Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

joj ultra bezveze i dosadno igraš, evo ti svejedno TU pošto smo lege :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
bik kaže...

joj ultra bezveze i dosadno igraš, evo ti svejedno TU pošto smo lege :)

A šta si očekivao? {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...
Arabarran kaže...

Jbt,koda sam sebe gledao!

Isti bezglavi rush {#}

Mislio si na "bezglavi" TDM jer kolega ne igra Rush u tom videu?

Misli se na jurnjavu (prijevod riječi rush) po mapi {#}

Znam, al moram malo zafrkavat. xD

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Spelac vidim da koristis playclaw 3.. imas sad van playclaw 4. koji aktiviras istim kljucem kao i 3 ako si ga kupio. Ima dosta boljih mogucnosti...

sad stvarno ne znam jel smijem staviti ovaj link tu: ali posto se na snimci ne vidi "ONO" vazno mislim da moze proci.. {#} evo kako izgleda hacker kad padne od PB http://www.facebook.com/video/video.php?v=4736287881112 {#}{#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 22:19 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Jel se nekome dešavalo da se nakon smrti pojavljuje crni ekran na sekundu?

Ima neko ideju kak to riješiti?

Drajveri su zadnji i na njima je već radilo ok al na win7, ovo se počelo dešavati na win8..

napravi update drivera grafičke, meni bilo isto {#}

14 godina
neaktivan
Friday kaže...

ovdje se samo radi o "drugačijim kanalima", onakvima kakvi bi i trebali biti.

Stari slazem se s tobom ali nemoj sad mislit da nekog branim,samo kazem.Zdenko je stavio onaj video da pokaze da se moze imat veliki acc jer je valjda netko pitao ili nesto slicno a ovaj tvoj video je igranje od gusta,eto samo to,pozz

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 22:49 (Blade Runner31).
14 godina
Battlefield 3

Pozz, ajd ako netko želi igrati povremeno nek me doda na origin Ivan_cno see ya lp

0 0 hvala 0
13 godina
ARazer kaže...
DadoZG kaže...

Jel se nekome dešavalo da se nakon smrti pojavljuje crni ekran na sekundu?

Ima neko ideju kak to riješiti?

Drajveri su zadnji i na njima je već radilo ok al na win7, ovo se počelo dešavati na win8..

napravi update drivera grafičke, meni bilo isto {#}

Reinstall drivera, uz brisanje svih postavki.

I ako ne pomogne promjeniti neke opcije i vratiti na staro u samom BF3.

Dogadjalo se meni, i ispravio sam snimanjem istih drivera. Win 7.

Meni se pocelo dogadjati kad sam promjenil neke video opcije u BF3, a popravilo se reinstalacijom. Znaci, moglo bi imati vese s jednim i drugim :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 23:04 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
Friday kaže...

ovdje se samo radi o "drugačijim kanalima", onakvima kakvi bi i trebali biti.

Stari slazem se s tobom ali nemoj sad mislit da nekog branim,samo kazem.Zdenko je stavio onaj video da pokaze da se moze imat veliki acc jer je valjda netko pitao ili nesto slicno a ovaj tvoj video je igranje od gusta,eto samo to,pozz

Pa normalno da se može imati. Jel to nekome do sada bilo nejasno pa nam je trebala njegova klarifikacija? Može se, to je jasno ko dan ali takav način igranja (kanala) je potpuno neprirodan. Isti (možda i veći) acc ćeš imati ako se uglaviš u onaj slijepi kontejner kod šlepera i kampaš. I jednako je zanimljivo. Ja sam inzistirao na tome da je to neprirodan način igre i da ako igraš "normalno" takav acc je vrlo rijedak.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Pa normalno da se može imati. Jel to nekome do sada bilo nejasno pa nam je trebala njegova klarifikacija? Može se, to je jasno ko dan ali takav način igranja (kanala) je potpuno neprirodan. Isti (možda i veći) acc ćeš imati ako se uglaviš u onaj slijepi kontejner kod šlepera i kampaš. I jednako je zanimljivo. Ja sam inzistirao na tome da je to neprirodan način igre i da ako igraš "normalno" takav acc je vrlo rijedak.

A nemam pojma zast je to postao,valjda je netko pitao,rekao,ne sjecam se bas.A ok da slazem se s tobom u nekim stvarima.Recimo imat cu i ja acc 80 jer necu metka opalit ako nemoram ali cu zato kd imat nikakav a on je uz odlican acc imao nekih 80 20,tako negdje,to je po meni jako dobro kempao ti,trcao ili plivao sta ne?A nebi se slozio s tim da bas kad god se sjetis(ne ti nego opcenito) mozes imat bubam 100k 20d s kempanjem ili bez,ja nemogu to znam

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 23:20 (Blade Runner31).
17 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...

A nemam pojma zast je to postao,valjda je netko pitao,rekao,ne sjecam se bas.A ok da slazem se s tobom u nekim stvarima.Recimo imat cu i ja acc 80 jer necu metka opalit ako nemoram ali cu zato kd imat nikakav a on je uz odlican acc imao nekih 80 20,tako negdje,to je po meni jako dobro kempao ti,trcao ili plivao sta ne?A nebi se slozio s tim da bas kad god se sjetis(ne ti nego opcenito) mozes imat bubam 100k 20d s kempanjem ili bez,ja nemogu to znam

KDR je isto u ovom slučaju vezan uz njegove manevre po rubu karte. Isto tako, nikoga nije ubio ni sa pištoljem ni sa bombom ni sa nožem. Niti je ikoga rivajvao. Unatoč takvom KDR-u, kakva je to igra?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

KDR je isto u ovom slučaju vezan uz njegove manevre po rubu karte. Isto tako, nikoga nije ubio ni sa pištoljem ni sa bombom ni sa nožem. Niti je ikoga rivajvao. Unatoč takvom KDR-u, kakva je to igra?

A cuj ako je tako igrao igrao je,ako tako voli neka igra,ti volis onako kako si postao i to je ok ako tako volis,ustvari i ja letam tako nekako kao ti i sto se rivajvanja tice trcim na metak,uh volim nekog ozivit full.A znas zdenko ful dobro zaklone koristi,nema veze sad ovaj video nego kazem opcenito.Ma nema veze,neda mi se vise pisat pa te pozdravljam i odo s pasom van.

13 godina
Soldier977 kaže...
Scrappy kaže...
Soldier977 kaže...

Hi hi hi jos jedan acc ovaj put na rushu 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49692213/1/377093387/ 

joj jesam Pro {#}

ti si pro u rushu? pfff

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49636943/1/384405848/

Acc samo 13% {#}

Hi hi hi hi 46% {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49822662/1/377093387/

Dama_The_Crow
15 godina

Kako? semi fire mode ili?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ma koji semi fire, pucaš normalno u burstevima, ja iman 25% sa scar l ukupni acc a ne pazin ni ništa (dama sa scar h ima 19% ukupni acc a oružja su ista), a znan nekad imat i 50%+ acc... Ne znan što je tu čudno kod tih acca, ako igraš protiv super ekipe nećeš imat 30%+ acc, tj oćeš ali rjetko, jer prefireaš, pa pucaš do kraja i kad nisi siguran jesi ga ubija itd itd, uglavnom rasipaš... I ako ja san oden na kanale (ili bilo ko ko ima ok aim) 40% može bez problema imat... I dosta o toj priči o accu :D

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 1:16 (nooir).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

dobit cu slom zivaca s ovim minobacačem rokam s njim vec sat vremena (na mapi se crveni onak 10 strelica tj. neprijatelja) i nikog nemrem ubiti a na mapi 64 igraca a lik mene ubije 5 puta u 2 min jel ima kakav savijet jer cu izludit s tim trebaju mi samo 2 kila:-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...

dobit cu slom zivaca s ovim minobacačem rokam s njim vec sat vremena (na mapi se crveni onak 10 strelica tj. neprijatelja) i nikog nemrem ubiti a na mapi 64 igraca a lik mene ubije 5 puta u 2 min jel ima kakav savijet jer cu izludit s tim trebaju mi samo 2 kila:-)

odi na hardcore puno je lakše.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Probaj na tdm kanalima sa 64 igraca, ili manje ali na hardcore-u.

Battlelog: D-Ki11a
13 godina
protjeran
Battlefield 3

bas sam mutav ni na kraj pameti mi nije bio hc server...stas pocetnik:-) nikako ubit nekoga s tim! tx svima

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Ma jok. Samo burstam, čak i na blizinu. Puno je efektnije.

Ma ja se malo zezam pa postam ove gluposti, a u igri apsolutno ne idem za tim, ali što kaže Semper, puno je lakše imati takav acc kada ima dosta njubina u suparničko timu. Kada se skupi ekipa npr na xXx server, onda nema šanse.

Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Friday svaka cast na zabavi, ali poanta mog videa nije bila kako igrati TDM, nego kako imati navedeni acc. Meni se cini da ti to jos uvijek nisi shvatio. Ako zelis da snimim kako odigrati dobro tdm onda cu to snimit. Znaci poanta onog videa je acc. Valjda ces skuzit bar sad...
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Here we go again...

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aftermarth

Nisam igrao valjda mjesec dana i odem na Battlelog i vidim da su u ponudi servera i nove mape, pretpostavljam Aftermath. Jel to krenulo ili? Na zadnjih par stranica foruma ne vidim nikakve komentare?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Aftermarth
Hrxxx kaže...

Nisam igrao valjda mjesec dana i odem na Battlelog i vidim da su u ponudi servera i nove mape, pretpostavljam Aftermath. Jel to krenulo ili? Na zadnjih par stranica foruma ne vidim nikakve komentare?

tek od 4.12 za premium igrace...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/logiX-LostRay/stats/182874427/

neću vam niti reći kako tip skida.

malo smo spikali u chat, igra za team acer.

i onda vidiš kako "naši" pro skilleri imaju čak neke bolje acc od njega,a tip je ili pro ili hebački čiter ništa između.

ali ima neke nevjerovatne statse,

tipa 3 sata u tunguski 481 kill,

25% acc sa m16

l96 sniper od 3000 killova 2500 hs

....

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 11:14 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Aftermarth
Hrxxx kaže...

Ako imaš premium tek 4.12 za Xbox3shitty i PC,ako ne onda ćeš čekat još 2 tjedna.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel se dade kompletna instalacija preseliti na drugi disk i igrati onda sa njega? malo mi je guzva na ssd-u, aftermath bi jos i stao nakon novih windowsa, za endgame nisam siguran...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
Friday svaka cast na zabavi, ali poanta mog videa nije bila kako igrati TDM, nego kako imati navedeni acc. Meni se cini da ti to jos uvijek nisi shvatio. Ako zelis da snimim kako odigrati dobro tdm onda cu to snimit. Znaci poanta onog videa je acc. Valjda ces skuzit bar sad...

Ma OK, argumentirali smo obojica ono što smo smatrali relevantnim. Zapravo imamo različit pogled na igru i to je ta nepomirljiva razlika zbog koje se dogode konflikti - ti pucaš na što bolji skor, KDR i ostale statistički bitne pokazatelje, ja više pucam na zayebanciju i razbibrigu (jer nemam vremena za ozbiljnu igru). A zapravo smo krajnosti između kojih se nalaze svi drugi igrači, te zbog toga guranje bilo kakvih argumenata pod nos onom drugom nema nikakvog smisla - jednostavno stoga što imamo drugačija očekivanja i stav spram igre. Svatko po svome {#}

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
xyan kaže...

jel se dade kompletna instalacija preseliti na drugi disk i igrati onda sa njega? malo mi je guzva na ssd-u, aftermath bi jos i stao nakon novih windowsa, za endgame nisam siguran...

Da.

Spremi cijeli Bf3 folder na drugi disk i uninstaliraj origin,nakon toga instaliraj origin na drugi disk i počni skidati bf par minuta.

Nakon toga prekini skidanje i ugasi origin,i onda tu skopiraj onaj bf3 folder,upali origin i to bi trebalo biti u redu.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 11:47 (pirat).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Mi se svađamo ko čobani, a pazi ovu ludaču maloprije...

Freak Show Inc.

1 7 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice