Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.843
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sramotno je da se mladji decki od tebe, CptJackDaniels, ponasaju puno zrelije, a i konstruktivnije postove daju...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
xyan kaže...

Sramotno je da se mladji decki od tebe, CptJackDaniels, ponasaju puno zrelije, a i konstruktivnije postove daju...

Kako znaš da su stariji? netko tko se nazove po alkoholu u stilu ja pijem jack ja sam car, i ima fore tipa imam curu vi ne..nema više od 10 god.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

e dečki, dosadni ste...

zanimljiv video od  Frenkija o supressionu 

He who dares, wins
Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
xyan kaže...

Kako znaš da su stariji? netko tko se nazove po alkoholu u stilu ja pijem jack ja sam car, i ima fore tipa imam curu vi ne..nema više od 10 god.

Il se IQ kolje s vanjskom temp.{#}

14 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...

e dečki, dosadni ste...

zanimljiv video od  Frenkija o supressionu 

Ti si dosadan, ko proljev...sad si si napravio ovdje renome, rejpat cemo te u BF-u i na forumu. DP po domace...

13 godina
Battlefield 3

ne kuzim uvijek kad te netko pita za tvoj nick u bf3 uvijek izbjegavas temu,cak si mislim da ti ni nemas bf3 nego samo trolas bezveze {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Doca15 kaže...

ne kuzim uvijek kad te netko pita za tvoj nick u bf3 uvijek izbjegavas temu,cak si mislim da ti ni nemas bf3 nego samo trolas bezveze {#}

a sram ga napisat, sere bez pokrića jer je vjerovatno njubara na kvadrat. DA nešto valja ko čovjk i igrač već bi ga poznavali i znalo bi se za njega.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

na temelju velike potražnje izvolite. da ste se imalo potrudili, našli bi me pod temom BF3 nickovi.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/CptJackDanieIs/stats/187336056/

puno više igram bc2 pa evo i tu http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Cpt%20Jack%20Daniels/

statistike su i više nego prosječne, ali smatram se kežual igračom i igram sa frendovima kad se ponekad skupimo navečer + što mi buraz tu i tamo ukrade acc pa sam igra. Još se učim BF3 i eksperimentiram s oružjem, ali da ću past na niske grane i koristiti m16 tako intezvno, nema šanse. Na početku nisam imao ništ drugo, pa sam morao. Sam nadimak je nastao iz doba COD 5ice kad sam s par frendova oformio AA klan (nije najmaštovitije, ali opet javlja se fila. bar nije snajperwulf xxx ili sl.). i danas nas mrze na AMIC serveru. u BC2 sam dio TITS&ASS i uživao sam na BUGOvom serveru. Nažalost, nema me u registru branitelja.

He who dares, wins
Moj PC  
2 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...

na temelju velike potražnje izvolite. da ste se imalo potrudili, našli bi me pod temom BF3 nickovi.

puno više igram bc2 pa evo i tu http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Cpt%20Jack%20Daniels/

statistike su i više nego prosječne, ali smatram se kežual igračom i igram sa frendovima kad se ponekad skupimo navečer + što mi buraz tu i tamo ukrade acc pa sam igra. Još se učim BF3 i eksperimentiram s oružjem, ali da ću past na niske grane i koristiti m16 tako intezvno, nema šanse. Na početku nisam imao ništ drugo, pa sam morao. Sam nadimak je nastao iz doba COD 5ice kad sam s par frendova oformio AA klan (nije najmaštovitije, ali opet javlja se fila. bar nije snajperwulf xxx ili sl.). i danas nas mrze na AMIC serveru. u BC2 sam dio TITS&ASS i uživao sam na BUGOvom serveru. Nažalost, nema me u registru branitelja.

Ako si casual igrac, zasto nisi isto na forumu, nego si naporan u 3pm.

14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
CptJackDaniels kaže...

Ako si casual igrac, zasto nisi isto na forumu, nego si naporan u 3pm.

pa vidis da je decko ljubomoran...htio bi ispasti cool, a sad ne moze jerbo imaju bolji ^^. Najbolje mi je kako sere po m16 a 1. i 2. oruzje su mu aek i m16.

17 godina
odjavljen
CptJackDaniels kaže...

Džaba ti se uopće miješati u razgovor s ovim ESLovcima, ima ih hrpa na forumu, lupaju TD, ne vrijedi se spuštati na njihov nivo. opet, ak ih pustiš da divljaju po temi, onda dobiješ ovo sad.

što se tiče ovog frajera, nezz jel cheater il ne ali da s ovim kompom:

Intel Core i7-960 (3.2 GHz, LGA1366)

Gigabyte G1.Guerrilla ●

● Geforce GTX 550 Ti

● Corsair Vengeance DDR3 4x4Gb;

Mouse: KANA SteelSiries Black

● Mousepad: SteelSeries QcK + Steelpad

● Keyboard: Genius G235

frajer igra na 1024x768, s brutalno malim dpijem i naravno m16, samo spada u one što sam već opisao. Oni se nit mogu smatrat igračima BF3, a kamoli nekim profićima. 

550 ti je poprilično slabašna kartica. Sve low, 1680x1050 i igra se u nekih 60-ak fps, a pada i do 50... Nekima to nije dovoljno pa igraju na nižim rezama.

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 3

tocno sam znao kako ce to izgledati seres po nama esl igracima,a igras skoro samo metro i bazzar eventualno nesto drugo,ma daj igras metro i imas 12% acc mislim lol,seres ga onako skoro ni u vozila nisi usao,nesto malo,i ti onda nesto tu nama pregovaras sa 69h igre ma daj..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 17:16 (Doca15).
Moj PC  
5 2 hvala 1
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Suppresion je tu radi realizma. Da se može pucati otprilike di su igrači kako bi se pokrivao neki prolazi ili što već. Isto to rade u RL, pogotovo oni sa LMGevima. A ne da bi onima koji neznaju ciljati olakšali posao, mislim,, lol koji glupi razlog.

Ja isto tako mislim da je to jedna od boljih novih stvari koje su uveli u BF3, isto to sam vidio prvi put u Red Orchestri i odmah mi se dopalo.

Ako mislite da se stalno cilja kao u BFu varate se. Evo pa pogledajte par videa kako se to inače radi:

Taj kako reloada, na Karkandu ne bi izdržao ni minutu, a skor bi mu bio 1:13 {#}

BTW, isto mu traje reload  imao 1 metak u clipu ili prazan {#}

16 godina
moderator

Zašto imaš samo 4 prijatelja na battlelogu?Nitko te ne voli ili?

Btw Još čekam tvoj odgovor na moje pitanje od prošle stranice

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ja sam bio još veća njubara na početku,igrao sam sa 5700dpi i nisam mogao ništa i da sam imao i dva m16a3

danas sam pro na kanalima tdm sa 64 igrača gdje i sa pp-19 mogu bit uredno prvi na scoreboard,zato više i nemam potrebe koristit m16a3

da treniram i ozbiljno shvaćam igru kao npr. ljudina i zdenko bio bih bolji 101% od njih

Moj PC  
10 1 hvala 2
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Dali ce bolje izgledatei ako je video sniman sa frapsom na full size i na 30lock fps ili na half size i i 40tak fps snimanje???

Dali je vaznija kvaliteta ili glatkoca?

10 full size sniman na 30lock fps
1 halfsize na vise fps
http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
M4X kaže...

ja sam bio još veća njubara na početku,igrao sam sa 5700dpi i nisam mogao ništa i da sam imao i dva m16a3

danas sam pro na kanalima tdm sa 64 igrača gdje i sa pp-19 mogu bit uredno prvi na scoreboard,zato više i nemam potrebe koristit m16a3

da treniram i ozbiljno shvaćam igru kao npr. ljudina i zdenko bio bih bolji 101% od njih

Slazem se. Veliki tu.

13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Dali ce bolje izgledatei ako je video sniman sa frapsom na full size i na 30lock fps ili na half size i i 40tak fps snimanje???

A half size 60fpsa?

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
M4X kaže...

Slazem se. Veliki tu.

Forum će se srušiti ako max dobije više od 5 TU na svoj post...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Friday kaže...

možeš ti zezat koliko hoćeš ali ja još uvijek imam 3 i pol zvjezdice a ti 3{#}

17 godina
odjavljen
M4X kaže...
Friday kaže...

možeš ti zezat koliko hoćeš ali ja još uvijek imam 3 i pol zvjezdice a ti 3{#}

Znam, vidio sam da pišeš svagdje. Ja samo ovdje serem i malo na programerskom podforumu...

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
MARKOcVp kaže...

Naravno da će na full size bolje izgledati,al će ti na half size bolje raditi. :)

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

tocno sam znao kako ce to izgledati seres po nama esl igracima,a igras skoro samo metro i bazzar eventualno nesto drugo,ma daj igras metro i imas 12% acc mislim lol,seres ga onako skoro ni u vozila nisi usao,nesto malo,i ti onda nesto tu nama pregovaras sa 69h igre ma daj..{#}

{#} skoro mi se i ne da odgovarati, ali ajd. premium sam nabavio prije tjedan dana pa imam puno više mapa, ali većina mojih nema premium. Stoga igram s njima na serverima koji su dostupni i mape koje su tamo najzastupljenije. većinom ciljamo da je rush, ali kada oni promjene na conq, a nama se ne da tražit novi server jer smo svi skupaa. M16 sam koristio kad nisam imao ništa drugo da bih dobio nova oružja. ovo zadnje što sam igrao metro je bilo s KH2002 s kojim sam bez ikakvih attachmenta nabio 82/35, znači s novom puškom i bez dodataka, accuracy od 17% nije tako ni loš. vozila više volim uništavati sa zoljama i zato sam tužan to nema at4. Ljubljena djeco moja, vi se držite esla, ali barem nemojte gnojiti po temi. 

Ontopic: L85 je jedna od najljepših puškica u igri, samo šteta što nisu stavili njezin real life ciljnik SUSAT.

He who dares, wins
17 godina
odjavljen
Friday kaže...

Znam, vidio sam da pišeš svagdje. Ja samo ovdje serem i malo na programerskom podforumu...

prije sam više bio od koristi forumu,sada sam 90% vremena u ovom podforumu i pišem nekad bedastoće ali nisam jedini

14 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...
Doca15 kaže...

{#} skoro mi se i ne da odgovarati, ali ajd. premium sam nabavio prije tjedan dana pa imam puno više mapa, ali većina mojih nema premium. Stoga igram s njima na serverima koji su dostupni i mape koje su tamo najzastupljenije. većinom ciljamo da je rush, ali kada oni promjene na conq, a nama se ne da tražit novi server jer smo svi skupaa. M16 sam koristio kad nisam imao ništa drugo da bih dobio nova oružja. ovo zadnje što sam igrao metro je bilo s KH2002 s kojim sam bez ikakvih attachmenta nabio 82/35, znači s novom puškom i bez dodataka, accuracy od 17% nije tako ni loš. vozila više volim uništavati sa zoljama i zato sam tužan to nema at4. Ljubljena djeco moja, vi se držite esla, ali barem nemojte gnojiti po temi. 

Ontopic: L85 je jedna od najljepših puškica u igri, samo šteta što nisu stavili njezin real life ciljnik SUSAT.

Napisao sam ti vec cijeli elaborat, ali sam izbrisao. Ne zavredjuje netko poput tebe nista. Da sam ja moderator ko Pirat, dobio bi ti vec jedno 2-3 crvena, pa bi mozda razmislio, ocu li normalno sudjelovat u raspravi...

13 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...
MARKOcVp kaže...

A half size 60fpsa?

Pa yt opet smanji na 30fps i izgubis fluidnost, a full size bolje izgleda na 30fps nego na 40-50, dok half size bolje izgleda na vise od 30 fps, jednostavno half size mi izgleda glade, a fps kad snimam je isti ako ga ne lockam na 30, a 60 nemogu dobit sa recordanjem ionako... snimam kako i igram, na hifg detaljima sa texture ultra

13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
zdenko1991 kaže...
MARKOcVp kaže...

A half size 60fpsa?

Pa yt opet smanji na 30fps i izgubis fluidnost, a full size bolje izgleda na 30fps nego na 40-50, dok half size bolje izgleda na vise od 30 fps, jednostavno half size mi izgleda glade, a fps kad snimam je isti ako ga ne lockam na 30, a 60 nemogu dobit sa recordanjem ionako... snimam kako i igram, na hifg detaljima sa texture ultra

Nemas kaj razmisljat, full hd.

16 godina
moderator
MARKOcVp kaže...

Half size nemože ni na 100 fpsa izgledati bolje od full size.

Znači na full size će kvaliteta videa biti bolja,a na half size će vjerojatno izgledati fluidnije.

سمندری ڈاکو
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo rendo sam bezveze neke klipove u vegasu, 2 half size i 2 full size an iste postavke, 2-3minute

i ti full size akd se rendaju izgledaju isto fluidno ko ovi half size, samo su ovi full size ljepsi i ostriji

znam da je {#}, ali ova tema ima 2000 stranica, i ovog niceg za 1h nece biti :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 18:01 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
xyan kaže...

Napisao sam ti vec cijeli elaborat, ali sam izbrisao. Ne zavredjuje netko poput tebe nista. Da sam ja moderator ko Pirat, dobio bi ti vec jedno 2-3 crvena, pa bi mozda razmislio, ocu li normalno sudjelovat u raspravi...

A vi ESLovci kao normalno razgovarate? zato je snijeg danas zapao...

što se tiče frapsa, evo:  http://frapsforum.com/threads/best-fraps-performance-tips-afaik.559/ da bi postigao nešto poput Frenkija, level capa i sl, moraš imati bar 2 HDDa (on ima jedan ssd za igru i eksterni od 2tb sa esatom na koji snima fraps.

He who dares, wins
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice