Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.060.383
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
MaxonUniversal kaže...
Friday kaže...
TomoR kaže...

Ja sam povremenim popravljanjem Latexa valjda dobio 3 Scout SS-a - a otud mi i većina od 5 laser designation medalji.

Znam. A kad dvojica šarafaju onda je heli gotovo neuništiv... Mislim da bez problema možeš 3 rakete u 5 sekundi dobiti i ne padaš.

nekada je 1 stinger je dovoljan da vas sruši, tako da ima utjecaja s koje vas udaljenosti pogodi. a i kad dođeš na npr o. riverside conquest gdje gdje ima scout i viper,  a exaile_srb je u suprotnoj ekipi može te popravljati njih 99 opet je malo i odustat ćeš nakon 2-3 puta!

Uglavnom trebas 48 000 bodova za service star, a to ne mozes ni na kanalima uvijek natuci (cisti bodova) tako od prilike 200 kilova za jedan service. A ako imas dva engija koji te gadjau mozes ti imati 32 sa repairom i ne mozes nista.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Uglavnom trebas 48 000 bodova za service star, a to ne mozes ni na kanalima uvijek natuci (cisti bodova) tako od prilike 200 kilova za jedan service. A ako imas dva engija koji te gadjau mozes ti imati 32 sa repairom i ne mozes nista.

Na AK mapama baš i nema toliko ljudi sa iglama - barem koliko sam ja vidio.

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
ceco22 kaže...

Na ak mapama nema ni ljudi, bar koliko sam ja vidio.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Friday kaže...
ceco22 kaže...

Na ak mapama nema ni ljudi, bar koliko sam ja vidio.

Ima i prezabavno je!

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
crozoki kaže...

Strašno.

Trebaju se svi proizvođači gamerskih miševa itd dogovoriti da se bar na lijevu tipku ne mogu staviti nikakve dodatne mogućnosti i slično ovako je samo natjecanje tko će napraviti miš sa boljom šemom za varanje.

I onaj gamerski monitor koji posvjetljuje automatski tamnije kutove na mapi je idiotski, ma užas živi.

Ne rise, nisam za ovo znao, nevjerovatno u koju krajnost nas kapitalizam odvodi.

Jel to onaj monitor sto ja imam?{#}

17 godina
odjavljen
AmDCluB kaže...

Jel to onaj monitor sto ja imam?{#}

I svi se iznenadiše... Danny je od šoka dao piratu karton!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
plavi83 kaže...

Pa ovaj Gamerski A4-Tech XL-747H izgleda identično kao i Sharkoon Fireglider.{#} Mislim da je Eniopeni*s imao ovaj drugi. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 18:34 (D4RKR1DE).
14 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...
plavi83 kaže...

Pa ovaj Gamerski A4-Tech XL-747H izgleda identično kao i Sharkoon Fireglider.{#} Mislim da je Eniopeni*s imao ovaj drugi. {#}

Imam identican ovaj drugi ^^ {#} po potrebi {#}

13 godina
D4RKR1DE kaže...
plavi83 kaže...

pa to su ti generički na koje nekoliko brandova kelji svoje ime - uglavnom za a4 tech je napravljen zgodan dodatak, samo za odlikaše 

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 19:07 (ElektričnaOvca).
12 godina
protjeran
ElektričnaOvca kaže...
D4RKR1DE kaže...
plavi83 kaže...

pa to su ti generički na koje nekoliko brandova kelji svoje ime - uglavnom za a4 tech je napravljen zgodan dodatak, samo za odlikaše 

debilana kao da pucas sa puskom od 550rpm a ne 800. Potpuno beskorisna stvar za bilo koga tko zna kontrolirati recoil. jer sa tim macroima ce izgubiti 90% duela.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 19:44 (AmDCluB).
17 godina
odjavljen
AmDCluB kaže...

debilana kao da pucas sa puskom od 550rpm a ne 800. Potpuno beskorisna stvar za bilo koga tko zna kontrolirati recoil. jer sa tim macroima ce izgubiti 90 duela.

Nakon tih 90 sve druge dobiješ?

Freak Show Inc.
13 godina
AmDCluB kaže...

debilana kao da pucas sa puskom od 550rpm a ne 800. Potpuno beskorisna stvar za bilo koga tko zna kontrolirati recoil. jer sa tim macroima ce izgubiti 90 duela.

ne slažem se - ljudi ionako burstaju tako da ne vidim točno prednost od 800rpm-a sa horizontalnim i vertikalnim recoilom spram ovoga.

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cyber nisi los koliko ne pratis ista sta se desava oko tebe. Ako vidis da ti je s leda neko umro, ides ukloniti prijetnju s leda ne rushuas na b sam. Rambo style nemoze nista na infantry only serverima. Moras igrat timski, pa sjeti se koliko sam te puta revivo, cak i kad si bio support. Teamplay ti je glavna stvar u tom modu. Jbg nisi u tenku, sory ak si se ista naljutio ali htio sam ti samo objasnit u chat greske. Nije bitno ko je bolji, ljudin ili ja, ionako smo u istom timu ;)

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Mislim se se ostavljam BF3 na neko vrijeme, bas me izivcirao s tim {#}

pahhh cyber nemozes ti bez tenka :D

bf3: [G]carapa_junior
14 godina
Battlefield 3

Ovu temu je teško za pratiti (divim se vama ljudima koji ste stalno tu), pa sorry ako je bilo

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Znam. A kad dvojica šarafaju onda je heli gotovo neuništiv... Mislim da bez problema možeš 3 rakete u 5 sekundi dobiti i ne padaš.

nije bas tako jednostavno {#} ali ogromna razlika je kad imas svog dedicated leser/repair suvozaca. dva su vec overkill, bolje da pomazu timu drugdje {#}

Battlelog: LateralusX
17 godina
odjavljen
Lateralus kaže...
Friday kaže...

nije bas tako jednostavno {#} ali ogromna razlika je kad imas svog dedicated leser/repair suvozaca. dva su vec overkill, bolje da pomazu timu drugdje {#}

Par sati prije koji dan proveli nas četvorica u heliju iznad Armored Shield mape. Skinuli su nas možda 5 puta (mislim da je svaki puta bila igla u pitanju). Druge helije smo skidali ko ništa. Padnemo na 4-5%. Na 100 smo za doslovce par sekundi. Ja naprijed sjedim i vrtim laser a vozač samo bere.

Čudno u svemu tome je što kad guided missile krene ne vrijedi ni flare ni ECM. Kako to?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

neznam za vas ali meni je u zadnje vrijeme hitreg PERFEKTAN.

Meni je ocajan, blago receno KASTROFA!!1 {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Lateralus kaže...
Friday kaže...

Par sati prije koji dan proveli nas četvorica u heliju iznad Armored Shield mape. Skinuli su nas možda 5 puta (mislim da je svaki puta bila igla u pitanju). Druge helije smo skidali ko ništa. Padnemo na 4-5%. Na 100 smo za doslovce par sekundi. Ja naprijed sjedim i vrtim laser a vozač samo bere.

Čudno u svemu tome je što kad guided missile krene ne vrijedi ni flare ni ECM. Kako to?

Vrijedi EMC ,ali se nekad zbugira pa se vrti oko helic, a na novom locku ako nije prije udario u nesto udara direkt u metu. Isti slucaj je sa iglam protiv helica koji koriste EMC.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdrav, nedavno sam kupio battlefield 3 premium edition pa imam par pitanja ako mi mozete odgovorit

http://i.imgur.com/YaJ4aBV.jpg

e sad... na slici lijevo pise battlefield 3 limited edition a ja imam premium pa dali to i inace svima tako pise ili bi mi trebalo pisat premium i dali mi uz ovaj obicni key code desno treba pisat i premium key code?

i dolje na ovim ekspanzijama dok stavim mis na njih, na svima mi pise "play" osim na Back to Karkand, zbog cega to?

zahvaljujem na odgovoru

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Vrijedi EMC ,ali se nekad zbugira pa se vrti oko helic, a na novom locku ako nije prije udario u nesto udara direkt u metu. Isti slucaj je sa iglam protiv helica koji koriste EMC.

EMC vrijedi prije locka. Kad je lockan i raketa ispaljena (guided, ne heat) onda naknadno ispaljivanje EMC-a ne vrijedi u recimo 9/10 slučajeva. Iznenađujuće ali tako je. Sa heat raketama je druga priča. Probaj, zapravo je vrlo čudno. I to unatoč EMC-u raketa lijepo ide iznad i onda zaron na heli.

Freak Show Inc.
13 godina
zdenko1991 kaže...

Cyber nisi los koliko ne pratis ista sta se desava oko tebe. Ako vidis da ti je s leda neko umro, ides ukloniti prijetnju s leda ne rushuas na b sam. Rambo style nemoze nista na infantry only serverima. Moras igrat timski, pa sjeti se koliko sam te puta revivo, cak i kad si bio support. Teamplay ti je glavna stvar u tom modu. Jbg nisi u tenku, sory ak si se ista naljutio ali htio sam ti samo objasnit u chat greske. Nije bitno ko je bolji, ljudin ili ja, ionako smo u istom timu ;)

Joj, pa jos nisi skuzio da te samo provociram jer se das :) Pa odkud bi ja znao napraviti usporedbu izmedju vas dva :)

I ovih tvojih desetak recenica u samoj igri je vise dobrih savjeta i uputa nego sam dobio sveukupno u godinu i pol igranja BF3! 

Hvala :)

P.S. opet cu te gnjavit ako se das :) 

P.P.S. sjetio si se kad sam ti skinuo tag?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Stalno connection to the server has timed out

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo i carapica je zapoceo svoju youtube karijeru {#}

bf3: [G]carapa_junior
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 21:15 (carapa_junior).
Moj PC  
6 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Friday kaže...
ceco22 kaže...

EMC vrijedi prije locka. Kad je lockan i raketa ispaljena (guided, ne heat) onda naknadno ispaljivanje EMC-a ne vrijedi u recimo 9/10 slučajeva. Iznenađujuće ali tako je. Sa heat raketama je druga priča. Probaj, zapravo je vrlo čudno. I to unatoč EMC-u raketa lijepo ide iznad i onda zaron na heli.

da, ako te designate-aju i ispale javelin/giuded mrtav si u 95% slucajeva, jedini spas je naci dobar zaklon, po mogucnosti uvesti se u zgradu (nekad ni to nije dovoljno, na Nebandan Flats ce te javelin splash damage ubiti i ako si pod krovom onog hangara u RU bazi {#} )

Battlelog: LateralusX
12 godina
skillerZJEEE kaže...

pozdrav, nedavno sam kupio battlefield 3 premium edition pa imam par pitanja ako mi mozete odgovorit

e sad... na slici lijevo pise battlefield 3 limited edition a ja imam premium pa dali to i inace svima tako pise ili bi mi trebalo pisat premium i dali mi uz ovaj obicni key code desno treba pisat i premium key code?

i dolje na ovim ekspanzijama dok stavim mis na njih, na svima mi pise "play" osim na Back to Karkand, zbog cega to?

zahvaljujem na odgovoru

imas premium, bez brige :)

doci ce ti play na sve ekspanzije kada skines sve (34,2gb bf3+5ekspanzija)

12 godina
neaktivan
b00 kaže...
skillerZJEEE kaže...

zahvaljujem na odgovoru

imas premium, bez brige :)

doci ce ti play na sve ekspanzije kada skines sve (34,2gb bf3+5ekspanzija)

stvar je u tome da mi battlefield toliko i zauzima ali se ne sjecam da sam skidao tu ekspanziju.

dok sam ih skidao, jednu po jednu, neke sam zaustavio da se ostale brze skidaju i poslije mi se cinilo kao da je neka od ekspanzija nestala i kasnije idem gledat i na back to karkand ne pise play a zauzima 32 gb igra no ipak mogu uc na B2K servere

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 21:49 (skillerZJEEE).
16 godina
Na ovom forumu kad misliš na jetlag (putna bolest, vremenske zone) svi misle na jet lag (lag dok si u jet-u)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina

Evo jedna blago rečeno zanimljiva situacija.

Snimam bezveze kanale tdm (slušao glazbu od tud i Bolesna Braća ;) ) kad odjednom scena koju do sad nisam vidio.

Dakle, idem prema frajeru, pknem par puta, puknem opet, ubijem ga...on u tom trenu baca granatu i ona postane moja!
I pošto sam ostao da ubijem srolju sa pretpostavljam m16 (jer sam inače puno precizniji sa Magnumom), ubije me "moja" granata.

Evo vidite: 

p.s. i sa A-91 imam nešto više killova nego u videu...nakupilo se ;)

BF3 nick: mrxa [CROG]
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 0:43 (mrxa1).
14 godina
mrxa1 kaže...

Evo jedna blago rečeno zanimljiva situacija.

Snimam bezveze kanale tdm (slušao glazbu od tud i Bolesna Braća ;) ) kad odjednom scena koju do sad nisam vidio.

Dakle, idem prema frajeru, pknem par puta, puknem opet, ubijem ga...on u tom trenu baca granatu i ona postane moja!
I pošto sam ostao da ubijem srolju sa pretpostavljam m16 (jer sam inače puno precizniji sa Magnumom), ubije me "moja" granata.

Evo vidite: 

p.s. i sa A-91 imam nešto više killova nego u videu...nakupilo se ;)

Pa to ti je crna magija!! Pitaj bastu, on crnom magijom nagovri sve granate na neprijateljima da eksplodiraju.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice