Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.048
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Battlefield 3

misticni rekao sam ti da probas dici napon na grafickoj.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdravlja vas gay

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
11 1 hvala 2
13 godina
Re: Battlefield 3
Scrappy kaže...

pozdravlja vas gay

Aaaaaa znao sam.......  napokon je izašao iz ormara  {#}

Dama_The_Crow
17 godina
Battlefield 3

Jep reklao si ali nisam to napravio. budem probao. Ali ghrafa je bila i kod krumbe i tamo je padala. U početku se samo srušilo bez ikakvog errora. Na tri windowsa je bila na sva tri isto. Počelo se dešavati nakon dlc Armored kill.

Prvo su mi radili driveri 296.10 i bilo je ok kad je izašao dlc navečer normalno ugasim komp a ujutro moram ponovo instalirati drivere jer se ovi prilikom dizanja poblesave i nedaju mi pokreniti monitor u full hd nego daju neke blesave rezolucije. A svi driveri nakon toga ne rade kako treba i tresu me van iz igre. Samo BF jer CS-GO radi bez greške.

windows 7

[URL=http://www.pis-klan.com][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 14:18 (CroMystiq).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CroMystiq kaže...

Jep reklao si ali nisam to napravio. budem probao. Ali ghrafa je bila i kod krumbe i tamo je padala. U početku se samo srušilo bez ikakvog errora. Na tri windowsa je bila na sva tri isto. Počelo se dešavati nakon dlc Armored kill.

Prvo su mi radili driveri 296.10 i bilo je ok kad je izašao dlc navečer normalno ugasim komp a ujutro moram ponovo instalirati drivere jer se ovi prilikom dizanja poblesave i nedaju mi pokreniti monitor u full hd nego daju neke blesave rezolucije. A svi driveri nakon toga ne rade kako treba i tresu me van iz igre. Samo BF jer CS-GO radi bez greške.

windows 7

probaj izbrisat drivere sa driver sweeper pa stavi nove,najprije unistal klasični,pa restart pa onda opet driver sweeper i tek onda nove stavi

a za monitor koji imaš,nemoj ga spajat na hdmi već spoji na dvi i instaliraj i za njega drivere ako ima,nakon šta staviš grafičke...probaj furmark ili nešto slično(3d mark vantage) da vidiš stabilnost grafičke,testiraj i cpu

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 14:25 (M4X).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nista mistiq, javi se :D http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/prodaja-pov-tgt-charged-gtx480/173676.aspx

a i imam jedno napajanje, jeftino cemo jer je bez garancije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Heh, imamo isto napajanje.

Iskreno nemam pojma kak se provjerava koliko snage daje. To bi možda najbrže otkrio na podforumu za napajanja.

Jesi mijenjao OS u zadnje vrijeme? Windows 8 ima nekih problema s memory leakom, ali nisam ziher jel to vezano samo uz AMD kartice ili je problem i s nvidiom.

Probaj još ovo, to je nekima pomoglo:

Start-> write CMD -> open as administrator -> write bcdedit /set increaseuserva 2500 -> enter -> restart computer

Windows 8 kao Windows ne (normalno), ali AMD-ovi driveri specifične verzije (12.8 koliko znam), da.

Troll level: sensei
13 godina
Battlefield 3

jel moze meni noobu par odgovora znaci zanima me kad cu otprilike dobit one granade launchere i neka druga oruzja i snipove(trenutno sam 5lvl)..??

i zanima me dobijem kao nesto sto se montira na pusku i slicno al nemrem nac di i kak to stavit na pusku..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sve to već probao, jedino što mi monitor ima samo hdmi i stari analogni vga priključak. Usput na oba dva pada.

[URL=http://www.pis-klan.com][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img][/URL]
14 godina
neaktivan
fallout3fan kaže...

Pozdrav ljudi, imam pitanjce. Kad mi ni jedan program osim Battlefielda 3 ne radi, cpu usage varira između 70-90%. Procesor je i5 3570k, a max core temp. je 67°(s otvorenim prozorom!!), dok je average na nekih 55-60°C. Počeo sam dobivate nekakve frame dropove ovih zadnjih dana, grafa Gtx 670, novi/stari driveri. Igram i onda igra počne zaštekavat od fpsa. U početku sam saznao da mi 25% cpu usage radi hamachi, pa sam ga izbrisao s kompa. Nakon toga, cpu usage više nije išao do 100%, te se frame dropovi rjeđe događaju. (igram sve ultra, 1600x900). Obično mi bude oko 70-80 average, al onda odjednom frame drop i na 30-40 10ak sekundi. Zna itko kakvo rješenje osim reinstallacije Windowsa? Btw, memory usage je oko 3.5 gb(od 8), ak to pomaže. 

Ajde netko.

Life is a lemon.
16 godina
Battlefield 3

Imam jedan problem, prije mi je uvijek BF radio prilično dobro(tu i tamo se crashao, ali to je bilo jednom na 20 igara), sad ga nisam igrao nekih mjesec-dva i krenuo sam opet kad je izašao aftermath, ali od tada je katastrofa, gasi se svakih 5-20min. Crash izgleda ili kao crni ekran ili kao da prozor s igrom postane proziran(vidim desktop i otvorene programe, ali ne mogu ih klikati jer izgleda kao da mi je igra upaljena, čujem ju i imam onaj plavi BF kursor). Uz to obično dobivam i Desktop window manager has stopped working.

U međuvremenu dok nisam igrao sam imao nekih problema s driverima za grafičku, ali sad su gore najnoviji beta driveri koji rade savršeno u drugim igrama(Skyrim, AC3)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

ja mislim da treba downclock grafe.

ajde nek pita maxonuniversala jer ja mislim da je on imao ovakav isti problem,a on je nešto spominjao da je nešto trebao smanjit na grafičkoj....

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
bmwhartge kaže...

ja mislim da treba downclock grafe.

ajde nek pita maxonuniversala jer ja mislim da je on imao ovakav isti problem,a on je nešto spominjao da je nešto trebao smanjit na grafičkoj....

Taj problem je bio tocno prije godinu dana , meni isto te sam trebao spustiti takt grafi. Kasnije se popravilo sa novijim d - riverima . Od tada nisam ih dirao jer moja politika je Ne diraj dok sve radi {#} . 

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 16:18 (Hedrick).
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
Failao si liniju u PS-u :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...

Pozz..X 2

Ajmo mala pomoć.

Svakih 10-15 minuta me izbacuje uz ovu poruku. Jedino što pomaže je da unclockam gafu. Ali s obzirom da je godinu dana radila bez beda na svojim postavkama ne znam koji joj je.{#}

Ako ima tko kakvih saznanja molio bi da mi pomogne.

Digni voltažu na grafi ako možeš. Navodno neke nereferentne 580-ke imaju blago smanjenu voltažu. stavi na referentu vrijednost i moglo bi pomoci.

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 17:04 (red_bull).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

koja mapa je najbolja za stinger i koliko treba stingera da sruši jet ili heli,sam nisam ništa uspio lockam ispalim i ništa,a domet je stvarno mali

Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

koja mapa je najbolja za stinger i koliko treba stingera da sruši jet ili heli,sam nisam ništa uspio lockam ispalim i ništa,a domet je stvarno mali

Metro. Oni heliči kaj nadliječu se najlakše skidaju.

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...

Nego kako kako da provjerim napajanje staro je jedno 1,5 god?

Mozes ga provjerit s OCCPT programom,pusti malo a radi i onda vidi dali pokazuje tocno.A za problem neznam,jedino ponovo drivere stavit i obavezno perform clean install

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo opet zahebava Oriđin ili...?

Ne da mi ukucati password ni restet istog..

Di mogu naći live chat na netu, pošto ne mogu ući u program?

Prokleti škart od servisa.

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

ajde razumijme ove ostale, ali zašto si sebe na popis stavio?

:(

Ulazimo u uniju, sve mora biti transparentno...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

ajde razumijme ove ostale, ali zašto si sebe na popis stavio?

Ulazimo u uniju, sve mora biti transparentno...

Šta će bit sa sivom eminencijom onda?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 3

Tagiranje slike je u postupku.

Imam nekoliko slika iz drugog kuta ali su se skoro svi pomaknuli, pa mi bas ne pomaze :(

Napisite koji ste.

Na mjestima su dva-tri lika jedan na drugome, pa i to napisite ako skuzite da sam fulao :)

http://www.zaslike.com/files/jczra2bup3k4yl2sivmu.jpg

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
7 0 hvala 7
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Tagiranje slike je u postupku.

Imam nekoliko slika iz drugog kuta ali su se skoro svi pomaknuli, pa mi bas ne pomaze :(

Napisite koji ste.

Na mjestima su dva-tri lika jedan na drugome, pa i to napisite ako skuzite da sam fulao :)

PerkYca = ime 55

BF3: PerkYca
13 godina
Perki kaže...

Napisite koji ste.

PerkYca = ime 55

Hvala!

To se meni cini, ili vas je dvoje?? Kao da se vide dvije glave....

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice