posao nekad smetao...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Jeste svi umrli?

Sad ce Zero staviti nekakav gif s onim posusenim grmom koji se kotrlja po prasnatoj cesti :)

Tumbleweed?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Jeste svi umrli?

Posao {#}

{#}

17 godina
Uh, sad ce 10:15. Kontam si da je dosta posla za danas, mogao bi lagano krenut... :)
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Jeste svi umrli?

Sad ce Zero staviti nekakav gif s onim posusenim grmom koji se kotrlja po prasnatoj cesti :)

Tumbleweed?

http://i.imgur.com/jf0n0Yd.gif

http://i.gifeye.com/3484.gif

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 10:20 (Zero2).
17 godina
odjavljen
Zero2 kaže...

{#}

Ovo je Nebandan Flats yebo me pas

Freak Show Inc.
14 godina
AmDCluB kaže...

Reflex by Mudina.

Ma ko je ovaj lju123, ma to nije ljudina, to je ljuRE, ko je taj?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Battlefield 3

Jel iko zvao mozda "support" na telefon????
Meni su hakovali account pa moram tako jedino pokusat vratit,pa ako ima ljudi s istim problemom bilo bi pozeljno da podeli iskustvo. hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni su svojevremeno hackali i preko live chata sam rijesio. Ispitivali su me raznorazna sranja, tipa kad sam rođen, moje ime, drzava, da navedem 2-3 frienda. Ostao sam u cudu ali valjda im je to proces.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako vam uspiju "hakirat" akaunt, kvragu?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Trebao bih par ozbiljnijih entuzijasta iz ove teme za pomoć oko ostvarenja jednog malog projekta.

Radilo bi se o provjeri utjecaja pojedinih grafičkih detalja (video opcija) na ponašanje igre i ponajviše hitreg.

Naime, već neko vrijeme sumnjam da kombinacija razina grafičkih detalja utjeće ne klijentski-orijentiran dio igre.

Sada bi to trebalo provjeriti.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa ko i u svakoj drugoj igri, a posto nema autentikatora posao je 100 puta laksi. 

17 godina
neaktivan
Fifa kaže...

Pa ko i u svakoj drugoj igri, a posto nema autentikatora posao je 100 puta laksi. 

Onda se ne radi o hakiranju nego krađi accounta phishingom zbog nepažnje i nesposobnosti samog korisnika.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 11:29 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Može li ovaj mišić koristit marco ;)
Treba mi miš sa te dvi tipke, al puno mi je skupo dat 200kn i više :(
http://www.edigital.hr/Zicani_mi_crni-p28217.html?bid&partner=10001

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pliz nemoj kupovat miš za 50 kn. Kvragu pa ne kupuje se miš svaki mjesec. Pričekaj, skupi lovu i kupi miš kak treba.

7 1 hvala 1
12 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

Može li ovaj mišić koristit marco ;)
Treba mi miš sa te dvi tipke, al puno mi je skupo dat 200kn i više :(
http://www.edigital.hr/Zicani_mi_crni-p28217.html?bid&partner=10001

taj mis ti nece nista puno pomoci. jer to nije pravi macro, pravi macro nema nuspojava tj. smanjenje ROF-a

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mudina znaš li što je makro?

5 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Mudina znaš li što je makro?

dobro kada uzmes u obzir to je macro, jer ponavlja uzastopno zadane radnje, ali kao sto kazem totalno beskorisno.

13 godina
Battlefield 3

Koja hrpa njubara... makroi su "so last year".

Ne pratite trendove dečki i zato vas haxaju papci.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa okej, al nemoš onda reć "to nije pravi makro" kad jest. 

Ovo o čemu ti pričaš je skripta koja uz pritiskanje tipaka simulira i pomak miša da bi anulirala recoil, a ona nema veze s periferijom i može raditi na bilo kojem mišu.

http://www.autohotkey.com/

Evo primjer softvera s kojim se to može postići na najobičnijem mišu vulgaris.

0 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Evo jedan naoko nebitan versus, ali pogodite koji celebrity je igrao s nama

POV je dama,a pogledajte malo kako se hrabri spermić držao na eslu, malo je reć da nije bio tako glasan kako je inače kad razbija njubove po kanalima.

njubzor mali, syebao nam je meč

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 12:34 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Pliz nemoj kupovat miš za 50 kn. Kvragu pa ne kupuje se miš svaki mjesec. Pričekaj, skupi lovu i kupi miš kak treba.

u pravu si, ja sam imao miš od 29kn 5godina {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mislim da taj "macro" ne pomiče miš nigdje ,ono mu samo zadaje radnju da u dotičnom trenutku kada si mu ti zadao primjer naredbu da puca, on ponavlja tu zadanu radnju koliko mu ti namjestiš ,sa određenim delayom (koliko ga staviš i pričam o milisekundama)

i time se postiže efekt no recoil-a.

ovo je za razer miševe ,i da se naći postavke koje se trebaju staviti unutra,samo treba guglat

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 12:12 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mislim da taj "macro" ne pomiče miš nigdje ,ono mu samo zadaje radnju da u dotičnom trenutku kada si mu ti zadao primjer naredbu da puca, on ponavlja tu zadanu radnju koliko mu ti namjestiš ,sa određenim delayom (koliko ga staviš i pričam o milisekundama)

i time se postiže efekt no recoil-a.

ovo je za razer miševe ,i da se naći postavke koje se trebaju staviti unutra,samo treba guglat

pa da to sam gore napisao. ali problem je sto vecina miseva nemoze staviit deelay 1ms izmedu 3metka recimo(jer ti nece htjeti reagirati), nego se mora staviiti vise ms pa je to po meni gubitak vremena jer gubis na ROF-u puske.

17 godina
Battlefield 3

Riga mi se od vas makro/"tvik"/čit korisnika. I od onih kojima M16 raste iz dupeta (ali često je to ista skupina).

Crknite.

Moj PC  
25 1 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice