Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
MARKOcVp kaže...
Schima kaže...
MARKOcVp kaže...

A da nisu stavili da treba headshot, onda nebi trebalo nikakvog skilla za snipanje, bilo bi prelagano.

Skill? Ovdje su potrebni jako dobri živci, trebaš imati volje gađati nekoga 2-3 puta da bi ga ubio(u slučaju da ga ni headshot ne ubije), oduvijek sam recon i nikad nije bilo problema, ali sad...

Nadam se da ce u BF4 vratiti 1 shoot 1 kill (bar na snajperima koji su velikog kalibra) :)

Nisu, nego samo treba znati gađati i moze se ubiti nekoga iz prve bez problema.

Ja neznam sta je kod mene onda problem, mozda lag ili šta vec. Gađati znam, svaki put ga pogodim ali je uvijek ranjen, i u tijelo i u glavu, kak god.

Evo primjer: Op. Firestorm, stojim na dizalici onoj i skidam lika na HC modu, mozda je bilo oko 800m udaljenosti, ak ne i vise, i tocno sve fino namjestim za bulletdrop, i rokne metak direktno u glavu(gledao sam kak pada i tocno gdje je otisao), i pokaze mi se da ga je pogodilo ali sam ga samo ranio! I tako stalno bkt, jednostavno neznam šta je to, ali ovo je na HC, o normal da ne govorim kad roknem liku headshot i on prezivi ahahhahah citao sam na internetu da ima jos ljudi koje tako to *ebe u mozak, i kažu da je zbog laga, a ja ne osjecam nikakav lag! 

Kao što rekoh, u ranijim naslovima sam razvaljivao, i oduvijek sam recon, jednostavno se tako najbolje osjecam, i uvijek sam likove skidao na svakakvim udaljenostima sa svakakvim oružjima, ali sad u bf3 malo malo neki k*rac koji nema veze s vezom {#}

Sniping is my job.
15 godina
neaktivan
Schima kaže...

... stojim na dizalici onoj....

{#}{#}

mislim da je u ovome najveci problem

Battlelog: xXxtream_mau5
12 godina
neaktivan
berto kaže...
Schima kaže...

... stojim na dizalici onoj....

{#}{#}

mislim da je u ovome najveci problem

haha, to je samo jedan primjer, ima drugih mjesta s kojih se događa isto, također i na drugim mapama :P

Sniping is my job.
15 godina
Battlefield 3

Ja ne kužim da baš nikog ne interesira squad rush da se digne hr ladder?

Pa zar nismo skoro svi to igrali ono kad je igra izašla? Zaš se opet nebi skupilo ekipa i zaigralo?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARazer kaže...

Misliš treba kempat na najvišem tornju na mapi i gađat spawn u bazi..{#}

Da, reconi su namjenjeni za neidu u close combat, ti si ocito neki cod ili assualt(m16) tip.

Schima kaže...

Ja neznam sta je kod mene onda problem, mozda lag ili šta vec. Gađati znam, svaki put ga pogodim ali je uvijek ranjen, i u tijelo i u glavu, kak god.

Evo primjer: Op. Firestorm, stojim na dizalici onoj i skidam lika na HC modu, mozda je bilo oko 800m udaljenosti, ak ne i vise, i tocno sve fino namjestim za bulletdrop, i rokne metak direktno u glavu(gledao sam kak pada i tocno gdje je otisao), i pokaze mi se da ga je pogodilo ali sam ga samo ranio! I tako stalno bkt, jednostavno neznam šta je to, ali ovo je na HC, o normal da ne govorim kad roknem liku headshot i on prezivi ahahhahah citao sam na internetu da ima jos ljudi koje tako to *ebe u mozak, i kažu da je zbog laga, a ja ne osjecam nikakav lag! 

Kao što rekoh, u ranijim naslovima sam razvaljivao, i oduvijek sam recon, jednostavno se tako najbolje osjecam, i uvijek sam likove skidao na svakakvim udaljenostima sa svakakvim oružjima, ali sad u bf3 malo malo neki k*rac koji nema veze s vezom {#}

A jbg, zna se desit ponekad, ali rijetko, HC mod je najveci shit u bf3, to opce neigram. Na normalno se moze ubti bez problema na 800m, recimo na kharg rush sa broda na prve objective ili suprotno.

Ja isto igram recona najvise od svih klasa, dok assualt nisma ni otkljuco sve, ni famozni M16 s kojim 80% igraca igra, glupa mi je klasa i ono prejednostavna, trci i ubi.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 19:36 (MARKOcVp).
15 godina
MARKOcVp kaže...
ARazer kaže...

Da, reconi su namjenjeni za neidu u close combat, ti si ocito neki cod ili assualt(m16) tip.

Recon je koliko mene služi engleski, izvidnica, koja je u stanju doći do neprijatelja, saznati lokacije, provući se ako i treba iza neprijateljskih pozcijia.
Dobar recon, će uzet ako treba stišani sniper, ili as val, postavit mi beacon negdje pred njih da ih možemo flankat, uvijek će bit blizu i štitit me.
Neku večer mi je kolega calinjos pričao sa mavom di da idem, di su neprijatelji....to je recon, i tako se on igra.
A ne ležanje na najvišem tornju i gađanje što daljeg headshota, ili sad gađanje helikoptera kao threatty, jedva čekam sad da počnu fejkat helikopter shotove.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
ARazer kaže...

Schima kaže...

A jbg, zna se desit ponekad, ali rijetko, HC mod je najveci shit u bf3, to opce neigram. Na normalno se moze ubti bez problema na 800m, recimo na kharg rush sa broda na prve objective ili suprotno.

Ja isto igram recona najvise od svih klasa, dok assualt nisma ni otkljuco sve, ni famozni M16 s kojim 80% igraca igra, glupa mi je klasa i ono prejednostavna, trci i ubi.

Marko ako nista drugo, bar me ti razumiješ ;)
Ja sam isto samo recon, ali kad me naživcira to ranjavanje onda uzmem ili assault(ali opet igram polako, jednostavno navika, nemogu run and gun) ili si uzmem AS Val na recon i stavim combat scope na njega :) 

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 19:45 (Schima).
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Ja sam ti inače Super mario bros 3, contra 3 i taj tip.. ove novije naslove nisam igrao..

12 godina
neaktivan
ARazer kaže...
MARKOcVp kaže...

Ja sam ti inače Super mario bros 3, contra 3 i taj tip.. ove novije naslove nisam igrao..

sonic hedgehog tip hahahahah

Sniping is my job.
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
MARKOcVp kaže...
ARazer kaže...

Recon je koliko mene služi engleski, izvidnica, koja je u stanju doći do neprijatelja, saznati lokacije, provući se ako i treba iza neprijateljskih pozcijia.
Dobar recon, će uzet ako treba stišani sniper, ili as val, postavit mi beacon negdje pred njih da ih možemo flankat, uvijek će bit blizu i štitit me.
Neku večer mi je kolega calinjos pričao sa mavom di da idem, di su neprijatelji....to je recon, i tako se on igra.
A ne ležanje na najvišem tornju i gađanje što daljeg headshota, ili sad gađanje helikoptera kao threatty, jedva čekam sad da počnu fejkat helikopter shotove.

Mudro zboriš, ali snajperist je širok pojam, ovdje se snajperska klasa zove Recon, ali snajperist ima više poslova i svaki posao je druga vrsta, imaš Marksmane(ovi što iz daljine supportaju svoj tim, ubijaju s velikih udaljenosti i koriste MAV da bi otkrili neprijatelje) a imaš i scout, tj. Recon, njegov je zadatak je otkrivanje pozicija neprijatelja, supportaju svoj tim iza neprijateljskih linija tako da dolazi do razrađenije taktike, u igrama stavljaju beacon da bi se njihov tim mogao spawnati iza neprijateljskih linija...

Svatko ima svoj stil i način igranja, svatko ima svoju razrađenu taktiku za svaku mapu i to... Na igraču je da odabere koja ce vrsta snajperista biti, ja osobno više preferiram biti marksman, ali sam ponekad i scout jer sam tako korisniji na manjim mapama...

EDIT: ako te više zanima o tome, možeš na internetu naci dosta informacija... Ja sam osobno zaluđen vojskom, pogotovo o snajperima, planiram jednog dana postati vojnik, ali još je dug put ispred mene! {#}

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 20:07 (Schima).
15 godina
Battlefield 3

Ma sve 5, ali kad on ima 3 killa sa 3000 bodova dođe mi da se ubijem. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

mah, sta vise snajperista u protivnickom timu to bolje, free killovi - easy win {#}

Battlelog: xXxtream_mau5
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ajm bek bičiz! {#}

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...

Ajm bek bičiz! {#}

:(

a šta je bilO?

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Haha, tako je meni kad vidim lika da ima 10000 bodova sa 0/20.

Sniping is my job.
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ili jednostavno neznaš igrati CTF {#}

znas kak se veli...

kad sam ja igral ovakav, pravi CTF 

jos si ti u guzici kruske kuhal ^^

ne jednostavno, na ovako velikim mapama sa ovim modom dolazi do izrazaja sva retardiranost BF igraca. Vecina ih igra retardirano, dakle ne onako kako je zamisljeno. 

15 godina
Schima kaže...
fila2208 kaže...

Haha, tako je meni kad vidim lika da ima 10000 bodova sa 0/20.

i više je napravio za tim nego ovaj sa tri killa od 1000m

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

CTF nisam nikad volio, jedino u UT3, tamo je bio baš onako -> Odličan!

Sniping is my job.

1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Jebote, kakva mega igretina je bio UT, uh... sad bi ga opet isao zaigrat :)

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
Basta kaže...

Jebote, kakva mega igretina je bio UT, uh... sad bi ga opet isao zaigrat :)

Čini mi se da se radi novi, ali je u strogoj tajnosti. Na ut4 enginu, nešto sam negdje čitao čini mi se.

Slušaj ovo basta, naježim se yebote, koji je ovo tada bio vrh.

Pod informtikom smo ga igrali u srednjoj, ajme uživancije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 20:34 (fila2208).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

@Schima

Frende lijepo je cuti da volis vojsku ali nije vojska Battlefield 3 - Prava vojska promjeni covjeka, sad govorit a da nisi bio je malo neumjesno, da ces postati snajperist sanse su ti realno manje od 0.1% ja ti zelim srecu - to ti velim jer sam ja bio u Vojnoj Policiji 6 mjeseci na obuci - 54 klasa Vojarna Croatia i Vojarna Pleso na osiguranju HRZ i PZO prvo u 66.bojnoj Vojne policije pod zapovjednistvom bojnika Kolobarica i porucnika Kasumovica pa u 74. Bojnoj VP i mogu ti reci da smo imali ebacku temeljnu obuku a onda drilanje na smjenama - nije niti malo bajno niti casno - vise krvavo psihicki i emotivno - moras trpit i nadredjene i likove sa kojima provodis 24/7 stari moj prosli smo sito i resteto - a o vezama koje su tu potrebne da se upadne da i negovorim - ludi razvodnik zapovjednik voda je bio padobranac (oni koji znaju ista o vojsci znaju tko moze biti padobranac) i on nas je drilao - cekali smo u stavu skleka u snjegu - na taboru bili gladni i prljavi i u hladnom a o obuci snajperista da i nepricam sta nam je sve narednik objasnjavao - poslije pilotske mozda i najteza obuka - tako da ako zbog Btf 3 volis vojsku onda je se kani ako ju stvarno volis go for it ali u tom slucaju mozes zaboravit na "normalan zivot"...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 20:37 (PR0MATRAC).
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Čini mi se da se radi novi, ali je u strogoj tajnosti. Na ut4 enginu, nešto sam negdje čitao čini mi se.

Slušaj ovo basta, naježim se yebote, koji je ovo tada bio vrh.

Pod informtikom smo ga igrali u srednjoj, ajme uživancije.

Da, extra mjuza i uwindows u meniju :)

Apsolutno vrhunski CTF!

Sjecam se racuna 1200-1500kn u to vrijeme, prvo modem pa isdn, haha {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vjerovatno jedan od ljepsih tripple killova u BF3

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

@Schima

Frende lijepo je cuti da volis vojsku ali nije vojska Battlefield 3 - Prava vojska promjeni covjeka, sad govorit a da nisi bio je malo neumjesno, da ces postati snajperist sanse su ti realno manje od 0.1% ja ti zelim srecu - to ti velim jer sam ja bio u Vojnoj Policiji 6 mjeseci na obuci - 54 klasa Vojarna Croatia i Vojarna Pleso na osiguranju HRZ i PZO prvo u 66.bojnoj Vojne policije pod zapovjednistvom bojnika Kolobarica i porucnika Kasumovica pa u 74. Bojnoj VP i mogu ti reci da smo imali ebacku temeljnu obuku a onda drilanje na smjenama - nije niti malo bajno niti casno - vise krvavo psihicki i emotivno - moras trpit i nadredjene i likove sa kojima provodis 24/7 stari moj prosli smo sito i resteto - a o vezama koje su tu potrebne da se upadne da i negovorim - ludi razvodnik zapovjednik voda je bio padobranac (oni koji znaju ista o vojsci znaju tko moze biti padobranac) i on nas je drilao - cekali smo u stavu skleka u snjegu - na taboru bili gladni i prljavi i u hladnom a o obuci snajperista da i nepricam sta nam je sve narednik objasnjavao - poslije pilotske mozda i najteza obuka - tako da ako zbog Btf 3 volis vojsku onda je se kani ako ju stvarno volis go for it ali u tom slucaju mozes zaboravit na "normalan zivot"...

Kolega hvala...
Znam da igrice nemaju veze s pravim ratom, za vojnika sam se odlučio i prije neg što sam počeo igrati BF-ove uopce, uopce prije nego sto sam dobio i PC, s 4 godine sam vec rekao da cu biti vojnik, opcenito se ne vidim u nikakvom drugom poslu, ništa me ne čini toliko sretnim, želim biti dio nečega zbog cega ce netko biti ponosan! Znam da to mjenja život, tata mi je bio u vojsci, i puno njegovih prijatelja tokom Domovinskog rata, jednostavno nisam kao vecina mojih vrsnjaka koji to ignoriraju i kazu bilo je, pa sta, ja slusam price onih koji su to prozivjeli jer me to zanima i fascinira, divim se svima koji su ga proživili, postigli nešto, i koji su se vratili! Divim se svakom vojniku u afganistanu na hrabrosti, jer je otišao riskirati život za nekoga u rat koji se vodi radi nafte i ostale gluposti, jednostavno želim to, želim biti vojnik i to je to. 

A u vezi s snajperistima, znam da je to jako teška obuka i sve to, ali dok ne probas neznas dali je to za tebe. :)

Možda sve ovo zvuci glupo, ali svi imamo neki svoj san šta želimo postati.( bar oni koji još idu u srednju školu {#}, ako takvih ima ovdje )

Sniping is my job.
16 godina
Schima kaže...
fila2208 kaže...
MARKOcVp kaže...
ARazer kaže...

Mudro zboriš, ali snajperist je širok pojam, ovdje se snajperska klasa zove Recon, ali snajperist ima više poslova i svaki posao je druga vrsta, imaš Marksmane(ovi što iz daljine supportaju svoj tim, ubijaju s velikih udaljenosti i koriste MAV da bi otkrili neprijatelje) a imaš i scout, tj. Recon, njegov je zadatak je otkrivanje pozicija neprijatelja, supportaju svoj tim iza neprijateljskih linija tako da dolazi do razrađenije taktike, u igrama stavljaju beacon da bi se njihov tim mogao spawnati iza neprijateljskih linija...

Svatko ima svoj stil i način igranja, svatko ima svoju razrađenu taktiku za svaku mapu i to... Na igraču je da odabere koja ce vrsta snajperista biti, ja osobno više preferiram biti marksman, ali sam ponekad i scout jer sam tako korisniji na manjim mapama...

EDIT: ako te više zanima o tome, možeš na internetu naci dosta informacija... Ja sam osobno zaluđen vojskom, pogotovo o snajperima, planiram jednog dana postati vojnik, ali još je dug put ispred mene! {#}

Vojska je super dok ne dođe rat jer si onda obično topovsko meso, uz skorije vrijeme neće biti potreban vojnik jer zato postoje dronovi, rakete,....... uz to dobar dio tih projektila je onak malo obogaćen sa određenim radioaktivnim tvarima da neprijatelju bude lakše :)

Vojska je jedno a rat je drugo

Albert Einstein je dobro rekao

I do not know with what weapons World War 3 will be fought, but World War 4 will be fought with sticks and stones.

[M|C] LuX_CROATIA
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oprostite za off-topic, sad se vracamo na BF3. ;)

Sniping is my job.

3 0 hvala 1
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
MARKOcVp kaže...
ARazer kaže...

Ja bas volim campat po strani i skidat ih na veliku udaljenost, ono kad ih pogodi, neznaju ni odakle. Kad ocu close combat uzmem UMP45 i support, a za vozila enginer.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zaš' na ni jednom serveru di je Operation Metro nema onog parka vani? Samo je podzemna..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xXxBartmanxXx kaže...

Zaš' na ni jednom serveru di je Operation Metro nema onog parka vani? Samo je podzemna..

jer je tako koncipiran conquest na toj mapi, rush kreće izvana i završava na a, gore, a conq je samo podzemna, da se više ekipe fajta, ovako bi se razvodnilo jako.

17 godina
odjavljen
drahic kaže...
bik kaže...

Tako je nikakve core perking i gluposti, imaš dobar proc i dobru grafu koja uredno može sve tjreat

klokaj sa trixxom na 890/1300 i ne diraj bios switch jer je to za otključavanje shadera pri cemu je možda nestabilna, switch drzi na poriciji 1. nove beta7 drivere i amen

Sa trixxom? 

Kada sam klokao sa trixom,odmah cim kliknem na apply,dobijem nekakve flickere.

Tocnije,pocne mi se ovo dogadat.

Dok ako je klokam sa CCC nista od toga se ne dogada,medutim mogu samo na 840/1325. :( 

2Mišić- Radije daj neki koristan savjet ako ga imas umjesto da trollas. ;) 

prije isključi opciju performance-enable overdrive u CCC,da nema kvačice...onda ocaj sa trixom,najnoviju verziju

bf3 je valjda najbolji benchmark za igre šta se tiče amd-a barem,odnosno barem za 7000 seriju,npr. meni sve zna uredno prolazit a nekad se sruši u bf3

i ne diraj switch za bios dok je komp upaljen,sve ugasi i vrati na default,jesi flashao bios...neznam šta ti se dogodilo da ti tako slabo radi,to je nešto drugo u pitanju

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 21:10 (M4X).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice