Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo nova montaza, danas ujutro stavljena, rate, comment...

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Moj PC  
8 3 hvala 2
16 godina
Battlefield 3

mape su predobre,kaiser je meni naj

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gdje da se naučim voziti jet? 
Ne mogu nikog ubiti s onim minigunom. Heat seekere još nisam otključao, s njima bude valjda lakše.
Kako da dobijem tih 7 killa?? Skinu me u roku pola minute, svi imaju te heat seekere i ne mogu ništa nakon što iskoristim flare. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
MARKOcVp kaže...

Svaka čast, odlično gađaš sa RPG {#}

17 godina
odjavljen
xXxBartmanxXx kaže...

Ne mogu nikog ubiti s onim minigunom. Heat seekere još nisam otključao, s njima bude valjda lakše.
Kako da dobijem tih 7 killa?? Skinu me u roku pola minute, svi imaju te heat seekere i ne mogu ništa nakon što iskoristim flare. 

Moraju te prvo ubiti puno puno puta... Ne ide drugačije. Stisni zube i završi partiju sa 4-30...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam pitanje, isplati li se sada uzet Batlefield 3 ili da čekam?

Da objasnim svoju situaciju. Sve do mw3 sam bio cod fanboy, s tim da mi se black ops nije sviđao a od black ops 2 sam odustao poprilično brzo. I još od izlaska black ops sam se osvijestio da ima puno boljih igara ali jednostavno nisam imao dovoljno jak kompjuter da bi ih povukao. Sada imam i vec neko vrijeme gledam gamepleye od bf3 i svaki put mi dođe želja kupit igru. Da nisam uzeo crysis vec bi bio imao bf3. E sad, već je izašao zadnji dlc i bf4 bi se trebao brzo najavit. Levelanje, koliko razumijem, je dosta dugo u bf3 tako da nebi ni stigao iskusit cijelinu igre dok ne izađe bf4 a i nisam baš pri novcu. Da se strpim do bf4 i igram druge igre kao tomb raider i cysis ili je bf3 toliko nezaboravno iskustvo koje jednostavno ne mogu propustit? (levelanje me brine, ne znam koliko sporo napreduje i ne želim da izađe bf4 dok još nisam ni levela do kraja)

ps. molim bez ikakvog hejta na druge igre itd. samo pitam za savjet :)

0 0 hvala 0
13 godina
xXxBartmanxXx kaže...

idi na air superiority i skidaj zastave, ne trebaju ti kilovi samo skor s jet-om da bi otključao hit sikere. znam ja sam se po caspianu vozio po zemlji sa jetom i skidao zastave nebi li otključao sve{#}

17 godina
odjavljen
unskilled kaže...
...

BF3 će se isplatiti kupiti i za 5 godina... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
unskilled kaže...

Da objasnim svoju situaciju....

Isplati se uzeti, neće Battlefield 4 još barem 8 mjeseci ako ne i godinu dana.

I igrat će se i nakon izlaska BF4, broj igraća značajno će opasti tek jedno 3-4 mjeseca nakon izlaska BF4.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
12 godina
neaktivan

Joj. Vec se vidim navečer kako ga kupujem na originu i stavljam skidat haha odu novci..
Ali levelanje, koliko je sporo zapravo? To me zapravo jedino sad odvaja a da ne kupim. Inače bi mi bilo super tako sporo levelanje samo da nije već bf4 iza ćoška  

14 godina
neaktivan
unskilled kaže...

Da objasnim svoju situaciju. Sve do mw3 sam bio cod fanboy, s tim da mi se black ops nije sviđao a od black ops 2 sam odustao poprilično brzo. I još od izlaska black ops sam se osvijestio da ima puno boljih igara ali jednostavno nisam imao dovoljno jak kompjuter da bi ih povukao. Sada imam i vec neko vrijeme gledam gamepleye od bf3 i svaki put mi dođe želja kupit igru. Da nisam uzeo crysis vec bi bio imao bf3. E sad, već je izašao zadnji dlc i bf4 bi se trebao brzo najavit. Levelanje, koliko razumijem, je dosta dugo u bf3 tako da nebi ni stigao iskusit cijelinu igre dok ne izađe bf4 a i nisam baš pri novcu. Da se strpim do bf4 i igram druge igre kao tomb raider i cysis ili je bf3 toliko nezaboravno iskustvo koje jednostavno ne mogu propustit? (levelanje me brine, ne znam koliko sporo napreduje i ne želim da izađe bf4 dok još nisam ni levela do kraja)

Imaš BF3 kupiti za doslovno 100 kn. Sad kako je igra na kraju svog životnog vijeka, sigurno će vrlo brzo biti popusta na premium i dlc-ove. Za otključat sve ti ne treba puno, ali za iskusit sve segmente igre, treba. Kad dođeš negdje do 45 lvl imat ćeš sve otključano, tako da sve iznad samo predstavlja kozmetiku. Početna oružja za sve klase su dovoljno dobra (najbolja?) tako da ne moraš misliti da ćeš biti zakinut. BF4 će izaći samim krajem ove ili početkom iduće godine, tako da imaš vremena za BF3 kolko hoćeš.

Igra je najbolje što ovaj žanr ima za ponuditi, zato ne razmišljaj puno nego kupuj. Kakav Crisis i Tomb Raider, to su pričice za malu djecu.

KILL! Have no fear!
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

In-ear za zvuk igre, over-ear zatvorenog tipa za zvučnu izolaciju od okoline, a mikrofon ili od tih zatvorenog tipa ili od trećeg headseta (kojeg drže na vratu).

Tako sam i ja.. G35 odmah u kutiju, Grado na uši, Gamecom na vrat i deri {#}

Soldier977 kaže...

Meni su isto govorili kada sam kupovao slušalice da ne uzimam G35, da su neudobne i tako... Međutim, meni su odlične sa velikom O. Zvuk fantazija, preudobne, čujem sa Caspiana na Firestorm ko gdje trči. Danny, nisi promašio, kupio si odlične slušalice. {#}

Čekaj da probaš neke druge :)

battlelog: xXxtreme_BushMan
13 godina
unskilled kaže...

Isplati se definitivno. 

Dama_The_Crow
12 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
unskilled kaže...

Imaš BF3 kupiti za doslovno 100 kn. Sad kako je igra na kraju svog životnog vijeka, sigurno će vrlo brzo biti popusta na premium i dlc-ove. Za otključat sve ti ne treba puno, ali za iskusit sve segmente igre, treba. Kad dođeš negdje do 45 lvl imat ćeš sve otključano, tako da sve iznad samo predstavlja kozmetiku. Početna oružja za sve klase su dovoljno dobra (najbolja?) tako da ne moraš misliti da ćeš biti zakinut. BF4 će izaći samim krajem ove ili početkom iduće godine, tako da imaš vremena za BF3 kolko hoćeš.

Igra je najbolje što ovaj žanr ima za ponuditi, zato ne razmišljaj puno nego kupuj. Kakav Crisis i Tomb Raider, to su pričice za malu djecu.

A prodano haha uzimam sigurno.

Nego, vidio sam ponuda za 100 kn ali uzeo bi definitivno premium sa svim dlc-evima. A to je na originu za 50 eura. Ima netko možda neki link za jeftinije?

15 godina
unskilled kaže...

Nego, vidio sam ponuda za 100 kn ali uzeo bi definitivno premium sa svim dlc-evima. A to je na originu za 50 eura. Ima netko možda neki link za jeftinije?

ma i 50 eura vrijedi, od 5 dlcova, 3 su super, ali ono presuper, ova dva su dobra, ali nude i super oružja i vozila.

Svakako se isplati, dat ćeš igri više od 50 eura sati ne brini :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
gogo17792 kaže...
MARKOcVp kaže...

daj molim te...

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
neaktivan

Imas na G2playu Premium edition za 40EUR

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
unskilled kaže...

ma i 50 eura vrijedi, od 5 dlcova, 3 su super, ali ono presuper, ova dva su dobra, ali nude i super oružja i vozila.

Svakako se isplati, dat ćeš igri više od 50 eura sati ne brini :)

Ma nisam to mislio. Svakako da se isplati, contenta za razliku od drugih igara ima puno. Ali opet, origin je uvijek skuplji. I malo gledam sad, ima za kupit box za 360 kn i to premium. A možad ima i jeftinije. tražim tražim 

12 godina
neaktivan
Battlefield 3
30 Key
1 Box
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 16:22 (unskilled).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
unskilled kaže...

Neznam koliko je siguran g2play. čuo sam neke priče :S

Ja potvrdjujem da g2play radi super. Nekad im moras poslati 2-3 maila ako ODMAH zelis kljuc, ali inace sve 5. Super stranica, brza isporuka. Preporucam!

Ovaj nas Bug forum sadrzi trust mozgova koji imaju rjesenje za sve svjetske krize, znaju ono o cemu Thompson Reuters moze sanjati i mogu se ukostac uhvatiti s bilo kojim problemom danasnjice.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

120hz monitori. Molim preporuku. Znaci cisto za gaming. Mora imat 2ms odziv...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12363

17 godina
zdenko1991 kaže...

Acer HS244HQ BMII

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_180&products_id=11692

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
17 godina
Battlefield 3

Ajmo ekipa, idemo armati ovaj MCOM:

http://i1354.photobucket.com/albums/q686/TTTDV/bf32013-03-1214-33-12-679_zps59f402a7.png

Squad Rush. End Game, ne znam koja mapa. Samo prenosim sliku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 17:10 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
13 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Mini reklama.

Evo digli smo svoj yt kanal, na kojeg ćemo upat sve sadržaje naše.

https://www.youtube.com/user/XtreamCROTeam

Tek je u temeljima pa zanemarite neke greške i to.

Cilj nam je postati ozbiljna gaming zajednica di se ljudi druže i uživaju djelići zajednički interes a to su igre.

Feel free to sub i to sve.

Puno hvala! :)

Pretplacen {#}

13 godina
protjeran
gogo17792 kaže...
MARKOcVp kaže...

Primarno je to tank montaza {#} biilio je jos rpg killova, ali sma moro pobrisat, jer na hardu nije bilo mjesta :S, moram pod hitno jos jednog nabavit.

Ugl. hvala vam svima koji me supportate tu, i hvala kolegama iz xXx klana na pomoci oko snimanja cinematica :D, puno su pomogli.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 18:07 (MARKOcVp).
14 godina
Battlefield 3

Oni yebeno nisu normalni.

Na Air Super. stave 800m  max visinu???? Od 32 igraca 15 ih zapne u zraku.

Kretencine.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
drahic kaže...

Oni yebeno nisu normalni.

Na Air Super. stave 800m  max visinu???? Od 32 igraca 15 ih zapne u zraku.

Kretencine.

To je ok,takve koji gore zapnu jedine mogu ubiti zadnje vrijeme. lol

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Instalirate teamwiewer na komp i na mobitel (android ili iphone, za W8 nisan siguran) i samo "zapamtite mobitel na kompu (registrirate se naravno) tako kad god van je komp udaljen možete se logirati na njega sa mobitelom sa samo dva klika... Bar tako ja sve stvari radin koje mi trebaju. Radi besprijekorno...

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice