Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.714
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Šef kaže...

Zaboravio si još nešto {#}

Ne treba mi A4 za ovo, moze i obicni mis {#}

ZeNGe_CRO-mt kaže...

šta da radim da mijenjam brzo šifru ili me kickao admin pa se na to odnosi ban kako ste nešto pričali to sa gcc kaj ide,

kaj ovo znaći?ceco ajde ti si expert objasni molim te.

Brzo u McDonalds po racun! {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

i sad sam odigrao najnormalnije metro.

pa sta ono znaći?da mi je guid baniran?na temelju cega?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ljudi imam problem,

igrao sam na kanalima ,klao ih i odjednom mi sve zašteka.

prisilno ugasim igru i piše mi da mi je kao account logiran na drugom računu i stisnem dolje log in anyway

uđem da probam u neki random server i ovo mi je izbacilo!!!

šta da radim da mijenjam brzo šifru ili me kickao admin pa se na to odnosi ban kako ste nešto pričali to sa gcc kaj ide,

uovo mi ne mirisi na dobro...

17 godina
Battlefield 3

Kad baciš search na ggc-stream, ispada da nisi baniran. Možda jedino na tom serveru...

http://www.ggc-stream.net/search/server/guid

I ukucaj: 98ea66e2 u Search polje - čist si.

Što se tiče da netko koristi tvoj account, ili si baš dobio promjenu IP adrese, ili ti je netko stvarno ušao - pa onda brzo promijeni Origin PWD (za svaki slučaj).

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Cekaj da dode Cro Zoki,glavni admiistrator za Hrvatsku na PBBansima,pa ce nam on odmah rec dali si imao cheat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Kad baciš search na ggc-stream, ispada da nisi baniran. Možda jedino na tom serveru...

http://www.ggc-stream.net/search/server/guid

I ukucaj: 98ea66e2 u Search polje - čist si.

Što se tiče da netko koristi tvoj account, ili si baš dobio promjenu IP adrese, ili ti je netko stvarno ušao - pa onda brzo promijeni Origin PWD (za svaki slučaj).

jesam ,brzo sam promjenio šifru,pa sam se odmah sjetio letećeg praseta i isao na svoj profil da vidim da nije netko napravio neki ludi score tj igrao na mom računu ali sva sreća nije.

da hrca ovo niti meni ne izgleda na najbolje neznam....

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Battlefield 3

Pregledao sam ti guid svugdje piše da si čist. Sad možda te banalo samo na onom serveru.

Ugl. nadajmo se da nije neki delayed ili nešto.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ljudi imam problem,

prisilno ugasim igru i piše mi da mi je kao account logiran na drugom računu i stisnem dolje log in anyway

to je normalno,dakle pričam za ovo log in anyway,zbog jeli prisilnog gašenja igre i tu je vjerojatno došlo do promjene ip adrese

a ovo za ban,ili je adminčić nadr**** klinac ili pripremi račun u mcdonaldsu kako kaže basta

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Od jucer problemi s pokretanjem BF3 kad su dva igraca na istom routeru.

Ima netko iste simptome, ili jos bolje rjesenje?

Kakvi problemi? šta jednog izbacuje ili šta? lagovi?

Da, jednog izbacuje.

Sve je podeseno, pocelo je jucer.

Upnp je isključen, portovi su fowardani?

možda da pitaš vješticu i darka, oni igraju na istom netu, sa dva pc-a.

Mi smo na defaultnim postavkama routera igrali od početka bez problema, kasnije smo samo forwardali portove i nikakvih problema nismo imali nikad. Jedino ponekad

ali rijetko znala bi puknuti veza (onaj timed out connection) al tada bi oboje izbacilo sa servera.

14 godina
neaktivan
M4X kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ljudi imam problem,

to je normalno,dakle pričam za ovo log in anyway,zbog jeli prisilnog gašenja igre i tu je vjerojatno došlo do promjene ip adrese

a ovo za ban,ili je adminčić nadr**** klinac ili pripremi račun u mcdonaldsu kako kaže basta

max kakav račun?? ja nisam niti blizu čitera ,

što se tiče ovog bana to je izgleda samo na tom serveru,ali mi nije jasno zasto mi spominje guid???

zasro sam se da nisam popušio ban,brijem da bi dice-u i ea hebo majke

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...

Mi smo na defaultnim postavkama routera igrali od početka bez problema, kasnije smo samo forwardali portove i nikakvih problema nismo imali nikad. Jedino ponekad

ali rijetko znala bi puknuti veza (onaj timed out connection) al tada bi oboje izbacilo sa servera.

I eto ja napišem odgovor na isto to, al išla refreshat prije slanja i već si napisao... sad ću ti doć tamo kvocat :P

17 godina
Battlefield 3

Svaki server admin vidi GUID-ove svih igrača na serveru, tako da ti u ban/kick poruci može napisati šta hoće.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne vidim ,preko mobilne verzije Zenge.. Javim ti kad dodjem doma sa posla ;)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Ne vidim ,preko mobilne verzije Zenge.. Javim ti kad dodjem doma sa posla ;)

Ja maloprije na rođendanu i kad sam vidio tortu sjetio se tebe... Odmah gledam po vikendici šta ne valja i jel je netko zaglavljen u stropu/podu...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3
evo ako netko razumije njemacki.
Battlelog: ljudina
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Molim za 10 sekundi vremena.

Samo reportajte ovog lika molim vas. Lik se spusta padobranom i ubija mene u jetu,heata u heliju kao gunnera...

http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/soldier/Ididyourgirlsass/stats/800566033/

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Pretjeruju s tim usporedbama, a nikad nece shvatiti da se te 2 igrice ni ne mogu uspoređivati! Cod je arcade shooter, dok je BF tactical shooter.

Sniping is my job.
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Molim za 10 sekundi vremena.

Samo reportajte ovog lika molim vas. Lik se spusta padobranom i ubija mene u jetu,heata u heliju kao gunnera...

http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/soldier/Ididyourgirlsass/stats/800566033/

taj lik je baniran...evo provjeri na http://cheatometer.hedix.de/

16 godina
Battlefield 3
Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

13 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jao, što je večeras palo lijepih dogtagova koji su mi nedostajali do sada! pirat, dado (moje ime je dado... taj dado) i čaki (sa njim sam "razmjenio" tagove)... I wizard iz gerijatrije koji je stvarno imao lošu sreću kad smo se susretali. A susreli smo se puno puta...

A ovaj mi je tek skidao sve živo i mrtvo. Mislim da je samo u ovoj partiji 7-8 puta bio okrenut {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 0:27 (Friday).

8 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ljudi imam problem,

Evo da malo navratim, kao ono opet nesto zengeu nije jasno :P.

Pise ti na kraju da je to odluka admina.

Znaci, on moze napisati da si dobio ban od FBI-jajajaj ali svejedno na kraju znas da je to neki admin (vrlo saljiv) napisao.

Ok, nakon ovog posta opet se bacam na DayZ.

Ako netko igra neka navrati na ovaj server: 37.58.68.222:3153

pozdrav

[M|C] ex_Co7
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
M4X kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ljudi imam problem,

max kakav račun?? ja nisam niti blizu čitera ,

što se tiče ovog bana to je izgleda samo na tom serveru,ali mi nije jasno zasto mi spominje guid???

zasro sam se da nisam popušio ban,brijem da bi dice-u i ea hebo majke

Da ti prdac od 50 kuna odeš i "hebeš" majke DICE-u i EA koji vride x 000 000 000 dolara (umisto x ubaci željeni broj vjerojatno nećeš faliti(može i dvoznamenkasti)) mislin da ekipa danima nebi spavala. Zasra bi se i Butros Butros-Gali. Prestrašno. Who cares... Brijem ono da bi, kaj ne...

:D

[M|C] 7emper_fi
13 godina
Battlefield 3

OMG, kako je BF3 dobra igra!!!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
5 4 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

OMG, kako je BF3 dobra igra!!!

I da i ne, ali što god drugo igrao uvijek se vratiš na BF3. Mora da su dobro tu virtualnu drogu dozirali.

14 godina
neaktivan
Schima kaže...
bmwhartge kaže...

Pretjeruju s tim usporedbama, a nikad nece shvatiti da se te 2 igrice ni ne mogu uspoređivati! Cod je arcade shooter, dok je BF tactical shooter.

Potpuno netocno... BF 3 je najpotpuniji arkadni FPS trenutno... 

14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ljudi imam problem,

Zenge kickan si putem GGC admin komande...

14 godina
protjeran
ceco22 kaže...
Schima kaže...
bmwhartge kaže...

Potpuno netocno... BF 3 je najpotpuniji arkadni FPS trenutno... 

tocno to, battlefiled je miljama daleko od takticke igre, mislim da bi prije cod mogao postati bolja igra tek kada ga naprave na novome enginu.

Battlelog: ljudina
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

tocno to, battlefiled je miljama daleko od takticke igre, mislim da bi prije cod mogao postati bolja igra tek kada ga naprave na novome enginu.

Mislim da se CoD-u bez obzira na novi engine ubrzo blizi kraj ovake dominacije, ako ne prosire samu igru tj. kopiraju sami BF.. Novi Warface ce napraviti ogroman udarac na CoD igrace.. Pa novi MoH je bolji od novog CoD-a pa ima svega 2k igraca po platformi... I jos slicnih F2P naslova ce mu raditi probleme.. isto kao sto ni CS ne moze vratiti igrace na svoje nove naslove.. jednostavno ono sto je free ce kuriti za obicno napucavanje... CoD jos trenutno spasava samo ime... A nekad je to bio i MoH.. a vidimo di su danas...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice