Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.399
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Soldier977 kaže...
xyan kaže...

Deadmau5 svaka cast na postu na esl forumu u wire temi evo link za radoznale.

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...

jbg. rage moment nakon sta sam dobio ban na versusu zbog usranog wirea{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 15:55 (berto).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Banali su te zato jer glupi wire nije odradio onaj zadnji teansmit.... Ha lol pa nisi ti kriv sta nestave da mos sam rucno pokrenut koji retardi eh...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Banali su te zato jer glupi wire nije odradio onaj zadnji teansmit.... Ha lol pa nisi ti kriv sta nestave da mos sam rucno pokrenut koji retardi eh...

Prvi put ako ti ne transmita logout file dobijes upozorenje, a drugi put dobijes ban na par sati

ma nije da on nije transmitao nego se smrznuo, jednostavno pise stoping anticheat i tako stoji 15min   i jedino sta mozes je zatvorit wire, sad sam ga reinstalirao i za sad radi... mah zbugirano smece...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Tebi bar pokaze da neradi XD. Evo mi sad neki dan igrali protiv 6kntouch i nece mi majmun od wirea pokrenut zadnji transmit i ljepo ~30, ni kriv ni duzan. Poludio sam...
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
zdenko1991 kaže...
Tebi bar pokaze da neradi XD. Evo mi sad neki dan igrali protiv 6kntouch i nece mi majmun od wirea pokrenut zadnji transmit i ljepo ~30, ni kriv ni duzan. Poludio sam...

Hebo te bodovi {#}

Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Bodovi odreduju mene kao bice i osobu, ali osim toga neznace nist XD
Moj PC  
1 6 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa bodovi su drugi razlog zasto se i igra Versus. Prvi je da nesto naucis. Poraz iz kojeg nista ne naucis, je cisto gubljenje vremena. Tako je i u zivotu. Ne kuzim zasto igranje za bodove nebi bilo dobro? to je samo dokaz da si nesto dobro napravio. Ne kuzim zasto onda ici na posao. Ides samo za novac. Obicno vecom placom dobijes nagradu da si nesto dobro napravio. U konacnici. zar ne?

Za sve koje to ne zanima, evo BF3 football videa

https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=okgszpnLanM&feature=endscreen

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 17:28 (xyan).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
xyan kaže...

Pa bodovi su drugi razlog zasto se i igra Versus. Prvi je da nesto naucis. Poraz iz kojeg nista ne naucis, je cisto gubljenje vremena. Tako je i u zivotu. Ne kuzim zasto igranje za bodove nebi bilo dobro? to je samo dokaz da si nesto dobro napravio. Ne kuzim zasto onda ici na posao. Ides samo za novac. Obicno vecom placom dobijes nagradu da si nesto dobro napravio. U konacnici. zar ne?

A bjeri ti tamo {#}

Prvi i osnovni i jedini i najveći razlog je da se uživa u timskoj objektno-orjentiranoj igri i eventualnoj pobjedi. 

Dama_The_Crow
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa ako se dobro igra, dolazi i do pobijede. Dobiju se bodovi. Ponekad mozes igrati i iznad svojih mogucnosti a uspijeh moze izostati. U redu naucio si nesto na svojim greskama, nagrada ti je u tome. NE kuzim zasto se bunite protiv sustava evaluacije, kad se i u stvarnom zivotu susrecete svakodnevno sa njime. Ides u skolu, dobivas ocjene. Ides na fax, dobivas ocjenu za polugodisnji rad. Kasnije ides na posao, dobivas placu za to. Lovis zene okolo, ako sve napravis dobro, dobis nagradu. Igras ESL dobis bodove ako pobijedis. U cemu je problem? Ako bi igrao ESL samo za bodove, onda nebi igrao nikad sam, ili u partiju sa 1 ili 2 ljudi. A gotovo uvijek tako igram. I ne uzivam u partijama gdje pobijedim sa preko 200 bodova razlike, nego u partijama kada pobijedis za 1 ili 5 ticketa, u partijama kada preokrenes 100 ili vise ticketa i na kraju pobijedis. 

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ej ljudi,da li se vama ikad desi da ne mozete uc ni na jedan server i da kad probate izgasit Battlefiel isto ne mozete napravit nego morate restartirat PC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Si prabao kad gasit bf3 u processima?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
xyan kaže...

... kad se i u stvarnom zivotu susrecete svakodnevno sa njime. Ides u skolu, dobivas ocjene. Ides na fax, dobivas ocjenu za polugodisnji rad. Kasnije ides na posao, dobivas placu za to. Lovis zene okolo, ako sve napravis dobro, dobis nagradu. ...

Hebo rutinu (bodove) živila anarhija...   {#}

Dama_The_Crow
15 godina

Soldier977 kaže...
xyan kaže...

...  Lovis zene okolo, ako sve napravis dobro, dobis nagradu. ...

{#}

{#}

15 godina
neaktivan
fear619 kaže...

Soldier977 kaže...
xyan kaže...

...  Lovis zene okolo, ako sve napravis dobro, dobis nagradu. ...

{#}

{#}

aha, nisam znao da se mogu ovako izrazavat na internetskom forumu. pardon. Ako si dovoljno pametan i prepreden, mozes ici fu*ati!

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 19:20 (xyan).
15 godina
Battlefield 3

Ima li tko ovdje da nije u klanu, a voli se zafrkavat i druželjubiv je? :D
Ako ima takvih nek mi se jave :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
15 godina
zdenko1991 kaže...

Ono kad zavrsi mec idem probat drugi server i pise mi samo initializeing.Izadjem iz Origina al mi se B3 jos uvjek vrti,pa probam ga iskljucit s trake al ne ide.

15 godina
1.Lovac kaže...

Ako tražiš dečka na krivom si mjestu :(

Sideswipe kaže...
zdenko1991 kaže...

Ono kad zavrsi mec idem probat drugi server i pise mi samo initializeing.Izadjem iz Origina al mi se B3 jos uvjek vrti,pa probam ga iskljucit s trake al ne ide.

ctrl shift escape>procesi>bf3.exe>end process.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 19:45 (fila2208).
15 godina
fila2208 kaže...
1.Lovac kaže...

Dobro si me sjetio, minimalan uvijet je da je punoljetna/an!

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
15 godina
1.Lovac kaže...
fila2208 kaže...
1.Lovac kaže...

Dobro si me sjetio, minimalan uvijet je da je punoljetna/an!

Tako je kralju, prihvati šalu, svi se nasmijemo i super, a ne kao neki, odmah čmrlj čmrlj.

Šta tražiš klan ili?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
fila2208 kaže...

Tako je kralju, prihvati šalu, svi se nasmijemo i super, a ne kao neki, odmah čmrlj čmrlj.

Šta tražiš klan ili?

Ja san uvik za dobru šalu i zabavu :D
Već sam u klanu, al tražim nekog ako nema klan a zanimljiv je da dođe kod mene. Splićanin sam, a u klanu mi nema niko južnije od Rijeke pa tražim ekipu :P
Al svi su dobrodošli, samo da se znaju zabavljat i da se ne svađaju oko piz*arija.

Jedino trebaju bit punoljetni ili bar tu negdje jer smo malo vulgarni :P

14 godina
neaktivan
Evo znam da bas nije vezano za ovu temu, ali moram stvarno pohvalit kako kvalitetne igrace imamo u BF3 tako i u MOHW. Zadnji par dana manje vise svi aktivni HR igraci prase zajedno sa nama u platoonu, i uvijek bude zabavno. Od Dame, Simqla, Juzzia, Crne bandere, i Sempera, itd. kad se poslozimo zajedno stvarno je lijepo vidit toliki timski rad. Isprasimo "najjace platoone" bez pardona. TIER 1. Rage quita skoro svaku vecer :-D. Evo mislim da Semper nema sve skupa 5sati igre, ali danas mi je odlicno radio kao baddy. Svaka cast momci i hvala svima jos jednom sa cjelog foruma koji mi pomgnu nafilati servere skoro svako jutro.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

zamisli da se zoves Zdenko.. i sad upoznavas se sa nekom curom/deckom i ono ja sam Zdenko.. vrišto bi..

Moj PC  
8 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
avast4000 kaže...

zamisli da se zoves Zdenko.. i sad upoznavas se sa nekom curom/deckom i ono ja sam Zdenko.. vrišto bi..

OMFG!!!!!! treba te pročerati sa foruma!

13 godina
avast4000 kaže...

Smatram da si pomiješao alkohol i tablete pa te neću uzeti za ozbiljno.
Dama_The_Crow
16 godina
avast4000 kaže...

zamisli ti da se zovešMilan 

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Toliko jadan bit ne možeš Milane..Ne znam što bi drugo napisao.

On top kad će se dat skidat novi dlc?

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

znaći od sutra se gađamo strelama :D

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Od sutra ce bit...

Then i took an arrow to the knee

{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kakav je to update b-loga nenajavljen?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 10:02 (xyan).
17 godina
odjavljen
xyan kaže...
kakav je to update b-loga nenajavljen?

To ti je redovni nenajavljeni update, kao i inače...

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice