evo samo dokaza koliko je esl ustvari govno, iako je dobio ban radi aimbota, account na esl je lockan na samo 6 mjeseci jer nije uhvacen sa aimbotom u esl mecu i svi odigrani mecevi i bodovi ostaju netaknuti...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo samo dokaza koliko je esl ustvari govno, iako je dobio ban radi aimbota, account na esl je lockan na samo 6 mjeseci jer nije uhvacen sa aimbotom u esl mecu i svi odigrani mecevi i bodovi ostaju netaknuti...
Ja bi da ga se odmrzne neka igra još, pa šta nije jedini cheater na eslu.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f1c07a53-2231-4f4e-857f-fda32c35e5dc/Croatian-53Team-Aftermath-Metro-Afterparty-200-tickets/ ajde domaca ekipa.. stranci dosadni.... :D
Server ti ima jednu veliku manu - nema Zibe u rotaciji
Zibica
Pa kad se ekipa okupi nije problem ubaciti :D.. Svakako mi treba koji aktivan normalan admin, pa ako je danny zainteresiran mogu mu dati sub admina. On je vec koristio rconet.de pa zna kako se radi. Bilo bi odlicno se napucavat sa domacom ekipom uvijek je zabavno... Dado isto tako ako je za samo me trebaju dodati na rconnetu.
BTW. vidite koliko se isplati strim na serverima ;)
ma idioti kakvih nema nigdije, sta se mene tice takve stvari pogotovo na ESL-u su za hardverski ban na sve igre koje ima registrirane...
Koliko sam vam ja ono dokaza prije koji mjesec ovdje stavio o eniju?
Prije je imao 4/5(cod4,mw2,bo,bc2) banova u fps igrama, a sad je skupio lijepo sve 5/5 (na onu listu dodan BF3).
zar nisu penisa i penisio igrali za crog?
A jesu ali kakve to veze ima. Bravo za ggc i pb.
Ček pa zar nisi i ti igrao sa penisom u tom eslu versusu i tako zar ne?
bio je dobar dok je poenčiće nosio?
Fila previse u virtualnom zivotu lakse malo. Pb je odradio svoje, kickan je iz klana i ja sad nemam namjeru razmisljat sta ce on i kako ce. Sad se igram preksutra radim i boli me tuki ko ce dobit ban ko ne. Ako ti imas vremena ok ali mene ne uplici pozz.
Fila previse u virtualnom zivotu lakse malo. Pb je odradio svoje, kickan je iz klana i ja sad nemam namjeru razmisljat sta ce on i kako ce. Sad se igram preksutra radim i boli me tuki ko ce dobit ban ko ne. Ako ti imas vremena ok ali mene ne uplici pozz.
Previše u virtualnom lol, pomješao si mene i sebe lol.
naravno da nemaš namjeru, ali imam pravo likovati jer si sa tim istim peniom skupljao poenčiće po esl i nisi znao da je čiter...mene bi osobno bilo sram da igram sa čiterom i da ne znam da je čiter, dok ga ne ubere ban-
E super da si rekao da radiš, ajde psotaj nam cijeli raspored posla ovaj tjedan da znamo da ti radiš.
Odi ajde, bok.
btw. ontopic, meni je dobra puška scar-h.
naravno da nemaš namjeru, ali imam pravo likovati jer si sa tim istim peniom skupljao poenčiće po esl i nisi znao da je čiter...mene bi osobno bilo sram da igram sa čiterom i da ne znam da je čiter, dok ga ne ubere ban-
E super da si rekao da radiš, ajde psotaj nam cijeli raspored posla ovaj tjedan da znamo da ti radiš.
Odi ajde, bok.
enio penio,to su različite osobe ili?
nezaboravi nenu,cijeli klan je igrao sa njim i nitko nije skužio ili se pravio ili je sumnjao, zato nemoj odmah napadat zdenka
Odi ajde, bok.
enio penio,to su različite osobe ili?
nezaboravi nenu,cijeli klan je igrao sa njim i nitko nije skužio ili se pravio ili je sumnjao, zato nemoj odmah napadat zdenka
Je,istina,s time da Neno nikada nije igrao ESL.
EDIT-je,jednom ili 2 puta,i to je bilo zbrda-zdola jer nitko nije znao kak sta pokrenut itd.
Ha,sumnjali su i na Zdenka.
ma idioti kakvih nema nigdije, sta se mene tice takve stvari pogotovo na ESL-u su za hardverski ban na sve igre koje ima registrirane...
Ista stvar i kod pene na esl acc-u. Zaleđen do 31.7.
http://www.esl.eu/eu/bf3/player/guestbook/6721519/
pogledajte guest book ahahaha dorjane care, pa ti nikad ne gubis zivce ^^
ozgleda da je i on pao, ima tko guid da provjerimo? mislim gotovo da je sigruno cim je MBL entry....
Haha Dorjan care
Ako još netko misli da je PREMIUM za BF3 pljačka onda nek pogleda OVO + mikrotransakcija.
Jaoooo... Balavac.
Šugavac mali.
lol pazi ekipu na šta liče taj pena neko dijete ,dijete a lol
i ljudina i zdenko igrajte s tom djecom??
šta reć koju posluku porati?
Ako još netko misli da je PREMIUM za BF3 pljačka onda nek pogleda OVO + mikrotransakcija.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/772c2a0a-cb0b-4a5e-a981-74629a95a47f/StyxGaming-Mixed-mode-All-vanilla-maps/
Evo ekipa ako vam se da na pro botovski tdm da malo napunimo server.
Ma nije Pena cheater.. nije on sposoban za takosta.... Enio je nest drugo...
bome sam se sjebo lol... hahahah :) neka neka...
http://www.esl.eu/eu/bf3/player/guestbook/6721519/
pogledajte guest book ahahaha dorjane care, pa ti nikad ne gubis zivce ^^
ozgleda da je i on pao, ima tko guid da provjerimo? mislim gotovo da je sigruno cim je MBL entry....
Xyane, to je moja posveta tebi haha :P
Ma ne ne, stvarno sam se razljutio danas kad me je pohaxao na ESL-u i onda me još vrijeđao.
i ljudina i zdenko igrajte s tom djecom??
šta reć koju posluku porati?
lol pa svi koji igraju igre su djeca.
trebas vidjeti enia, ali upravo je obrisao sliku na profilu
i kaze vraca se jaci nego prije
Ovo sacuvati SS, pa proslijediti adminima, pa ce lijepo dobiti na 10 godina ban...naravno ako mu se dokaze da ima vise accounta
bome sam se sjebo lol... hahahah :) neka neka...
Uh u Enija sam sumljao a za Penu sam se prevario, isto kao i za dr.Furija.
ALI TO JE NJIHOVA SRAMOTA A I OBRUKALI SU I tF.
Igrao sam i ja ESL s njima i nemoš uvijek biti siguran jer tamo ima igrača koji me redovito masakriraju npr. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Raventje/stats/232740101/ a ova dvojica su bebe za njih. Jbg čovik se zajebe. Pa valjda i Vi nama oprostite kao što ste i Flamingu. Ipak smo mi igrali s čiterima a ne bili.
Bar za sada
Aj jedan off topic.... el ima ko posteno crackan Mirillis da mi šibne torent il tako šta na PM... iam neku jadnu verziju, sad sam snimio 20min a na kraju ispalo 3min koje se ponavljaju 20 minuta...
Ma sramota. I onda kad me takvi likovi nazivaju bobom još me više iživcira.
Ooo solid snake FTW :D
nemoj tako ljudina,pa ja ako sam igrao s nekim ,to nisu bili klinci,to je ziher.
svatko tko igra igre nije dijete.
možda u srcu je,tko zna.
Ma sramota. I onda kad me takvi likovi nazivaju bobom još me više iživcira.
Ooo solid snake FTW :D
Inače sam smiren kao i on, ali danas sam malo poludio haha

Rasprava se nastavlja u revijalnom tonu...
https://www.facebook.com/teamfrostbitebf3/posts/130888783746618?comment_id=166374¬if_t=share_comment
Nije Pena cheater on je Chitercina!