Neznam ali koliko god kukali svaka druga igra mi izgleda sada shit zivi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo recimo ja (očito jedini) se slažem s tobom. Mape na BC2 su bile bolje, zabavnije, zanimljivije. Rush mape su puno bolje
A jel ti sinoć spas bio dobar na donyi
Uf što me se na prethodnoj stranici ispljuvalo jer sam rekao da mi je BF3 očajan.
Jel vi shvaćate što ja zelim reć? Igra nema dušu, pa više vrijedi glazba u BC2 Vietnam nego cijeli BF3...
Igra je od novih zasigurno najbolja u klasi ja to ne dovodim u pitanje, al jednostavno BC2 + Vietnam ima bolje mape, priču, atmosferu, što je najbitnije, meni, bez toga mi je jednostavno suhoparna i razocaran bi bio i da sam je 10 kuna platio.
Ima jedna velika razlika između između BC2 i BF3, a to je: obje igre su različite igre, te dvije igre nemaju veze s vezom. Govorim od engina, veličine mapa, količine igarača, načina igre i ono najbitnije kod BF serijala a to su vozila: kopno, voda, zrak.
Kad budeš igrao BF2 onda ćeš skužiti.
Jedina velika žalost kod BF3 je što nisu dobre stvari preselili iz BF2 u BF3: npr. Commander opcija,..........
Da su skombinirali ideje iz BF2 i BC2 i to stavili u BF3 e to bi bilo ono nešto*, što ti spominješ.
*onaj osjećaj u jajima prije ejakulacije
E pisovci jel onaj mirko iz filip i jakova ili tu oko zadra???
Je iz filip i jakova. Zasto?
To barbaroša neki biće. Da iša je u srednju sa menon jedan, liči na njega, biće mu brat ili nezz... Tonči mislin da se zva...
Dobro koja je više fora s time: "100 lvl noob get life"....
igra je izašla prije godinu i pol, očito bi se ja njima mora smijat kaj u tih godinu i pol nisu uspijeli dogurat pa čak ni do pola
Evo recimo ja (očito jedini) se slažem s tobom. Mape na BC2 su bile bolje, zabavnije, zanimljivije. Rush mape su puno bolje
A jel ti sinoć spas bio dobar na donyi
Doć ćeš ti meni...
Vidim da server od 53-ojki lovi ruse:
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-b67fb715-vb288585.html
Baš lijepo. Ceco, je'l imaš koji podatak koliko ih je "upecanih" na vašim serverima?
Shinox leti
E pisovci jel onaj mirko iz filip i jakova ili tu oko zadra???
Je iz filip i jakova. Zasto?
E pa on mi je duzan 300 maraka jos od 1995. trazim ga ali nikako da ga nađem..
Gdje zivi sada i dajte mi broj telefona da ga iznenadim ...
Pronađite se...
Ja sam LE
prvo CE pa onda slijedi CG
Vidim da server od 53-ojki lovi ruse:
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-b67fb715-vb288585.html
Baš lijepo. Ceco, je'l imaš koji podatak koliko ih je "upecanih" na vašim serverima?
na punk busteru 6 komada, na ggc na tri servera 115.. jer je ggc banao za neki MDtool dok je Pb samo kikao
Bump yebote, ode tema na drugu stranu skoro :(
Prozvali me cheaterom. A i admin me kickao 5 ticketa prije kraja :(
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54856138/1/346247335/
Zaljubljen sam u Spruta
Zaljubljen sam u Spruta
Zvuči kao neki markantan rus!
Zaljubljen sam u Spruta
Zvuči kao neki markantan rus!
A nije baš, to mu je stariji braco T90. Ovaj je malen, brz, okretan i stabilan. I jako udara!
Pronađite se...
Ja sam LE
prvo CE pa onda slijedi CG
A da nije obrnuto
ja sam gledao jučer taj match i neznam....
odlično se postavlja tip,ne srlja ama baš nigdje,uvijek čeka pravi trenutak,šta je fuul čudno skoro pa niti nema recoil ali sam vidio njegov komentar na youtubu da je namjestio miš na 800 dpi ,u igri 1/10 ,windows 3/10.
mislim ništa čudno,izgubili ste ,dečki su odlični i to je to.
dobivate bolje ekipe,od lošijih izgubiš koji put i to je to.
to je igra,nekad dobiš,nekad spušiš.
ali sada nekog napadat na temelju onog videa mi nema smisla,to stoji.
a i vidite kako njemu radi igra ,vidi se da ima zvijer komp od dva-tri soma eura ziher.
odlično se postavlja tip,ne srlja ama baš nigdje,uvijek čeka pravi trenutak,šta je fuul čudno skoro pa niti nema recoil ali sam vidio njegov komentar na youtubu da je namjestio miš na 800 dpi ,u igri 1/10 ,windows 3/10.
a i vidite kako njemu radi igra ,vidi se da ima zvijer komp od dva-tri soma eura ziher.
a to je to...igra full pametno i strpljivo,ne legne ko mi na slovo w na tipkovnici...oni su cak rejpali epsylon mjesec dana prije dreamhacka...jos jednom kazem,ne treba nikog napadat vrijeme ce pokazati;-)
a to je to...igra full pametno i strpljivo,ne legne ko mi na slovo w na tipkovnici...oni su cak rejpali epsylon mjesec dana prije dreamhacka...jos jednom kazem,ne treba nikog napadat vrijeme ce pokazati;-)
Ma decki su super, ja odkad sam vidio tajnvideo, promijenio sam nacin igre, i u prosjeku imam 40~50 kilova po rundi. Vidio si hrca uostalom juce, to sve zahvaljujuci papusu.
Ma decki su super, ja odkad sam vidio tajnvideo, promijenio sam nacin igre, i u prosjeku imam 40~50 kilova po rundi. Vidio si hrca uostalom juce, to sve zahvaljujuci papusu.
LOL
Daj postaj video,da i mi vidimo to,pa da postanemo 'professional shit' napokon.
Jel istina da universe odbija ponude da dođu na lan, pod izlikom da nemaju novaca za put?
Pa i vjerujem ti,jer ono je pametno igranje.
Na onaj način igranja sam siguran da sve sta mozes je bit samo bolji.

Ma da. Kada vidiš neki video gdje ekipa dobro igra., strpljivo, možeš primijeniti na svoju igru i poboljšati je.

Sad kad je džukac već spomenuo lan..
23.02. će se opet održati "optički" lan party u Osijeku. Počinjemo u podne a završavamo tko zna kada ...
Prošli puta nas je bilo 10 sa računalima i još njih par "letećih". Bilo je odlično pa se nadam da će nas ovaj puta biti i više. Svi koji planiraju doći neka ponesu utp kabel od barem 3-4 metra i produžni kabel sa jednom rupom više nego njima treba.
Bilo bi jako dobro ako netko od vas koji planirate doći ima barem neki mali gigabitni switch. Dosta toga se presnimavalo prošli puta a preko 100 mbps switcha je bilo koma. Ovako bismo po potrebi spajali ljude koji žele nešto presnimavati na gigabitni switch da sve ide brže.
Ako i niste mislili doći radi igranja dođite barem da vidite bastin monitor
Za sva pitanja se možete obratiti mistiku ili meni!
Ako niste vidjeli Bastin "monitor" niste vidjeli nista!!!
Ma da. Kada vidiš neki video gdje ekipa dobro igra., strpljivo, možeš primijeniti na svoju igru i poboljšati je.
Je dva tri killa pričekaš, fino igraš, ubije te netko iz nemoguće sitauacije, rage i onda samo prst na sprint :))