Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.098
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

igram BF3 rekreativno i uopće mi nije bitno dal neko ima bolju optiku, bolje postavke na grafi ili je skiller. ali po novom takve čiterske pi*deke sam počeo uočavati (najviše radi ove teme) i to na svojim favorite serverima {#}

nemožeš me skinuti sa 200m sa AK-74M i to 1sec nakon što me vidiš i to sa headshotom, ili da dođem liku sa strane i ispalim 2-3 rafala DRITO u razini tijela (ACW-R u igri bil) da se lik okrene, ne vidiš ni bljesak njegove puške i na podu si... mrzim kada mi se diraju favorite serveri  {#}

Battlelog: 8string

1 1 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
Uh prvi puta pišem preko mobitela pa se unaprijed ispricavam ako nekog citiram. Sto se tice pablik igre slažem se s Dany-em glupo se zivcirati i jednostavno je bolje promijeniti server. Ali znam jedno da su ta 3-4 Hrvatska gaming mulca uništila hrvatsku ligu koja je mogla biti dobra zajebancija. Mogli smo imati super druženja i van igre, možda i neke lan partije. A možda i repku kao iz COD2 I usput čestitke dečkima na ponovnom uspjehu osvajanj prvog mjesta na ESL za HR repku. Spektator mod bi pomogao eventualno nekim organizacijama poput ESL i našem pokušaju da napravio HR ligu . Poz ekipa i Basta Wulf mi je na bolovanju boli ga zub
http://www.pis-klan.com
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Meni se većim problemom od čitera čini bug u igri, koji kad si udaljen dovoljno, uklanja neke zidove, pitare i sl. stvari koje su u engineu "destructible". Dakle, na Ziba Toweru, zid na balkonu (bočni balkon) ne postoji ako si dovoljno daleko, a kad se približiš, onda je tu. Ti vidiš bilo koga tko se tu sakrio, a on misli da je skriven. Pucaš, a zid zapravo zaustavi metke. Kad zumiraš vidiš da je zid jer se pojavi odjednom. To je prilično blesavo i nije samo tu, nego na mnogo novih i starih mapa. Low detalji. Znam da je to zbog iscrtavanja, ali u igri u kojoj su to bitne stvari, nema smisla i morali su povećati LOD nivo na veću daljinu.

:)
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 11:22 (Tonči).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mene izbacuje sa (svih) servera. Nekad nakon par rundi a nekad nakon par minuta. NE kužim u čemu je problem. Premium acc, firewall sam provjerio, update punkbustera sam probao..i repair installation i nije pomoglo. U čemu je kvaka?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 11:24 (marior).

0 0 hvala 0
17 godina
cronux kaže...

nemožeš me skinuti sa 200m sa AK-74M i to 1sec nakon što me vidiš i to sa headshotom

Ooo, itekako moze!

Jucer malo rekreativno šiljili i nakon poslovičnog M16/pr0/sKiLLz0r wajnanja (khmm... sharky... khmm... {#} ) uzmem Kalaš i skidao ekipu sam tak i to na opakoj metraži...

Vizavi čitera; mene isto ne tangira puno ta spika o čitZorZima, ko ih hebe, ide njima na dušu i Bozanich ce ih proklet ionak :)

Dok mi je dobro - igram, kad bude davež ili ako je baš očiti čiter - lagani quit i quality time sa ženom :p

Recimo da sebe nikako ne bi stavio u kategoriju sa npr. Atraksom, Maggotom i Nexon (to je brate kuknjava na TS samo takva, ali brijem da je više da si olakšaju dušu i nas zabave, jeli, nego što stvarno misle da netko h4x0riRa).

Ja sam s Bakom u zasebnoj kategoriji; cool de luxe :p

13 godina
marior kaže...

Mene izbacuje sa (svih) servera. Nekad nakon par rundi a nekad nakon par minuta. NE kužim u čemu je problem. Premium acc, firewall sam provjerio, update punkbustera sam probao..i repair installation i nije pomoglo. U čemu je kvaka?

Upnp. prva poruka u ovoj temi.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
cronux kaže...

nemožeš me skinuti sa 200m sa AK-74M i to 1sec nakon što me vidiš i to sa headshotom, ili da dođem liku sa strane i ispalim 2-3 rafala DRITO u razini tijela (ACW-R u igri bil) da se lik okrene, ne vidiš ni bljesak njegove puške i na podu si... mrzim kada mi se diraju favorite serveri {#}

Možeš. Možeš. Jbga! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
neaktivan

nisam mislil da je nemoguće radi udaljenosti  {#}

stvar je "odaziva" > lika skužim, dignem ciljnik i ispalim metak, lik ni 5 ni 6 već se okrene i u roku doslovno jedne sekunde me ubije i to sa 200m :/

i to ne jednom

Battlelog: 8string
17 godina
CroMystiq kaže...
 Poz ekipa i Basta Wulf mi je na bolovanju boli ga zub

Mučko đubre i provokator i čiter, a sve u jednom! {#}

15 godina
Basta kaže...
cronux kaže...

nemožeš me skinuti sa 200m sa AK-74M i to 1sec nakon što me vidiš i to sa headshotom

Ooo, itekako moze!

Jucer malo rekreativno šiljili i nakon poslovičnog M16/pr0/sKiLLz0r wajnanja (khmm... sharky... khmm... {#} ) uzmem Kalaš i skidao ekipu sam tak i to na opakoj metraži...

V

Ma ja jučer isto igrao neki aftermath bilo nekih cheatera sa rh znakom to znači real hacker i svi igraju nešto trče pucaju ja gledam samo killfeed ajme svi padaju. Neki mladi dečko, vikao u chat m16 je cheat zabranite ga, pa sam brže bolje prestao koristit m16 da ne spušim ban.

a bio je neki bastardhr tako nekako on je imao m16 i chetao je snimio sam ga fiksnim telefonom i poslao dajsu. jedva čekam ban za njega, bit će mu poklon za valentinovo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 11:48 (fila2208).
13 godina
Basta kaže...

Recimo da sebe nikako ne bi stavio u kategoriju sa npr. Atraksom, Maggotom i Nexon (to je brate kuknjava na TS samo takva, ali brijem da je više da si olakšaju dušu i nas zabave, jeli, nego što stvarno misle da netko h4x0riRa).

Ja sam s Bakom u zasebnoj kategoriji; cool de luxe :p

Ja kad igram sam, odnosno kad nisam na TS-u, znam popižđet i derat se sam na sebe tako da s moje strane to nije zbog šoua :P

A Baka... Baka, ko Baka... miran k'o bubica i cool dok ne popyzdi... e tad bolje da mu nisi blizu.

Jao si ga onoj njegovoj kuji kad mu jedan dan tlak prijeđe preko granice nakon što mu po n-ti put pregrize žice na sluškama ;)

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

TIHO, SVI!

Basta, doktore, sretan rođendan!

Nek ti je brz reload!

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 11:51 (DadoZG).

14 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
cronux kaže...

Ooo, itekako moze!

koja metraža? meni se nekad čini da igra potpuno krivo mjeri metre

uglavnom igram na fov 90 pa mi likovi izgledaju na dalje jako mali a i pp i dijagonala monitora vjerojatno ima utjecaj,jedva sam sniperom pogodio hedaru na nešto malo više od 350m...na preko 500m mi je to nemoguće,jedino da mi se netko naguzi i stoji na miru pa ga onda gađam

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 11:52 (M4X).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo kaze lik to je samo dobar hitreg{#}

i sta ce ti onda killcam ili spectator kad budale same uploadaju filmice sa cheatom i svejedno ih ne banaju...

Battlelog: xXxtream_mau5
Moj PC  
18 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
berto kaže...

i sta ce ti onda killcam ili spectator kad budale same uploadaju filmice sa cheatom i svejedno ih ne banaju...

meni izgleda da lik zna igrat i da možda ne koristi cheat...damage mod. nema,e sad da li ima kakav aimbot ili makro za miš to je moguće,vi isto tako ubijate iz hipa bez aim

15 godina
Battlefield 3

Spect mode bi dobro došao samim adminima a i casterima koji bi mogli komentirati mečeve lakše nego ovako. Ne tvrdim da bi odmah smanjo stopu čitera za 60% ali bi pmogao adminu da prati nekog igrača i procijeni dali je čiter.

A ne ovako, imaš malo veći kdr odmah ban dobiješ, a ekipa koja čita admin ne vidi, i ne banira. Ovako sa spectom bi malo pratio kao i u cod 4 pa odluči oće banat.

Barem  ako niš drugo ako svi drže svoje servere čistim od čitera imat će više zadovoljnih ljudi na serveru i bolji server. Spect je normalna stvar danas kao i recorderi, ne znam kako i zato su to odlučili maknut iz igre.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 12:23 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DadoZG kaže...

TIHO, SVI!

Basta, doktore, sretan rođendan!

Nek ti je brz reload!

E pa hvala Dado! {#}

Tip-top tortica :p

14 godina
Battlefield 3

Čiteri ======================>> svatko tko me ubije {#}

Dakle iz ove definicije sinoć je najveći čiter bio butčer {#}

Mislim da problem ove igre leži u tome sto je totalno nasumična, od toga da pod supresom fulaš nekog sa daljine manje od 1m do toga da imam osjećaj da u valjda 50% slučajeva moji meci jednostavno prolaze kroz druge bez da naprave išta štete.

Probajte igrati sa as valom pa ćete tek onda vidjeti definiciju čudnog, ako je koja puška čudna ko ova neka ju neko nađe.

Nekada trza ko lmg, nekada je precizna ko snajp {#} a jako često zadnji metak iz cijevi radi headshot jer jako trzne pa je čak i preporučljivo gađati u vrat ako imate malo metaka.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
berto kaže...

meni izgleda da lik zna igrat i da možda ne koristi cheat...damage mod. nema,e sad da li ima kakav aimbot ili makro za miš to je moguće,vi isto tako ubijate iz hipa bez aim

joj daj rade suti.... max dmg p90 je 20 i treba ti min 3 pogotka s time da su 2 hs iz blizine da ubijes nekoga, a ovaj sa 1 hitmarkom na bilo koju udaljenost skida ekipu kroz ograde...

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

evo sad gledam za ovog Pokemon-nks(pogledao sam i battlelog,cheatometer...),meni ne djeluje da je čiter,ili je toliko glup da koristi cheat i snima video iz kojeg ja opet nevidim da je čiter

maus očito si ljubomoran na svakog tko igra bolje,a vjeruj takvi postoje i ima ih dosta,nemože ti pomoć ni tvik/čit koji koristiš

Moj PC  
2 12 hvala 1
17 godina
odjavljen
berto kaže...

joj daj rade suti.... max dmg p90 je 20 i treba ti min 3 pogotka s time da su 2 hs iz blizine da ubijes nekoga, a ovaj sa 1 hitmarkom na bilo koju udaljenost skida ekipu kroz ograde...

kakve udaljenosti,nisu to baš velike udaljenosti i kakve ograde,pucao je kroz zastavu samo na početku i kasnije kroz ogradu ali ona se može probit i tu je mislim dobio HS na oba lika

14 godina
Battlefield 3

^^^

{#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

^^^

{#}

znam da ste vi čuli samo za m16 ali postoje i druge puške u igri

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Spect mode bi dobro došao samim adminima a i casterima koji bi mogli komentirati mečeve lakše nego ovako. Ne tvrdim da bi odmah smanjo stopu čitera za 60% ali bi pmogao adminu da prati nekog igrača i procijeni dali je čiter.

A ne ovako, imaš malo veći kdr odmah ban dobiješ, a ekipa koja čita admin ne vidi, i ne banira. Ovako sa spectom bi malo pratio kao i u cod 4 pa odluči oće banat.

Barem   ako niš drugo ako svi drže svoje servere čistim od čitera imat će više zadovoljnih ljudi na serveru i bolji server. Spect je normalna stvar danas kao i recorderi, ne znam kako i zato su to odlučili maknut iz igre.

za to se slazem ali evo kako su to francuzi rijesili na lan-u, ljepo sve pc-e pospajali na "rezisera" koj je streamao  {#}

a sta se tice pracenja cheatera tesko da bi icemu sluzili osim za one ocite za koje ti ionako netreba to da bi ih banao, cak bi mozda bilo vise nepotrebnih banova na publicu nego ovako, ja naprimjer cesto po zvuku znam kad ce mi netko izac iza kuta (zato se i derem na vas da sutite na ts-u) pa vecinu puta uspijem prefireat likove koji dolaze.... mozes si misliti kako bi to izgledalo na killcamu{#}

14 godina
M4X kaže...
drahic kaže...

^^^

{#}

znam da ste vi čuli samo za m16 ali postoje i druge puške u igri

Ma nemoj? Ajd pogledaj moje statse malo. {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 3
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 12:55 (M4X).
Moj PC  
1 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
berto kaže...
fila2208 kaže...

Barem   ako niš drugo ako svi drže svoje servere čistim od čitera imat će više zadovoljnih ljudi na serveru i bolji server. Spect je normalna stvar danas kao i recorderi, ne znam kako i zato su to odlučili maknut iz igre.

za to se slazem ali evo kako su to francuzi rijesili na lan-u, ljepo sve pc-e pospajali na "rezisera" koj je streamao {#}

a sta se tice pracenja cheatera tesko da bi icemu sluzili osim za one ocite za koje ti ionako netreba to da bi ih banao, cak bi mozda bilo vise nepotrebnih banova na publicu nego ovako, ja naprimjer cesto po zvuku znam kad ce mi netko izac iza kuta (zato se i derem na vas da sutite na ts-u) pa vecinu puta uspijem prefireat likove koji dolaze.... mozes si misliti kako bi to izgledalo na killcamu{#}

Sve 5, ali da si admin i da imaš spect, reci mi da nebi banao ovog p90 bolesnika?

očit je cheat, nemoguće je imat takav dmg sa tom puškom, nemoguć. Aek koji je jači tako ne ruši neprijatelje.

na boldano, u redu, ali moraš i ti šutit da i mi čujemo kada nama dolaze :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 12:57 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Sve 5, ali da si admin i da imaš spect, reci mi da nebi banao ovog p90 bolesnika?

očit je cheat, nemoguće je imat takav dmg sa tom puškom, nemoguć. Aek koji je jači tako ne ruši neprijatelje.

pa jesi ti vidio koliko on metaka ispuca,kako je to nemoguće

15 godina
neaktivan
M4X kaže...

evo sad gledam za ovog Pokemon-nks(pogledao sam i battlelog,cheatometer...),meni ne djeluje da je čiter,ili je toliko glup da koristi cheat i snima video iz kojeg ja opet nevidim da je čiter

maus očito si ljubomoran na svakog tko igra bolje,a vjeruj takvi postoje i ima ih dosta,nemože ti pomoć ni tvik/čit koji koristiš

imas pravo genije...{#}

62 pogotka 56 killova{#}

acc. 7.91%{#}

ali nas pro  m4x_hr ga je provjerio i kaze da nema dmg mod vec dobro igra (sa niti 8% aimom) pa sam ja ljubomoran{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 13:41 (berto).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice