Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.070.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Dali netko zna kako u vegasu dodat efekt isčeznjivanja, ono da ti 10 sec proleti koa 2sec, ne ono klasicno ubrzanje, nego s takvim efektom?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
b00 kaže...

imam problem, prije 2 i pol dana sam stavio na skidanje bf3, 20,385.82MB.. imam i premium pa valjda i to skida zajedno

trebao sam ga igrat jos jutros po onome sto je jucer pisalo. medutim primjetio sam da je sve manje skinuto . ???????????????

16:41 82% - 16,652.85 skinuto
17:26 76% - 15,514.87 skinuto

18:09 72% - 14,716.43 skinuto

18:14 72% - 14,694.87 skinuto

u cemu je problem ???

Zna ti to krivo prikazivati... To ti je dobrodošlica od Origina. Ako znaš nekog tko ima skinuto igru s DLC-ovim, najbolje ti je od njega skopirati file-ove i prebaciti kod sebe. Ići će brže.

12 godina

nastavilo ovo padat i dalje.. otisao ja resetirat pc.. upali se pc idem se loginat na origin, dobijem poruku "Another computer is currently logged into this account" ....... reko nemoguce da mi je neko u acc provalio....... upisem u google taj problem kad iskoci milijon istih problema...

navodno da problem uzrokuje " incorrect shutdown of the client " ... a posto je meni jucer nestalo struje to bi mogao biti uzrok, samo neznam kako ranije danas nisam dobio istu poruku

ako neko zna mozda kako da rijesim ovo neka javi...... probo sam ruter resetirat i ne pomaze

naravno sad sam siguran da ovaj problem uzrokuje i ovo sto sve manje imam skinuto, jel ocito ne priznaje nista sta se skinulo u zadnih 10 sati

13 godina
protjeran
Battlefield 3

pratim malo po malo temu i neznam bili nabavio jos igru

inace volim ut stil mp napucavanja,

zanima me to editiranje config fileova dali je to dozvoljeno za online igranje. pretpostavljam da daje odredjenu prednost u mp-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
themilition kaže...

zanima me to editiranje config fileova dali je to dozvoljeno za online igranje. pretpostavljam da daje odredjenu prednost u mp-u

Ako misliš da ti prednost daje što staviš lock framoevana 60 ili što si isključiš nešto što možeš i u opcijama igre, onda nemoj uzimat igru.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
b00 kaže...

nastavilo ovo padat i dalje.. otisao ja resetirat pc.. upali se pc idem se loginat na origin, dobijem poruku "Another computer is currently logged into this account" ....... reko nemoguce da mi je neko u acc provalio....... upisem u google taj problem kad iskoci milijon istih problema...

navodno da problem uzrokuje " incorrect shutdown of the client " ... a posto je meni jucer nestalo struje to bi mogao biti uzrok, samo neznam kako ranije danas nisam dobio istu poruku

ako neko zna mozda kako da rijesim ovo neka javi...... probo sam ruter resetirat i ne pomaze

naravno sad sam siguran da ovaj problem uzrokuje i ovo sto sve manje imam skinuto, jel ocito ne priznaje nista sta se skinulo u zadnih 10 sati

Deinstaliraj origin i obrisi ga sa kompa pa ga ponovno instaliraj i pokreni uz to kad ti pise da je netko logiran na tvoj account imas ispod opciju da se ti forsirano logiras i da ce se taj drugi morati logoff-ati - tako da to odaberi slijedeci puta kad ti izbaci to.

themilition kaže...

Igru mozes nabavit za 100kn - igra je u MP nenadmasiva, sto se tice ovog vezano za modificiranje config filea o tome se u zadnje vrijeme pisalo po forumu i to ugl. Netocno - da esl wire bana i kicka igrace zbog lockova u config fileu i slicno da se dogadja zbog modanja tog filea - sto nema veze sa vezom, opet mnogi mistificiraju stvari u potrazi za nepostojecim chitovima itd - wire nekicka zbog cfg filea a sto se tice modifikacije cfg-a kad promjenis brightnes za 0.1% modificirao si cfg - dakle modifikacije su dozvoljene - sa btf 3 s.e. postizes veci broj frameova i to je jedini zapravo koristan alat koji mjenja cfg file - sve drugo vezano za stvari koje su povezivane u zadnje vrijeme u ovoj temi sa cfg fileom kao sto su skripte aimbotovi i slicno nemaju veze sa cfg-om nego su t.p. alati koji upravo tako i izbjegavaju detekciju od strane pb koji pomocu servicesa skeniraju dali dolazi do promjena koje nisu omogucene u sucelju izbornika igre...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 20:53 (PR0MATRAC).
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
themilition kaže...

Ako misliš da ti prednost daje što staviš lock framoevana 60 ili što si isključiš nešto što možeš i u opcijama igre, onda nemoj uzimat igru.

Dzabe mi 60fps ako nezna igrat {#}, neko igra na 30 bolje nego neko sa 60.

Sve je stvar navike i vjezbe.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
15 godina
Battlefield 3

moze preporuka nekog domaceg servera,ne sada di su svi level 100,pa da me otkidaju  :) {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 21:18 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

moze preporuka nekog domaceg servera,ne sada di su svi level 100,pa da me otkidaju  :) {#}

Ovo ti je naš (CHC) Squad deathmatch server...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b8e6305d-5351-4f28-9861-df2518e37a3a/CHC-SQDM-NO-TANK-Sponsored-By-Gamersplatoon-com/

Inače naših servera nema baš puno aktivnih trenutno, ja u favorites imam još samo ove:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/1d6a4b0f-822c-4bc5-9910-a84952026a15/Platoon-Rijeka-Croatia-PRi/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/588ab963-6c8a-434d-93dd-e1885483750e/sq-rush-MC/

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imaš i ovo neko kratko vrijeme, al postavke stalno šaltamo tak da nije ništa fiksno.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/d712990c-9457-4353-adee-06e5c99d4299/

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 22:21 (Danny_HR).

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
themilition kaže...

Nemaš igru a već bi modificira .cfg fileove. Koji si ti bog. Daj mi acc ja ću ti kupit igru.

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlefiled friends. . {#}

Moj PC  
23 0 hvala 12
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

KAd onaj s nožem uleti samo mu iznad glave fali CECO :D

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Kraj je najjaci... Prooomoooteeeeeedd!!... Hahaha
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koliko god me ekipa godinama uvjeravala da virtualni surround ne drži vodu, da su to marketinški trikovi i sl, zbog čega sam Draženovu (Co7) kupnju Megalodona često sprdavao, mogu reći da sam bio skroz u krivu, kao i svi bednici koji su me uvjeravali da je stereo najbolji izbor.

Probao sam Megalodona i Logi G35 i mogu reći da je razlika u odnosu na stereo HS nebo i zemlja. Ne da se kuži razlika nego je brutalno očita. Sam doživljaj okoline je vrhunski i mislim da danas idem po novi HS. Svježe kupljeni GameCom 380 sam već prodao i mislim da ću danas ubosti G35.

Razmišljao sam o Megalodonu zbog nevjerojatne udobnosti, nikad nisam nešto tako udobno imao na glavi, ali odlučio na G35 zbog navodno boljeg surrounda. U većini testova ima nešto bolje ocjene, ali to je tak relativno, gotovo svi daju drugačije primjedbe na svaki HS.

Ukratko, rulat ću vas još bolje.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 9:46 (Danny_HR).

7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja imam Roccat Kave 5.1 (real).

Imam problema sa interferencijom zbog maticne,ali evo,neka ti Rupy da review sta se tice zvukova,osluskivanja i ostalo.

Kad pucas sa puskom,doslovno kao da je drzis u rukama,koliko se cuje taj jaki zvuk. Cujes rpg kako fijuce iz npr straga-lijevo.

Voznja u thunderboltu ili frogfutu je cudo. Kad cujes onu strojnicu..Uff.. Fap-fap. Koda uzivo gledas-slusas jet.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

G35 je sick headset, mogu rec ca da je bolji nego g930 kojeg koristim. Jednostavnoje udobniji i imam osjecaj kao da je build quality daleko bolji.. g930 je jednio super sto je bezican. 
Uzmi G35, neces pozalit! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislavgray kaže...

G35 je sick headset, mogu rec ca da je bolji nego g930 kojeg koristim. Jednostavnoje udobniji i imam osjecaj kao da je build quality daleko bolji.. g930 je jednio super sto je bezican. 
Uzmi G35, neces pozalit! 

Nisam ni razmišljao o G930. Bežični HS mi nije pretjerano privlačan iako sam inače fan bežičnih stvari.

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ma znam, samo sam htio rec kolka je razlika u cijeni da se s G35 bolje prolazi... zalosno. 
Meni zice nisu privlacne... a g35 mi se znao za kotace zapinjat... tak da sve bezicno, al po meni je bog i batina g35. 

Da g930 ima udobnost koju ima g35, nebi imao opce prigovora...
Inace samo jedna napomena... ako uzimas g35, pazi na jastucice, dosta su, pa rekaoh bih "ne kvalitetni". Zna koza na earpadsima popucat, ili jednostavno pocne otpadat / guljenje etc... tak da na to pazi.  Doduse ako ti se to desi, javi se supportu i dati ce ti novi headset. (reterdirano , s obziorm da ti mogu prakticki 2 earpada poslat, al ne ... daju novi).

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 10:01 (mislavgray).
13 godina
Danny_HR kaže...

Koliko god me ekipa godinama uvjeravala da virtualni surround ne drži vodu, da su to marketinški trikovi i sl, zbog čega sam Draženovu (Co7) kupnju Megalodona često sprdavao, mogu reći da sam bio skroz u krivu, kao i svi bednici koji su me uvjeravali da je stereo najbolji izbor.

Probao sam Megalodona i Logi G35 i mogu reći da je razlika u odnosu na stereo HS nebo i zemlja. Ne da se kuži razlika nego je brutalno očita. Sam doživljaj okoline je vrhunski i mislim da danas idem po novi HS. Svježe kupljeni GameCom 380 sam već prodao i mislim da ću danas ubosti G35.

Razmišljao sam o Megalodonu zbog nevjerojatne udobnosti, nikad nisam nešto tako udobno imao na glavi, ali odlučio na G35 zbog navodno boljeg surrounda. U većini testova ima nešto bolje ocjene, ali to je tak relativno, gotovo svi daju drugačije primjedbe na svaki HS.

Ukratko, rulat ću vas još bolje.

Imam G35 i zvuk je odličan. Ingame sam uključio "Home Cinema" audio options, a na headsetu Dolby surround, i čujem sve ko odakle stiže.

Samo jedna stvar mi je smetala ispočetka dok se nisam navikao. Kada se uključi Dolby surround, on djeluje i na zvuk sa TS-a pa teže je razaznati glasove. Kažem: dok se ne navikne.

Samo mi nije nikad bilo jasno, kada isključim Dolby surround, i stavim stereo u igri i na slušama, okolinu čujem na oba uha, a sebe (trčanje, pucanje...) smao na desnom.  Ako riješiš taj misterij, javi {#}

Dama_The_Crow
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znam za to, već sam sve opcije pregledao i usvojio. Uglavnom, prvo što ću u tom slučaju napraviti je da ih skroz ogulim, onda izgledaju ovako:

http://s454.beta.photobucket.com/user/nosreves/library/Pealing%20G35%20Headset

A u slučaju da mi to bude grdo mogu se zamijeniti ovima:

http://store.gameshark.com/viewItem.asp?idProduct=4835&idCategory=322

Pašu, provjereno. Ekipa ih mijenja ovima redovito.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 10:10 (Danny_HR).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ako riješiš taj misterij, javi {#}

Pretpostavljam da si probao ovo:

http://forums.logitech.com/t5/Headphones-Headsets-Microphones/Fixing-G35-s-audio-only-in-right-ear/td-p/853162

13 godina
Danny_HR kaže...

Znam za to, već sam sve opcije pregledao i usvojio. Uglavnom, prvo što ću u tom slučaju napraviti je da ih skroz ogulim, onda izgledaju ovako:

http://s454.beta.photobucket.com/user/nosreves/library/Pealing%20G35%20Headset

A u slučaju da mi to bude grdo mogu se zamijeniti ovima:

http://store.gameshark.com/viewItem.asp?idProduct=4835&idCategory=322

Pašu, provjereno. Ekipa ih mijenja tima redovito.

Koristim ih preko 10 mjeseci i ništa se nije ogulilo.

Dama_The_Crow
17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Koristim ih preko 10 mjeseci i ništa se nije ogulilo.

Počinje oko 12-15 mjeseci ekipi. Valjda ovisi koliko se znojiš.

13 godina
Danny_HR kaže...
Soldier977 kaže...

Ako riješiš taj misterij, javi {#}

Pretpostavljam da si probao ovo:

http://forums.logitech.com/t5/Headphones-Headsets-Microphones/Fixing-G35-s-audio-only-in-right-ear/td-p/853162

Probao sam svašta nešto, ali ovo, kombinaciju drivera i win settingsa,  mislim ne. Probat ću danas pa javim. Hvala.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Meni se jos nisu na g930 poceli gulit, 4 mjeseca ih imam. Na proslom g35 jesu, te sam ih dokraja ogulio... Thx za link za ove zamjenske earpadse.

Inace sluske su skroz izlolirane kaj se tice vanjskog zvuka... stara je znala pop*zdit kad me zove, a ja ne cujem ni zivu dusu od slusalica :D

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

A kakav stereo? Jesi probao na lanu od Mausa Grado SR60?

Imao sam kod sebe doma Gamecom 777, G35 i te Grado u isto vrijeme i dobar stereo pobijeđuje u svakom pogledu (osim šta nema svoj mikrofon).. G35 su po meni najlošije i ne valjaju 600kn da me hebeš.

battlelog: xXxtreme_BushMan
12 godina
neaktivan
nooir kaže...
Doca15 kaže...

evo dobrih vijesti na esl-u. http://www.esl.eu/eu/bf3/news/216502/

Ček a sačmarice?

Ako jesu više nikad to smeće neću igrat. Koji k ne zabrane M16, noob si sa sačmon ali skiller si sa M16... LOL.

jao nemoj da te zdenko i ostali esl proovi čuju, počet će 6 stranica flame wara. inače, slug je dvosjekli mač i treba 100 puta više skilla za ubit nekog. ako gađaš iz hipa, možeš fulat lika na 1 m, premda ti je cijeli krug unutar frajer. dok ti repetiraš opet, možda si i mrtav.Ali nekad, kad te use*e i zaredaš par killova za redom, imaš osjećaj kao da loviš patke.

He who dares, wins
15 godina
Battlefield 3

Stereo je ok ako imas neku solidnu zvucnu kartu.

Meni su stereo sluske bez zvucne bile slabe, a sa Xonar DG i virtualnih 5.1 ili 7.1 razlika je nebo i zemlja.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ARazer kaže...

KAd onaj s nožem uleti samo mu iznad glave fali CECO :D

Jukakuka je to :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice