Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Od danas na ESL zabrana sljedećeg:

Absolutely forbidden commands
WorldRender.FxaaEnable 
WorldRender.MotionBlurEnable 
WorldRender.MotionBlurMax
WorldRender.MotionBlurScale
WorldRender.MotionBlurNoiseScale
WorldRender.MotionBlurQuality
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount
WorldRender.MotionFrameAveraeCount
http://www.esl.eu/eu/bf3/news/212820/Forbidden-Config-commands/
Retardiranost do bola, ali dobro, neka se vesele smišljanjem novih pravila.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 3 hvala 1
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Migi86 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Fir3Blade34/

pazite se ovog lika...kad god gubi prijavljuje za hack igrače koji ga pobjede....i nagovori cijeli team da vas reporta.... kolega i ja ga ganjamo po serverima več danima i jedemo mu živce.... jučer smo ga rasturili,lik je poludio.... pale su teške uvrjede itd.... lik mi jučer na bandar desertu kod G zastave baci dolje c4 jer me vidio da idem prema njemu, ja skužim i puknem s tenkom u exploziv i riješim to.... krenem naprjed i lik mi naleti i još ga pregazim.... toliko se lik napisao na chatu uvrjeda da nije oko 3-4min uopče igrao i odmah mi je napravio report da imam aim boot i wall hack itd....a nikad ništa nisam koristio niti koristim.... krenem naprjed i vidim sastrane pada sa padobranom.... ja ga pričekam ispod brda i opet ga skinem.... ha ha..... skinuo sam ga preko 10x puta u rundi.... koji užitak :D

evo battle report od te runde

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/53624238/1/382016937/

ovi prvi dvoje u teamu smo kolega i ja.... naravno cijelo vrijemo u dogovoru preko TS-a

to neki francuski domi,šta je pisao u chat na eng.?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 15:35 (M4X).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

prvo je počeo na francuski ali neke riječi se vide da su psovke.... i onda je počeo i na engl....to sam sve iskopirao i poslao report na battlelogu

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/-X3M-BUG_CroPro/assignments/367934064/pc/

Jel' tko zna kako dovršiti ovaj PP-19 assignment, jer mi je došlo:

Play 2 hours on Karkand 1h 46m/2h 0m ?

Pokušao sam promjeniti game mod(Rush, Conquest...) ali mišta.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo Basta u akciji {#}

Moj PC  
11 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Squad TDM ima katastrofalne spawn pointe (barem na CQ mapama). Više puta tijekom runde mi se spawnaju neprijatelji iza leđa, ja njima iza leđa ili ispred nišana. Posve besmislena neka logika koja posve ubija tijek igre ponekad.

:)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Squad TDM ima katastrofalne spawn pointe (barem na CQ mapama). Više puta tijekom runde mi se spawnaju neprijatelji iza leđa, ja njima iza leđa ili ispred nišana. Posve besmislena neka logika koja posve ubija tijek igre ponekad.

Ja sam tek prije nekog vremena shvatio da su spawn pointi fiksni. Mislio sam da se radi o random koordinatama na određenom dijelovima mapa. Ovo je totalno glupo...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Od danas na ESL zabrana sljedećeg:

Absolutely forbidden commands
WorldRender.FxaaEnable 
WorldRender.MotionBlurEnable 
WorldRender.MotionBlurMax
WorldRender.MotionBlurScale
WorldRender.MotionBlurNoiseScale
WorldRender.MotionBlurQuality
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount
WorldRender.MotionFrameAveraeCount
http://www.esl.eu/eu/bf3/news/212820/Forbidden-Config-commands/

"If you see someone used this commands in a match against your team, please contact us, so we will punish the concerning player(s) by up to 3 penalty points for the player and 2 penalty points for the team per violation.
In certain cases the Adminteam will decide to delete the concerning match or to give a def-loss"

super,a tko će mi objasnit kako ja mogu znat da netko ovo koristi ??

pa hrpa igrača na esl-u koriste raznorazne tweakove.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Battlefield 3
Ovo mislim da znam sta radi: WorldRender.MotionBlurEnable. Ugasi i upali ako se ne varam, a cemu sluzi ostatak naredbi? Ako ugasim motion blur, da li ostatak naredbi ima svrhe? Ima ovdje ESL igraca, pa hajde malo informirajte nas. Hvala!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Moras nazvati vidiovitog milana, on sve zna on ce ti reci.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
mrfloyd kaže...
Ovo mislim da znam sta radi: WorldRender.MotionBlurEnable. Ugasi i upali ako se ne varam, a cemu sluzi ostatak naredbi? Ako ugasim motion blur, da li ostatak naredbi ima svrhe? Ima ovdje ESL igraca, pa hajde malo informirajte nas. Hvala!

ja sam probao sve iskljuciti tj staviti na 0 sve te komande i nisam vidio nikakvu razliku.

Battlelog: ljudina
16 godina
Hrca1981 kaže...

Evo Basta u akciji {#}

A kome ga to vadi? Jel to ono kad ga je posijetio Mystiq?{#}

17 godina
bmwhartge kaže...
mrfloyd kaže...

ja sam probao sve iskljuciti tj staviti na 0 sve te komande i nisam vidio nikakvu razliku.

Ok, ne znaš. Mozda da pitaš Milana, sam pazi da ti ne veli da slušaš " Vajt snejk" i pustiš kosu.
13 godina
Battlefield 3

iskreno,prvi put cujem za te commande,tako da neznam ni cemu sluze,to mudina tweaker treba znat..{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Doca15 kaže...

iskreno,prvi put cujem za te commande,tako da neznam ni cemu sluze,to mudina tweaker treba znat..{#}

ovo za blur mislim malo bi kao moglo smanjit supression...a što se tiče onog fxaa i to ne razumijem zašto su to stavili sad...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Doca15 kaže...

ovo za blur mislim malo bi kao moglo smanjit supression...a što se tiče onog fxaa i to ne razumijem zašto su to stavili sad...

fila to je isto ono i u igri motion blur enable disable samo je ovo u konzoli,istu stvar radi i to imamo svi ugaseno(vjerujem da imamo svi)

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
Moj PC  
4 1 hvala 1
17 godina
Hrca1981 kaže...

Evo Basta u akciji {#}

Haha {#}

Ali ovo je njubara, takve parodontotične zube sam ja vadio prstima, bez klijesta i bez scopea {#}

Steta sto nisam snimao... :p

I da, dugujem ti jedno "peglanje", 2:0 za tebe...

13 godina
ceco22 kaže...
Evo jedan M16 glicesrki.. Nisam odavno nista pa da se oslobodi nesto harda.. ;)

Samo sam radio sa novim programom pa sam zeznuo boje.. Nadam se da je bar gledljivo...

Ceco majstore odličan video. Mjuza za deset.
Dama_The_Crow
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
Tonči kaže...

Ja sam tek prije nekog vremena shvatio da su spawn pointi fiksni. Mislio sam da se radi o random koordinatama na određenom dijelovima mapa. Ovo je totalno glupo...

Fiksni? Katastrofa. Ja sam očekivao da će igra spawn pointe definirati tako da izračuna gdje je najmanje neprijatelja (obrnuti pathfinding), ali fiksni su izgleda kako kažeš i to pomalo iritira. Jučer smo igrali STDM i nebrojeno puta sam se stvorio liku nakon reloada na pušci. Što je najgore, spawnaš se, ali nemaš kontrolu neko vrijeme, a drugi te vidi da "nastaješ" i već te nacilja. U trenutku kad dobiješ kontrolu, već si mrtav jer je lik počeo pucati odavno. Zatim stvaranja iza leđa - trčiš kroz hodnik, a iza tebe se stvori neprijatelj (ili više njih) i samo te pokose. Nije se dogodilo malo puta da se ja tako stvorim, a ispred mene trči njih 2-3.

15 godina
Tonči kaže...
Friday kaže...
Tonči kaže...

Fiksni? Katastrofa. Ja sam očekivao da će igra spawn pointe definirati tako da izračuna gdje je najmanje neprijatelja (obrnuti pathfinding), ali fiksni su izgleda kako kažeš i to pomalo iritira. Jučer smo igrali STDM i nebrojeno puta sam se stvorio liku nakon reloada na pušci. Što je najgore, spawnaš se, ali nemaš kontrolu neko vrijeme, a drugi te vidi da "nastaješ" i već te nacilja. U trenutku kad dobiješ kontrolu, već si mrtav jer je lik počeo pucati odavno. Zatim stvaranja iza leđa - trčiš kroz hodnik, a iza tebe se stvori neprijatelj (ili više njih) i samo te pokose. Nije se dogodilo malo puta da se ja tako stvorim, a ispred mene trči njih 2-3.

Kad se stvoriš ne miči se nego moš samo kretat se mišem, dakle ne wasd, imaš 2 sekunde zaštite, to je više nego dovljno.

14 godina
Battlefield 3

^^I u vecini puta uspijes ubit onoga ko je ispred/pokraj tebe a ti si u spawn protectionu.

To je jedino rijetkost ubit nekog kad si na bazzaru i onda te cekaju PROstitutke .

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 11:50 (drahic).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Kad se stvoriš ne miči se nego moš samo kretat se mišem, dakle ne wasd, imaš 2 sekunde zaštite, to je više nego dovljno.

Ima tu logike, ako se radi o trenutnom spawnu, ali bude nezgodno kad već sprintaš/trčiš i stvore se drugi iza/pored tebe. :)

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...
fila2208 kaže...

Ima tu logike, ako se radi o trenutnom spawnu, ali bude nezgodno kad već sprintaš/trčiš i stvore se drugi iza/pored tebe. :)

zato naučiš spawn lokacije i kad prolaziš kraj njih pričuvaš se.

ali u načelu slažem se, bf bi trebao puno naučiti od coda o spawn lokacijama, Kad jedna ekipa krene rejpati drugu spawnovi se promijene tako da nikad nema šanse da netko ne može izać.

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Inače, PP-2000 je dosta bolji od M16, AEK-971... skoro da nema nikakav recoil, ima veliki RPM...

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Inače, PP-2000 je dosta bolji od M16, AEK-971... skoro da nema nikakav recoil, ima veliki RPM...

pp-2000?!?!?{#} jesi ti dobro??{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
16 godina
odjavljen

Meni se stvarno čini dobar...

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

ajde danas fino kad ćeš igrat pozovi me da upadnem sa tobom na server da ja vidim kako ti to igraš sa pp-2000 ali isključi čit. {#}

a max_hr bože kakav njub ,ja i frendovi u subotu cijeli dan čilali ko mene i oni su halali i igra moj frend kanalčiće i uleti mu hax_hr

je da je on nekad ubio frenda ali tip je koristio m416 kao najveći njub , i nije se micao praktički iz jedne "zone", a moj frend je igrao sa lsat jer sam mu rekao da to uzme da otključava dodatke pošto s njom praktički ne igram jer je ništkoristi,i frend ga dobrih 5-6 puta skine samo tak a jesam se smijao {#} ,a frend praktički neznam igrat ,ali fakat nezna nezna, a

neznam ,meni nikad ne pada na pamet uć na kanale i uzet m416 ,aek ili m16a3 jednostavno ti mi je dno dna,igrat sa medicom sa tim puškama protiv njubova ,

to je kao da upalim cod i igram sa akimbom.

uvijek uzimam neke puške koje ne koristim ili bolt snipere pa mi je tak barem zabavno.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Tonči kaže...

Da te ne znam mislio bi da trolaš,,.ovako samo pokušavaš nešto izvest što ne pali.

Uleti jednom evo na kanale kad uđemo mi zagriajt se prije esla, pa mi sa m16 a ti sa pp2000, a možeš i čit upalit.

vidjet ćemo kako ćeš se provesti :)

btw. ako ti je 650rpm puno, šta bi onda rekao na aek 900 ili famas 1000, ili mp7 950?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 13:25 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice