Izvrstan mi je CTF!
no sve ovisi o ekipi s kojom igraš, igrao sam 4 il 5 partija jučer. 3 od tih 5 su bile izvrsne (u jednoj sam 2 put donio protivničku zastavu no BF3 mi registrirao samo jedamput WTF), al ove 2 su bile prestrašne - u jednoj su svi kempali, u drugoj nas je silovo protivnički heli i nismo mogli ništa. al sve u svemu, CTF mi je predobar - najviše radi APN-ca
kroseri rulaju sam tak, a mape su isto tako - predobre
Ovo nekako opisuje i moje mišljenje o CTF-u. Igrao sam na serverima od 64 igrača i prva partija na koju sam uletio bila je totalni kaos - pucnjava sa svih strana, motori zvrndaju, drama sa zastavama, ma ludnica totalna. U tim trenutcima sam mislio da je to najbolji mod otkad postoji svemir. Na žalost to se ubrzo promijenilo jer je ljudska iritantnost opet došla do izražaja. Većina kasnijih partija je završavala 0-0 i ne znam na koju foru je onda odlučivan pobjednik. Sve se svodilo na trči (skoro pa sam) do neprijateljske zastave koju čuva otprilike 25 ljudi, pogini, respawn i tako u nedogled.
Pokušat ću večeras na serverima gdje ima manje ljudi, tipa 32 - 48. Možda je čak i 48 previše za CTF.
Ne razumime ekipu koja se žali na gužvu i igra 64player sevrere.
64 palyera samo valja armored kill, ostalo je 32-40 u vrh glave.
24 manje city mape su super čak.