Deadmau5 svaka cast na postu na esl forumu u wire temi evo link za radoznale.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...
jbg. rage moment nakon sta sam dobio ban na versusu zbog usranog wirea
Deadmau5 svaka cast na postu na esl forumu u wire temi evo link za radoznale.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...
jbg. rage moment nakon sta sam dobio ban na versusu zbog usranog wirea
Prvi put ako ti ne transmita logout file dobijes upozorenje, a drugi put dobijes ban na par sati
ma nije da on nije transmitao nego se smrznuo, jednostavno pise stoping anticheat i tako stoji 15min i jedino sta mozes je zatvorit wire, sad sam ga reinstalirao i za sad radi... mah zbugirano smece...
Hebo te bodovi
Pa bodovi su drugi razlog zasto se i igra Versus. Prvi je da nesto naucis. Poraz iz kojeg nista ne naucis, je cisto gubljenje vremena. Tako je i u zivotu. Ne kuzim zasto igranje za bodove nebi bilo dobro? to je samo dokaz da si nesto dobro napravio. Ne kuzim zasto onda ici na posao. Ides samo za novac. Obicno vecom placom dobijes nagradu da si nesto dobro napravio. U konacnici. zar ne?
Za sve koje to ne zanima, evo BF3 football videa
https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=okgszpnLanM&feature=endscreen
Pa bodovi su drugi razlog zasto se i igra Versus. Prvi je da nesto naucis. Poraz iz kojeg nista ne naucis, je cisto gubljenje vremena. Tako je i u zivotu. Ne kuzim zasto igranje za bodove nebi bilo dobro? to je samo dokaz da si nesto dobro napravio. Ne kuzim zasto onda ici na posao. Ides samo za novac. Obicno vecom placom dobijes nagradu da si nesto dobro napravio. U konacnici. zar ne?
A bjeri ti tamo
Prvi i osnovni i jedini i najveći razlog je da se uživa u timskoj objektno-orjentiranoj igri i eventualnoj pobjedi.
Pa ako se dobro igra, dolazi i do pobijede. Dobiju se bodovi. Ponekad mozes igrati i iznad svojih mogucnosti a uspijeh moze izostati. U redu naucio si nesto na svojim greskama, nagrada ti je u tome. NE kuzim zasto se bunite protiv sustava evaluacije, kad se i u stvarnom zivotu susrecete svakodnevno sa njime. Ides u skolu, dobivas ocjene. Ides na fax, dobivas ocjenu za polugodisnji rad. Kasnije ides na posao, dobivas placu za to. Lovis zene okolo, ako sve napravis dobro, dobis nagradu. Igras ESL dobis bodove ako pobijedis. U cemu je problem? Ako bi igrao ESL samo za bodove, onda nebi igrao nikad sam, ili u partiju sa 1 ili 2 ljudi. A gotovo uvijek tako igram. I ne uzivam u partijama gdje pobijedim sa preko 200 bodova razlike, nego u partijama kada pobijedis za 1 ili 5 ticketa, u partijama kada preokrenes 100 ili vise ticketa i na kraju pobijedis.
Ej ljudi,da li se vama ikad desi da ne mozete uc ni na jedan server i da kad probate izgasit Battlefiel isto ne mozete napravit nego morate restartirat PC?
... kad se i u stvarnom zivotu susrecete svakodnevno sa njime. Ides u skolu, dobivas ocjene. Ides na fax, dobivas ocjenu za polugodisnji rad. Kasnije ides na posao, dobivas placu za to. Lovis zene okolo, ako sve napravis dobro, dobis nagradu. ...
Hebo rutinu (bodove) živila anarhija...
... Lovis zene okolo, ako sve napravis dobro, dobis nagradu. ...
Hebo rutinu (bodove) živila anarhija...
aha, nisam znao da se mogu ovako izrazavat na internetskom forumu. pardon. Ako si dovoljno pametan i prepreden, mozes ici fu*ati!
Ima li tko ovdje da nije u klanu, a voli se zafrkavat i druželjubiv je? :D
Ako ima takvih nek mi se jave :D
Ono kad zavrsi mec idem probat drugi server i pise mi samo initializeing.Izadjem iz Origina al mi se B3 jos uvjek vrti,pa probam ga iskljucit s trake al ne ide.
Ako tražiš dečka na krivom si mjestu :(
Ono kad zavrsi mec idem probat drugi server i pise mi samo initializeing.Izadjem iz Origina al mi se B3 jos uvjek vrti,pa probam ga iskljucit s trake al ne ide.
Dobro si me sjetio, minimalan uvijet je da je punoljetna/an!
Dobro si me sjetio, minimalan uvijet je da je punoljetna/an!
Tako je kralju, prihvati šalu, svi se nasmijemo i super, a ne kao neki, odmah čmrlj čmrlj.
Šta tražiš klan ili?
Tako je kralju, prihvati šalu, svi se nasmijemo i super, a ne kao neki, odmah čmrlj čmrlj.
Šta tražiš klan ili?
Ja san uvik za dobru šalu i zabavu :D
Već sam u klanu, al tražim nekog ako nema klan a zanimljiv je da dođe kod mene. Splićanin sam, a u klanu mi nema niko južnije od Rijeke pa tražim ekipu :P
Al svi su dobrodošli, samo da se znaju zabavljat i da se ne svađaju oko piz*arija.
Jedino trebaju bit punoljetni ili bar tu negdje jer smo malo vulgarni :P
zamisli da se zoves Zdenko.. i sad upoznavas se sa nekom curom/deckom i ono ja sam Zdenko.. vrišto bi..
zamisli da se zoves Zdenko.. i sad upoznavas se sa nekom curom/deckom i ono ja sam Zdenko.. vrišto bi..
OMFG!!!!!! treba te pročerati sa foruma!
Smatram da si pomiješao alkohol i tablete pa te neću uzeti za ozbiljno.
Toliko jadan bit ne možeš Milane..Ne znam što bi drugo napisao.
On top kad će se dat skidat novi dlc?
znaći od sutra se gađamo strelama :D
Od sutra ce bit...
Then i took an arrow to the knee
To ti je redovni nenajavljeni update, kao i inače...