aj pogodite kako mi počinje ime bežične mreže,tj. wi-fi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
m16 canals noob ?
Posto si cijelo vrijeme na kanalima da nije ; anal-kanal boy
m16 canals noob ?
točno,ovo kasnije ipak nije ali m16 je
m16 canals noob ?
točno,ovo kasnije ipak nije ali m16 je
Daj ekipa pomagajte,nakon 30 sec ili najudže minute igra mi bloka,samo slika se smrzne,izlazak iz igre jedino moguć sa crtl+alt+del,poruka "Battelfield has stop running"!Pokušao sam reinstalirat igru i opet isto,pazi sad ovo,srušio sam Windowse i formatirao SSD,digao sve nanova,skinuo igru i opet isto!!
Ovo mi se počelo dešavat prije para dana,jedina novina u kompu je novi procesore,ali ne kužim kako to može bit razlog!!(bio je i5 2500k a sad i5 3570k)
Daj ekipa pomagajte,nakon 30 sec ili najudže minute igra mi bloka,samo slika se smrzne,izlazak iz igre jedino moguć sa crtl+alt+del,poruka "Battelfield has stop running"!Pokušao sam reinstalirat igru i opet isto,pazi sad ovo,srušio sam Windowse i formatirao SSD,digao sve nanova,skinuo igru i opet isto!!
Ovo mi se počelo dešavat prije para dana,jedina novina u kompu je novi procesore,ali ne kužim kako to može bit razlog!!(bio je i5 2500k a sad i5 3570k)
UPNP si ugasio ?
Meni je i Realtec ova zvucna srala .
Vidim da si OC-ao CPU. BF3 je jako osjetljiv na samo trunkicu loš OC.
Probaj staviti sve na stock brzine, pa vidi da li se i onda ruši.
UPNP si ugasio ?
Meni je i Realtec ova zvucna srala .
UPNP je izgašen ,kad nije bio izgašen kikalo bi me iz igre svako desetak minuta,nikad mi se igra ne bih zamrznula!!
Hm.ne vidim razlog za to,OC je stabilan i testiran prime95,ali budem probao!!
Moze ti bit i do nekog programa,meni je to znao izbacivat zbog ts overlay.Ne kazem da je to ali procackaj,takodjer update PB
Hm.ne vidim razlog za to,OC je stabilan i testiran prime95,ali budem probao!!
Instaliraj SP1 ako nisi, i drivere ponovno instaliraj, ako to nebude ponovno dx i netframework najnoviji.
I nemoš virovat,vratio stock takt procesora i radi bez problema!
Blaženi Sandy Bridge!!!
Blaženi Sandy Bridge!!!
Eto, sad polako moraš potražiti Sweet spot, gdje je OC podnošljiv za BF3. Sretno. Možda bi bilo dovoljno da digneš napon na CPU za trunkicu.
Nekontam zasto overclockat taj i5 kad ce bf3 100% isto radit na stocku i na 4.5ghz.
Nije to gtx690 pa da treba ocat proc.
Blaženi Sandy Bridge!!!
Zamisli a meni stoji na 4.6 i radi normalno,kako sad pa to?Svasta
krivi hack ukljucen :P
Može pomoć?..Sa starim drajverima imao sam čudne bugove samo na vanilla mapama,sada kada su došli novi drajveri ti isti bugovi se pojavljivaju na dlc mapama.
u redu su ti drajveri, to sam se ja igrao malo na serveru :=)
btw. Danas sam nakon godine dana napokon nasao zrvtu da padne mome spamanju po game padu u SFXT.. Bio sam sretan kao pravi PrO :D ako ima netko jos ovo od vas dodajte me pa da se smijemo
Idem napraviti account na originu, dali da odaberem pod Country of Residence Hrvatsku ili USA?
Hoću li ako odaberem USA moći skidati neke igrice koje onako neću ili ću plaćati u dolarima umjesto u eurima?
Sad kad idem igrat moram ištekat zvučnike i upuknut sluške u taj isti jack.
Ima netko ideju?
Blaženi Sandy Bridge!!!
loš overclock. treba to uštimat kako treba.
ja sam se igrao više od tjedan dana konstantno da bude full stabilno 24/7
i stavi zadnji bios ako vec nisi
Opet zeza ovaj EA. No connection to EA
Može pomoć?..Sa starim drajverima imao sam čudne bugove samo na vanilla mapama,sada kada su došli novi drajveri ti isti bugovi se pojavljivaju na dlc mapama.
To je i meni bilo, pogledaj par stranica prije, imaš i rješenje, neki update maknut...
Ma ja poisključivao taj win update, samo probleme radi.
Upao na zadnju verziju sve to kad sam svjež wins radio i onda ugasim pa sa vremena na vrijeme ručno zakrpam opet.
Ali po meni...ugasit i manualno upat.
Jesu ovo opet neki problemi pa se ne može spojit ili samo mene zayebaje?
Jesu ovo opet neki problemi pa se ne može spojit ili samo mene zayebaje?
Mene isto izbacilo i ne mogu natrag...