Stvarno dobar video. Baš smo odradili timski - izuzev desetak teamkillova
Master i Rupy definitivno strava kombinacija
Kad se igra war/practice/fun onda je sve dozvoljeno na TS-u; znaci mozes nekom skidat sve bogove i mater nerotkinju i sestru i zenu. Takodjer je normalno rageat i optuzivat protivnike za cheat, macro i ostale stvari :)
Sve je to u zaru borbe i to je to
neznam baš,astri je bilo bolje dok sam ga ja nazvao čiterom,barem nije bilo ozbiljno i šala,ovo baš i ne bi rekao spominjanje matere i slično
Ajd Fr4nk, da ti pomognem sa sound problemom :)
S kojim programom snimas video? Na sto snimas svoj zvuk? Slusalice sa mikrofonom, ustekano u normalnu zvucne konektore ili USB?
I s cime kasnije kompresiras za Youtube?
Sniman video sa Frapson + sniman i windows sound, kompress radin sa najšugavijin windows live makeron al mislin da u tome nije problem jer se samo ja nečujen.
Fraps snima sistemske zvukove + zvuk mikrofona u jedan fajl, jel? Tj, moze se ukljuciti da snima tako?
Koristio sam 5-6 programa za snimanje pa se vise tocno ne sjecam, al mislim da je.
E sad, sistemski zvukovi su ti puno glasniji od mikrofona i zato se to dogadja.
Fraps snima zvuk na razini na kojoj ga sistem hvata.
A TeamSpeak ili Skype ga poglasnjuju na normalnu razinu, pa ti se cini da je ispravno podesena glasnoca, ali nije.
Pa sad imas dvije solucije:
-na pamet poglasnjavati mikrofon
-ili u opcijama pronaci da mikrofon snima u drugi kanal, pronaci softver za obradu audio, i poglasnjavati samo svoj kanal.
(Ili ako Fraps nema tu opciju, mjenjati softver za snimanje igri )
Kad smo vec kod toga, netko je na nasem TSu imao preglasno (preosjetljivo) podesen mikrofon, pa on cak hvata i njegove zvukove iz slusalica.
I naravno, dogadja se jeka. Ponekad i prilicno glasna.
Osim ako je netko igrao na zvucnike! Onda je to razlog.
Nakon sta sam vidio Rupyem video,jasnije mi je zasto je klan dobio veliki racun za municiju.. To se trosilo sakom i kapom .. Rupy,imat cemo razgovor.
Ostalo mi viska jos sa Kharga, posto me tamo bas nije islo, a i nisam bio s Masterom u tenkicu ... pa sam eto bio tuzan i frustriran zbog toga... a kasnije sam se malo raspucao. Morao sam to nekako izbacit iz sebe.
Kad se igra war/practice/fun onda je sve dozvoljeno na TS-u; znaci mozes nekom skidat sve bogove i mater nerotkinju i sestru i zenu. Takodjer je normalno rageat i optuzivat protivnike za cheat, macro i ostale stvari :)
Sve je to u zaru borbe i to je to
neznam baš,astri je bilo bolje dok sam ga ja nazvao čiterom,barem nije bilo ozbiljno i šala,ovo baš i ne bi rekao spominjanje matere i slično
Basta je dr.stom. - ako njemu nisu yebali mater milijun puta, nisu nikom. Zna čovjek šta priča...
Pitanjce...
Uspio sam sredit da mi programi snimaju zvuk u igri. Vjerovali ili ne,Origin i BF3.exe se moraju stavit na Run As Administrator i nakon toga je proradilo.
E sad,pitanje sljedece...
Rendam sa Sony vegas pro 11,medutim,uopce mi nije importao audio...Neznam zasto. Nema uopce donjeg dijela gdje je audio.
Mirillis Action
Postavke za snimanje su...
Video-File format AVI
Size 720p
Framerate - 30
Record system sound
Allow multi channel audio recording
AUDIO
Output format- mp4. Mozda treba bit WAV??
Kad pregledavam sirovu snimku sve se cuje super i sve je ok...
Pitanjce...
Uspio sam sredit da mi programi snimaju zvuk u igri. Vjerovali ili ne,Origin i BF3.exe se moraju stavit na Run As Administrator i nakon toga je proradilo.
Rendam sa Sony vegas pro 11,medutim,uopce mi nije importao audio...Neznam zasto. Nema uopce donjeg dijela gdje je audio.
Mirillis Action
Video-File format AVI
Size 720p
Framerate - 30
Record system sound
AUDIO
ne, on tebi treba automatski snimat zvuk... jesi stavio kvacicu ''record system sounds''?
Ma daj procitaj jos jednom.. Raw video je snimljeno SVE super !
Kad ga ubacim u Vegas,nema audio..
Yes...
Jel zna tko možda zašto mi neće spremiti postavke od ige. Kupio sam novi miš i želim si smanjiti osjetljivost miša u igri al problem je u tome što to moram raditi svaki put kada uđem u igru jer ne želi spremiti. Zna tko kako to riješiti?
Zdenko PRO
Malo ti je iskomprimiralo sliku, ali da li ja to razaznajem 6-7?
Zdenko PRO
Phtoshop ha ha...
Zdenko PRO
Malo ti je iskomprimiralo sliku, ali da li ja to razaznajem 6-7?
jep
Kaj je zavrsio subscribe na AA ?
Basta je dr.stom. - ako njemu nisu yebali mater milijun puta, nisu nikom. Zna čovjek šta priča...
Haha, istina, al sam im zato ja zene i cure, jeli...
A daj, zašto sebe i džukelu umanjuješ? Master mi je šapnuo da bez tebe bi izgubili.
0:58 seljačino zapamti to, kad te vidim uživo, šamar imaš. :)
ali 6:03 najdraži dio.
Pitanjce...
Mirillis Action
Video-File format AVI
Size 720p
Framerate - 30
Record system sound
AUDIO
Pa što mene ne upita xD Isključi to "allow multi channel audio recording" i to je to. Vegas će ti importirati zvukove :D
Mirillis Action
AUDIO
Audio kojeg Sony Vegas ne prepoznaje.
Probaj promjeniti audio format u Action!-u ako postoji.
Ako ne, onda ovo:
Kad vec imas ilegalno, snimi novi Sony Vegas. 12 :)
EDIT: Sad vidim gore prijedlog, ako je samo problem u vise kanala, onda ce biti rjeseno.
Zdenko PRO
Decki, zasto mjenjate nadimke?
Neki poseban razlog? War, server, klan, pod-klan :).. nesto?
Ili cisto iz fore?
Zdenko PRO
Decki, zasto mjenjate nadimke?
Neki poseban razlog? War, server, klan, pod-klan :).. nesto?
Ili cisto iz fore?
Klan je jedan, krenulo je iz fore a imena GR1CUL4 i L1Z4RD sada predstavljaju timove.
Zdenko PRO
Sto se tice kontrole- kdr nije problem. Koju god pusku da uzmem imat cu dobar kdr, tako i ti.Nisi pocetnik vise da bi imao los kdr...
Ljubi te deda...
i opet mi nije jasno čemu odustajanje od vipera ili jeta,zašto se bojite shinoxa i unaprijed se predajete
xyana cijenim,možda najbolji/najkomletniji igrač ali i ostali su iksići jako dobri u timu
Vidi, vidi, pa M4X moze i oce koju pametnu ^^
Joj kako je tebe lako potkupit
...Možda je greška bila da smo svi bili na istom kanalu pa je bilo maloaudio gužve a i treba iskustva da se odigra ovakav war jer nemožeš se kretati kao na publicu....
Opet ponavljam meni je bilo super
Mi smo tek za tu rundu po prvi put skontali da se podijelimo po TS kanalima. Puno je bolje. Manje rage-a, manje ljutnje....
Mi smo tek za tu rundu po prvi put skontali da se podijelimo po TS kanalima. Puno je bolje. Manje rage-a, manje ljutnje....
Da, zgodno je kad imaš 12 ljudi a netko vikne "dolaze od iza" - a zapravo smo svi na različitim dijelovima mape i različito orijentirani
njubarim na Caspianu i failam simpatično par puta.
Gledao sam do trenutka kad se pojavi tablica s popisom igrača i njihovim rankovima.
To je sve što ću reći na ovaj video.
Vidim da si u zadnje vrijeme postao malo aktivniji.
Bez obzira što si najmanje omražen od svih "naših" čitera ne daje ti za pravo da se ponašaš kao da se ništa nije dogodilo.
A ovo uvlačenje iskićima u shupak da te uzmu za pilota, da nije smiješno, bilo bi žalosno.
Ili to nama pokazuješ svoje vještine pa se nadaš da ćemo te abolirati i uzeti da voziš za nas?
Ne kužim čemu sve to?
stari moj svaka čast
ja sam TEK NEDAVNO skužio da se helić leti sa tipkovnicom i mišem
ja sam ga standardno letio samo sa tipkovnicom (poučen iskustvom iz razno raznih FPS-ova)...
još mi sam neko mora reć da se i avion fura sa tipkovnicom i mišem i mogu se ritualno bacit sa tornja na Caspianu
još mi sam neko mora reć da se i avion fura sa tipkovnicom i mišem i mogu se ritualno bacit sa tornja na Caspianu
Kreni
Kreni
Svaka vam čast. Toliko ljudi u kanalu TSa, a nisam čuo da se iko i na kog naljutio, ili rageao. Još jednom svaka čast.