Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.102.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako pokrenut uopće ovu igru?

Ovo mi javlja...

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
johnpr kaže...

Kako pokrenut uopće ovu igru?

Ovo mi javlja...

Pa piše ti na slici. Rade update battleloga i do kad je down nema igranja :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina

Mladi gospodine Preston, da li baratate osnovama engleskoga jezika?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da da, al nigdje meni nije pokrenuo update, u tome je stvar, vodi me na običan html.

Tek sada kada sam samoinicijativno ugasio Origin i ponovno ga pokrenuo je zapravo pokrenut update i sad kad ga skine i instalira ću tek moć vjerovatno upalit igru.

Valjda je trebao automatski startat, ili napisat ugasite upalite Origin.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 10:51 (johnpr).

0 0 hvala 0
13 godina

Update Battleloga i update Origina nisu iste stvari...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
neaktivan
johnpr kaže...

Da da, al nigdje meni nije pokrenuo update, u tome je stvar, vodi me na običan html.

Tek sada kada sam samoinicijativno ugasio Origin i ponovno ga pokrenuo je zapravo pokrenut update i sad kad ga skine i instalira ću tek moć vjerovatno upalit igru.

U pitanju je update battleloga, ako si već instalirao igru tebi se ništa neće skidat. Ovakav update bude otprilike jednom mjesečno i traje po cca sat vremena i za to vrijeme nitko ne može igrati.

12 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
johnpr kaže...

U pitanju je update battleloga, ako si već instalirao igru tebi se ništa neće skidat. Ovakav update bude otprilike jednom mjesečno i traje po cca sat vremena i za to vrijeme nitko ne može igrati.

Da ali mi ga sad recimo više ne javlja, taj update battleloga, napravio update origina i sad uopće ništa ne pokreće, niti ovaj njihov web, jednostavno ostane na mjestu, ffs

*obrisao sadm cookiese sad opet vraća taj ekran, ok, onda ću sačekati.

Moze u medjuvremenu preporuka servera nekog, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 10:54 (johnpr).
13 godina
johnpr kaže...

pa update je i s njihove strane, znači i sam battlelog se apdejta

edit: bez battleloga ne možeš igrati - s obzirom da se battlelog apdejta, logično je da ti ništa ne pokreće

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 10:55 (ElektričnaOvca).
13 godina
neaktivan
johnpr kaže...

Da ali mi ga sad recimo više ne javlja, taj update battleloga, napravio update origina i sad uopće ništa ne pokreće, niti ovaj njihov web, jednostavno ostane na mjestu, ffs

Lijepo udahni par puta, strpi se još 15ak minuta i onda u svom browseru otvori battlelog.  Ne znam što uopće želiš reći s ovim "jednostavno ostane na mjestu"... trenutno ionako ne možeš ništa napravit tako da se ne uzrujavaj bezveze.

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel mogu zamolit nekog da proba pokrenuti igru pa da vidi dal javlja to, malo sam skeptičan u startu prema ovom njihovom načinu updatea.

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

volim te update-ove, u 98% slučajeva se odvijaju dok sam na poslu  {#}

Battlelog: 8string

9 0 hvala 0
13 godina
johnpr kaže...

Jel mogu zamolit nekog da proba pokrenuti igru pa da vidi dal javlja to, malo sam skeptičan u startu prema ovom njihovom načinu updatea.

nije urota protiv tebe, svima je tako trenutno ;)

edit: server ti ne mogu preporučiti jer ih imam na battlelogu, koji je down, jel {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 11:00 (ElektričnaOvca).
13 godina
neaktivan
johnpr kaže...

Igru ćeš pokretat iz battleloga, a trenutno se battlelogu ne može pristupit radi updatea... iz toga slijedi da nitko ne može pokrenut igru trenutno... udahni...izdahni...

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što znači ovo da u svom browseru otvorim battlelog, misliš tako da pokrenem igru pa će me ona odvesti na battlelog ili moram direktno otići na url tako da ga ukucam u adress bar?

*dakle svima je tako, ok, ma nema nervoze, samo sam se htio uvjeriti da nije do mene {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 11:01 (johnpr).

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Omg...

Daj odi nekaj radit i vrati se za pol sata na komp i onda odi na battlelog

Moj PC  
11 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
johnpr kaže...

Što znači ovo da u svom browseru otvorim battlelog, misliš tako da pokrenem igru pa će me ona odvesti na battlelog ili moram direktno otići na url tako da ga ukucam u adress bar?

Ne moraš pokrenut igru. Direktno ćeš ići na battlelog u browseru isto kao što ideš na face... i u battlelogu ćeš, između ostalog, pretraživat servere i kad klikneš join server pokrenut će ti se igra...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

battlelog radi {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
johnpr kaže...

možeš kako hoćeš - ako pališ preko origina prvo će ti podići battlelog i onda ćeš u battlelogu odabrati što želiš igrati (SP,MP,...). poanta je, bez logiranja na battlelog nema igranja.

12 godina
neaktivan
drahic kaže...

Omg...

Čemu agresiva?!

Pitao sam da mi se razjasni što je što, jel ja moram znat što je battlelog?

Ok shvatio sam, updatea se, igra se pali preko browsera, treba pričekati, nema frke. Ako već treba ubit vrijeme dok se to ne riješi barem se mogu raspitat oko toga kako funkcionira pokretanje igre?! Nemoraš bit bezobrazan i nekulturan.

17 godina
neaktivan
johnpr kaže...

Meni normalno radi, na TDM Kanalima sam.

Mora da je nešto do tebe...

Možda da reinstalirš igru, staviš novi drivere za grafičku, novi DirectX i tak...

17 godina
odjavljen
Jovanka kaže...

E Spelac! Ako tebe ne veseli, neće nikog... http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654791099062303/{#}

Sinoć sam već skinio jednu novu nekom liku {#}

Freak Show Inc.
13 godina
johnpr kaže...
drahic kaže...

Omg...

Čemu agresiva?!

Pitao sam da mi se razjasni što je što, jel ja moram znat što je battlelog?

Ok shvatio sam, updatea se, igra se pali preko browsera, treba pričekati, nema frke. Ako već treba ubit vrijeme dok se to ne riješi barem se mogu raspitat oko toga kako funkcionira pokretanje igre?! Nemoraš bit bezobrazan i nekulturan.

džone momčino, dodaj me na battlelogu (PsychoticBaklava), tako da možeš pitati što te zanima (danas imam čelične živce :P)

12 godina
neaktivan
Basta kaže...
johnpr kaže...

Možda da reinstalirš igru, staviš novi drivere za grafičku, novi DirectX i tak...

Radi sad i meni. {#}

13 godina
Basta kaže...
johnpr kaže...

de haxoru, ko je tebe šta pitao! {#}

17 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Samo želim pomoći, haha {#}

13 godina
Basta kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Samo želim pomoći, haha {#}

nadam se da takav princip pomaganja ne prakticiraš u ordinaciji {#}

17 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

nadam se da takav princip pomaganja ne prakticiraš u ordinaciji {#}

Svakodnevno! Zeko za najhrabrije! :)

13 godina
trebaš malo poraditi na marketingu :D
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dodao sam te ivanzd87.

Zbunjujuća mi je igra za početak, potpuno različita od bc2, nazalost za sad.

0 0 hvala 0
13 godina
johnpr kaže...

Dodao sam te ivanzd87.

Zbunjujuća mi je igra za početak, potpuno različita od bc2, nazalost za sad.

battlelog ima chat opciju, poput fejsa jel - uglavnom, kad me vidiš online pitaj što te zanima

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice