Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...

P.S. Eno, gledam Pirat_HR ima 130% accuracy na M870. DAFUQ? To je moguće? Zamisli da nekom idiotu padne na pamet banirati ga zbog toga.

Pirat je napravio multikill sa nožem...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
Tonči kaže...

P.S. Eno, gledam Pirat_HR ima 130% accuracy na M870. DAFUQ? To je moguće? Zamisli da nekom idiotu padne na pamet banirati ga zbog toga.

Pirat je napravio multikill sa nožem...

{#}

Troll level: sensei
14 godina
protjeran
Tonči kaže...
M4X kaže...

evo prijavite ovog očiglednog čitera pa neka ga čim prije opet banaju,ima valjda aimbot...nekoliko puta se spawnam i svaki puta instant kill,ja sam ga prijavio ali sam zaboravio stavit link od meča

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/52279378/1/336431208/

Zašto očitog? Srećom MW2 i COD igre inače imaju killcam pa se cheatere lako uoči i dokaže:

Zašto je to cheat: bez obzira na kretanje igrača i miša, nišan je instantno na glavi meta, skakuće u trenu s mete na metu i sve headshota. Cheat je očit, jer se sve dešava računalnom preciznošću. Kako onda taj gore ima accuracy niti 10%? Možda je čovjek stao negdje i nišanio na spawn? Možda je kempao? To što igra samo 55 minuta, možda je iskusan igrač s novim profilom?

Ili su cheatevi postali izrazito sofisticirani da nisu savršeni (koji im je onda smisao?) i simuliraju ljudske greške ili je samo slučajno dobar igrač? Ima li što o killcamu za BF serijal? Onaj killcam iz trećeg lica je smeće, trebao bi nam killcam kao ovaj iz videa. Možda u BF4?

(ne kažem da nije očito da ima neki aimbot, jer je očito)

nema on aimbot nego ima one shoot kill, decko sprica bezveze i kada nekog apogodi padne mrtav. zato ima 10% acc i poginuo je zbog toga 20 puta.

Battlelog: ljudina
17 godina
Battlefield 3

Ovaj gore je očiti damage booster...

A multikill s nožem je moguć, pitajte Cecu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

da,takve recimo je dosta teško skužit kad su pametniji,ovaj nije baš

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Kakvo je to smeće od koda koji se brine od tome, kad igra sama ne može izračunati kako treba dmg na meti? Pa zna se točan iznos štete svakog metka, ne bi smio biti nikakav problem da igra ne pomnoži broj pogodaka sa štetom. Kako takav cheat uopće funkcionira? Opali 2 metka odjednom? Odakle? Igra ne kuži da je to nemoguće iz istog izvora kojem zatim ne nedostaje metaka? Uff...

Troll level: sensei
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
Tonči kaže...

Kakvo je to smeće od koda koji se brine od tome, kad igra sama ne može izračunati kako treba dmg na meti? Pa zna se točan iznos štete svakog metka, ne bi smio biti nikakav problem da igra ne pomnoži broj pogodaka sa štetom. Kako takav cheat uopće funkcionira? Opali 2 metka odjednom? Odakle? Igra ne kuži da je to nemoguće iz istog izvora kojem zatim ne nedostaje metaka? Uff...

Hehehe, a vele da će sve njihove daljnje igre koristiti ovaj engine {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 12:33 (Granzon).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Ceco je sa nožem srušio antenu na caspianu...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

{#}{#}{#}{#}{#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
TomoR kaže...

Ceco je Chucku Norrisu nožem odrezao brkove

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
ceco22 kaže...
Btw. Jucer sam zagrizao na to dignem jos jedan anti inf. Server sa instat spawnom vozila, a zabraniti stingere i igle xD .. Sinoc je test bio uspjesan, samo ne znam koju mapu uz kanale nagurat tako da bude glavna sora izmedju tenkica i mali helija.

Mislim da su tenkovi u prednosti. Imaju lockanje, gunnera i glavno top. + svi troje mogu biti engineeri i popravljat.

Odigrao sam prekjucer i jucer partije i na tvom i na jos jednom serveru. Kad sam bio na RU strani smo uvijek pobjedili, a na US izgubili.

Kakva su tvoj iskustva? Vidim da si ih dosta odigrao. Ovo kod mene je bila slucajnost?

Btw, a ne samo da se tenkovi bore protiv helica, nego i pjesadija moze skinut vozace.

Jucer sam postavio bipod, i skinuo vozace (i tebe, sorry) desetak puta.

M240 - dva metka su dovljna da se ubije pilot. Jedan u glavu, jedan u tijelo i gotovo. A kod pilota se skoro uvijek pogodi glava.

A sto se tice drugih takvih mapa, jedino mi na pamet pada Damavand. Ne znam kakva je situacija na malom Conquestu, da li je tenk + heli. A i onda se vecina borbe dogadja u tunelu, pa nisu helici toliko zastupljeni ko na Canalsima.

ceco22 kaže...
Ali imam par banova za igrace za koje mislim da svojom igrom kvare gust drugima tj. Abjuzaju ostatak ekipe. 

Oprosti ako sam ovo bio ja, upozori me na chatu. Znam igrati i izvan tenka {#}

Ne bi htio biti banan kod tebe, zabavan mi je server {#}

Btw, nekoliko puta sam unistio helic odma pri poljetnanju jer smo imali soflam, i sam mislim da to nije fer.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 12:46 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sretna Nova godina!

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 12:53 (1.Lovac).

4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Najjače mi je što cheater vodi glavnu riječ o raspravi o cheatovima.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ma nema problema Cyber.. Volim igrat sa domacom ekipom koja kuzi zafrkanciju, pa mogu nekom napisat u chat da je Veseo bez ljutnje.. :D.. Ma vecinom su banovi za ekipu koja je bila petokolonas, chat spameri ... Uglavnom dobro da si mi napomenuo damavand, mislim da i nova neka mapa ima samo scout od leteci .. Uglavnom server ide najvjerojatnije vcrs up.. Znaci bez stingera.. :D
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
@fila nemoj nam ljutiti Toncija. Opet ce nam battlelog srusiti :)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

S N 2013 G.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Citam tvoje postove i ne vjerujem, ko da si sa marsa pao?!? mislim ono... Postavljas pitanja i cudis se stvarima na koje vec i ptice na grani znaju odgovore... Pa nije igra jucer izasla....
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 13:55 (berto).
16 godina
odjavljen

Ne sjećam se da je ikad BFBC2 imao takav problem, a ni BF3 u početku. To je tek ozbiljan fail.

Kritičar u egzilu i sigurnosti emigracije
17 godina
Battlefield 3

Ajmo da vas čujem, za BF3 MP - AMD Phenom II x4:

3 945 Tray 95W 550 Kn
28 955BE BOX 125W 630 Kn
Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 14:13 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...

Box 955BE i clock na 3,8GHz+

13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Kak bi rekao mamic, za mene nijedan. A zasto nebi isao na bulldozera?

17 godina
zdenko1991 kaže...
191x7 kaže...

Kak bi rekao mamic, za mene nijedan. A zasto nebi isao na bulldozera?

AM2+ ploča, ne podržava AM3+ procesore (FX), a novca za zamjenu cijele platforme nemam. Barem ne da se isplati zamjena platforme.

13 godina
191x7 kaže...

AM2+ ploča, ne podržava AM3+ procesore (FX), a novca za zamjenu cijele platforme nemam. Barem ne da se isplati zamjena platforme.

Nego, zasto si ih uopce stavio ova dva?

955 je brzi i to je jedino vazno za igru.

Osim ako te muci cijena ili potrosnja. Ili omjer cijena/snaga. Al ni to nije vazno za samu igru {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

vidim i u Novoj godini smo zakoračili sa prozivanjem čitera po forumu.

stara ko i nova sve mi se čini. {#}

nisam igrao dobrih par dana i ima da me danas nema {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
191x7 kaže...

Osim ako te muci cijena ili potrosnja. Ili omjer cijena/snaga. Al ni to nije vazno za samu igru {#}

955BE me izađe nekih 80 Kn više nego 945. Tako da, razlika cijene nije velika ali je ima. Ono što me muči je 95W TDP vs 125W TDP.

Ploča mi ima već 3 godine, 4+1 regulacija bez heatsinka, skoro 3 godine dura unlockan x2 550 s dignutim naponom zbog stabilnosti.

I hladnjak, imam Freezer64pro koji je u biti nammijenjen za 95W TDP procesore, 125W TDM mu je već malo na knap...

17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

955BE me izađe nekih 80 Kn više nego 945. Tako da, razlika cijene nije velika ali je ima. Ono što me muči je 95W TDP vs 125W TDP.

Ploča mi ima već 3 godine, 4+1 regulacija bez heatsinka, skoro 3 godine dura unlockan x2 550 s dignutim naponom zbog stabilnosti.

I hladnjak, imam Freezer64pro koji je u biti nammijenjen za 95W TDP procesore, 125W TDM mu je već malo na knap...

Freezer64 drži starog phenoma 9850 bez yebemti - a taj je trošio kao termo peć. Meni je radio cca 2 godine bez ikakvih problema. Neka te hladnjak ne sekira...

Freak Show Inc.
14 godina
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
191x7 kaže...

Fakat se divim ekipi koja ima volje i znanja iscjediti i zadnji atom iz svojih mašina. {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

E, sad ti pitanje ima smisla! {#}

Btw, nisam ni znao da postoje hladnjaci za AMD koji nisu namjenjeni 125W procesorima!

Imam pre malo iskustva da bi ti pomogao.

Ali, posto ja na svojoj ploci mogu gurati 555BE otkljucan na B55 (mislim da je onda jednak 955) i jos k tome na 3,5 GHz, onda mislim da ti ne bi trebao imati nikakvih problema.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prije Intela 2500k sam imao 955be  i navedeni hladnjak, držao ga je bez problema, tako da nemaš straha. moj je bio klokan na 3.8 i temp u max nije išla preko 55

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Poslije ovih Intel - AMD prepucavanja citam testove po netu i toliko su razliciti, da ih vise ni nema smisla proucavati :-/

Procesor uopce ne utjece na performanse:

http://www.techspot.com/review/458-battlefield-3-performance/page7.html

Procesor i broj jezgri jako utjecu na performanse:

http://www.sweclockers.com/artikel/14650-prestandaanalys-battlefield-3/5#pagehead

Na kraju je najbolje kod sebe isprobati, pa onda odluciti....

Btw, koji je najjaci AM3 procesor koji bi mogao staviti na svoju plocu i koliko kosta? (X6 1100T?)

A koliko bi me doslo mjenjanje ploce (neka kvalitetnija, sposobna za dobar overclock) + Intel procesor (recimo i5 2500)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice