Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.170.278
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
berto kaže...
Blade Runner31 kaže...

Haha Maus i nista neznas o ovom je?kakvi servisi znam samo sitnice,npr smanjit cijev tenka da je mobilniji haha,ostalo pojma nemam reci {#}

Pa da, ali mobilnost je u dugom planu, cijev skratim vise radi canister shell-a da se kuglice brze sire kad ti je u blizini puno pjesadije na ovim gradskim mapama...

Znaci tvoj tenk izgleda kao panzer sa onom cijevi. Tweakercinooo!! XD

17 godina
odjavljen
M4X kaže...
Friday kaže...

ACB pro za tebe i većinu drugih (čast izuzecima poput cece, toma, juke i sl)

a je li,sad smo svi ljudine

Ne, zašto? Ja nisam igračina kao on, on nema smisao za humor kao ja. Prije dan-dva sam imao rundu sa 28 noževa (čak nisam igrao od početka). Kad ti budeš skidao tagove na tako grozno iritantan načina kao ja - odam ti priznanje. A do onda skupljaj što ti je potrebno za drugi service star, ja čekam 27. Za tebe PRO...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...

Kak znas da nisi morao ugasiti? Sad tocno sta rade, zaboravio sam ja imam 33 procesa ugasena ;)

Zdenko nemoj me j*bat i tjerati da te opet trolam. Nisam gasio nikakve servise. Riknuo mi je disk i instalirao sam win friško prije 2 mjeseca. Tako znam da nisam morao ugasiti...

Ma kakav je to znak? Kak ti hitreg radi? ;p

Pa ne izbacuje me iz igre, na to sam mislio. A hitreg... Ti misliš da ja razlikujem dobar i loš hitreg? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
berto kaže...

Pa da, ali mobilnost je u dugom planu, cijev skratim vise radi canister shell-a da se kuglice brze sire kad ti je u blizini puno pjesadije na ovim gradskim mapama...

Da da cuo sam da si i rebra u cijevi modao da dalje leti haha ae necu spamat vise,pogledajte onaj bench,jedini koji je gust gledat

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
berto kaže...
Blade Runner31 kaže...

Haha Maus i nista neznas o ovom je?kakvi servisi znam samo sitnice,npr smanjit cijev tenka da je mobilniji haha,ostalo pojma nemam reci {#}

Znaci tvoj tenk izgleda kao panzer sa onom cijevi. Tweakercinooo!! XD

Molim ljepo to nije tweakanje, ko vam je kriv sta igrate na windowsima pa nemate te opcije, meni to najnormalnije stoji u izborniku... cak postoji opcija da m16 ispaljuje municiju iz magnuma 44, ali ima dosta velik pad na otvorenijim mapama... pa na njima rade koristim .338 lapua municiju ;)
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 19:12 (berto).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlefield PREMIUM edition na Originu za 39.99€!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
M4X kaže...
Friday kaže...

ACB pro za tebe i većinu drugih (čast izuzecima poput cece, toma, juke i sl)

Ne, zašto? Ja nisam igračina kao on, on nema smisao za humor kao ja. Prije dan-dva sam imao rundu sa 28 noževa (čak nisam igrao od početka). Kad ti budeš skidao tagove na tako grozno iritantan načina kao ja - odam ti priznanje. A do onda skupljaj što ti je potrebno za drugi service star, ja čekam 27. Za tebe PRO...

na kojoj mapi

šta si sad postao sulejman veličanstveni kad si se učlanio u xxx,šteta kaj u bf3 nema nabijanja na kolac

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma bas si ono, ne cool max, za razliku od Fridaya. Dodje covjek u klan i kaze da ce nam svima podanfat, pa tko bi pozelio boljeg regrutanta XD

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo spammanje teme i tobože trollanje kao funny guys... Ček da se stanem smijati i diviti kako imate smisla za trollanje.  Jer ako trollaš faca si... 

Redikuli, Redikuli posvuda... 

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
5 4 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Evo je

zvjezdica broj 100

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 20:13 (fear619).
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nooir kaže...

Ovo spammanje teme i tobože trollanje kao funny guys... Ček da se stanem smijati i diviti kako imate smisla za trollanje.  Jer ako trollaš faca si... 

A jesi ozbiljan, nedaj boze da u bf3 temi netko se zajeb*va, ajde da se vratimo na tebi slicnije teme: m16 skileri wajn wajn, inf only wajn wajn, chain revajv wajn wajn wajn
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
13 godina
M4X kaže...

Tako je, svi smo mi ljudina. Imamo i majice, i šalice i sve.

Ljudina - heroj, a ne zločinac!

BF3: PerkYca
17 godina
odjavljen
Perki kaže...
M4X kaže...

Tako je, svi smo mi ljudina. Imamo i majice, i šalice i sve.

Ljudina - heroj, a ne zločinac!

joj vidio sam ono gricula ljudina fanboy,deni je odmah morao bit član...svaka čast ali malo fanboja za sad

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ekipa pogledajte sto sam sastavio za predatora u usporedbi sa mnom. ja neznam jesam ja lud ali meni se cini da on nema recoil i spread. koja je vasa procjena.

evo original video sa boljom slikom. premotajte na 4:30

http://www.twitch.tv/soul_ipredatori/b/350025696

ja ga pitam na live streamu. - can you please shot to whall without control recoil.

a on napise.- np,gay i iskljuci live stream.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 21:28 (bmwhartge).
Moj PC  
9 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Ekipa pogledajte sto sam sastavio za predatora u usporedbi sa mnom. ja neznam jesam ja lud ali meni se cini da on nema recoil i spread. koja je vasa procjena.

ja ga pitam na live streamu. - can you please shot to whall without control recoil.

a on napise.- np,gay i iskljuci live stream.

mislim da je nemoguce tako savrseno rukom ispravljat recoil puske.. bas mu miruje... podsjeca me na aek prije onog prvog patcha.. što je najgore lik takve stvari streama bez beda..  meni je sumnjiv svakako..

Battlelog: Mily_Vanily
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kak ne kuzis, on zna recoil kompenzirati, tebi o ne ide tak dobro. Jos da ova igra ide po paternu, ko recimo u cs-u znas di svaki metak ide, a ovdje imas bullet deviation...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Još 1 dan i 15 sati O&O Defrag 15.8 Pro poklanjaju besplatno @ http://giveaway.downloadcrew.com/offer/oo_defrag_158_professional/29118

Zašto bi to bilo vezano uz ovu temu? Pa ako se defragentira s opcijom COMPLETE/Access fajlovi kojima se često pristupa smjeste se na najbrži dio diska što bi značilo brže bootanje Windowsa i ono bitno - brže učitavanje battlefielda 3.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
7 1 hvala 15
14 godina
neaktivan
berto kaže...
nooir kaže...

A jesi ozbiljan, nedaj boze da u bf3 temi netko se zajeb*va, ajde da se vratimo na tebi slicnije teme: m16 skileri wajn wajn, inf only wajn wajn, chain revajv wajn wajn wajn

Meni ti "skilleri" nisu problem nit vajnan, nego se čudin likovima koji u igri sa 1 000 000 kombinacija i generalnom raznolikošću, oni koriste jedno oruzje na dvi mape. pazar i metro. 1500 sati. Al ko voli... I neman ništa protiv dobrog trolanja tu i tamo al ovo ode je odavna fijuuuuuu.. Što je još bolje od ičeg ode, vas 6-7 iz istog klana i sa ts-a ode jedni druge tobože trollate i postavljate si pitanja. Još će te počet sami sebe citirat i odgovarati si. Blizu ste, već "trollate" sami sebe. :trollface:

Evo ljudinin post je zanimljiv ali lik je smrdljivi čiter, otvaran donacije za ekspediciju da ga odemo isprokidati. Prebiti.  Inače san ptotiv nasilja. 

Mob. je ogradjujen se od grešaka. 

[M|C] 7emper_fi
17 godina
odjavljen
nooir kaže...
berto kaže...
nooir kaže...

Meni ti "skilleri" nisu problem nit vajnan, nego se čudin likovima koji u igri sa 1 000 000 kombinacija i generalnom raznolikošću, oni koriste jedno oruzje na dvi mape. pazar i metro. 1500 sati. Al ko voli... I neman ništa protiv dobrog trolanja tu i tamo al ovo ode je odavna fijuuuuuu.. Što je još bolje od ičeg ode, vas 6-7 iz istog klana i sa ts-a ode jedni druge tobože trollate i postavljate si pitanja. Još će te počet sami sebe citirat i odgovarati si. Blizu ste, već "trollate" sami sebe. :trollface:

Evo ljudinin post je zanimljiv ali lik je smrdljivi čiter, otvaran donacije za ekspediciju da ga odemo isprokidati. Prebiti.  Inače san ptotiv nasilja. 

Mob. je ogradjujen se od grešaka. 

Imam osjećaj da sam prozvan u ovom postu...

Freak Show Inc.
13 godina
bmwhartge kaže...

Ma 100% citercina mamu mu j. I onda mi dođe na esl pa me  ubija sa preciznoscu olimpijskog strijelca. Znao sam!

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ma 100% citercina mamu mu j. I onda mi dođe na esl pa me  ubija sa preciznoscu olimpijskog strijelca. Znao sam!

Sjecas se onih koji su nas ubijali s milion metara na metrou,ko ce sad jel dobro gadja ili je citercina,to je ono najgore sto fol u esl sve 5 a ovakvih kao sto je ljudini post milion igra,pa se ti misli

LJudina ovom puska ne mrda ni milimetar

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 23:46 (Blade Runner31).
14 godina
neaktivan
Ma ja sam sa damom odigrao par rundi na esl-u.. Ja sam noob pogotovo odkada sam presao na mohw jer je mehanika igre drugacija. Ali da mene tip od 20puta koliko me je ubio uvijek ubije sa prvim metkom je smijesno i to sa aekom na bilo kojoj udaljenosti. Mozda je covjek cist ko suza , a mozda ne. Jedan kvalitetan kill cam bi rjesio sve npr. Kao onaj u Crysis 3 i sl. I iskreno se nadam da to bude dio BF4 , jer bez sumnje bf3 je najpotpunija MP FPS igra. Ali tako male sitnice je znaju napravit jako ne zabavnom igrom. Nadam se da je BF3 samo jedna jako dobra beta za BF4, zivi bili pa vidili. BtW. 53team sutra organizira jedan mali gaming maraton sa pocetkom na BC2, pa MOHW, BF3. Pa tko je zainteresiran moze nam se pridruzit. Informacije o serverima imate na www.53team.org
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
ceco22 kaže...
BtW. 53team sutra organizira jedan mali gaming maraton sa pocetkom na BC2, pa MOHW, BF3. Pa tko je zainteresiran moze nam se pridruzit. Informacije o serverima imate na www.53team.org

U koliko sati sutra?

Dama_The_Crow
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Čiterčina je zicer, ima grip, a on smanjuje preciznost long range fire. nema šanse da uspije skompenzirati recoil jer nikad ne znaš di ći ti gun potegnuti.

DICE bi trebao izdati BF3 super tard edition gdje će bit samo m16a3 i te dve mape, stavi cijenu na 100$ i sigurno će prodati  milju komada. Uopće ne kužim kako se nekom da samo to spamati, ali onda vidim da je frajer u wow-u došao do max levela samo skupljanjem biljki{#}

"He who dares, wins"
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma....niti jedan kill mu puska ne ide prema gore i da kompenzira barem 10 posto puta bi mu puska pobjegla da je neznam kakvi pro ali ovom niti jednom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dama ne vidim preko mobitela sada, ali vjerojatno pitas mene. Mislili smo poslije podne, jer sam ja nocna pa je sutra spavanje bar do 15h :)
14 godina
neaktivan
Btw. Vidim u novom modu capture the flag su vozila hm.. Moglo bi biti malo drukcije i navodno dolazi jet sa dva mjesta sto me najvise plasi.. Vec sad su jetovi OP, ako to stvarno bude istina i ne bude razlike izmedju sadasnjih i toga vidim novi alat za silovanje.
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ee trebam pomoc oko igrice...Igram na serverima i nakon 10 min me izbaci i pise "Game disconnected: your connection to the server timed out."

Prvo sam mislio da je to zato kaj sam kempo al poslije sam cijelo vrijeme rusho po mapi al i dalje.

Konekcija na internet mi je dobra(ping 50) i update od 7GB mi je skinlo za 1.5 h.

Igram sa frendovima i samo mene izbaci njih ne.Koji bi mogo bit uzrok toga??

0 0 hvala 0
17 godina
soljky kaže...

Ee trebam pomoc oko igrice...Igram na serverima i nakon 10 min me izbaci i pise "Game disconnected: your connection to the server timed out."

Prvo sam mislio da je to zato kaj sam kempo al poslije sam cijelo vrijeme rusho po mapi al i dalje.

Konekcija na internet mi je dobra(ping 50) i update od 7GB mi je skinlo za 1.5 h.

Igram sa frendovima i samo mene izbaci njih ne.Koji bi mogo bit uzrok toga??

Pogledaj prvi post u temi, traži uPNP fix.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel moguce prebaciti BF3 na novi SSD bez dodatne instalacije i skidanja igre? Zna li tko kako? Thx

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice