- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E volio bih da onaj luđak chukzzor stavi nekakav svoj video na kanalima pa da zdenkec vidi kako se kanali trebaju igrati. Igrao sam 2 puta kanale protiv njega, još se budim noću uplakan...
Chukzzor je igračina i po. Još kad nam se Dorjan vrati ubrzo, vidjet ćete svog boga svi
Ali od sada igramo samo 8vs8 ili 12Vs12, samo da još nađemo protiv koga
E volio bih da onaj luđak chukzzor stavi nekakav svoj video na kanalima pa da zdenkec vidi kako se kanali trebaju igrati. Igrao sam 2 puta kanale protiv njega, još se budim noću uplakan...
Chukzzor je igračina i po. Još kad nam se Dorjan vrati ubrzo, vidjet ćete svog boga svi
Pa taman vas 8 na zdenka, mislim da bi bio fer omjer...
Netko je napisao da je nemoguce imati acc 30%, ja sam snimio kako se moze i sad svi kako se moze. Onda ok, ali je problem sta svi samo pricaju kako mogu kad vide da se moze, a u pocetku je isti acc cheat.
Danny ta tvoja ekipa je trazila da se mene bana na bugu tako da to sto ti i oni ownate ja na ljevom jajetu odnesem.
Sta se tice moga skilla netreba meni bug da potrvdi moj skill ili no skill. Ja znam koliko vrijedim i koliko sam dobar nagrada za aav moj trud ulozen u igranje bi trebala biti uskoro tako da me bas briga za vase misljenje.
Sve sta ja vidim tu je jal i ogorcenost, kako zivotom tako i igrom. Mene briga za vas u real lifeu ak ste u igri pusiona i gotovo. Tema se zove bf3 kako ownati ekipu itd, ja mislim da fila friday i slicni nemaju bas neki valjan argument kako ownat. Sad cete svi odrast, ne vi odrastite fila ako te zaboli kita za moj acc ok, ali jq te u startu nisam niti pitao sta mislis o tome, niti ikoga od vas video je postan zato jer je napisano da je nemoguce i to je to. Sta vi kasnije drobite meni stvarno nije jasno. I drzite se bf3 a a na real life.
Nikad nisam vidio na ovom forumu da se jet,tank ili helicopter masteri ovako kur*e.
Znam da si mislio na sebe
Ali, ako smijem ja?
Imam najvise tank killova od vas svih lokalnih pijanaca i smatram da sam zbog toga overall najbolji BF3 igrac. Daleko iznad Ljudine i Zdenka. Zajedno.
Btw, ne znam sto imate protiv ideja da se uvede promod? Ili da se rade mape vise slicne COD-u?
Ako ce DICE i dalje raditi velike mape pune vozila, i posvecivat ce im paznju, bas me briga za ostale modove.
Mozda cak i BF onda postane igraniji od COD-a, rade se turniri s njim, a nasi osvajaju turnire.
Meni bi cak bilo drago.
Neznam,tu svi skilleri zadnjih dana ybte..
Evo,ja cu se prozvat ultra,pro,wannabe n1 u jetu. Ima tko za dog fight?
Btw-Kad sam vidio helije one male na novim mapama,sjetio sam se Cece i ekipe kako ce fasovat od njega u toj maloj zujalici
Ozbiljno? Koje mape i koje modove?
Evo upravo očekujemo poziv od predsjednika...
Ja bih pijan i zavezanih očiju napisao post koji je znatno smisleniji, jasniji i "to the point" od ovoga što si ti nadrobio. Imam osjećaj da si sjeo na tipkovnicu pa je ovo ispalo. Trebao bi prvo savladati neke "asajnmente" iz osnovne škole momak...
Netko je napisao da je nemoguce imati acc 30%, ja sam snimio kako se moze i sad svi kako se moze. Onda ok, ali je problem sta svi samo pricaju kako mogu kad vide da se moze, a u pocetku je isti acc cheat.
Danny ta tvoja ekipa je trazila da se mene bana na bugu tako da to sto ti i oni ownate ja na ljevom jajetu odnesem.
Sta se tice moga skilla netreba meni bug da potrvdi moj skill ili no skill. Ja znam koliko vrijedim i koliko sam dobar nagrada za aav moj trud ulozen u igranje bi trebala biti uskoro tako da me bas briga za vase misljenje.
Sve sta ja vidim tu je jal i ogorcenost, kako zivotom tako i igrom. Mene briga za vas u real lifeu ak ste u igri pusiona i gotovo. Tema se zove bf3 kako ownati ekipu itd, ja mislim da fila friday i slicni nemaju bas neki valjan argument kako ownat. Sad cete svi odrast, ne vi odrastite fila ako te zaboli kita za moj acc ok, ali jq te u startu nisam niti pitao sta mislis o tome, niti ikoga od vas video je postan zato jer je napisano da je nemoguce i to je to. Sta vi kasnije drobite meni stvarno nije jasno. I drzite se bf3 a a na real life.
Alo zdenko de smiri malo doživljaj. Malo si previše zabrijo na taj bf! Jbt mene je sramota to čitati šta si sve nadrobio zadnjih par stranica!
Alo zdenko de smiri malo doživljaj. Malo si previše zabrijo na taj bf! Jbt mene je sramota to čitati šta si sve nadrobio zadnjih par stranica!
Zapravo ni ne znaš sve pročitati jer ovaj ima vrlo osebujan način pisanja, znam kako ti je...
Ali, ako smijem ja?
Imam najvise tank killova od vas svih lokalnih pijanaca i smatram da sam zbog toga overall najbolji BF3 igrac. Daleko iznad Ljudine i Zdenka. Zajedno.
Drugi si mi na frend leaderboardu, i to debelo drugi
(kolega s ts-a je prvi, tak da ne misliš da je neki stranac)
Ali, ako smijem ja?
Kod mene je prvi pa ću mu priznati
Neznam,tu svi skilleri zadnjih dana ybte..
Evo,ja cu se prozvat ultra,pro,wannabe n1 u jetu. Ima tko za dog fight?
Btw-Kad sam vidio helije one male na novim mapama,sjetio sam se Cece i ekipe kako ce fasovat od njega u toj maloj zujalici
Fali ti još jedno 40 (41 to be precise :D) service starova u jetu za to
@Špelac - mislio sam da je i kod mene, al sam zaboravio da imam još većeg tenk frika na ts-u
Ali, ako smijem ja?
Nisam mu ja kriv kaj nije lokalni pijanac pa ga nemam na listi.
A kaj se ti uopce javljas? Samo zato jer imas najvise ukupnih vehicle killova?
Ali ne javi ti se friday aka samozvani pro wanna be i covjek sve zna. Covjek o svemu zna sve najbolje i kad izvuces statistiku istog odnosno dokaze istog tog znanja vidis da je covjek totalni bot, te on na to odgovara joj ja sam real life pro ono ovo. Ali i svejedno nemas pojma o bf3 niti ces ikada imati i to je cinjenica te prikaz tvojih statsi. Pisem s moba sry rukopis.
Evo ja kupijo bf3,kad sve lijepo skinem,pokrenem multiplayer,uđem u server i neprođe ni minuta vec mi zablokira igra i pise da je bf3 prestao raditi!Prije crasha igra pocne naglo trzati!Sta da radim?!
Napokon nesto kupim orginal da se posteno naigram i onda me to hebe! Razumijo bi da je igra piratska i da zbog toga radi probleme,al kupis orginal onda te to hebe!!!!!Nemogu vjerovati !!!Dali je tko imao slican problem ?Kako ga je uspijo rijesiti?!!!U svakoj druga igra radi super osim ove!
Nisam mu ja kriv kaj nije lokalni pijanac pa ga nemam na listi.
A kaj se ti uopce javljas? Samo zato jer imas najvise ukupnih vehicle killova?
Da stvar bude smješnija, jedan 'tvoj' zagorac je
Nemam više najviše vehcile killova na svom frend leaderboardu, sjebo me onaj njub "Tvoja Stara", bježi mi stalno za 500-600 killova,smrad
Al stiću ja njega kad me ovi moji prestanu vuć na Zibu svako malo, taman se fino zaigram po bespućima conquesta i onda to njima dosadi i piju krv na slamku dok se ne odemo napucavat po faking close quartersu
Evo ja kupijo bf3,kad sve lijepo skinem,pokrenem multiplayer,uđem u server i neprođe ni minuta vec mi zablokira igra i pise da je bf3 prestao raditi!Prije crasha igra pocne naglo trzati!Sta da radim?!
Napokon nesto kupim orginal da se posteno naigram i onda me to hebe! Razumijo bi da je igra piratska i da zbog toga radi probleme,al kupis orginal onda te to hebe!!!!!Nemogu vjerovati !!!Dali je tko imao slican problem ?Kako ga je uspijo rijesiti?!!!U svakoj druga igra radi super osim ove!
Instaliraj najsvježije drivere i nakon toga odi u Origin i stisni na "repair install".
Popravak instalacije najčešće otklanja probleme, osim ako su vezani uz tvoj hardver, ali to ne možemo znati ovako.
mislim , u biti siguran sam da je Zdenko završio selsku ili sveti duh.
sljedeće me baš zanima tvoj trud kako će bit nagrađen , pb banom ili ??
nek piše barem povezano ,nemora književno ,mislim mene to ne dira kao neke ,da se piše sa zarezima ,ispravno , novi red, veliko i malo slovo....
ali stari moj daj piši da se neki qurac razumije i da se da pročitat bez muke i mozganja.
Ja znam koliko vrijedim i koliko sam dobar..
E moj Zdenko, morao sam dva puta čitati da shvatim sve te tvoje bauštelske fore i taj stil pisanja. Pa mislim da ti se učiteljica hrvatskog srami izać na ulicu kad joj se spomene famozni zdenko skillerovski. Na temi sam rekreativno, igram kad stignem, a što se tiče posla to se ti ne brini, imam part time job te preko interneta radim, ulažem svoje novce u sebe, da dobiješ još obrazovanja da imam veću šansu dobiti bolji posao, nisam lud dati pare u računalo koje me neće hraniti već u škole koje ako ništa nešto vrijede u knjižici i vjerujem da zarađujem više od tebe koji si od 6-18 na baušteli i piješ pivu u fućkaš ženama sa skele. Odavnno smo skužili da se može napraviti acc30, evo kolega Zenge ti je pokazao da je preko qurca napravio 23%, šta bi bilo da je htio više?
Koliko vrijediš, nepismeni, nezreli momak, prepun sebe? Pa dam ti vreću krumpira da mi budeš osobni rob, igrat ćeš mi bf3 i nabijat score. Kako ne razumiješ da ponavljam to uopće nije bitno, kao prvo bf3 nije kdr igra, a drugo i ok da i i najbolji u HR šta ti to vrijedi? Samo si igrač kao i ostali. Ne zarađuješ, tvoje ime se ne zna, nitko si i ništa, anonimni skillander. Vau bit će da su starci sad ponosi jer zdenkica rastura acc po kanalima. Vidiš griješiš, kladim se u 5kuna da nam je svima u životu bolje nego tebi, em nismo bauštelci, em u krevet navečer legnemo bez razmišljanja kako nabit veći acc na kanalima. Da, ali si ga stavio na forum, di slučajno ja imam dozvolu pisati, prema tome, kao da si došao u kafić i sjeo za naš stol i počeo pričati, šta ću ja šutiti onda?
I držimo se bf3, evo danas sam okrenuo 200eura od sponzora, sinoć sam postao admin na oscarmike....da, u bf3 je kruh i bf3 je lifestyle.
Zdenko znaš koji je tvoj problem. Porčitao si na internetu pojmove ownat, noob, skill, bot....vidio par youtube filmića kako ekipa igra, i sad, nemaš ništa u životu eto takav si kakav si, pa si vidio svoju šansu u bf3, i ok, prosječan si igrač, da prosječan, kao što to misle aposlutno svi ovdje o tebi, ali drobiš i sereš, pametuješ, svi su ti botovi, a ni ne znaš što to znači.
Oladi malo, iskuliraj,. vidiš kako je u temi uvijek šala pošalica, uključi se u to, ako si već tu, uživaj u igri i druženju, zezaj se dok igraš, a ne kao gladni pas paziti na acc i na kdr. Fulao si poantu igre a to je zabava, ti i tebi takvi, toliko ste zabrijali da ste netko i nešto, toliko vas je taj ego syebao. Još nije kasno Zdenko možeš postati normalna, staložena osoba koja igra igru i uživa u njoj. Ako ne budeš mogao shavtiit ovaj post nemoj ni odgovarat na njega tako je bolje.
Drž se ti Zdenkica, bf3, tamo su pi.čke, alkohol i ekipa, tamo je život.
Na kojim detaljima pokušavaš igrat?
Premalo informacija si dao, i očekuješ suvisao i razuman odgovor.
Kad ti se scrasha igra piše ti koji modul je uzrok kvara, prvo to pogledaj, pa guglaj za točno taj error.
Osim ako si još 1 biser u nizu koji pokušava igrat sa 6850/6870/5850/5870 na ultra detaljima na full hd rezi i čudi se zašt se igra usporava i crasha
nek piše barem povezano ,nemora književno ,mislim mene to ne dira kao neke ,da se piše sa zarezima ,ispravno , novi red, veliko i malo slovo....
Nemoj ga zajebavat, viš da je na mobitelu pa ga ždere "rukopis".
Sve mape, classic naravno, po mogucnosti fly :D Ajde da odigramo koju malo za promjenu od ovog pazara vise... xD

Mislim da je ovaj dlc pogodak. Unijet će svježinu, mape su odlično složene i za cq i za snipanje. 32 do 48 igrača će mislim bit super, što opet znači fludniji gameplay i manje laga.
Već sam se pomalo poželio bf3, ali eto čekat ću taj patch i dlc. Vidim da je dosta ekipe odustalo i svi čekaju ovo, sad znam što će se igrat za blagdane :)
Sad brzo preć sve sp igre (ac3 i hitman) i brže na dlc :)
uf obavezni support i engiji ovdje, taman da malo zvjezdice dignem :)
4.12 jel?
najozbiljnije.
Classic mod, jedan avion (ili dva) jedan heli, jedan tenk, .... ono kao što smo ranije igrali.
Samo, za ovaj pothvat treba se dogovoriti u naprijed s ljudima koji dan jer treba to skupiti.
edit: ovaj put bez cheatera
Evo, Danny ti je napisao neke ideje. Imas na prvoj stranici teme linkove do tema s rjesavanjem problema.
Dosta igraca je imalo jako slicne probleme, ali koliko vidim skoro svi su ih uspjesno rjesili.
Osim ako stvarno nemas nekakav hardverski problem. Npr. nestabilno napajanje. Ili npr, zagrijavanje procesora ili graficke.
BF3 zna iskoristiti hardver kako spada.
Nemam više najviše vehcile killova na svom frend leaderboardu, sjebo me onaj njub "Tvoja Stara", bježi mi stalno za 500-600 killova,smrad
Al stiću ja njega kad me ovi moji prestanu vuć na Zibu svako malo, taman se fino zaigram po bespućima conquesta i onda to njima dosadi i piju krv na slamku dok se ne odemo napucavat po faking close quartersu
Nisam znal da mi stara igra! Idem joj reci da se malo smiri, da napokon budes prvi
Nego, vas dugo nisam videl po serverima, vrati se na velike mape, pa gde to sad igras? :)
OK, moras priznati da si ga ovaj put ti pretjeral
Pro, ne pro, skill, ne skill, normal, hc, inf only, clasic rasprave a 80% vas igra tdm kanale 90% vremena, a tu se rasprave vode kao da život znače. Jbt zato ima xy mapa, modova..Svatko igra što mu paše. ohladite malo :D
istina,svi igraju kanale...deni boj je pronašao mjesto i samo kempa
Ne samo da ne znaš pisati nego ne znaš ni čitati baš... Ajd nađi mi jedan post gdje ja ističem bilo koji dokaz da dobro igram BF3. Ajde! Pa ja se sam sprdam sa svojim statsima - 114 sam u svijetu sa saigom. Pa meni je to pišurija čovječe! A znaš zašto? Zato što je ovo igra i meni služi za zabavu. I to su do sada shvatili SVI osim tebe. I svi se zaj*bavaju. Ali onda dođe zdenko i kaže "moramo paziti što pišemo pred mladim igračima". Čovječe pa ovo je jednako uznemirujuće koliko je smješno. Ako je tebi ova igra toliko bitna stavka u životu onda ti momak imaš puno većih problema od ovog foruma i fridaya kojem evidentno ne možeš oponirati u ovim okolnostima (vjerojatno si zato i tražio da se snimam)... Ali ajde, napiši još koju - pa sahranit ću te odgovorima i to tako suptilno i pristojno da ćeš na kraju proklinjati i mene i forum i moderatore. Navikao sam na svađanje sa sveučilišnim profesorima, direktorima banaka, i hrpom drugih pametnih ljudi - to mi je posao. Ovo što tebi radim - radim sa trećinom snage. Baš zato da ti agonija bude duža, da se ekipa nasmije i da mi prođe vrijeme dok sam na bolovanju. Možda iz svega nešto i naučiš iako si do sada već trebao pokazati nekakav napredak.