joj ultra bezveze i dosadno igraš, evo ti svejedno TU pošto smo lege :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
joj ultra bezveze i dosadno igraš, evo ti svejedno TU pošto smo lege :)
A šta si očekivao?
Jbt,koda sam sebe gledao!
Isti bezglavi rush
Mislio si na "bezglavi" TDM jer kolega ne igra Rush u tom videu?
Misli se na jurnjavu (prijevod riječi rush) po mapi
Znam, al moram malo zafrkavat. xD
Spelac vidim da koristis playclaw 3.. imas sad van playclaw 4. koji aktiviras istim kljucem kao i 3 ako si ga kupio. Ima dosta boljih mogucnosti...
sad stvarno ne znam jel smijem staviti ovaj link tu: ali posto se na snimci ne vidi "ONO" vazno mislim da moze proci.. evo kako izgleda hacker kad padne od PB http://www.facebook.com/video/video.php?v=4736287881112
Jel se nekome dešavalo da se nakon smrti pojavljuje crni ekran na sekundu?
Ima neko ideju kak to riješiti?
Drajveri su zadnji i na njima je već radilo ok al na win7, ovo se počelo dešavati na win8..
napravi update drivera grafičke, meni bilo isto
ovdje se samo radi o "drugačijim kanalima", onakvima kakvi bi i trebali biti.
Stari slazem se s tobom ali nemoj sad mislit da nekog branim,samo kazem.Zdenko je stavio onaj video da pokaze da se moze imat veliki acc jer je valjda netko pitao ili nesto slicno a ovaj tvoj video je igranje od gusta,eto samo to,pozz
Pozz, ajd ako netko želi igrati povremeno nek me doda na origin Ivan_cno see ya lp
Jel se nekome dešavalo da se nakon smrti pojavljuje crni ekran na sekundu?
Ima neko ideju kak to riješiti?
Drajveri su zadnji i na njima je već radilo ok al na win7, ovo se počelo dešavati na win8..
napravi update drivera grafičke, meni bilo isto
Reinstall drivera, uz brisanje svih postavki.
I ako ne pomogne promjeniti neke opcije i vratiti na staro u samom BF3.
Dogadjalo se meni, i ispravio sam snimanjem istih drivera. Win 7.
Meni se pocelo dogadjati kad sam promjenil neke video opcije u BF3, a popravilo se reinstalacijom. Znaci, moglo bi imati vese s jednim i drugim :)
ovdje se samo radi o "drugačijim kanalima", onakvima kakvi bi i trebali biti.
Stari slazem se s tobom ali nemoj sad mislit da nekog branim,samo kazem.Zdenko je stavio onaj video da pokaze da se moze imat veliki acc jer je valjda netko pitao ili nesto slicno a ovaj tvoj video je igranje od gusta,eto samo to,pozz
Pa normalno da se može imati. Jel to nekome do sada bilo nejasno pa nam je trebala njegova klarifikacija? Može se, to je jasno ko dan ali takav način igranja (kanala) je potpuno neprirodan. Isti (možda i veći) acc ćeš imati ako se uglaviš u onaj slijepi kontejner kod šlepera i kampaš. I jednako je zanimljivo. Ja sam inzistirao na tome da je to neprirodan način igre i da ako igraš "normalno" takav acc je vrlo rijedak.
Pa normalno da se može imati. Jel to nekome do sada bilo nejasno pa nam je trebala njegova klarifikacija? Može se, to je jasno ko dan ali takav način igranja (kanala) je potpuno neprirodan. Isti (možda i veći) acc ćeš imati ako se uglaviš u onaj slijepi kontejner kod šlepera i kampaš. I jednako je zanimljivo. Ja sam inzistirao na tome da je to neprirodan način igre i da ako igraš "normalno" takav acc je vrlo rijedak.
A nemam pojma zast je to postao,valjda je netko pitao,rekao,ne sjecam se bas.A ok da slazem se s tobom u nekim stvarima.Recimo imat cu i ja acc 80 jer necu metka opalit ako nemoram ali cu zato kd imat nikakav a on je uz odlican acc imao nekih 80 20,tako negdje,to je po meni jako dobro kempao ti,trcao ili plivao sta ne?A nebi se slozio s tim da bas kad god se sjetis(ne ti nego opcenito) mozes imat bubam 100k 20d s kempanjem ili bez,ja nemogu to znam
A nemam pojma zast je to postao,valjda je netko pitao,rekao,ne sjecam se bas.A ok da slazem se s tobom u nekim stvarima.Recimo imat cu i ja acc 80 jer necu metka opalit ako nemoram ali cu zato kd imat nikakav a on je uz odlican acc imao nekih 80 20,tako negdje,to je po meni jako dobro kempao ti,trcao ili plivao sta ne?A nebi se slozio s tim da bas kad god se sjetis(ne ti nego opcenito) mozes imat bubam 100k 20d s kempanjem ili bez,ja nemogu to znam
KDR je isto u ovom slučaju vezan uz njegove manevre po rubu karte. Isto tako, nikoga nije ubio ni sa pištoljem ni sa bombom ni sa nožem. Niti je ikoga rivajvao. Unatoč takvom KDR-u, kakva je to igra?
KDR je isto u ovom slučaju vezan uz njegove manevre po rubu karte. Isto tako, nikoga nije ubio ni sa pištoljem ni sa bombom ni sa nožem. Niti je ikoga rivajvao. Unatoč takvom KDR-u, kakva je to igra?
A cuj ako je tako igrao igrao je,ako tako voli neka igra,ti volis onako kako si postao i to je ok ako tako volis,ustvari i ja letam tako nekako kao ti i sto se rivajvanja tice trcim na metak,uh volim nekog ozivit full.A znas zdenko ful dobro zaklone koristi,nema veze sad ovaj video nego kazem opcenito.Ma nema veze,neda mi se vise pisat pa te pozdravljam i odo s pasom van.
Hi hi hi jos jedan acc ovaj put na rushu
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49692213/1/377093387/
joj jesam Pro
ti si pro u rushu? pfff
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49636943/1/384405848/
Acc samo 13%
Hi hi hi hi 46%
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49822662/1/377093387/
Kako? semi fire mode ili?
Ma koji semi fire, pucaš normalno u burstevima, ja iman 25% sa scar l ukupni acc a ne pazin ni ništa (dama sa scar h ima 19% ukupni acc a oružja su ista), a znan nekad imat i 50%+ acc... Ne znan što je tu čudno kod tih acca, ako igraš protiv super ekipe nećeš imat 30%+ acc, tj oćeš ali rjetko, jer prefireaš, pa pucaš do kraja i kad nisi siguran jesi ga ubija itd itd, uglavnom rasipaš... I ako ja san oden na kanale (ili bilo ko ko ima ok aim) 40% može bez problema imat... I dosta o toj priči o accu :D
dobit cu slom zivaca s ovim minobacačem rokam s njim vec sat vremena (na mapi se crveni onak 10 strelica tj. neprijatelja) i nikog nemrem ubiti a na mapi 64 igraca a lik mene ubije 5 puta u 2 min jel ima kakav savijet jer cu izludit s tim trebaju mi samo 2 kila:-)
dobit cu slom zivaca s ovim minobacačem rokam s njim vec sat vremena (na mapi se crveni onak 10 strelica tj. neprijatelja) i nikog nemrem ubiti a na mapi 64 igraca a lik mene ubije 5 puta u 2 min jel ima kakav savijet jer cu izludit s tim trebaju mi samo 2 kila:-)
odi na hardcore puno je lakše.
Probaj na tdm kanalima sa 64 igraca, ili manje ali na hardcore-u.
bas sam mutav ni na kraj pameti mi nije bio hc server...stas pocetnik:-) nikako ubit nekoga s tim! tx svima
Ma jok. Samo burstam, čak i na blizinu. Puno je efektnije.
Ma ja se malo zezam pa postam ove gluposti, a u igri apsolutno ne idem za tim, ali što kaže Semper, puno je lakše imati takav acc kada ima dosta njubina u suparničko timu. Kada se skupi ekipa npr na xXx server, onda nema šanse.
Here we go again...
Nisam igrao valjda mjesec dana i odem na Battlelog i vidim da su u ponudi servera i nove mape, pretpostavljam Aftermath. Jel to krenulo ili? Na zadnjih par stranica foruma ne vidim nikakve komentare?
Nisam igrao valjda mjesec dana i odem na Battlelog i vidim da su u ponudi servera i nove mape, pretpostavljam Aftermath. Jel to krenulo ili? Na zadnjih par stranica foruma ne vidim nikakve komentare?
tek od 4.12 za premium igrace...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/logiX-LostRay/stats/182874427/
neću vam niti reći kako tip skida.
malo smo spikali u chat, igra za team acer.
i onda vidiš kako "naši" pro skilleri imaju čak neke bolje acc od njega,a tip je ili pro ili hebački čiter ništa između.
ali ima neke nevjerovatne statse,
tipa 3 sata u tunguski 481 kill,
25% acc sa m16
l96 sniper od 3000 killova 2500 hs
....
Ako imaš premium tek 4.12 za Xbox3shitty i PC,ako ne onda ćeš čekat još 2 tjedna.
jel se dade kompletna instalacija preseliti na drugi disk i igrati onda sa njega? malo mi je guzva na ssd-u, aftermath bi jos i stao nakon novih windowsa, za endgame nisam siguran...
Ma OK, argumentirali smo obojica ono što smo smatrali relevantnim. Zapravo imamo različit pogled na igru i to je ta nepomirljiva razlika zbog koje se dogode konflikti - ti pucaš na što bolji skor, KDR i ostale statistički bitne pokazatelje, ja više pucam na zayebanciju i razbibrigu (jer nemam vremena za ozbiljnu igru). A zapravo smo krajnosti između kojih se nalaze svi drugi igrači, te zbog toga guranje bilo kakvih argumenata pod nos onom drugom nema nikakvog smisla - jednostavno stoga što imamo drugačija očekivanja i stav spram igre. Svatko po svome
jel se dade kompletna instalacija preseliti na drugi disk i igrati onda sa njega? malo mi je guzva na ssd-u, aftermath bi jos i stao nakon novih windowsa, za endgame nisam siguran...
Da.
Spremi cijeli Bf3 folder na drugi disk i uninstaliraj origin,nakon toga instaliraj origin na drugi disk i počni skidati bf par minuta.
Nakon toga prekini skidanje i ugasi origin,i onda tu skopiraj onaj bf3 folder,upali origin i to bi trebalo biti u redu.