Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.062.858
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
 Isti taj jet igrač kaska u ostalim segmentima igre, i šta kad dođete na metro ili negje, oće raditi papirnate avione i gađat vas njima? Mislim dečko mora uložiti preko 500 sati da bude tako yeben u jetu da mu nitko ne može ništa.

Disagree{#}

http://bf3stats.com/report/pc/49474055#jopis8

http://bf3stats.com/report/pc/49265449#jopis8

http://bf3stats.com/report/pc/46979122#jopis8

Inf. runda, tenk runda, jet runda{#}

Uostalom, imaš tu i i npr međimurskog fajtera (maliivek :D), koji je odličan pilot, a pol foruma wajna da je čiter koliko ih roka na inf.only mapama....

Tak da ono, teza ti ne stoji, isto ko i to da su inf.only playeri suckeri na vehicle mapama, ima i među njima ekipe koja zna što radi u drugim segmentima igre....

14 godina
jopis kaže...
fila2208 kaže...
 Isti taj jet igrač kaska u ostalim segmentima igre, i šta kad dođete na metro ili negje, oće raditi papirnate avione i gađat vas njima? Mislim dečko mora uložiti preko 500 sati da bude tako yeben u jetu da mu nitko ne može ništa.

Disagree{#}

http://bf3stats.com/report/pc/49474055#jopis8

http://bf3stats.com/report/pc/49265449#jopis8

http://bf3stats.com/report/pc/46979122#jopis8

Inf. runda, tenk runda, jet runda{#}

Uostalom, imaš tu i i npr međimurskog fajtera (maliivek :D), koji je odličan pilot, a pol foruma wajna da je čiter koliko ih roka na inf.only mapama....

Tak da ono, teza ti ne stoji, isto ko i to da su inf.only playeri suckeri na vehicle mapama, ima i među njima ekipe koja zna što radi u drugim segmentima igre....

Je vidim  jaka konkurencija je bila, još ako si na ts bio sa nekim to onda to objašnjava. Vidim dečki na ts isto radili dobro svoj posao. Nisam rekao da nužno mora netko tko je jet igra bit zadnji sa o-20 ali ne vjerujem da može konkurirati jačim inf igračima, isto kao što i oni njemu ne mogu ništa u avionu. 

Dođi jednom kad ima domaće ekipe pa da te malo testiraju kako hodaš a kako letiš :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 20:38 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Triba mi kratka pomoć, znam da neki od vas koriste (ili su koristili) Playclaw.

Koje postavke su optimalne (na primjerima ispod) za fluidno snimanje in-game?

Dakle, ne želim da mi kaka krenem snimati FPS padne sa 50 na 20

a pri tom želim da kvaliteta bude (relativno) dobra u nativnoj (1980x1080) rezoluciji.

Dakle, kako da ovo dolje namjestim?

Googlam zadnjih pola sata ali ništa.

Fala.

Out of the blue and into the black.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 20:49 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Skini action milliris. Kupis ga na pirate bayu. Sam optimizira, stavis da snima u 25 fpsa , a u igri ces imat normalan gps. S njim mozes i direktno uplodat na youtube. Imo sam playclaw, ali bolji mi je action. Sa njime ja snimam pa vidi kvalitetu slike.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Jopis svaka cast, a filu pusti on uvijek mora potkopat. Nisam vidio levele, nego samo tvoje statse tih rundi i fakat odlicno.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

i origin je online,lets go {#}

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Kupijo sam si novu 7950 i novi disk da ovog svog 10-godišnjaka pošaljem u mirovinu. Dečki sad kad dođem ima da vas ownam ko beba zvečku.

da si kupijo ndiviu onda da,injectori i to...ovako ništa{#}

17 godina
odjavljen
drahic kaže...
M4X kaže...
Nisam trol,vidio sam kako gadas i uvijek na pravom mjestu,imaš sigurno nešto
Jednu partiju bolji od svih i to očito a drugu ništa
Onda onaj astra owner,pa taj prije nije ništa mogao pogodit a sad odjednom najbolji u xxx,isto citer

Bokic !

Ja sam mRAstraOwneRR.

U cemu je problem? Dobio si par hedara od mene? {#}

Si vidio kako sam se pobosljao? Pitao sam Mausa za aimbot i wh,pa sam ga od njega uzeo. On ga je kupio a ja sam prekopirao sve fileove,al me muci u zadnje vrijeme sta se stalno update-a,pa nekad radi a nekad ne.

možda par,ne sjećam se ali to mi ne smeta ,koliko znam prije nisi imao pojma a sada odjednom najbolji iksić

a deadmaus u scavangeru pogađa sa xxx metara sa shutgun kao da ima xbow sa snipom

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo pogledajte video kako smo dobili ban.

Kazu da sam ja bio najsumnjiviji tako da, neznam? Vi prosudite jesmo li zasluzili ban 

Moj PC  
3 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

tri i pol zvijezdani troller.{#} 

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 22:14 (ZeNGe_CRO-mt).
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
M4X kaže...

tri i pol zvijezdani troller.{#} 

tko se javlja{#} idi igraj bf3 a manje trolaj

13 godina
neaktivan
M4X kaže...

možda par,ne sjećam se ali to mi ne smeta ,koliko znam prije nisi imao pojma a sada odjednom najbolji iksić

Sta je s tobom,pa prije je igrao puno bolje nego sad,sad se igra xbowom i trckara po mapi i opet bude prvi pas mater

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
zdenko1991 kaže...
Skini action milliris. Kupis ga na pirate bayu. Sam optimizira, stavis da snima u 25 fpsa , a u igri ces imat normalan gps. S njim mozes i direktno uplodat na youtube. Imo sam playclaw, ali bolji mi je action. Sa njime ja snimam pa vidi kvalitetu slike.

Mirilis Action je definitivno najbolji

robimarko@gmail.com
17 godina
Battlefield 3
Ovaj M4X lupa gluposti bezveze, jadni oni koji su s tobom na TS-u ako tako seruckaš i dok igraš. Ima li po tebi više od 10 igrača ove igre a da nisu cheateri? Predugo šutim i čitam tvoje gluposti.
Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
zdenko1991 kaže...

Kazu da sam ja bio najsumnjiviji tako da, neznam? Vi prosudite jesmo li zasluzili ban 

Ja ne znam što bih rekao nakon ovoga. Razumijem da TyMac whajna no nije mi jasno zašto bi vas W1K1n6 banao. Možda vas nije on, ne znam tko je.

Ne mogu ništa tvrditi, nisam tada igrao. A nije igrao ni GhostRider i još neki kojima vjerujem, tj od osoba za koje znam da su koliko-toliko fer i ok igrači igrao je samo W1k...

Na videu ne primjetim ništa sumnjivo, ako me oči ne izdaju nema praćenja kroz zidove, svaki-kill-ubija i damage modifiera. Samo color-blind mode i ništa više.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Ja ne znam što bih rekao nakon ovoga. Razumijem da TyMac whajna no nije mi jasno zašto bi vas W1K1n6 banao. Možda vas nije on, ne znam tko je.

Ne mogu ništa tvrditi, nisam tada igrao. A nije igrao ni GhostRider i još neki kojima vjerujem, tj od osoba za koje znam da su koliko-toliko fer i ok igrači igrao je samo W1k...

Na videu ne primjetim ništa sumnjivo, ako me oči ne izdaju nema praćenja kroz zidove, svaki-kill-ubija i damage modifiera. Samo color-blind mode i ništa više.

Ne znam ni ja ali smisli nešto. Šta da ja djeci kažem?

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Šta si i ti banan? Pa to nije u redu, nije.

13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Friday kaže...

Šta si i ti banan? Pa to nije u redu, nije.

njega samo zena moze banati i to iskljucivo subotom

14 godina
Battlefield 3

Jaka mi je stvar kako su složili mape, taktički su odabrali koji djelovi se mogu uništit a koji ne, da ponekad je to hendikep kad nemoš srušit zgradu na nekog, ali pomaže frame rateu na računalima a i kontrolira tok borbe...kad se na omanu uništi onaj gradić, kao vojnik je nemoguće nać blok da se sakriješ, a ovdje uvijek ima dio koji je neuništiv, koji daje zaklon.

Mislim da su zato mape puno bolje, jer uvijek nude akciju i dobar zaklon što se svakkao cijeni.

u svakom slučaju, sve više i više mi se sviđaju.

talah market i epicentre su mi vrh.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Neznam 191x7. Ali ovi tvoji su cudni. Ti si ok i dugo si aktivan, stvarno sve 5 u vezi s tobom. Ali ovi tvoju, ili makar voda bi se trebali ocitovat zasto ban?
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
zdenko1991 kaže...

Zdenko njube pa poginuo si... Dvaput.... Ccc Reci Kikiju da ti vrati onaj čit. xD I drugi put smanji svoj mikrofon a pojacaj zvukove iz igre.
Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 1:31 (Soldier977).
13 godina
zdenko1991 kaže...
Neznam 191x7. Ali ovi tvoji su cudni. Ti si ok i dugo si aktivan, stvarno sve 5 u vezi s tobom. Ali ovi tvoju, ili makar voda bi se trebali ocitovat zasto ban?

Pa koliko se ja sjećam 191x7 je nekidan tek otišao u taj klan.
Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Ma hebe vam se zasto ste banani, ta nije vas PB banao neduzne pa da se zalite. Imate stotine drugi servera... Ja imam par banova na svoja dva servera samo zato sto likove ne podnosim aka Domi i sl., moze im biti kad su admini :P
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Btw. Vidim da cas je dosta jos na starom PlayClawu 3 , imate vani verziju 4.. Koja ima bolji UI, i mozete u opcijama da ubijete zvuk sa TS ili nekog drugog programa sto jos vrtite u pozadini. (PiSovci ne trebaju vise posebnog montazera za zvuk)
13 godina
Dodinho kaže...
Ovaj M4X lupa gluposti bezveze, jadni oni koji su s tobom na TS-u ako tako seruckaš i dok igraš. Ima li po tebi više od 10 igrača ove igre a da nisu cheateri? Predugo šutim i čitam tvoje gluposti.

E moj M4X, kad si uspio Dorjana naljutiti onda stvarno nešto ne štima.
Dama_The_Crow
17 godina
zdenko1991 kaže...

Ja sam u -X3M- takoreći zbog prijatelja (clan leader klana u kojem sam bio dok sam aktivnije igrao CoD4) i njegovog prijatelja koji je leader -X3M-a.

Pokušao sam danas doznati više informacija o tim banovima, no one koji mogu banati (tj imaju admin prava na serveru) danas nisam zatekao online.

Tode (jedan od ovih koji je na videu) kaže da je bilo situacija da trojica u isto vrijeme pucaju po tebi izbliza, ti preživiš s 60% zdravlja a njih trojicu ubiješ te da ubijaš kao da se igra HardCore a ne Normal.

No ne bi me čudilo da oni drže Network Smoothing faktor na max i slično. 

191x7: Pozdrav

191x7: Šta su oni GR1CUL4 haxali?

tode: kaj

tode: a valjda da

191x7: Hm, likovi su snimali igru

191x7: pogledao sam

191x7: taj što je snimao 100% nije haxao

191x7: tip igra kao ja

191x7: za druge ne mogu tvrditi

tode: a pusti ti to imaju neke druge alate koji se nevide

tode: kak to da svi imaju preko 3 kd ratio a i nas 3 pucamo po njemu na 5m i nemozemo ga ubiti

191x7: pa de pogledaj sam

tode: lik nas sve pobije

tode: budem

<This user stopped playing Battlefield 3>

tode: lol koji idioti

tode: di si to naso

tode:  su ti oni poslali

tode:  ili

191x7: zašto bi to bilo bitno?

tode: pa pitam

191x7: video je autentičan, nije modificiran u nikojem pogledu

tode: sve 5

tode: al bivsi njihovi clanovi su mi potvrdili da varaju

tode:  ne u smislu da imaju chit

tode:  nego modivikacije neke

tode: modifikacije

tode: ja ih znam jos od bf2

tode: i imam njuhov ts

tode: i bil sam kod njih na tsu puno puta

191x7: znam za to, likovi vRAJU

191x7: ali ne svi

tode: znam kaj su u bf2 radili

191x7: i ne uvijek

tode: be svi

tode: to se slazem

191x7: ovaj što je snimao nije varao

191x7: il isam ja slijep da ne primjetim

tode: vidis na videu da on ubija ko na hardcoru

tode: tamo di nije snimo 5 puta nas trojca puca mo po njemu na 5m i nema sanse da ga ubijemo

tode: naci 3 puske na jedu

tode: i lik nepada osto na 60%

<This user is now offline>

Eto, to je transkript razgovora.

Volio bih koju rundu odigrati s vama bananima čisto da vidim kako stojim u usporedbi s vama.

K-K M16A3 TDM

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 1:45 (191x7).
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Pa reko ti je.. Ne možeš na njihovom serveru rundu započet sa 10:0. Moraš imat normalan score, recimo 10:8 ili gore.. Također ga ne biš smio ubit sa prvih 6 metaka, ispucaj brate barem 10 metaka u pod ispred njega pa ga onda ubi..

HR_Nick
14 godina
protjeran
Battlefield 3

strasno u sta se ovaj scavanger pretvorio, majko moja mila svi negdje bogu iza nogu u nekim coskovima cekaju i sto je najbolje nepremjestaju se kada me ubiju nego moram doci ga ubiti i onda se premjestaju u drugi cosak.ajde da je to jedan covjek nego pola suparnickog tima.

Pa mislim ono, ako si kupio igru kojeg vraga onda lezis u coskovima. nadam se da mi ovi imbecili nece zgaditi moj najdrazi mod.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
3 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ma ljudino ti su mi najdrazi :D potamanis ih sve a da ne znaju sta ih je snaslo... Mod je odlican...
14 godina
protjeran
ceco22 kaže...
Ma ljudino ti su mi najdrazi :D potamanis ih sve a da ne znaju sta ih je snaslo... Mod je odlican...

ma jesu ali nevoolim kada moram igrati oprezno. kao da igram ESL moram Pregledavati svaki cosak

a pogotovo ona srvena mapa kod b zastave. svi se hebeno poveru na 3 kat i nitko nece dolje. strasno

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 1:56 (bmwhartge).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice