Cujem da Basta ima neki Pro monitor.
Heh, vi'š kak se po selu brzo priča proširi :)
Ma obični monitor - Dell U2412M sa ips matricom. Igram na 1920x1200 rezoluciji (u BF3 sve na low osim mesh i player detail, mislim) i sa predefiniranim, tj. tvorničkim game profilom od monitora.
Igra super tako izgleda pa su se svi low-res ratnici popali ko svećenici na mlade ministrante kad su vidjeli sliku na monitoru, i eto, otud ta urbana legenda o mom pro-l33t monitoru :)
Al da je monitor odličan, je, odličan je...
---
Što se tiče cheatera - već sam jednom rekao, BF engine je opako razvaljen i malo sposobniji programer može bez beda napraviti neku svoju inačicu h4xa. Ukoliko uz izvjesnu (manje/više, jeli) mogućnost korištenja nekog od gro poznatih i nepoznatih hackova dodamo čudljivi net-code igre, podložnost izneneadnim lag-spikeovima i problematični hit-detection brzo dolazimo do zaključka da je BF3 savršena igra za public i neobvezatno napucavanje sa ekipom. Tako stvari stoje i tako stvari treba prihvatiti i to je to. Tražiti neko suvislo objašnjenje začuđujućih "one-shot" killova je zapravo nepotrebno i nebitno, te u konačnici ničenu ne vodi doli nepotrebnom živciranju i traženju savršene kozmičke ravnoteže u jednoj nakupini programerskog koda.
Znači igraj se i ubij ili budi ubiven (mislim da Dado_HR ima copyright na ovo, ak se ne varam), opusti se i chillaj uz igranje sa ekipom.
...a za cheatere, pa tko ih analno penetrira; bilo ih je, ima ih, i bit će ih. Ako me baš ultra očigledno netko pohaxa uvijek postoji quit opcija i bok, a on nek uživa u svom potpomognutom pr0-skillu.
Edit:
sam da nadodam nešto: Famas, buuuu! Spasoje, buuuu!