Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.070.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
ARazer kaže...

Problem je kao i sa svime ostalim..čim je netko bolji do nekog drugog treba sve nerfat i sjeb... zabranit i tako to.  Jučer na nekom serveru uđem, uzmem m16, odma u chat m16 noob, uzmem g3a3 u chat opet isto.. Neki su očito isfrustrirani i sve im je noob i op i ne znam više s čim bi igrali.

Ja skidam kapu likovima koji sa slugom tako dobro skidaju.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa naravno..meni ne smeta, uzme to ali nema health da se fila kad ga raniš.. Svako igra s čim hoće. Kad je tako onda su trebali stavit jednu pušku u svaku klasu i jedan pištolj pa bi možda bio mir. Uopće ne razumijem to plakanje za svaku pušku

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 11:16 (ARazer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Pa naravno..meni ne smeta, uzme to ali nema health da se fila kad ga raniš.. Svako igra s čim hoće. Kad je tako onda su trebali stavit jednu pušku u svaku klasu i jedan pištolj pa bi možda bio mir. Uopće ne razumijem to plakanje za svaku pušku

Noob si zato jer si ga ubio, a s čim nije bitno..

battlelog: xXxtreme_BushMan
17 godina
nick54312 kaže...
ARazer kaže...

Noob si zato jer si ga ubio, a s čim nije bitno..

Da, dižem XBOW scoped do 500 killova, najdraže mi "snajpere" skidat - svako malo dobijem XBOW noob... Iako jedan mi je, možda mislivši da koristim aimbot ili nešto, napisao: "You are really good with that XBOW"

A što se tiče SLUG-a, ja kad sam pod supressom, možda pogodim jedan od 10, a ekipa mene uredno sa SLUG-om skida svaki puta kada pucam po njima...

Dobro, ja jesam MegaNoob pa ne razumijem mehaniku igre kako treba...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 11:47 (TomoR).
13 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Kako su sje heli? Jer je dječici koja ne znaju letit bio op pa su ga sje do kraja, prvo TV da ne možeš gađat inf pa onda to vrate ali gunneru uzmu ir flares, samo me čudi kako im jetovi nisu op i kako to nisu nerfali. 

Boldano je bila valjda najbolja odluka otkad postoji BF3. Ne može se silovat helikopterom samo tako svaku partiju, nego treba i malo opreznosti. Neke mape su bile u potpunosti neigrive prije, a Stingeri i Igle beskorisni.

Helikopter je balansiran kako treba trenutno.

KILL! Have no fear!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

fakat, koji je problem sa slugom? jel zbugiran? ne.  cemu onda nekakve zabrane? gade mi se vise. mislim, sacme su tak i tak za K, onda kad si nadjes neku kombinaciju sta je koliko toliko dobra, i odrazava pravo stanje, onda zabrana. Mislim, nek se m16 onda zabrani, pa ce bit i nekaj zanimljivo...

Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Mnogi kenjaju za taj slug, a da nikada nisu probali igrati s istim.

Je, istina je, ubiješ lika jednim metkom iz raznoraznih situacija.

Ali, isto tako promašuješ čiste pogotke mnogo puta.

Supress ne treba ni spominjati... čim te netko pošprica nema teorije da ćeš ga pogoditi, makar mu cijev puške naslonio na prsa ili glavu.

Kad si supressan, slug postaje čaroban metak koji valjda ima putanju pod kutem od 90 stupnjeva ponekad.

Najveća fora je kad ih rokaš sa 870 (u mom slučaju) i onda njubovi pomisle kako bi i oni mogli tako pa ih nemali broj promijeni oružje.

I onda tek fejlaju ;)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
18 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ne podržavam zabranu sluga iako ima ekipe koja owna snjim nemoguće, ali desilo mi se par puta da nosim dvoboj jer je on fulao prvi shot.

Tako da...nezz,plakanje ekipe i zabrana svega i svačega dok na kraju svi ne budemo igrali samo sa noževima, jadno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
ARazer kaže...

Kako su sje heli? Jer je dječici koja ne znaju letit bio op pa su ga sje do kraja, prvo TV da ne možeš gađat inf pa onda to vrate ali gunneru uzmu ir flares, samo me čudi kako im jetovi nisu op i kako to nisu nerfali.

Boldano je bila valjda najbolja odluka otkad postoji BF3. Ne može se silovat helikopterom samo tako svaku partiju, nego treba i malo opreznosti. Neke mape su bile u potpunosti neigrive prije, a Stingeri i Igle beskorisni.

Ja nisam rekao da nije kako treba, ali me čudi kako jet nisu nerfali.. S helijem letim kao i prije jer nisam se oslanjao previše na gunnera i time dal ima flares il ne..

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

na kraju svi ne budemo igrali samo sa noževima, jadno.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jao nisam me vec dugo iznervirao netko poput ovog lika, mamu mu citersku

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/aOne_Pacenko/

i sad ce se nac netko ko ce reci pa to je dobar igrac ti si njub, a prvi metak ti uvali sam tak HS. a to svaki puta ne moze nitko...

malo ga ubacite u cheatometre

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 12:28 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ne podržavam zabranu sluga iako ima ekipe koja owna snjim nemoguće, ali desilo mi se par puta da nosim dvoboj jer je on fulao prvi shot.

Tako da...nezz,plakanje ekipe i zabrana svega i svačega dok na kraju svi ne budemo igrali samo sa noževima, jadno.

igrao neki dan malo sa nožićem na kanalima,uletio na only knife server,baš je super

podržavam inače sva oružja,i prašinarska i leteća,igrao sam malo sa slugom...to nekad skida nemoguće a nekad neobjašnjivo promašuje...sa svime se da igrat dobro samo treba prilagodba i timski rad

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 13:02 (M4X).
17 godina
odjavljen
M4X kaže...
fila2208 kaže...

igrao neki dan malo sa nožićem na kanalima,uletio na only knife server,baš je super

Kad naučiš igrati sa nožem slobodno naleti na neke kanale. Poslužujemo tvoj vrat...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 13:03 (Friday).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Doca15 kaže...

evo dobrih vijesti na esl-u. http://www.esl.eu/eu/bf3/news/216502/

A u čemu je problem sa slugom? Mislim osim ako igraš protiv nexusa...

pa ti PRO igraci cupaju kosu ako ih netko ne ubije sa m16, tako da i ono malo oruzja koje je prijetnja mora biti van. Ma ESL vece g... nego HC mod na BF3...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
 Neke mape su bile u potpunosti neigrive prije, a Stingeri i Igle beskorisni.

Ako sad sa stingerom ne mozes oboriti heli ne znam kad ces moci, ako ga nisi iz prvog pokusaja pogodio za 3 sec imas siguran hit (najverojatnije i kill). Sa tri dobra engija zrak je cist, jedino su jetovi malo boljem izgledu jer su dosta brzi pa nekad uspiju pobjeci.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
protjeran
Battlefield 3

{#} WTF ?

Moj PC  
20 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

{#} WTF ?

Da je BAN odmah prijava servera EA za krsenje ROE

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 13:32 (xyan).
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
M4X kaže...
fila2208 kaže...

Kad naučiš igrati sa nožem slobodno naleti na neke kanale. Poslužujemo tvoj vrat...

nisam ja gej,to je pirat valjda,on je pr0

ajde dođi sad na server pa da vidimo

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 15:10 (M4X).
14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

{#} WTF ?

nemoj slučajno ubit admina.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
M4X kaže...
Friday kaže...
M4X kaže...
fila2208 kaže...

nisam ja gej,to je pirat valjda,on je pro

Max pa vidjeli smo već par puta (5-6, ne?). Jednostavno si sucker za nož...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima koji hrvatski server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Netko zna kako resetirati ili tak nešto ako zaboravim odgovor na securty question na originu, naime zaboravio sam odgovor, bio sam na supportu i zele da zove na neki broj u inozemstvu kako bi dobio odgovor... dafuq {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
M4X kaže...
Friday kaže...
M4X kaže...
fila2208 kaže...

nisam ja gej,to je pirat valjda,on je pro

Max pa vidjeli smo već par puta (5-6, ne?). Jednostavno si sucker za nož...

ajde dođi na knife only server pa da vidimo jesam sucker,nisam se ni sjetio za sprint,sve klase su mi bile na suspres

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol, ovo za esl i slug...
Nabijem njih i njihov pokusaj balansiranja! 

Ne znam tko vodi ESL, ali ocigledno je guzen sa slagom previse puta!

PO MENI NIJE NISTA OP AKO I DRUGA STRANA TO MOZE KORISITI, TO STO BI NEKI M16 I U WC NOSILI PA IM JE PROBLEM KADA BI MORALI MJENJATI ORUZJE, neka sisu KITU!  {#}

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
15 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
M4X kaže...

ajde dođi na knife only server pa da vidimo jesam sucker,nisam se ni sjetio za sprint,sve klase su mi bile na suspres

Pa knife only serveri su gej do jaja! To ni modni mačak ne igra čovječe. Nije fora zaklati nekoga tko neće zapucati na tebe...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Co7 kaže...

lol, ovo za esl i slug...
Nabijem njih i njihov pokusaj balansiranja! 

Ne znam tko vodi ESL, ali ocigledno je guzen sa slagom previse puta!

PO MENI NIJE NISTA OP AKO I DRUGA STRANA TO MOZE KORISITI, TO STO BI NEKI M16 I U WC NOSILI PA IM JE PROBLEM KADA BI MORALI MJENJATI ORUZJE, neka sisu KITU!  {#}

Ma u stvari se slazem s tobom definitivno.Ja isto kad me netko ubije s m16 vicem na ts aaa taj m16,m16 noob,ima drugih puski i tako ali samo jer sam u tom trenutku ljut,mislim nesto kao ljut.Tako i za slug,igramo neki dan i ubiju me par puta sa slugom odma slug nob,samo s tim znas igrat i tako,ispuhujem se.Ne pisem u chat nego onako na ts ili u sebi ali u principu nek igra ko god s cim hoce i koliko hoce,u igri je,tu je za oboje i sta sad,OP smo oboje{#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja igram smao na norules serverima, jedino je to kako spada, igra se igra onako kako je zamisljeno, ovo ostalo mi se sve gadi, kad neke svoja pravila i zabrane uvode.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
MARKOcVp kaže...

Ja igram smao na norules serverima, jedino je to kako spada, igra se igra onako kako je zamisljeno, ovo ostalo mi se sve gadi, kad neke svoja pravila i zabrane uvode.

Problem je samo što dosta servera ima "no rules" u imenu, a opet kickaju zbog nekih oružja

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

evo dobrih vijesti na esl-u. http://www.esl.eu/eu/bf3/news/216502/

Ček a sačmarice?

Ako jesu više nikad to smeće neću igrat. Koji k ne zabrane M16, noob si sa sačmon ali skiller si sa M16... LOL.

[M|C] 7emper_fi
12 godina
Battlefield 3

imam problem, prije 2 i pol dana sam stavio na skidanje bf3, 20,385.82MB.. imam i premium pa valjda i to skida zajedno

trebao sam ga igrat jos jutros po onome sto je jucer pisalo. medutim primjetio sam da je sve manje skinuto . ???????????????

16:41 82% - 16,652.85 skinuto
17:26 76% - 15,514.87 skinuto

18:09 72% - 14,716.43 skinuto

18:14 72% - 14,694.87 skinuto

u cemu je problem ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice