Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

Neznam,tu svi skilleri zadnjih dana ybte.. {#}

Evo,ja cu se prozvat ultra,pro,wannabe n1 u jetu. Ima tko za dog fight? {#}

Btw-Kad sam vidio helije one male na novim mapama,sjetio sam se Cece i ekipe kako ce fasovat od njega u toj maloj zujalici {#}

Slažem se da si postao pravo dobar, (bez zeahebancije). Zato i dogovaram warove 8-na-8-12-na-12  {#}

Dama_The_Crow
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

fila2208 kaže...
... i vjerujem da zarađujem više od tebe koji si od 6-18 na baušteli i piješ pivu u fućkaš ženama sa skele....

OK, moras priznati da si ga ovaj put ti pretjeral {#}

Lol ne, zašto? Pa dečko je diplomirani bauštelac, šta ga tu ima vrijeđat, kad mu je to u opisu posla :)

Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
Ali ne javi ti se friday aka samozvani pro wanna be i covjek sve zna.

Baš zato da ti agonija bude duža, da se ekipa nasmije i da mi prođe vrijeme dok sam na bolovanju. 

šta je bilo zvijezdo, kakvo bolovanje? Nije te valjda jedna virozica u krevet spremila?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 11:04 (fila2208).
15 godina

Ma lol e, cijela ova spika oko zdenka mi liči na onu sa DrFuryem kad su njega prozvali prosječnim igračem. Pa se on jadan uvrijedio da kako on može biti prosječan igrač samo, pa on je igrao cod toliko sati, bf toliko sati, igrao je na ovim kupovima, na onim kupovima, igrao je za repku ovo ono..ma daaaaaaaj! To mi je prejako bilo! Nažalost nisam uspio nači taj post.

I sad ti sebe zdenko isto ko on uzdižeš nešta, svi su ti botovi, sve nosiš na lijevom jajetu...ma lol! E dobar si igrač, u redu? Igraj lega igru najbolje što znaš i možeš, igraj koji god mod hoćeš i s čim hoćeš ali brate ostavi to za sebe! Vjerujem da većinu ovdje ne zanimaju te tvoje pro spike i omalovažavanje drugih igrača!

14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Ali od sada igramo samo 8vs8 ili 12Vs12, samo da još nađemo protiv koga {#}

Ozbiljno? Koje mape i koje modove?

najozbiljnije.

Classic mod, jedan avion (ili dva) jedan heli, jedan tenk, .... ono kao što smo ranije igrali. 

Samo, za ovaj pothvat treba se dogovoriti u naprijed s ljudima koji dan jer treba to skupiti.

edit: ovaj put bez cheatera

xxx vi kada ste skupite fakat imate bomba ekipu za tipa 12 vs 12 ili 8vs 8

astra roka sa jetom ,heat u tenku razvaljuje ili jetu svejedno,rupy može svašta ,dama isto ,xyan također ,deadmaus svestran ,mislim fakat ste jaki što se tiče classica.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Switch kaže...

Ma lol e, cijela ova spika oko zdenka mi liči na onu sa DrFuryem kad su njega prozvali prosječnim igračem. Pa se on jadan uvrijedio da kako on može biti prosječan igrač samo, pa on je igrao cod toliko sati, bf toliko sati, igrao je na ovim kupovima, na onim kupovima, igrao je za repku ovo ono..ma daaaaaaaj! To mi je prejako bilo! Nažalost nisam uspio nači taj post.

I sad ti sebe zdenko isto ko on uzdižeš nešta, svi su ti botovi, sve nosiš na lijevom jajetu...ma lol! E dobar si igrač, u redu? Igraj lega igru najbolje što znaš i možeš, igraj koji god mod hoćeš i s čim hoćeš ali brate ostavi to za sebe! Vjerujem da većinu ovdje ne zanimaju te tvoje pro spike i omalovažavanje drugih igrača!

To ti je ono kad ti ego pređe granice normale i staviš ga na internet, misliš da nešto vrijediš jer si imao acc30% i onda više nemreš bit normalan nego svaki komentar, kritiku savjet doživljavaš ko napad. Ovisnost o igrama radi to od čovjeka, tužno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Switch kaže...

...

http://goo.gl/8e2ZP

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
Soldier977 kaže...
drahic kaže...

Btw-Kad sam vidio helije one male na novim mapama,sjetio sam se Cece i ekipe kako ce fasovat od njega u toj maloj zujalici {#}

Slažem se da si postao pravo dobar, (bez zeahebancije). Zato i dogovaram warove 8-na-8-12-na-12  {#}

Count me in ! {#}

Ma ne smatram se ja sad nekim super dog fighterom ko sta je ShinoX. Da nebi bilo zabune. Znam neke stvari koje vecina na publicu nezna. I to iskoristavam.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nisam znal da mi stara igra! Idem joj reci da se malo smiri, da napokon budes prvi {#}

Nego, vas dugo nisam videl po serverima, vrati se na velike mape, pa gde to sad igras? :)

Ma igramo mi classic cq svaku večer, samo što to obično traje do 23-24h, onda počne whine po ts-u (većini, ne svima), pa onda igramo ili rush ili close quarters.

Uglavnom smo na vanilli, fly mape - caspian,kharg, firestorm, ostatak vremena Bandar ili Armored Shield.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

... i vjerujem da zarađujem više od tebe koji si od 6-18 na baušteli i piješ pivu u fućkaš ženama sa skele.

http://goo.gl/L6Ig9

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
Switch kaže...

OWNED.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Sad sam na poslu i nisam baustelac tako da:-P.
To skim ti pricas me zaboli jaje, ciste gluposti kompa.
Fila ja igram kako i zivim, meni je cilj uvijek ic naprijed kako sa skolom, curom, tako i igrom. Brigamene ko ste sta ste. U hrv ima jos igraca koji bi igrali esl i probali nesta osvojit. Tako da jedan uspjesan covjek kao frida nebi trebali pisat ivakve retardacije. A ti fila ljepo sjedi pojedi burek radi na netu i uzivaj u scojih 500kg. Neda mi se ispravljat.
Moj PC  
1 8 hvala 0
13 godina
drahic kaže...
Soldier977 kaže...

Count me in ! {#}

Ma ne smatram se ja sad nekim super dog fighterom ko sta je ShinoX. Da nebi bilo zabune. Znam neke stvari koje vecina na publicu nezna. I to iskoristavam.

Ma Sihoxa budimo iz zimskog sna samo ako nam zagusti {#}

Dama_The_Crow
15 godina
Battlefield 3

Čekaj a zašto zdenka sprda njegov klan?

zdenko1991 kaže...
Fila ja igram kako i zivim, meni je cilj uvijek ic naprijed kako sa skolom, curom, tako i igrom. Brigamene ko ste sta ste. U hrv ima jos igraca koji bi igrali esl i probali nesta osvojit. Tako da jedan uspjesan covjek kao frida nebi trebali pisat ivakve retardacije. A ti fila ljepo sjedi pojedi burek radi na netu i uzivaj u scojih 500kg. Neda mi se ispravljat.
Jesi onda polciajac, onaj mladi što sjedi doma i čeka posao? Pa meni pričaš o poslu lol? 
AKo ti je red ić naprijed onda prvo upiši osnovnu opet radi gramatike i pravopisa, onda dalje možemo razgovart i naučit te koju o životu.
Želim ti svu sreću da osvojiš sva natjecanja i da se svuda čuje i vidi zdenko naš skiller. Kako si takav skiller a ni skillersko ime nemaš, daj se bar nazovi zdenkcrocop19911337probot.
Haha zdenko moj, eh samo da znaš što pričaš. Volio bi sa tobom kavu popiti, da vidim kako je bit tako, ko ti, nevin :)
Ajde uzdravlje prijatelju, i kad nabiješ acc40% javi se da vidimo video.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 11:13 (fila2208).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

najozbiljnije.

Classic mod, jedan avion (ili dva) jedan heli, jedan tenk, .... ono kao što smo ranije igrali. 

Samo, za ovaj pothvat treba se dogovoriti u naprijed s ljudima koji dan jer treba to skupiti.

astra roka sa jetom ,heat u tenku razvaljuje ili jetu svejedno,rupy može svašta ,dama isto ,xyan također ,deadmaus svestran ,mislim fakat ste jaki što se tiče classica.

Tko je heat?

Koga dobrog ima xXx u helicu?

Mislim da u zadnjih nekolko tjedana, ako ne i mjeseca (na zalost) nisam sreo nikog od xxx na nekom od Conquest Large serverima...

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

najozbiljnije.

Tko je heat?

Mislim da u zadnjih nekolko tjedana, ako ne i mjeseca (na zalost) nisam sreo nikog od xxx na nekom od Conquest Large serverima...

Dopusti da imamo asa u rukavu {#}

Dama_The_Crow
14 godina
Battlefield 3

To i je poanta. Zdenko od kad je sluzbeno napustio xXx klan i presao u PiS,poceo se jako cudno ponasati,sto me u jednu ruku razocaralo.

Nisam znao da neznas/te.

Otisao je sa izgovorom da nas nema nikad na tsu i da nema sa kime igrat. To je bilo svega tjedan dana mozda jer se mjenjao TS i postan je link na Platoon sa novim IP-em za novi ts,ali eto,Zdenku je to ocito promaklo.

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
drahic kaže...

To i je poanta. Zdenko od kad je sluzbeno napustio xXx klan i presao u PiS,poceo se jako cudno ponasati,sto me u jednu ruku razocaralo.

Nisam znao da neznas/te.

Otisao je sa izgovorom da nas nema nikad na tsu i da nema sa kime igrat. To je bilo svega tjedan dana mozda jer se mjenjao TS i postan je link na Platoon sa novim IP-em za novi ts,ali eto,Zdenku je to ocito promaklo.

Još ja gledam što ga ne branite, reko sad ću se boroit protiv cijelog xxx radi zdenkice.

Niste dovoljan skill, on i ljduina su si jednak skill i godine što u glavi tako i u igri, pa si pašu.

U jednu ruku mi je to malog i žao, valjda će jednog dana shvatiti kakav je klaun bio. :)

svi ga šutaju tu po forumu, a lege iz pisa ga ne brane.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 11:16 (fila2208).
14 godina
Battlefield 3

Unlimited je dosta dobar sa helijem kao vozac. Isto tako i Heat. Za druge neznam jer nisam bio sa njima kao gunner.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Soldier977 kaže...
drahic kaže...

Šteta što su ovi moji šabani toliko neozbiljni za išta drugo osim fun zajebanciju po serverima, inače bi baš bilo zanimljivo odigrat malo tak, da bude napeto.

Imam 2 u top 1000 u svijetu u chopperima, nas 3-4 zajebana u jetovima, 4-5 zajebanih tenkista, šteta što je neozbiljnost primarna aktivnost kod nas...

16 godina
Battlefield 3

Znači Zdenko je Juda izdajica isto kao i Lollik?{#}{#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jopis kaže...
WiNAmDGAMer kaže...

Evo ja kupijo bf3,kad sve lijepo skinem,pokrenem multiplayer,uđem u server i neprođe ni minuta vec mi zablokira igra i pise da je bf3 prestao raditi!Prije crasha igra pocne naglo trzati!Sta da radim?!

Napokon nesto kupim orginal da se posteno naigram i onda me to hebe! Razumijo bi da je igra piratska i da zbog toga radi probleme,al kupis orginal onda te to hebe!!!!!Nemogu vjerovati !!!Dali je tko imao slican problem ?Kako ga je uspijo rijesiti?!!!U svakoj druga igra radi super osim ove!

Na kojim detaljima pokušavaš igrat?

Premalo informacija si dao, i očekuješ suvisao i razuman odgovor.

Kad ti se scrasha igra piše ti koji modul je uzrok kvara, prvo to pogledaj, pa guglaj za točno taj error.

Osim ako si još 1 biser u nizu koji pokušava igrat sa 6850/6870/5850/5870 na ultra detaljima na full hd rezi i čudi se zašt se igra usporava i crasha{#}

Igram na ultra postavkama 1440x900.Pise da je bf3 prestao raditi i da windows trazi resenje na internetu i da ce me obavijestiti o problemu!

::;;;)
16 godina
WiNAmDGAMer kaže...

Igram na ultra postavkama 1440x900.Pise da je bf3 prestao raditi i da windows trazi resenje na internetu i da ce me obavijestiti o problemu!

Lol, pa pročitaj što ti piše u crash reportu. Koji modul kvara.

No najprije fino skini detalje na medium pa onda probaj odigrat.

I pobogu, elementarne osnove poznavanja hrvatskog jezika, piše se KUPIO, a ne kupijo{#}

13 godina
WiNAmDGAMer kaže...

Osim ako si još 1 biser u nizu koji pokušava igrat sa 6850/6870/5850/5870 na ultra detaljima na full hd rezi i čudi se zašt se igra usporava i crasha{#}

Ultra koristi vise memorije na grafickoj kartici nego tvoja ima.

Probaj igrati s Low neko vrijeme, pa povecaj na medium.... pa tako dalje

Ako ces imati probleme i na Low, onda se ponovo javi :)

Ja imam jaci komp od tvojeg, pa igram na Low-Medium, samo da bi imao cim veci fps.

Vjerovao ili ne, u igri se skoro ne vidi razlika u grafici, a skok s 30 na 65 fps je jako vidljiv :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 11:30 (CyberDemonVZ).
15 godina
jopis kaže...
WiNAmDGAMer kaže...

Lol, pa pročitaj što ti piše u crash reportu. Koji modul kvara.

No najprije fino skini detalje na medium pa onda probaj odigrat.

I pobogu, elementarne osnove poznavanja hrvatskog jezika, piše se KUPIO, a ne kupijo{#}

to je sad in, pa i ljudina i svi skilleri tako pričaju :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dobro!Probat cu pa javim rezultate!Lud samod ovog sranja!

{#}

::;;;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Kao prvo - moj uspjeh nema veze sa esl-om i ostalim banalnim stvarima. Ako je tebi to krajnji doseg... jao jao.

Kao drugo - fila je u teretani proveo više vremena nego ti u školi za cijelog svog života i vjerojatno ti može glavu iščupati kao da pivo otvara pa u manjku konkretnih argumenata bolje nemoj baljezgati...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Jedno pitanje :)

Što se počela provjera pravopisa na ovoj temi?
Sva sreca pa sam imao keca iz gramatike :)
BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
14 godina
DarthBajo kaže...
Jedno pitanje :)

Što se počela provjera pravopisa na ovoj temi?
Sva sreca pa sam imao keca iz gramatike :)

Da,grammar nazi. :D

Vidi se iz prilozenog.. {#}

{#}

15 godina
Battlefield 3

Ljudi odustanite od ljudine i sl. karaktera, jednostavno nema smisla da kupe kartone na forumu :D

Nego jeste vidili ovaj novi aftermath, pa to će bit show program koliko je dobar. Ja sam već preuživljen :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

4 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Tko je heat?

ja sam vrući {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice