Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.189.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Odlična taktika,nukaj bolji tim/bolje igrače koji igraju kako treba igrati.

Kazni dobre igrače i ne diraj n00b0ve,kampere i wannabe snipere.

Bolje da nuka ili kicka cijeli gubitnički tim.

Sve je naopako u ovoj igri.

15 godina
berto kaže...
Ma molimte, lik je majmun, ja i kiki smo igrali na njegovoj strani, zauzeli sve zastave i rejp, lik uredno rejpa, prebacili se na drugu stranu, probili i nekraju doveli njega na rejp pa onda odmah nukao 2 puta, svejedno nisu izasli iz baze i onda poceo kickat...

To je drugo ako je admin govno takvo, ovaj di sam ja igrao je nukao i nas, a rejpao i je i on sa nama.

ali da, abuse admina je užasan u ovoj igri, kad rade takve stvari

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
moderator
Battlefield 3
Ako već mora onda je ok da nuka bolji tim(tim koji rejpa)

Kakva korist ako nuka gubitnicki tim?
سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
pirat kaže...

Pa no, to i velim ja i admin rejpamo, on nuka sve nas, i sebe. Oni iziđu i opet igramo.

Kasnije rundu dve rejpaju nas, on nuka njih, mi izađemo. Simple as that.

A velim imaš na skr8 apsolunto svaka runda je rejp svaka, i server 24/7 pun.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

istina ima servera na kojima ja igram i tip njuka ali ekipu koja rejpa,

nejde mi u glavu zašto onda njuka gubitničku? wtf ? mislim da to nema nikakvog smisla {#}

isto tako ,to su sve serveri manje više inf mape, 32 igrača (večina) plus.

ponavljam,pa najbolje je na 24 igrača...{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
pirat kaže...

A kakva je logika nukanja boljeg tima koji je pošteno zauzeo zastave?

Treba ih nukati da nesposobni debili mogi izaći iz baze i lijepo uzeti zastave opet.

Stvarno ljudi imaju čudna razmišljanja ovdje.

Lt_SexyGruber
15 godina
OneGuy kaže...
pirat kaže...

A kakva je logika nukanja boljeg tima koji je pošteno zauzeo zastave?

Treba ih nukati da nesposobni debili mogi izaći iz baze i lijepo uzeti zastave opet.

Stvarno ljudi imaju čudna razmišljanja ovdje.

Ali kakvog smisla ima igra ako je jedan tim stalno rejpan? Kada tebe rejpaju, vjerujem da uzmeš snajper i legneš u bazu jel tako?

E a ima ljudi koji ginu da se probiju, i za to dobiju qurac. Čak ima degenerika koji uzme lav i puca iz baze i uništi ga.

Zašto onda ne pustit lijepo njih van da igra opet dobije smisao a ne da jedni stoje u bazi a drugi ih gaze i tako svaku yebenu rundu, bezveze.

Mislim da se izać iz rejpa, samo moraš imat bar jedan kvalitetan skvad, ali rijetki su pošteni igrači koji se prebace u gubitnički i izađu iz rejpa i okrenu igru.

A to si ti sexy gruber, a ti i tvoja ekipa ionako rejpate njubove, zato ti i nije jasno kad admin hoće podjednaku igru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 17:28 (fila2208).
15 godina
Battlefield 3

btw. ajmo, bez varanja

http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/sleep/sheep/reaction_version5.swf

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 17:47 (fila2208).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

od prve.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
3 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

A to si ti sexy gruber, a ti i tvoja ekipa ionako rejpate njubove, zato ti i nije jasno kad admin hoće podjednaku igru.

{#} kakav jadnik

Battlelog: LateralusX
15 godina
Lateralus kaže...
fila2208 kaže...

{#} kakav jadnik

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/55376264/1/250061387/

Ajde ti piši doktorat tamo, a jednom rukom rejpaj njubleke :)

14 godina
protjeran
Battlefield 3

BTW

evo moj novi fragićmovi. vise volim raditi ove glupsti nego igrati.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
4 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
berto kaže...
Ma molimte, lik je majmun, ja i kiki smo igrali na njegovoj strani, zauzeli sve zastave i rejp, lik uredno rejpa, prebacili se na drugu stranu, probili i nekraju doveli njega na rejp pa onda odmah nukao 2 puta, svejedno nisu izasli iz baze i onda poceo kickat...

a da ne govorim da si uredno sve najbolje igrace stavi na OP stranu mape i rejpa po par rundi za redom, pa kad mu argumentirma ponasanje dobim kick. vec par navrata sam razmisljao da prijavim EA-u krsenje ROE ili kak se vec to zove, al nikako da ga u nekom vece propustu uhvatim. Htio bi da me bez veze bana ili tako nesto pa da ima dovoljno jak argument da mu EA podkuri. Nekidan kad ste mislim i ti i kiki igrali, bili su podjednaki timovi i pripremao se rejp na Seine, igram inzinjerca sa a-91 i dobim kick jer sam spamao sa smawom.... a ispalim smaw, dva po lifeu, i da ne kazem da sam u podredjenoj poziciji prema svim ostalima koji su medici, ali popio je komad dva, onako pro smawa i odma kick. naravno, veoma sam dobro takticki potkrijepio i argumentirao upotrebu smawa i klase i enough is enough i kick. I nakon toga se prebaci u pobijednicki tim. njubina us*ana.

12 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

BTW

That song hurts my ears.

Lt_SexyGruber
14 godina
neaktivan
Ja sam na svome prestao nukat ,jer da to admin radi cesto nije fer... Ali zato imam ukljucen plugin za votenuke, koji slabijem timu svaki 10min omogucava glasanje za votenuke, prije toga mi server imjesa i igrace po Statsu i KD u predhodnoj rundi. Mislim da ne moze biti vise fer od toga..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

BTW

Ne znam jel samo meni zbog ekrana ili šta,ali nišan od puške,sačme i oznaka od zastava mi je jajast umjesto okruglo. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 18:23 (Arabarran).
13 godina
Battlefield 3

Dobar test {#}

Dama_The_Crow
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel to samo meni ili?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jel to samo meni ili?

Da, i meni. Nešto izgleda crklo. Super, odoh vani {#}

Dama_The_Crow
16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jel to samo meni ili?

Bome. Noćas konjak u birtiji 4kn. pada blog,padam i ja {#}

15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
bmwhartge kaže...

BTW

Ne znam jel samo meni zbog ekrana ili šta,ali nišan od puške,sačme i oznaka od zastava mi je jajast umjesto okruglo. {#}

Pa jajast je jer covjek inace igra na 4:3 a video je razvuko na 16:9
Battlelog: xXxtream_mau5
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ali kakvog smisla ima igra ako je jedan tim stalno rejpan? Kada tebe rejpaju, vjerujem da uzmeš snajper i legneš u bazu jel tako?

E a ima ljudi koji ginu da se probiju, i za to dobiju qurac. Čak ima degenerika koji uzme lav i puca iz baze i uništi ga.

Zašto onda ne pustit lijepo njih van da igra opet dobije smisao a ne da jedni stoje u bazi a drugi ih gaze i tako svaku yebenu rundu, bezveze.

Mislim da se izać iz rejpa, samo moraš imat bar jedan kvalitetan skvad, ali rijetki su pošteni igrači koji se prebace u gubitnički i izađu iz rejpa i okrenu igru.

Neki ljudi jednostavno vole kempati u rejpu. Nekidan na Seine mi krečemo sa US strane, pređemo most i likovi ne idu ni na A ni na B, nego stanu između A i sene, iza auta i čekaju da neprijatelj skepa 

A da se mogu napucavat kroz onaj prolaz. Kasnije se ja sponam u bazi, jedva pređem na B i kepam sam a ovi idioti stoje na mostu i ne žele preći. {#}

15 godina
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jel to samo meni ili?

ja ne mogu ni otvorit battlelog

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
neaktivan
matija656 kaže...
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jel to samo meni ili?

ja ne mogu ni otvorit battlelog

više niti ja.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Pao je battlelog..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Battlefield 3

2 pokušaja sa time da sam ovu onak slucajno okinuo dok je izlazila lol :) moglo je biti i suspend :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Pao je battlelog..

Dobio se :)

12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Pao je battlelog..

hmm, meni (zasad) jos radi...

btw, pozdrav momci :)

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
digitall1982 kaže...

djelomicno da, ali realno lakse primjecujes neprijatelje, pogotovo u mracnijim uvjetima, vecim udaljenostima, (ne iscrtava predmete u daljini ali iscrtava neprijatelja, sto je jos bolje)..

kontrast bolji, manje suncevih odbljesaka, dima, prasine i ostalih efekata koji ti ustvari samo smetaju.. meni osobno je puno lakse na low igrat

Lol ne, uopće nije lakše primjetit nekog bez obzira na postavke. Na sieni u onim mračinim uličicama i trgovovinama ne vidiš niš dok ne spotaš..magla na bazzaru je magla na bazzaru itd itd.

na low ne dobivaš ništa osim možda poneki frame. ne pričaj gluposti.

Bez uvrede i bolje. Ako ti mislis da onaj na ultra i onaj na low vide isto, onda mi se cini da nisi nikad vidio igru na ultra.(kaos od eksplozija) Sam metak jace svijetli na ultra dok je na low zuta iskrica, a o ostalom ni necu. Jedino ako ti mislis da pro gameri sa dvije gtx 680 igraju na low, da bi dobili na performansama ok onda. Sta se tice rapea ja se uvije switcham u repan tim, a razlog je, mos skupit puno kilova u kratko vrijeme.

16 godina
Battlefield 3
http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice