Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.061.778
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
avast4000 kaže...
Friday kaže...
avast4000 kaže...

Ko je voda croga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
avast4000 kaže...
Friday kaže...
avast4000 kaže...

Ko je voda croga?

kliknes na battlelog, zatim na opciju platoons, zatim find or create platoon, zatim u opciju search platoon napises Cro Gunners tao ti sve pište hakeru :)

Battlelog: Mily_Vanily
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tko nije vidio..

End Game DLC - Teaser

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
10 0 hvala 6
13 godina
Battlefield 3

Kaje ovo?

To je taj najavljeni patch protiv smaka svijeta? :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako mi brišu komentare pa to je strašno... danny moj danny di će ti duša...

12 godina
protjeran
Sad sam trenutno poslovno otsutan javim se kasnije! Pusa
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kaje ovo?

LINK

14 godina
Battlefield 3

Baš sam se žalio fridayu kako je tema postala dosadna i eto ga, super.

Kokice su tu, derite dečki.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ekipa dosta je bilo. Izvadio sam kartone u svim bojama, obrisao prašinu s tipke "dodijeli karton" i spreman sam na sve.

Do you feel lucky, punks?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 16:46 (Danny_HR).

8 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
avast4000 kaže...

U pakao zna se.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ekipa dosta je bilo. Izvadio sam kartone u svim bojama, obrisao prašinu s tipke "dodijeli karton" i spreman sam na sve.

Do you feel lucky, punks?

kad smo kod kartona koji ti je ono žiroraćun ?

17 godina
neaktivan
Na PP-u je.
Al nek uplata ostane među nama, nemoj da drugi znaju za to. OK?
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kaje ovo?

to je deelce za battlevile.. uzgoj krumpira, gađanje istim i te šeme{#}

17 godina
Battlefield 3

Nego, jel ide taj motor na zadnji? Jedva čekam prvi stunt video {#}

BTW, Slavica iz Dice-a (druga kumina sestrična od svekrvine zaove što se doselila iz Govnoševaca) mi poslala alpha verziju EndGejma da isprobam.

Pošto vidim da je sad tweakanje totalno in, al ono, totalno, malo sam spimpao ini fajlove, maknio plavi filter, dodao nove hi-res teksture i namjestio tenkić & motorin za jedan screenshot {#}

U pozadini se vidi dio nove mape The Trpinya Road {#} 

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
thesekiman kaže...

Tko nije vidio..

End Game DLC - Teaser

Mapa liči na Harvest day il mi se čini?

14 godina
Battlefield 3

Gangnam style ima miljardu pogleda i 5 je sati, to je to, smak svijeta.

Ekipa it was pleasure playing with you!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
avast4000 kaže...

U pakao zna se.

Hahahaha. Dobra, dobra. Nisam mogao ugasit stvar do kraja, skroz je fora. Nego, moram zatražiti da se ne ubija jedina konstruktivna rasprava u ovoj temi, a koja se tiče uzgoja krumpira i šumskih jagoda u studenome. Mislim, ako već budeš brisao prepucavanje ovih njubara i lowara te dječice kojoj curi mlijeko s usta i bala te koja veze nemaju u BF3 i koje mogu ja sam dobiti jednom rukom 1 vs 63, samo pištoljem, a koji se udružuju u klanove, jer misle da imaju neke šanse i da je to strašno važno. Eto, toliko.

{#}{#}{#}{#}

Troll level: sensei
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Na PP-u je.
Al nek uplata ostane među nama, nemoj da drugi znaju za to. OK?

uplaceno.. samo psss...

14 godina
pirat kaže...
Možemo kasnije,ali s minama CQ Large..

Moze, samo ti ponesi pivu a ja ću roštilj pa da prvo malo bacimo i nesto pod zub {#}

Ne bih te htio raznijeti u sto komada a da prvo ne kušaš pokoji specijalitet kuće......{#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
13 godina

thesekiman kaže...

Tko nije vidio..

End Game DLC - Teaser

Need for speed 

Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Tko nije vidio..

End Game DLC - Teaser

Terminator 2, trka na motoru! VROOOOOOOM

KILL! Have no fear!
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ko je voda croga?

Zar je bitno to? Ja sam ako će ti bit lakše ;)

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
15 godina
Battlefield 3

Patch 3GB, ma mos mislit, necu updateat

its summer in here...
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
zdenko1991 kaže...

Ko je voda croga?

Zar je bitno to? Ja sam ako će ti bit lakše ;)

Ma onda mi je sve jasno...

17 godina
odjavljen
avast4000 kaže...
Jovanka kaže...
avast4000 kaže...

zivili ili ŽIVJELI, kako bi reko prof. dr. sc Hrvatskog jezika i znanosti pravopisa Jovanka...

Ma sve pet, bio ja doktor ili ne; ali to ne mjenja na stvari da si se ti svojim nastupom deklarirao kao zadrta, ksenofobična seljačina i primitivac... Soooooooo, high five {#} I nema načina da to popraviš, što se mene tiče; žao mi te je.

PS Ful si nas isprdao, ali ono stvarno FUUUUUL na najače; još dolazim ksebi od šoka u koji si me bacio, evo priznajem pred svima... Trebalo mi je pola sata da prestanem sisati palac ispod stola! {#}

tebe nit sam sprdo nit prozivo.. neam zasto.. nit znas igrat, nit znaš pricat... to ti je dovoljno

Topino pa ti nemaš ni 1000 kilova nožem a tu se razbacuješ dog tagovima {#}

Vidi šta njubina (colonel 42) radi

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

obrisao prašinu s tipke "dodijeli karton" i spreman sam na sve.

Haha zar imas kraticu na tipki za kartone, insert- zuti delete- crveni,premda bi nekima home bio zuti haha

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ovdje svi za sebe smatraju da su dobri igraci, kao neki pro gameri, a ovi koji su nesposobniji od vaseg opcenito realno niskog levela skila tu placu da su ovi drugi cheeteri sto su nesto bolji, a istina je da vas preko 95% nemate pojma o Battlefield kompetitivnom gameplayu sa visokom vjestinom pa onda tu pisete kako vam to nije bitno i druge spustate a isti ste svi, istice se tek nekoliko igraca iz pisa i eventualno pokoji jos, kad dodje neki malo uigraniji tim iz vana gubite sramotno tako da BI VAM BILO PAMETNIJE DA SE MAKNETE SA FORUMA I IGRATE BATTLEFIELD A NE DA CAMITE OVDJE I PREPIRETE SE KO BABE I SAMI SEBE POKUSAVATE UVJERTI DA ZNATE IGRAT A POJMA NEMATE - KAD SE POJAVI MALO UIGRANIJI TIM NEMA VAS NIGDJE - TO JE VASA REALNOST I ISTINA KOJU SVI POKUSAVATE SAKRIT A JASNA JE KO DAN, VRIJEDI ZA VAS 97%

PR0MATRAC
Moj PC  
5 10 hvala 0
17 godina
odjavljen
PR0MATRAC kaže...

Ovdje svi za sebe smatraju da su dobri igraci, kao neki pro gameri, a ovi koji su nesposobniji od vaseg opcenito realno niskog levela skila tu placu da su ovi drugi cheeteri sto su nesto bolji, a istina je da vas preko 95% nemate pojma o Battlefield kompetitivnom gameplayu sa visokom vjestinom pa onda tu pisete kako vam to nije bitno i druge spustate a isti ste svi, istice se tek nekoliko igraca iz pisa i eventualno pokoji jos, kad dodje neki malo uigraniji tim iz vana gubite sramotno tako da BI VAM BILO PAMETNIJE DA SE MAKNETE SA FORUMA I IGRATE BATTLEFIELD A NE DA CAMITE OVDJE I PREPIRETE SE KO BABE I SAMI SEBE POKUSAVATE UVJERTI DA ZNATE IGRAT A POJMA NEMATE - KAD SE POJAVI MALO UIGRANIJI TIM NEMA VAS NIGDJE - TO JE VASA REALNOST I ISTINA KOJU SVI POKUSAVATE SAKRIT A JASNA JE KO DAN, VRIJEDI ZA VAS 97%

OK

Freak Show Inc.
13 godina
avast4000 kaže...

tebe nit sam sprdo nit prozivo.. neam zasto.. nit znas igrat, nit znaš pricat... to ti je dovoljno

Sorry Danny/Pirat, moram držati raspravu ontopic i ovo mi kao PP nema nikakvog smisla; ako vam ne legne, primit ću što me ide... {#}

Uglavnom, moj novi omiljeni ksenofobu AKA avast4000 AKA milly_mesar; sad si mi ga met'no! Za razliku od tebe elokventnog (to je taj rad, onelineri kikaju es!) ja sam opet ispod stola i sisam palac! {#} Stoji da "nit sam sprdo nit prozivo" (LepanašahrvaCka), ali vrijeđaš i provociraš "tijelo"/društvo koje sam osnivao i kojem pripadam zadnjih 7, a uskoro 8 godina.

NEMOJ da pustim ESL_Bandite(TM) (sorry, ali bez Nicole Kidman) s lanca, da ne bi bilo plakanja. Ja bi isto pripomogao ali se još oporavljam od šoka i žuljeva na palcu od sisanja. Ali iskreno noob sam, pa radje puštam velike dečke!!! {#}

Vidim da volis vaditi pricu iz konteksta, s obzirom da si izvadio tag od prije metar dana slutim da se iznimno palis i vlažiš na tagove i da imaš zavidnu kolekciju screenshotova (majkoisusova... {#}); i neka ti je, samo ti uzivaj. Samo bih istaknuo da je prilikom tog taga pisalo score 2-4 za mene; a tag sam ti već pokupio (priznajem, kompletno slučajno! {#}) par minuta ranije tako da dobro si mi ga vratio {#}

S druge strane, super vam je bila fora; ako se dobro sjecam vas 5-6 lovite nas dvojicu; najači ste, iako i dalje je pisalo 2-4 kills za mene! Pusica {#}

PS Licemjeran si, tu kao prezires Cigane, bildere i ine manjine (iskreno sam se začudio što Srbe nisi spomenuo); a ono Milly Vanilly (pssst, ali bili su crnci! <SFX BB-Sabotage> OMFG </SFX> , ili vrati iskaznicu ili bi ti škvadra fudbalski huligani i dopisna podružnica KKKa mogli raditi probleme!!!

PPS Skretanje s teme (da te podsjetim, pricali smo o tvom zadrtrom i ksenofobičnom ispadu) koje pokušavaš isfurati ne pušim, iako priznajem zna biti zabavno. Gaddemit, zahebo sam se, moram se vratiti sisanju palca...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 19:28 (Jovanka).
13 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

Ne pretjeruj, ali ok.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice