Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Kako da otvorim novu temu znam da je pitanje mutavo al tek sam otvorio account i ne vidim nigdje da piše nova tema {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...
Scrappy kaže...

Evo snimka maloprije šta smo igrali friendly war xXx vs. LM..... Sh1nox POV snimka

http://www.twitch.tv/ish1noxi/b/359598343

Cool, hvala!

Idem gledati!

EDIT: Ovo mi je tesko gledati, sto radi jadnim tenkovima.

Nego, vidim da decki iz LM-a jos nemaju ni priblizno iskustva kao npr xXx, ali su jako dobri timski igraci.

Upravo nas je dosta igralo na njihovom sereru i rasturaju. Jos malo igre i bit ce jako dobar tim!

Mene je impresionirao IIIXXXIII ili tako nekako.

Koje reflekse ima!!

Prvi sam na tablici, a on na meni napravi nemesis.

Opak je decko :)

Btw, Famas i noz su bas super za CQ mape. Nekoliko vas se danas srelo s njima. {#}

Je bilo je dobro na serveru, mada je meni zao sto smo ga ubili. Ja bih vise volio da smo se izmjesali, a ne onako da smo na istoj strani mi iz LM-a, ali sta ces ekipa voli zajedno igrati (pedercici){#}

16 godina
neaktivan
melem kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Scrappy kaže...

Evo snimka maloprije šta smo igrali friendly war xXx vs. LM..... Sh1nox POV snimka

http://www.twitch.tv/ish1noxi/b/359598343

Cool, hvala!

Idem gledati!

EDIT: Ovo mi je tesko gledati, sto radi jadnim tenkovima.

Nego, vidim da decki iz LM-a jos nemaju ni priblizno iskustva kao npr xXx, ali su jako dobri timski igraci.

Upravo nas je dosta igralo na njihovom sereru i rasturaju. Jos malo igre i bit ce jako dobar tim!

Mene je impresionirao IIIXXXIII ili tako nekako.

Koje reflekse ima!!

Prvi sam na tablici, a on na meni napravi nemesis.

Opak je decko :)

Btw, Famas i noz su bas super za CQ mape. Nekoliko vas se danas srelo s njima. {#}

Je bilo je dobro na serveru, mada je meni zao sto smo ga ubili. Ja bih vise volio da smo se izmjesali, a ne onako da smo na istoj strani mi iz LM-a, ali sta ces ekipa voli zajedno igrati (pedercici){#}

Pozdrav ekipa, moze li mi netko reci, dali tip koji vozi avion koristi joystick ili keyboard+mouse?

14 godina
neaktivan
zjaka kaže...

Pozdrav ekipa, moze li mi netko reci, dali tip koji vozi avion koristi joystick ili keyboard+mouse?

Tipkovnicu i mis ti on koristi kao i vecina ekipe

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
Ako vam na kraju pridoda da ste poginuli jednom vise to znaci da vam jedu smrt nije pribrojio s kraja prethodne partije na istom serveru, pa ju doda na kraju druge runde. :) BF3
http://www.pis-klan.com
16 godina
Rupy kaže...
fila2208 kaže...
Friday kaže...

Stvarno frajer nije normalan... Da stvar bude gora još ga vidiš na snimci i baš je lik simpatičan {#}

Ahaha i ja velim, simaptičan tih dečko, ali tako sije smrt da to nije normalno.

I sto je najgore od svega...   on pije (alkohol) dok vozi, alo momak. Samo sumnjivo mi, svako malo pogled u lijevo (gleda di mu je zena), pa kad je nema.. opa ajmo cug vinceka! Ah nema veze.

ahahhaha pa mogao bi i ti tako, vidiš da očigledno svima kad igraju malo alkohola dadne skilla... ali kad nebude cure onako po tajno moraš da nebude se opet derala {#}

vidiš da je i perky odavno krenuo njegovim stopama i da se poboljšao... svaki put čujemo kako toči vinčeko IKAO on tvrdi da je to samo čaj... ali vino ima poseban zvuk kada se pretače {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
Battlefield 3

Evo sinoćni snimak xXx Vs LM Caspian Border 1. runda iz moje točke gledišta. Zahvalio bih ekipi Letećih Medvjedića na ovom friendly Waru i poštenoj borbi. Sorry što nismo mogli odigrati još dvije runde  Kharga kako smo i dogovorili, ali nadam se da ćemo skoro to nadoknaditi.

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 9:44 (Soldier977).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja na tim videima primječujem da gospon Đukac više igra u chatu nego na terenu {#}{#}

Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Origin, dafuq?

http://i.imgur.com/bstiYcT.jpg

mislim da ja imam origin id {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
xyan kaže...

Origin, dafuq?

Koji je to kur.ac?

I mene isto to traži.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
xyan kaže...

Origin, dafuq?

Koji je to kur.ac?

I mene isto to traži.

napisao bi im ja svasta ali restartaj browser, neec ti se pojavljivat. super je ovaj origin! kad se sjetim da u 3 godine steam 1x nije radio i to zbog najavljenog maintancea, i to jedno 6h, dodje mi da....

16 godina
Battlefield 3

Origin opet u Offline modu? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ARazer kaže...

Ja na tim videima primječujem da gospon Đukac više igra u chatu nego na terenu {#}{#}

Džukac je naš Krunoslav Jurčić!

Freak Show Inc.
15 godina
ARazer kaže...

Hvala ti razer, to sam od tebe naučio :)

ontopic: zašto moram radit opet origin id, dafuqing shitz is zthis?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Battlefield 3

Majku i oca i Originu u offline anal modu... Grrr...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Friday kaže...
ARazer kaže...

Džukac je naš Krunoslav Jurčić!

A ljudina je njegov Jose Mourinho {#}

17 godina
Battlefield 3

http://www.origin.com/status

Jbmtmtr - sve je off, ali brate trgovina je online; kupi me, kupi me!

Ma niš, idem onda pravit pizzu bar {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Hvala xxx-ima na šišanju{#}

Sad vidite koliko mi nismo klan, nego 'klan', tj hrpa zajebanata{#}

Mi smo uletili u to čisto iz zahebancije i da odigramo eto s nekim organiziranim, iz znatiželje.

Dobar je shinox, mada bi ga volio vidjet kako se snalazi pod normalnim uvjetima, na serveru sa 2 jeta i mobile anti airom i bez dozvoljenog baserape-a, ovako shebe mene, rapea jet na zemlji tj u bazi, nema mobile aa da ga riješi i tako u krug, kreneš poletit, skine te, itd. Jedina stvar koja je retardirana u tim pravilima je dozvoljeni baserape, jer nit može poletit jet kak treba, nit chopper.

Skupite se onda za slijedeći tjedan jedno veče pa ćemo bacit kharg ili firestorm, nije bed. Malo ste pojedincima ubili moral jer su mislili da će se ravnopravnije odigrat, ali neorganiziranost, sklonost zajebanciji i činjenica da nikad nismo odigrali 'ozbiljan' match, dali su danak...

@cyber - XXXIII ti je stari cod-aš i inf player, vidio si to da ima skilla uostalom, a tako ti ove moje njubare rageaju kad dođu nexus i ekipa na server kad se igra nešto od inf mapa, pa viču vidi čitera, ovo ono{#}

Moj PC  
1 2 hvala 1
13 godina
jopis kaže...

Dobar je shinox, mada bi ga volio vidjet kako se snalazi pod normalnim uvjetima

Šinox je njubara... jebesh pilota kojeg se RPG-om skine bez muke :P

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Hvala xxx-ima na šišanju{#}

Sad vidite koliko mi nismo klan, nego 'klan', tj hrpa zajebanata{#}

Mi smo uletili u to čisto iz zahebancije i da odigramo eto s nekim organiziranim, iz znatiželje.

Dobar je shinox, mada bi ga volio vidjet kako se snalazi pod normalnim uvjetima, na serveru sa 2 jeta i mobile anti airom i bez dozvoljenog baserape-a, ovako shebe mene, rapea jet na zemlji tj u bazi, nema mobile aa da ga riješi i tako u krug, kreneš poletit, skine te, itd. Jedina stvar koja je retardirana u tim pravilima je dozvoljeni baserape, jer nit može poletit jet kak treba, nit chopper.

Skupite se onda za slijedeći tjedan jedno veče pa ćemo bacit kharg ili firestorm, nije bed. Malo ste pojedincima ubili moral jer su mislili da će se ravnopravnije odigrat, ali neorganiziranost, sklonost zajebanciji i činjenica da nikad nismo odigrali 'ozbiljan' match, dali su danak...

@cyber - XXXIII ti je stari cod-aš i inf player, vidio si to da ima skilla uostalom, a tako ti ove moje njubare rageaju kad dođu nexus i ekipa na server kad se igra nešto od inf mapa, pa viču vidi čitera, ovo ono{#}

Slijedeći puta će valjda igrati nas dosta koji nismo u prvom timu pa će valjda biti zabavnije.

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Basta kaže...

http://www.origin.com/status

Jbmtmtr - sve je off, ali brate trgovina je online; kupi me, kupi me!

Ma niš, idem onda pravit pizzu bar {#}

Hrpa zaposlenih jedne domaće IT tvrtke je trenutno bijesna jer im jutro prolazi uludo zbog offline statusa Origina.

:)
17 godina
Tonči kaže...

Hrpa zaposlenih jedne domaće IT tvrtke je trenutno bijesna jer im jutro prolazi uludo zbog offline statusa Origina.

{#}

A taman si sredio 1337/pr0 tweak za hit-reg i rekoh, idem pohaksat malo ekipu... kad ono, ćorak...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 11:36 (Basta).
13 godina
Friday kaže...

Slijedeći puta će valjda igrati nas dosta koji nismo u prvom timu pa će valjda biti zabavnije.

Pošto si ti dežurni lektor na forumu moram te upozoriti da pripaziš na pravopis jer daješ loš primjer drugima.

[19xx] 4ntraks
14 godina
jopis kaže...

Skupite se onda za slijedeći tjedan jedno veče pa ćemo bacit kharg ili firestorm, nije bed. Malo ste pojedincima ubili moral jer su mislili da će se ravnopravnije odigrat, ali

A gle,kad igras na publicu,to je potputno drugo. Tamo imas 32 igraca u protivnickom timu i neka ih bar 5 ima iglu,2 jeta,2 helija..  Puno teze nego kad si u dogfigtu jer ti syebe koncentraciju.

Medutim,ja na publicu znam napravit po 60-10,80-5,95-12 itd... Primjeri.. A on ima veci k/d  po 42-3 npr kad ja imam 30-4. Zadnje sta sam s njim letio,bio sam bolji od njega..:D

Jer,isao je probavat joystick :D To je tako  u warovima,nedas neprijatelju da se domogne jeta/helija.

Mi zadnji put kad smo dobili po picici,od turbo pumela i n1nje,nismo iz baze mogli izac,sa nicime,cak niti pjeske. Onakav rejp mislim da nitko nije dozivio jos.

Spawnas se i supresan si cijelo vrijeme. Nemos heli lockat jer je u stratosferi,jet jos manje,tenkovi te masakriraju...

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Pošto si ti dežurni lektor na forumu moram te upozoriti da pripaziš na pravopis jer daješ loš primjer drugima.

Touché

Mudro zboriš, moj previd. Ali kad bi se svi ugledali na mene ovaj topic bi već imao preko 25.000 stranica {#}

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Touché

Mudro zboriš, moj previd. Ali kad bi se svi ugledali na mene ovaj topic bi već imao preko 25.000 stranica {#}

Nedostaje ti jedan zarez.

:)
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Nedostaje ti jedan zarez.

Eh, da je samo to {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

zasto neki vec igraju a ja nemogu?....WHY?{#}

http://www.pis-klan.com/

3 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

znači umirem {#}

Moj PC  
7 0 hvala 3
15 godina
Scrappy kaže...

znači umirem {#}

Sve prije je super, ali na low ridera sam umro.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice