Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

Suppresion je tu radi realizma. Da se može pucati otprilike di su igrači kako bi se pokrivao neki prolazi ili što već. Isto to rade u RL, pogotovo oni sa LMGevima. A ne da bi onima koji neznaju ciljati olakšali posao, mislim,, lol koji glupi razlog.

Ja isto tako mislim da je to jedna od boljih novih stvari koje su uveli u BF3, isto to sam vidio prvi put u Red Orchestri i odmah mi se dopalo.

Ako mislite da se stalno cilja kao u BFu varate se. Evo pa pogledajte par videa kako se to inače radi:

akcija počinje tek od 4:39

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 15:07 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...
CptJackDaniels kaže...

Meni se cini da tebi treba dobar psihijatar. Dam ti ja preporuku od moga. Vidis kakao je meni pomogao, prije sam bio seronja kao ti, dobro i sada sam ali ne toliki kao ti. ti si me nadmasio odmah u startu. 

Ljudina majstore...napokon loviš vibru ove teme....dobra zajebancija (i na svoj račun kad treba) i laganini trolanje. TU od mene {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Ako mislite da se stalno cilja kao u BFu varate se. Evo pa pogledajte par videa kako se to inače radi:

akcija počinje tek od 4:39

Hajde sad neko reci da je bipod za njiubine  {#}

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 14:56 (Soldier977).
15 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...

mogu komotno zaključiti: "OMG WTF CAMPER BUNNY HOPPER N00B"

BUNNY HOPPER N00B{#}

{#}

ti stvarno trebas pomoc...

cekaj ovdije pises da je kamper, a post kasnije ti smeta run&gun pa bi uveo vise realizma i trosio vagon metaka za ubit jednog covjeka

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
14 godina
neaktivan
berto kaže...
CptJackDaniels kaže...

mogu komotno zaključiti: "OMG WTF CAMPER BUNNY HOPPER N00B"

BUNNY HOPPER N00B{#}

{#}

ti stvarno trebas pomoc...

cekaj ovdije pises da je kamper, a post kasnije ti smeta run&gun pa bi uveo vise realizma i trosio vagon metaka za ubit jednog covjeka

Maus jel istina da pod suppresionom meci nemaju isti damage kao i bez? ajd ti onu svoju sa zaokruzivanjem vrijednosti i kill assist 96, 99 i 100 ^^

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 15:06 (xyan).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo baš sam se dobro sad nasmijao kad sam vidio ovog lika. Naravno riječ je o našim dragom PiS-ovcima, al ovog puta imaju novu mašinu u svojim redovima ;)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/UnStuni3d/stats/649166967/

Lik 40h igre, 6.5k killova s m16, k/d 7.7, acc skoro 30% itd. Ma da ima najbolju vezu na svijetu i najbolji komp ne bi ima ovako dobar account :D

Pa čak ni da je stari neki uigrani igrač ne vjerujem da je ovo izvedivo uopće :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Maus jel istina da pod suppresionom meci nemaju isti damage kao i bez? ajd ti onu svoju sa zaokruzivanjem vrijednosti i kill assist 96, 99 i 100 ^^

nemam pojma to nisam testirao, a sta se tice zaokruzivanja to nema veze sa time vec dmg pada linearno sa udaljenosti, a igra ne prikazuje health u decimalama pa se desi da nakon sta se okrenes za 180 i uvalis headshot CptJackDanielsu koj je isprejao vagon metaka na tebe s leda nastavis bunny hopat sa 0% {#}a ustvari imas recimo 0.5% healta itd...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 15:16 (berto).
13 godina
neaktivan

Covjek igra samo ESL...nisam ga nikada na publicu ni vidio....a ne kuzim sta je tebe to uopce i briga!???

13 godina
1.Lovac kaže...

Evo baš sam se dobro sad nasmijao kad sam vidio ovog lika. Naravno riječ je o našim dragom PiS-ovcima, al ovog puta imaju novu mašinu u svojim redovima ;)

Lik 40h igre, 6.5k killova s m16, k/d 7.7, acc skoro 30% itd. Ma da ima najbolju vezu na svijetu i najbolji komp ne bi ima ovako dobar account :D

Pa čak ni da je stari neki uigrani igrač ne vjerujem da je ovo izvedivo uopće :D

Sve mi se čini da su nekome haknuli account..PIS-ovci tko je nastradao??

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=%20UnStuni3d

{#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 15:21 (plavi83).
13 godina
neaktivan

a i morali smo napraviti neki transfer da Vam ne bude dosadno na forumu {#}

13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Counter strike esl nawb. Gle nemoj se ljutit, ali to je mozda samo tebi neizvedivo.

15 godina
Battlefield 3

to je netko od PISa uzeo novi account pa nas trolaju...hehe,dobra.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Gledao sam malo Shinoxov kanal i nije mi jasno sto je ono sto je upisao u chat :

Neki exec. autoaim. cfg  se zvao?

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
11 1 hvala 2
15 godina
berto kaže...

ma definitivno, neka se blura, neka je recoil jaci, ali da metci nestaju i zaokrecu za 90 stupnjeva 2 metra nakon sta su izasli iz cijevi ne...

Da, mene najviše izluđuje kad na bipod monitram pekčeng i spremam se za berbu killova. I onda netko zapuca sa ump stišanim sa 250m po meni.

Ok da se ekran zamuti, ali da miesteriozno dobijem super recoil...pa yebemu mater ako je do prije bio na nožicama i no recoil skoro, kako sam 450% veći recoil?

to me najviše izluđuje

Joe Cooker kaže...

Gledao sam malo Shinoxov kanal i nije mi jasno sto je ono sto je upisao u chat :

Jedva sam čekao da netko komentira...kako smo se smijali tome kad je shinox pokrenuo skriptu za aim assits i dmg modifier.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 15:26 (fila2208).
16 godina
moderator
Battlefield 3

Prijavite ovog lika,nemoguče da s 200h ima takav K/D.

Čiter 110%,ja sa ga prijavio.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

LOL, taj je stvarno u svatovima! {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
plavi83 kaže...

{#}

Ili možda šta je vjerovatnije da netko od njih ima hack ;)
A PiS-ovci koji se odma nešto branite dok ne vidim kako lik igra uživo, neću vjerovat da je pošteni igrač. Jer u Hrvatskoj ako postoji ovako dobar igrač onda ima komp od 30k kn i net vezu najbolju na svijetu :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

{#}{#} sto bi Spelac reko taj je svaki petak i subotu u svatovima a preko tjedna puca po sahranama....

13 godina
Battlefield 3

nije niciji novi account,decko igra samo esl,to je nesto malo publica odigrao..mozete pogledati njegov fragmovie ako zelite 

Moj PC  
6 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

....

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
Joe Cooker kaže...

{#}

Plakali smo od smijeha. {#}

Uhh niste vidli ostatak sta su pisali dado i ostali.. {#}

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
plavi83 kaže...

{#}

A PiS-ovci koji se odma nešto branite dok ne vidim kako lik igra uživo, neću vjerovat da je pošteni igrač. Jer u Hrvatskoj ako postoji ovako dobar igrač onda ima komp od 30k kn i net vezu najbolju na svijetu :D

ma nemaju oni hack... po meni im je najbolji igrac ljudina i sve uredno snima.. lijepo se vidi da dobro reagira, fino kontrolira recoil, nerusha, dobro poznaje inf mape i za svaki flag ima najbolju poziciju.. ni sam nisam mogo vjerovat da neko moze igrat tako dobro, al kad odigras preko 20 versusa na ESL-u bit ce ti jasno...  otkad igram ESL rijetko koju mapu na publicu imam manji k/d od 2,00... 

sto se tice ove nove igracine, normalno da je to neki stari igrac sa novim acc-om... il je war pig novi acc uzeo il tako nešto al nema veze.. vidim da mu je dobro krenilo ;)... 

kad bi svi 100. orlovi kupili nove acc-ove imali bi slicne stacove brijem, tak da je to ok...

Battlelog: Mily_Vanily
15 godina
drahic kaže...
Joe Cooker kaže...

{#}

Plakali smo od smijeha. {#}

Uhh niste vidli ostatak sta su pisali dado i ostali.. {#}

Ja sam mu vidio lice kad je upisao, trznuo se pa je ispalo kao da je upisao u chat , a htio u komp {#}

BE HAPPY xD : )
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Eto Milan Vam je rekao istinu....pa Milan je napredovo 100 x osjetio sam na svojoj kozi par puta {#}....covjek igra ESL i isplatilo mu se...isti slucaj sa ovim nasim novim kolegom...covjek po cjele dane igra ESL....

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
Joe Cooker kaže...

Ja sam mu vidio lice kad je upisao, trznuo se pa je ispalo kao da je upisao u chat , a htio u komp {#}

Da, šinox je inače čiter, ali nitko ga dosad nije otkrio ti si prvi to, ajde idi prijavi.

avast4000 kaže...

imam manji k/d od 2,00... 

sto se tice ove nove igracine, normalno da je to neki stari igrac sa novim acc-om... il je war pig novi acc uzeo il tako nešto al nema veze.. vidim da mu je dobro krenilo ;)... 

kad bi svi 100. orlovi kupili nove acc-ove imali bi slicne stacove brijem, tak da je to ok...

Krogovci kad bi mogli sa vama neki 12v12 ili bar 8v8? Vas ima puno?
ajde javite se nekom od naših, hvala.
jedino ako se bojite, onda ništa :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne kuzim, ako decko zeli igrati za PiS neka igra za PiS...samo se pitam, tko je benchan sada ^^ Odgledao sam fragmovie i prije vec, decko je odlican. Ne vidim da bi ikakav cheat imao, jednostavno igra fenomenalno

Mislim Sh1nox je igrao ESL PRO Series, svoejdobno (sprijecila ga operacija i beba) je bio 2. na ESLu u 1v1 jet, pa svejedno zeli igrati s nama ^^ Sad samo mi trebao poceti igrati u njegovom rangu. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
plavi83 kaže...

{#}

Džaba ti se uopće miješati u razgovor s ovim ESLovcima, ima ih hrpa na forumu, lupaju TD, ne vrijedi se spuštati na njihov nivo. opet, ak ih pustiš da divljaju po temi, onda dobiješ ovo sad.

što se tiče ovog frajera, nezz jel cheater il ne ali da s ovim kompom:

Intel Core i7-960 (3.2 GHz, LGA1366)

Gigabyte G1.Guerrilla ●

● Geforce GTX 550 Ti

● Corsair Vengeance DDR3 4x4Gb;

Mouse: KANA SteelSiries Black

● Mousepad: SteelSeries QcK + Steelpad

● Keyboard: Genius G235

frajer igra na 1024x768, s brutalno malim dpijem i naravno m16, samo spada u one što sam već opisao. Oni se nit mogu smatrat igračima BF3, a kamoli nekim profićima. 

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 16:10 (CptJackDaniels).
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Krogovci kad bi mogli sa vama neki 12v12 ili bar 8v8? Vas ima puno?
ajde javite se nekom od naših, hvala.
jedino ako se bojite, onda ništa :)

dodaj me na blogu pa se dogovorimo... bilo bi nam drago bacit koju partijicu....

Battlelog: Mily_Vanily
13 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...
1.Lovac kaže...
plavi83 kaže...

{#}

Džaba ti se uopće miješati u razgovor s ovim ESLovcima, ima ih hrpa na forumu, lupaju TD, ne vrijedi se spuštati na njihov nivo. opet, ak ih pustiš da divljaju po temi, onda dobiješ ovo sad.

što se tiče ovog frajera, nezz jel cheater il ne ali da s ovim kompom:

Intel Core i7-960 (3.2 GHz, LGA1366)

Gigabyte G1.Guerrilla ●

● Geforce GTX 550 Ti

● Corsair Vengeance DDR3 4x4Gb;

Mouse: KANA SteelSiries Black

● Mousepad: SteelSeries QcK + Steelpad

● Keyboard: Genius G235

frajer igra na 1024x768, s brutalno malim dpijem i naravno m16, samo spada u one što sam već opisao. Oni se nit mogu smatrat igračima BF3, a kamoli nekim profićima. 

Jel ti znas uopce kojeg pro igraca, i na kojim postavkama igra? Ili ovo sve od jala dolazi?

13 godina
Battlefield 3

ajde prekini naporan si vise,vec sam ti rekao daj nam svoj battlelog profil pa da vidimo sta i kako ti igras,a ne samo da trolas ovdje bezveze svako igra kako hoce.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice