Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.869
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
cronux kaže...

ja sam ponovo krenuo malo sa supportom igrat i M27 mi je zakon {#}

ja se malo zezao sa m249, kakav je to predator od puške.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma joooooooj, m27 preferiram jer mi nije klasični LMG. dok sam prije bil nabrijan na support sve te velke beštije sam igral s bipodom i to tak da pustim svoj tim napred, a ja kempiram otraga i čistim ono kaj je daleko il kaj naleti (slažem se, to je n00bovski   {#} )

ali ono kaj najviše volim sa supportom je kada digneš tenk sa C4 u zrak

prekjučer igrao Death Valley i protivnički heli me gađa i netko ga ošteti sa stingerom i na jednu malu uzvisinu lik sleti da popravi helić, ja mu došao sa druge strane i kak me nije vidio, planatam c4. lik popravi helić, ode u zrak, udalji se 100m i... BOOM

satisfakcija sam tak {#}

Battlelog: 8string
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 12:43 (cronux).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo jedan "gameplay" klip od mene :D

chopper akcija sa pahuljicom i neonizom(jaran moj)

pricali smo mnogo gluposti tokom videa, jaran nije znao da snimam a i ja sam zaboravio u medjuvremenu hehe

i naravno u 720p gledajte

ja sam taj driver,dok je jaran taj sto odma na pocetku govori da mu je to najbolji dan u zivotu( jer je tv missileom sredio drugog helikoptera xD )

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mersimh kaže...

evo jedan "gameplay" klip od mene :D

chopper akcija sa pahuljicom i neonizom(jaran moj)

pricali smo mnogo gluposti tokom videa, jaran nije znao da snimam a i ja sam zaboravio u medjuvremenu hehe

i naravno u 720p gledajte

ja sam taj driver,dok je jaran taj sto odma na pocetku govori da mu je to najbolji dan u zivotu( jer je tv missileom sredio drugog helikoptera xD )

e vidiš kad netko tak dobro sa helićem igra moram pitati -> kada si u heliju dal igraš isključivo sve prek tipkovnice ili tipkovnica/miš combo?

14 godina
cronux kaže...

ma joooooooj, m27 preferiram jer mi nije klasični LMG. dok sam prije bil nabrijan na support sve te velke beštije sam igral s bipodom i to tak da pustim svoj tim napred, a ja kempiram otraga i čistim ono kaj je daleko il kaj naleti (slažem se, to je n00bovski {#} )

ali ono kaj najviše volim sa supportom je kada digneš tenk sa C4 u zrak

Meni su smiješni ljudi kojima je bipod noob. Lol. Ne mislim sad na tebe nego hrpa ljudi a bipod noob ovo ono? Zašto, zato jer je žrtvovao kretnje da bi zatvrio koridor ili prolaz?

hrpu puta sam znao zaključati prolaze sa pekčengom a ekipa samo nalijeće kao kreteni, nitko im nije kriv ako vide da ih se skida opet trčat u taj prolaz-.

Druga stvar je kad netko stavi bipod, nađe mali komadić prostora i puca tu dakle 200 metaka bez prestanka bez obzira ide tko ili ne.

Bipod je teška stvar za koristit, efikasno, hrpu puta te outflankaju ili ti pobjegnu iz rangea i yebga onda.

tako da...po meni efikasno koristit bipod nie uopće noobski.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
cronux kaže...

e vidiš kad netko tak dobro sa helićem igra moram pitati -> kada si u heliju dal igraš isključivo sve prek tipkovnice ili tipkovnica/miš combo?

pa da :) samo tastatura i miš

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

@Fila - slažem se, znao sam nakupit kilova kada se zbuksam na neku uzvisinu i nadgledam protivničku kontrolnu točku dok mi je tim pokuša osvojit

1 0 hvala 1
14 godina
cronux kaže...

@Fila - slažem se, znao sam nakupit kilova kada se zbuksam na neku uzvisinu i nadgledam protivničku kontrolnu točku dok mi je tim pokuša osvojit

pa da, zato su i stavili teške lmg, i ove više assualt lmgove, da si odabereš kakvu ćeš ulogu igrat sa njima.

Ili rush sa ovim manjimm puškama ili defenziva sa težim, zaključaš točku skidaš, tvoji dignu zastvu ti se pomakneš naprijed i tako malo po malo :)

16 godina
neaktivan
M249 mi je bila prva ljubav :) Odlična je i rastura na kanalima. Fino se slagala sa supresorom,ne znam kakva je sada.
Zadnjih dana se igram sa M16A4. Puškica je zvijer na srednje i dalje udaljenosti. Čak sam i parirao likovima na ESL-u. Puno je preciznija baš zbog burstova umjesto auto pucanja. Na blizu je malo problem kad se nađe više protivnika na hrpi. Vjerujem da bi se i to dalo svladati,ali treba striktno ciljati u glavu. I malo mi je smanjila bezglavo zalijetanje prema neprijatelju zbog toga,onako malo opreznije igram s njom.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Support clasa je jedino dobra za backrage, na metrou.

Moj PC  
1 8 hvala 0
14 godina
zdenko1991 kaže...

Support klasa je super za suportanje medica i engija, snabdijavenaj municijom...i c4 ninja na tenkove. Puške nisu precizne kao ar zato treba igrati opreznije i pametnije.

Ovisno o mapi i ulozi, odabrati tešku strojaru ili lakšu. Na teške ide flash jer su teže za kontrolirat ili čak extended ako ćeš bipodirat.

Lakše strojare isti setupi kao assault sa HB.

Support je super klasa, jako potrebna. Kad se na bazzaru puckamo po b i chain revamo, nebi bilo loše da netko baca kutije metaka jer kad se puno prefirea ode mucija yebiga.

16 godina
neaktivan
Ma,support je zakon klasa.
Jedino šta su usrali neke modove te se jednostavno ne mogu igrati bez medic klase :/
14 godina
Arabarran kaže...
Ma,support je zakon klasa.
Jedino šta su usrali neke modove te se jednostavno ne mogu igrati bez medic klase :/

Kad je assault op.

U bc2 je bar bio medic sa teškim strojarama pa je bilo ako oćeš liječit i dizat, onda savladaj m60 i njoj slične.

A assault bacaj municiju i spamaj m320. Iako je bilo i tamo malo bezveze zbog m320 spama, bolja je bila podjela.

Pogotovo mortar strike na recone, te c4 na sve klase skoro, i odabir pušaka kao m14 i g3 te thompson na engija ili recona.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 13:38 (fila2208).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Support klasa je super za suportanje medica i engija, snabdijavenaj municijom...i c4 ninja na tenkove. Puške nisu precizne kao ar zato treba igrati opreznije i pametnije.

Ovisno o mapi i ulozi, odabrati tešku strojaru ili lakšu. Na teške ide flash jer su teže za kontrolirat ili čak extended ako ćeš bipodirat.

Lakše strojare isti setupi kao assault sa HB.

Support je super klasa, jako potrebna. Kad se na bazzaru puckamo po b i chain revamo, nebi bilo loše da netko baca kutije metaka jer kad se puno prefirea ode mucija yebiga.

Da bi covijek rijec rekao. Sve 5. Jednostavno nije klasa za mene, kako kaze alpha za mene. Uvijek trcis za kilovima... XD

16 godina
neaktivan
Pa,nije ih bio problem svladati. Imaju upola manji recoil nego sada u bf3
14 godina
Arabarran kaže...
Pa,nije ih bio problem svladati. Imaju upola manji recoil nego sada u bf3

Kao i sve puške, ali želim reći da te svjedno netko dobro oderao sa abakonom, m416, aug itd, ako si ti bio na strojari.

Ali kuiš imao si teške strojare i medkit.

Ovdje imaš strojaru i metke, a ono...metaka ne fali  toliko koliko fali healtha uvijek. Često pogineš prije nego ispucaš sav ammo zar ne?

btw kako esl napreduje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 13:45 (fila2208).
13 godina
Battlefield 3

Najjači tim u battlefieldu je onaj koji zna svaku klasu uklopiti u tim i određenu taktiku tako da svak zna šta radi. Znači 3xmedic+support+inženjer(ili recon) u teamu gdje se igra 5va5, koji su uigrani, će uvijek razbiti tim od 5 medica koji su također uigrani (znači pričan o ljudima koji znaju igrati).

Dama_The_Crow
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da,zato su u bc2 assualt i medic bili ko prst i nokat,baš su dobro bile izbalansirane klase. Engie možda mrvicu OP,ali ne previše. Ovisno o mapi.
Esl,gurkam nekako. Zabavljam se i ućim polako,ali sigurno.
14 godina
Soldier977 kaže...

Najjači tim u battlefieldu je onaj koji zna svaku klasu uklopiti u tim i određenu taktiku tako da svak zna šta radi. Znači 3xmedic+support+inženjer(ili recon) u teamu gdje se igra 5va5, koji su uigrani, će uvijek razbiti tim od 5 medica koji su također uigrani (znači pričan o ljudima koji znaju igrati).

Da, samo to zahtjeva više treniranja i uigravanja od e ajmo svi 5 medic pa chain rev for the win jel tako :)

nebi bilo loše pogledati jel tko probavao na eslu tako neke taktike.

Arabarran kaže...
Da,zato su u bc2 assualt i medic bili ko prst i nokat,baš su dobro bile izbalansirane klase. Engie možda mrvicu OP,ali ne previše. Ovisno o mapi. 
Esl,gurkam nekako. Zabavljam se i ućim polako,ali sigurno.
Da, i koliko se sjećam ljudi su u bc2, pogotovo medici puno više revali i healali.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 13:53 (fila2208).
16 godina
neaktivan
Nisam stekao takav dojam. Ćak bi rekao da se u bf3 više reviva i heala jer više ljudi igra sa medicom.
13 godina
neaktivan
cronux kaže...

probao sam FAMAS, to se čudo isprazni brže nego ZET-ov tramvaj kada uđe kontrolor {#}

haha a jesam se nasmijao,hahahah

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
fila2208 kaže...

nebi bilo loše pogledati jel tko probavao na eslu tako neke taktike.

Maus je igrao sa pumparom i claymorima. Prilično uspješno, ak se ne varam.

BF3: _P3rky_xXx
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Mene je jučer maus izludio sa FAMAS-om. Moram i ja malo probati da vidim...

Famas: supressor, red dot, foregrip i deeeriiiii...   nisam mogao vjerovati kako padaju........ Doduše reload  {#}

Mislim da sam ja jučer igrao sa flash supressorom + grip + cobra - isto dobro ;)

famas+silencer+forgrip+run&gun = acc 32%{#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/53240564/1/355580419/

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
14 godina
berto kaže...

Ovi preko svi zajedno nemogu skupit 100colonela :)

šalim se, svaka čast 32%, ja nemrem toliko ni sa sačmom .:)

13 godina
berto kaže...

A šta ćeš kad si ekstremni njub  {#}

Dama_The_Crow
15 godina
berto kaže...

A jbmu maus, sad zdenko mora novi video raditi, i to sa famasom..pa kak će sad on to??

BF Nick: SwitchCRO
13 godina
fila2208 kaže...
berto kaže...

Znam ja kako izgleda njegov run & gun tako da tih 32% nije ni čudo :P

Od ti trči od spawna u kućicu onu na moru odnosno do kutija u sredini ovisno što mu je bliže mjesta spawnanja :P

Al, ipak 32% je za respekt unatoč svemu!

BTW

Ja sam imao 18% jučer, al uz istinski run & gun :P

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/53270992/1/247505760/

P.S.

Ovaj lik protiv nas što je igrao je čiter - naš je lik - jel tko čuo za njega?

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Ja bih isto rekao da su  klase u BC2 bolje složene. Meni se čini da su u BF3 support i recon skoro pa nepotrebni, tj. izostanak tih klasa se na ratištu najmanje osjeti (ako se uopće osjeti). Sve zadaće eng i ass mogu izvršiti.

Baš sam prije koji tjedan probao ponovo dobri stari BC2. Malo me nostalgija uhvatila na Oasisu, Arici i Panama Canalu. Prvo što mi je zapelo za oko je kako se sporo tamo trči bog te! Da i igra je u usporedbi s BF3 fakat poružna, puške kao da imaju samo vertikalni recoil itd... Ali svejedno, zakon je još uvijek.

KILL! Have no fear!
13 godina
neaktivan
Perki kaže...

Maus je igrao sa pumparom i claymorima. Prilično uspješno, ak se ne varam.

Ma Maus bi i prackom igrao uspjesno izgleda meni

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...
berto kaže...

Znam ja kako izgleda njegov run & gun tako da tih 32% nije ni čudo :P

Od ti trči od spawna u kućicu onu na moru odnosno do kutija u sredini ovisno što mu je bliže mjesta spawnanja :P

Al, ipak 32% je za respekt unatoč svemu!

mozda sa m16, sa famasom skroz drugaciji gameplay..{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice