Pozdrav ekipa nick: Zabacar, pa me dodajte da malo pucamo zajedno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li je itko dobio dag za CO-OP, jer vidim da ja nemam, a imam service star.
Nema ga, iako je DICE obećao sa svakim patch-em da će ga popraviti i da će se pojaviti na listi.
Evo jednog od fotografa
Odlicno, a drugi je Danny!
I to je rjeseno!
Dobro napreduje slika.
Jos ce biti verzija s "Ostali clanovi BUG zajednice" pa nekakav popis sa strane.
I jedna HR verzija, nesto tipa "Pozdrav s Wake islanda."
I onda cu mozda primati zelje za privatne kolekcije.
Danny do kada su ti dali ovi iz Dibolica server... vidim da je jos ziv.... pa ne bi bilo lose da sutnes nove mape na njega :P da umre kao i zadnji sa stilom... :)
Evo i mene Cyber
cucao sam iznad tebe - 46 - Shukiii
Ovaj popis je izgleda malo ranije snimljen jer nema niti našeg Petka tj Friday-a, a čini mi se da sam baš njega timkillao sa helijem
Fear, ti si zasluzio da te tagiram?
ane
Fear, ti si zasluzio da te tagiram?
ane
Vec si gore.
Ceka se ostatak....
Moglo bi bas lijepo ispasti...
Pitao si za fotografe? Evo ti Danny
Ne dirajte se u geodete!!!
Evo jedne od ideja:
http://www.zaslike.com/files/5s3tg4fqob4ifc853f5.jpg
Tako da ce se moci javiti i oni koji su u mislima bili s nama, a zele biti na slici
Danny troll
Tagiranje slike je u postupku.
Imam nekoliko slika iz drugog kuta ali su se skoro svi pomaknuli, pa mi bas ne pomaze :(
Napisite koji ste.
Na mjestima su dva-tri lika jedan na drugome, pa i to napisite ako skuzite da sam fulao :)
http://www.zaslike.com/files/jczra2bup3k4yl2sivmu.jpg
meni nekako nabacano izgledaju ta imena iznad/ispod/preko likova i samo se mucis koga gdje tagat, mogao si možda samo na dnu slike diskretno neki mali font i nabrojit tko je bio, malo vecim fontom bug forum i datum, bez ovog gore wake island.. eto samo prijedlog koji se ne mora prihvatit
Super, laganini ste me zgurali sa slike - siguran sam da sam ili Ime 8 (najverojatnije) ili Ime 20, ali uzeli si ih Kalimero i Dama...
Na mjestima su dva-tri lika jedan na drugome, pa i to napisite ako skuzite da sam fulao :)
http://www.zaslike.com/files/jczra2bup3k4yl2sivmu.jpg
meni nekako nabacano izgledaju ta imena iznad/ispod/preko likova i samo se mucis koga gdje tagat, mogao si možda samo na dnu slike diskretno neki mali font i nabrojit tko je bio, malo vecim fontom bug forum i datum, bez ovog gore wake island.. eto samo prijedlog koji se ne mora prihvatit
To su sve layeri, za promjenu svega mi treba pola minute.
Bit ce i tocno takva verzija koju si naveo
Ali vjeruj mi, ljudi vole kad su tocno oznaceni.
Super, laganini ste me zgurali sa slike - siguran sam da sam ili Ime 8 (najverojatnije) ili Ime 20, ali uzeli si ih Kalimero i Dama...
Hvala na informaciji.
Rjesit cemo to.
Bio si assault? Pa ostao je 16 koliko vidim?
EDIT: Kalimero je lutao okolo, pa postoji mogucnost da je on 16.
Ja sam bio tamo sigurno jedno vrijeme jer sam se iznenadio kad sam vidio sandmana, ali sam bio i u helikopteru, a Cyber tog nije ni numerirao iako se vidi da je netko na guner poziciji.
Ja sam bio tamo sigurno jedno vrijeme jer sam se iznenadio kad sam vidio sandmana, ali sam bio i u helikopteru, a Cyber tog nije ni numerirao iako se vidi da je netko na guner poziciji.
A LOL, fakat!
Onda si ti u helicu, a Tomo na tvojoj poziciji.
Jedino mi jos nije jasno dal je desno netko s Perkycom, cudno noge stoje, i kao da ima dvije glave
A danas malo zaj*bancije...
Bik je bio posebno uzrujan
Ej, ima mi tebe na slici??
Jesi se razmaho nozem
Jesi se razmaho nozem
Nema, bio sam na večeri. Ma nije mi se dalo nešto ozbiljno igrati pa sam išao skupiti lančiće koje još nemam (i neke koje već imam ali su zvučna imena pa ih je lijepo imati). Fali samo nexus ali glava mi puca i ne mogu više (a i nabio je nemesis na meni smrad )
Ime 18 = Innion
Imao sam unlockan digital blue camo za amere koji sam obukao, a nisam ispunio assignment... Kasnije idem opet stavit camo na drugom serveru, nema camoa... Dobro bar je za fotkanje poslužilo :D
Nema, bio sam na večeri.
Vidis, a Kalimero je bio siguran da te vidio na fotkanju....
Ok, trazim dalje...
Ime 18 = Innion
Imao sam unlockan digital blue camo za amere koji sam obukao, a nisam ispunio assignment... Kasnije idem opet stavit camo na drugom serveru, nema camoa... Dobro bar je za fotkanje poslužilo :D
Super, kratki nadimak, ide ti iznad glave :)
Mislim da je server bio unranked pa je onda svima sve otkljucano.

Ljudi, odlične partije večeras na xXx serveru. Hvala na posjeti i dođite opet.
ovaj m16a3 je stvarno noob oružje,jači je od svih...vjerovao sam da nije ali ipak je
a na ovom xxx serveru il su samo čiteri ili svi pacijenti igraju na 800*600 sa raznim tweakerima kao ljudina,nema šanse onako pogađat hs i to sa ogromnih udaljenosti
Ljudi, odlične partije večeras na xXx serveru. Hvala na posjeti i dođite opet.
Istina...uzivancija
ovaj m16a3 je stvarno noob oružje,jači je od svih...vjerovao sam da nije ali ipak je
a na ovom xxx serveru il su samo čiteri ili svi pacijenti igraju na 800*600 sa raznim tweakerima kao ljudina,nema šanse onako pogađat hs i to sa ogromnih udaljenosti
tko kaze da ja igram na 800x600. Ja sam povecao rezoluciju.