Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.060.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

upravo sam svršio kad sam vidio sliku na tvom monitoru...špelac mi je pričao, ali reko bmk slika ko slika.

ali brate....

Evo jedna na brzinu, slikana mobom.

Moras vidjeti uzivo, stvarno je slika mraq na monitoru. Zapali na iduci LAN u Osijek da se uvjeris iz prve ruke :p

BTW, ovaj ESL Wire je takvo nestabilno smece da je to milina... 15 puta moras klikat i drndat okolo da to cudo proradi i da pocne mec, onda transmita pola sata, ko da salje ne znam sta, onda se rusi i tako opet.

Spljugam dvije partije, nekako uspije iztransmitat data, onda dobim dve partije i transmita i jednu i drugu, i onda samo dobim obavijest da sam spljugao ban na ESL jerbo nisam imao upaljen Wire... Mislim, ono, wtf!? Hebe mi se za bodove, zapravo, ali zato je to cudo tako zbagano? {#} 

16 godina
Basta kaže...
Diablo86 kaže...

Koji početnik {#}

Pfff... to si uzeo neku staru bocu iz 2008. sa ormara koju još nisi ni otvorio (ili si ju pak popio 2008.) {#}

Evo ti za nagradu jedno "extra" pivo iz Baumaxa u Edelweiss čaši (bogohuljenje, BTW), hihi :p

Još jednu riječ protiv Erdingera i dolazim ti doma sa setom kliješta i bez anestezije, fkors {#}

Kad vec provocirate flame war  {#}

17 godina
bik kaže...

Kad vec provocirate flame war  {#}

Haha, zakon, GG Bik! :)

Ajmo dalje :)

13 godina
HAM7A kaže...

vjerujte mi da sam zaboravio kako se prave videos

Odlicno, dobar si sa svim oruzjima!

U kojem programu ti je napravljen intro?

A u kojem ono pisamnje po zidu? Genijalna fora :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

evo moj dokaz glupoce moje igra, ja neznam kako ja uopce uspijem nekoga ubiti jer nemam vremena reagirati. ako netko zna neki fix neka mi pomogne. 

to smo se ja i zdenko zajebavali na serveru 1vs1. i samo jedanput sam osjetio 5 metak da mi je se postepeno spustao helth 70 50 30 10 pa kill, a ovo sve ostalo 2-3 metka ili 1. sa 100 na 50 pa kill.

Molim pomoc sta da napravim. prije mi je igra nije tako radila, u zadnje vrijeme uopce nemogu igrati.

Pa pohaxa te zdenkec {#}

[M|C] 7emper_fi
14 godina
protjeran
nooir kaže...
bmwhartge kaže...

evo moj dokaz glupoce moje igra, ja neznam kako ja uopce uspijem nekoga ubiti jer nemam vremena reagirati. ako netko zna neki fix neka mi pomogne. 

to smo se ja i zdenko zajebavali na serveru 1vs1. i samo jedanput sam osjetio 5 metak da mi je se postepeno spustao helth 70 50 30 10 pa kill, a ovo sve ostalo 2-3 metka ili 1. sa 100 na 50 pa kill.

Molim pomoc sta da napravim. prije mi je igra nije tako radila, u zadnje vrijeme uopce nemogu igrati.

Pa pohaxa te zdenkec {#}

onda su me svi pohaxali jer skoro svaku partiju padam od nekoga sa 100 na 0.

Battlelog: ljudina
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
HAM7A kaže...

vjerujte mi da sam zaboravio kako se prave videos

Odlicno, dobar si sa svim oruzjima!

U kojem programu ti je napravljen intro?

A u kojem ono pisamnje po zidu? Genijalna fora :)

hvala

intro je napravljen u adobe after effects a pisanje po zidu sa cinema i adobe ae

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
13 godina
Diablo86 kaže...

Koji početnik {#}

Piva je bolja da, ali brate monitor ubija i pivu i volju za igrom (barem u mene) {#}

edit: mislim na Bastin monitor {#}

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 8:04 (Soldier977).
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Diablo86 kaže...

Koji početnik {#}

Piva je bolja da, ali brate monitor ubija i pivu i volju za igrom (barem u mene) {#}

edit: mislim na Bastin monitor {#}

Da ga vidiš uživo kako to izgleda. {#}

Mi se svi okupili oko njega ko djeca i gledamo kako igra...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo ja i moja ekipa odlucili pucat kad imamo samo siguran kill... http://www.liveleak.com/view?i=a1e_1358223039

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
11 0 hvala 1
13 godina
ceco22 kaže...

evo ja i moja ekipa odlucili pucat kad imamo samo siguran kill... http://www.liveleak.com/view?i=a1e_1358223039

{#}

Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

@Friday und Max

jučer sam vas čak na kratko uspio uhvatiti na kanalima.

tokom partije slučajno pogledam gore chat i imam kaj vidit

m4x_hr - SPELAC UGASI CHEAT

pal sam sa stolca {#}

Battlelog: 8string

10 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Da ga vidiš uživo kako to izgleda. {#}

Mi se svi okupili oko njega ko djeca i gledamo kako igra...

Ko da je došao tetak iz Njemačke sa puno gudiza i čokolada {#}

17 godina
odjavljen
cronux kaže...

@Friday und Max

jučer sam vas čak na kratko uspio uhvatiti na kanalima.

tokom partije slučajno pogledam gore chat i imam kaj vidit

m4x_hr - SPELAC UGASI CHEAT

pal sam sa stolca {#}

Da, max je bio neki cendrav jučer, valjda oni dani u mjesecu...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Da, max je bio neki cendrav jučer, valjda oni dani u mjesecu...

Sta si mu isfurao kolumbijsku kravatu pa mu se zapetljao jezik {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Je li itko od vas probao koristiti ovaj registry tweak za miša naveden

u videu i descriptionu ispod?

Probavam ga upravo, u kombinaciji s isključenim 'mouse precision' i sve mi je jako čudno.

Pokreti su jako precizni ali je valjda stvar navike.

Nisam još imao prilike probati u igri, možda sutra.

Yaaay, tri godine gubljenja vremena ovdje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Tip na 0:14 je zabrijal da puca sa laserom {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

quick pitanjce (znam da je mal n00bovsko):

da li su Razer podloge dizajnirane isključivo za Razor miševe ili će adekvatno delat i sa miševima ostalih proizvođača?

hvala {#}

Battlelog: 8string

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

Probavam ga upravo, u kombinaciji s isključenim 'mouse precision' i sve mi je jako čudno.

ma nije ti to tweak,to je već netko stavio,to je mouse recorder...samo ti pokazuje da ako su brojke iste da ti miš radi dobro

ovako bitno ti je u control panelu od windowsa stavit brzinu pointer na neku sredinu(5 ili 6),meni je 6,zatim obavezno maknut kvačicu sa enhance pointer precision

zatim u postavkama miša isto staviš speed isto na neku sredinu,meni je logitech na 5 a akceleraciju potpuno isključiš i staviš na 0,ja također nemam kvačicu ni na Us OS native drivers for speed i aceleration   i   enable angle snaping(to ustvari neznam da li vrši kakvu promjenu i da li bi bilo bolje imat uključeno)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 10:34 (M4X).
16 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

Pa imaš isto i u opcijama samih Windowsa za miša. Isključiš EPP i podesiš brzinu na sredinu (6).

:)
17 godina
odjavljen
Basta kaže...

Pa nešto se glupirao jučer da njegov lančić ne može nikako dolje. To kao da tebi netko kaže da ne možeš izvaditi mliječni zub...

Pojavio se na serveru, ja odmah presvičao tim da budemo na različitim stranama. Nedugo potom odoše dva lančića. Mekša drva ne pamtim da sam cijepao... Ali priznam, bio mi je upaljen čit jer kako bih inače mogao olmajti   maksa naguziti? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo,navijestam da ce danas Meksu pasti lancic sa vrata,od strane mene.. {#} Ako se ikako nademo negdje na istom serveru.

Zato, brzo napravi kopiju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Pa nešto se glupirao jučer da njegov lančić ne može nikako dolje. To kao da tebi netko kaže da ne možeš izvaditi mliječni zub...

Pojavio se na serveru, ja odmah presvičao tim da budemo na različitim stranama. Nedugo potom odoše dva lančića. Mekša drva ne pamtim da sam cijepao... Ali priznam, bio mi je upaljen čit jer kako bih inače mogao olmajti   maksa naguziti? {#}

Iskreno, nije mi jasno zasto je izjavio da mu ne mozes skinuti dogtag. Pogotovo na kanalima (tamo ste bili?).

Ako se cak i skempa negdje u kut i ima T-UGS i bas mu hoces uzeti tag, odes paratrooper style.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Iskreno, nije mi jasno zasto je izjavio da mu ne mozes skinuti dogtag. Pogotovo na kanalima (tamo ste bili?).

Ako se cak i skempa negdje u kut i ima T-UGS i bas mu hoces uzeti tag, odes paratrooper style.

Pa ajd znaj šta mu je... Nisam ja jurcao na njega jučer jer ni ne možeš se baš osobito na nekoga namjeriti u toj gužvi ali uvijek ih padne gro i znao sam da će i njegov. Palo ih je 20 u toj rundi. Prije 2-3 dana mi je jedan dečko u chat napisao "Please let me play" {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

I kako ti nije zao onda takvih likova? Kad ti tako napise.. Jesi čkapi..Baš...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

I kako ti nije zao onda takvih likova? Kad ti tako napise.. Jesi čkapi..Baš...{#}

Loše sam odgojen, oprosti mojim roditeljima {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
Basta kaže...

pohaxao si me i to je to,u onoj drugoj rundi i kasnije sam izgubio potpuno volju,nisam naviknut na server sa 32 igrača i da me netko 2 puta zakolje

neznam ni sam kako sam prijašnju uletio kod vas i napravio 18-3,i još se derem u chat i como rose da mi bace ammo za m416 jer sam sve popalio

i jedno ?,zbog čega nekad kad idem na quit izgubim sve bodove a npr. nekad quitam igru i score se svejedno na kraju prikaže

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 11:07 (M4X).
17 godina
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
M4X kaže...
Friday kaže...
Basta kaže...

pohaxao si me i to je to,u onoj drugoj rundi i kasnije sam izgubio potpuno volju,nisam naviknut na server sa 32 igrača i da me netko 2 puta zakolje

neznam ni sam kako sam prijašnju uletio kod vas i napravio 18-3,i još se derem u chat i como rose da mi bace ammo za m416 jer sam sve popalio

Sigurno si se sklupčao u kutu sobe i zaplakao. priznaj! {#}

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Sigurno si se sklupčao u kutu sobe i zaplakao. priznaj! {#}

i jedno ?,zbog čega nekad kad idem na quit izgubim sve bodove a npr. nekad quitam igru i score se svejedno na kraju prikaže

nisam,imao sam jedan početak za pamćenje puno bolji nego ovaj,tu sam bio razočaran jer sam morao quitat

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice