Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
drahic kaže...
M4X kaže...
drahic kaže...

^^^

{#}

znam da ste vi čuli samo za m16 ali postoje i druge puške u igri

Ma nemoj? Ajd pogledaj moje statse malo. {#}

tvoji statsi su bustanje

13 godina
Battlefield 3
Ja neznam m4x jesi si slijep ili sta,ne nije chiter nego je chitercina,prekjucer je dobio ban zbog aimbota tako da nemamo o cemu razgovarati,i lik je rus mislim.izgleda da ti jedini mislis da si bolji od svih ovdje. :D
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
M4X kaže...
drahic kaže...
M4X kaže...
drahic kaže...

^^^

{#}

znam da ste vi čuli samo za m16 ali postoje i druge puške u igri

Ma nemoj? Ajd pogledaj moje statse malo. {#}

tvoji statsi su bustanje

Čekaj maks ti smatraš bustanje kad se nađe par kolega na ts  igraju skupa jel?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

tweakanje je isti qurac ko da čitaš.

koja je razlika?

sve šta nije default s razlogom nije stavljeno pod default.

a onaj video šta je horigan stavio jučer pa ljudi moji šta ono ekipa sve neće pokušat napravit da dobije nekakvu prednost,katastrofa.

umjesto da lijepo upališ igru i igraš ,neee ,moraš napravit 20 stvari prije početka igranja,pa ko je tu lud??

očito je da tweakeraši imaju prednost to je neupitno.

sve bi ih ja banirao.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
8 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
berto kaže...

evo kaze lik to je samo dobar hitreg{#}

i sta ce ti onda killcam ili spectator kad budale same uploadaju filmice sa cheatom i svejedno ih ne banaju...

cheat.
ne razumijem zasto ekipa pusi tu spiku sa hitregom, optikom i drugim magicnim stvarima

zvuci isto kao ekipa koja se izvlacila da su PB ban dobili zbog FXAA injektora... (nitko u BF3 nije dobio PB ban za to)

Danny je u pravu da smo paranoicni, ali to je s dobrim razlogom.
U ovoj igri bilo tko moze biti cheater. To mogu reci iz osobnog iskustva, igrao sam s Mc_Furyom i da me bilo tko pitao da li cheata ja bi rekao ne, nikad mi nije bilo sumnjivo kad bi me ubio, a PB kaze da je cheater.
Ako pogledate PB Bans listu, tamo vecina igraca ima ispod prosjecne statistike, pa vam ni provjeravanje statsa nista ne znaci ako je netko sumnjiv.

Battlelog: LateralusX
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

sve bi ih ja banirao.

Da, reci im!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako netko treba, imam jedan BF3 nekoristeni key viska za prodaju, molim pm zainteresirani

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

koja je razlika?

sve šta nije default s razlogom nije stavljeno pod default.

a onaj video šta je horigan stavio jučer pa ljudi moji šta ono ekipa sve neće pokušat napravit da dobije nekakvu prednost,katastrofa.

umjesto da lijepo upališ igru i igraš ,neee ,moraš napravit 20 stvari prije početka igranja,pa ko je tu lud??

očito je da tweakeraši imaju prednost to je neupitno.

sve bi ih ja banirao.

Ja ne vidim zašto neki ljudi povezuju optimizaciju internet veze sa cheatovima. Kad već svi imamo usrani net zašto ne izvuči maksimum iz njega?

Osobno sam protiv color tweaka i nikad ga nisam niti bi ga koristio, ali svi imamo pravo na dobar hit detection, manje laga i fer igru. Zato ako koga zanima evo mali gajd za optimiziranje neta,

u biti ista stvar kao iz videa samo se sve napravi programom TCP Optimizer koji skinete sa http://www.speedguide.net/downloads.php

Kad instalirate i pokrenete program napravite sljedeče:

1. U General Settings pod Connection Speed povucite slider na koliko je vaš bandwith.

2. U dnu programa pod Choose settings izaberite optimal i stisnite apply changes.

To bi trebalo biti dovoljno, isprobajte i ako sve bolje radi to je to.

Ili se možete još malo poigrati s postavkama.

3. Pod Choose settings stavite na custom, zatim TCP Window Auto-Tuning - Highlyrestricted (pažljivo s ovim, meni je počelo čudno na momente legat, još testiram).

4. ECN Capability - enabled

5. Otvorite tab Advanced settings i postavite TcpAckFrequency i TCPNoDelay enabled.

Na slici su moje postavke koje nekome mogu isto pasati ili ne. U svakom slučaju snimite svake izmjene da možete vratiti na staro, al mislim da sa optimalnim postavkama ne bi nitko trebao imati problema.

Da li to popravlja hit detection? Ne bih rekao. Igra i dalje nekad radi super, a nekad nikako, sve je to do laga koji je bar za današnju tehnologiju neizbježan a u igri doslovno nekad odlučuju milisekunde.

Ako želite poboljšati hit detection smanjite brzinu miša i vježbajte controlu recoila i ciljanje, to vam je najbolji tweak.  A možda nekome i ovaj post bar malo olakša muke. A tko misli da je ovo cheat onda neka

ne napravi ovo, pozz!{#}

17 godina
Skilledžija kaže...
Basta kaže...

Recimo da sebe nikako ne bi stavio u kategoriju sa npr. Atraksom, Maggotom i Nexon (to je brate kuknjava na TS samo takva, ali brijem da je više da si olakšaju dušu i nas zabave, jeli, nego što stvarno misle da netko h4x0riRa).

Ja sam s Bakom u zasebnoj kategoriji; cool de luxe :p

Ja kad igram sam, odnosno kad nisam na TS-u, znam popižđet i derat se sam na sebe tako da s moje strane to nije zbog šoua :P

A Baka... Baka, ko Baka... miran k'o bubica i cool dok ne popyzdi... e tad bolje da mu nisi blizu.

Jao si ga onoj njegovoj kuji kad mu jedan dan tlak prijeđe preko granice nakon što mu po n-ti put pregrize žice na sluškama ;)

Dva puta me pohaksala...sve dokaze poslao DICE-u. Čekam ban!{#}

h4x0r spava h4x0r spava
h4x kabla h4x kabla
Pvt_Baka
16 godina
neaktivan

aaaaaaaAAAjjjjoooooooooooooooooooooojjj

15 godina
Battlefield 3

Dosta tih tweakova su čisti placebo, rekao sam i ponovit ću. Teško je reć e bolje padaju omfg gle ovo...sve ti se to čini, uvjeravaš se da padaju dok ne dođe netko pa te razbije kao sinoć nas webspell i lux i ekipa pa je bila tišina na ts.

ugl. ako vam taj fix pomogne da u glavi budete bolji samo se fixajte dapače :)

btw. http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/6c44c966-a3c2-4469-a91d-24f0d93cc96b/xXx-CRO-Bazaar-Seine-Metro-Only-NO-RULES/

evo opet smo mjenjali server...probali smo mix raznih mapa da se ekipa igra ali očito da ne pali.

Pale samo inf only spike i to puni servere tako da eto, kad ste tužni sami dođite na xxx pa da se igramo, žž

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 13:34 (fila2208).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Sve 5, ali da si admin i da imaš spect, reci mi da nebi banao ovog p90 bolesnika?

očit je cheat, nemoguće je imat takav dmg sa tom puškom, nemoguć. Aek koji je jači tako ne ruši neprijatelje.

ali kao sta sam reko lik je ociti i iskusnom adminu netreba spectator da bi ga bannao, a mozes si misliti sta bi noob admini radili ekipi koja po zvuku prefira kutove, ili jednostavno ako ti netko sa ts-a kaze otkuda ti neprijatelji dolaze...

da se razumijemo nisam protiv spectator moda i killcama i prava je steta sta ih nema, ali mislim da na bi na publicu mozda u nekim situacijama cak i vise stete nego koristi napravili...

Battlelog: xXxtream_mau5
13 godina
BDS kaže...

Dva puta me pohaksala...sve dokaze poslao DICE-u. Čekam ban!{#}

Slušaj ovo... na spavanju je moraš uhvatit... stavi joj lagano sluške na glavu i naglo joj pusti neki grozan zvuk do daske pojačan.

Sljedeći put kad vidi sluške će pobjeć glavom bez obzira ;)

[19xx] 4ntraks
17 godina
15 godina
neaktivan
D4RKR1DE

Na slici su moje postavke koje nekome mogu isto pasati ili ne. U svakom slučaju snimite svake izmjene da možete vratiti na staro, al mislim da sa optimalnim postavkama ne bi nitko trebao imati problema.

Da li to popravlja hit detection? Ne bih rekao. Igra i dalje nekad radi super, a nekad nikako, sve je to do laga koji je bar za današnju tehnologiju neizbježan a u igri doslovno nekad odlučuju milisekunde.

Ako želite poboljšati hit detection smanjite brzinu miša i vježbajte controlu recoila i ciljanje, to vam je najbolji tweak.  A možda nekome i ovaj post bar malo olakša muke. A tko misli da je ovo cheat onda neka

ne napravi ovo, pozz!{#}

jel to program jedanput izmjeni ili je prilikom svakog pokretanja win potrebno? (pretpostavljam ovo prvo)

15 godina
neaktivan
Basta kaže...

ovo je vise Crysis style ^^

15 godina
berto kaže...
fila2208 kaže...

Sve 5, ali da si admin i da imaš spect, reci mi da nebi banao ovog p90 bolesnika?

očit je cheat, nemoguće je imat takav dmg sa tom puškom, nemoguć. Aek koji je jači tako ne ruši neprijatelje.

ali kao sta sam reko lik je ociti i iskusnom adminu netreba spectator da bi ga bannao, a mozes si misliti sta bi noob admini radili ekipi koja po zvuku prefira kutove, ili jednostavno ako ti netko sa ts-a kaze otkuda ti neprijatelji dolaze...

da se razumijemo nisam protiv spectator moda i killcama i prava je steta sta ih nema, ali mislim da na bi na publicu mozda u nekim situacijama cak i vise stete nego koristi napravili...

A kužim, zapravo bi možda i bio dvosjekli mač...možda je dajs onda rekao e pa da, admini bi abjuzali pa nećemo stavit lol.

A mogli su bar napravit ga da radi u unranked mečevima. Ponajviše za komentiranje ali i pregledavanje igre svakog igrača...

ali otom potom.

13 godina
Basta kaže...

Ja u ovima igram BF3 {#}

Pa dobro Basta!!! Šta nije bilo lakše napisati: "...IMAM MOTOR, KO JOŠ IMA MOTOR DA VAS ČUJEM????" ?

{#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 13:44 (Jovanka).
14 godina
Battlefield 3

Evo jedan match sa ESL versusa od prije par dana kada smo naletili na CHC-ovce....dobar match, napet i zanimljiv...enjoy...  {#}

My BF3 Battlelog: xXxtreme_Master, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 13:50 (plavi83).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Jovanka kaže...

Pa dobro Basta!!! Šta nije bilo lakše napisati: "...IMAM MOTOR, KO JOŠ IMA MOTOR DA VAS ČUJEM????" ?

{#}

Haha, ROFL drugarice, tj. druze :)

Butch i Ex_co7 jos imaju, za ostale papke ne znam :p

14 godina
neaktivan
xyan kaže...
Basta kaže...

ako pogledaš na igri...točno su takve do zadnjeg detalja...mislim da je i na battlelogu slika odmah lijevo...nadam se da pravi soldieri nemaju rukavice za 100Kn :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 14:02 (Migi86).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Imam problem s rendanjem vide-e, znaci ja napisem fps da bude 30, stavim 1080p internet, problem je sto mi locka fps na 20(vidim s frapsom i laggy je, ne steka, nego je jednostavno 20 fps premalo), a video sniman na 40lock sa dxtoryjem.

Zna li netko kako to srediti?

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 14:00 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...
Uh prvi puta pišem preko mobitela pa se unaprijed ispricavam ako nekog citiram. Sto se tice pablik igre slažem se s Dany-em glupo se zivcirati i jednostavno je bolje promijeniti server. Ali znam jedno da su ta 3-4 Hrvatska gaming mulca uništila hrvatsku ligu koja je mogla biti dobra zajebancija. Mogli smo imati super druženja i van igre, možda i neke lan partije. A možda i repku kao iz COD2 I usput čestitke dečkima na ponovnom uspjehu osvajanj prvog mjesta na ESL za HR repku. Spektator mod bi pomogao eventualno nekim organizacijama poput ESL i našem pokušaju da napravio HR ligu . Poz ekipa i Basta Wulf mi je na bolovanju boli ga zub

nije istina doktore sve je u redu

http://www.pis-klan.com/
17 godina
Skilledžija kaže...

Slušaj ovo... na spavanju je moraš uhvatit... stavi joj lagano sluške na glavu i naglo joj pusti neki grozan zvuk do daske pojačan.

Sljedeći put kad vidi sluške će pobjeć glavom bez obzira ;)

Svi smo to ucili,  jeli :) - http://www.nobelprize.org/educational/medicine/pavlov/readmore.html

xyan kaže...

Imam i jedne zgođušne koje sam custom spimpao za posvetom za Maggot Meistera dok sam chillao na poslu - DrMengele style, moglo bi se reći {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 14:20 (Basta).
15 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

.......

Ja ne vidim zašto neki ljudi povezuj.....

Twekanje je za noobeke. Virus igra na ultra postavkama, maksimalan blur, skida 2. sezonu Teksaškog renđera te sluša KrankŠvester u pozadini. Nije Virus dao 100 dolara za BF3 Preminum da onda igra na low postavkama i bez ikakve uživancije!!!!

1300 stranica, godinu dana BF3a i vi i dalje pričate o nekakvom podešavanju nečega kako bi bili bolji pr0? Virus misli da vam možda molitva može pomoći glede skilla!

Pa pomolimo se!!

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
13 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...
D4RKR1DE kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

.......

Twekanje je za noobeke. Virus igra na ultra postavkama, maksimalan blur, skida 2. sezonu Teksaškog renđera te sluša KrankŠvester u pozadini. Nije Virus dao 100 dolara za BF3 Preminum da onda igra na low postavkama i bez ikakve uživancije!!!!

1300 stranica, godinu dana BF3a i vi i dalje pričate o nekakvom podešavanju nečega kako bi bili bolji pr0? Virus misli da vam možda molitva može pomoći glede skilla!

Pa pomolimo se!!

Ako tebi lag predstavlja užitak samo daj...{#}

15 godina
Virus X*043 kaže...
D4RKR1DE kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

.......

Pa pomolimo se!!

1300 stranica, cijela godina dana i virus nije odrastao i još se nije riješio podvojene ličnosti.

15 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...
Virus X*043 kaže...
D4RKR1DE kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

tweakanje je isti qu...

Nikakvim tweakanjem nećeš smanjit lag....pitaj Mysticka. Virus ima utjecaj na cijelu infrastrukturu u RH i odustao je nakon bezbroj "tweakanja" po njoj. Pomaže samo optika (po mogučnosti francuska, a i to je upitno u RH s obzirom da nigdje nema pračenja kvalitete mreže i samog pinga....u obzir se uzima samo bandwidth.

VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
15 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...
Virus X*043 kaže...
D4RKR1DE kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

tweakanje je is...

Nikakvim tweakanjem nećeš smanjit lag....pitaj Mysticka. Virus ima utjecaj na cijelu infrastrukturu u RH i odustao je nakon bezbroj "tweakanja" po njoj. Pomaže samo optika (po mogučnosti francuska, a i to je upitno u RH s obzirom da nigdje nema pračenja kvalitete mreže i samog pinga....u obzir se uzima samo bandwidth.

fila2208 kaže...
Virus X*043 kaže...
D4RKR1DE kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

tweakanje je ist..

1300 stranica, cijela godina dana i virus nije odrastao i još se nije riješio podvojene ličnosti.

Kaže čovjek koji se igra po cijele dane?! Tko je uopče ovdje odrastao?

VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
17 godina
odjavljen
Virus X*043 kaže...

Kaže čovjek koji se igra po cijele dane?! Tko je uopče ovdje odrastao?

Ako ćemo po pravopisu - ti odmah ispadaš!

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice